שידור המשחק.
שידור המשחק.
יהיה שידור של באר שבע?
בספורט 1 2
בספורט 1 2
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
Re: שידור המשחק.
לא.ה.א.ד.ו.ם כתב:יהיה שידור של באר שבע?
בספורט 1 2
לבוא לוינטר.
אחי אני לא נוסע בשבת.אליק כתב:
לא.
לבוא לוינטר.
ה.א.ד.ו.ם כתב: אחי אני לא נוסע בשבת.
גם אני. לא נורא.
אגב, ספורט 1 וספורט 2 עושים שיקול נבון.
המשחק של הפועל ר"ג והפועל ב"ש הוא ביום שבת ב - 19:00, וגם המשחק מהפרמייר ליג בין מנצ'סטר יונייטד לארסנל הוא ביום שבת ב - 19:00. עכשיו תגיד לי אתה לאיזה משחק אתה צופה רייטינג גדול יותר..

באר שבע ..חחח אבל תכלס מה אכפת לי ליגה אנגלית.dudi2002 כתב:
גם אני. לא נורא.
המשחק של הפועל ר"ג והפועל ב"ש הוא ביום שבת ב - 19:00, וגם המשחק מהפרמייר ליג בין מנצ'סטר יונייטד לארסנל הוא ביום שבת ב - 19:00. עכשיו תגיד לי אתה לאיזה משחק אתה צופה רייטינג גדול יותר..
שיראו באר שבע יותר מעניין.
אבל זה לא קשור,בדיוק כמו שאמרת,יש 2 ערוצים - ספורט 1 וספורט 2dudi2002 כתב:
גם אני. לא נורא.
אם נניח משדרים את המשחק מאנגליה בספורט 1 אז אפשר לשדר אותנו בספורט 2 , אבל כנראה שהפועל
חיפה - מ.ס אשדוד או עכו-נתניה זה יותר מעניין.
אין ספק... עכו - נתניה?!?!?!?!?messiah כתב:
אבל זה לא קשור,בדיוק כמו שאמרת,יש 2 ערוצים - ספורט 1 וספורט 2
אם נניח משדרים את המשחק מאנגליה בספורט 1 אז אפשר לשדר אותנו בספורט 2 , אבל כנראה שהפועל
חיפה - מ.ס אשדוד או עכו-נתניה זה יותר מעניין.
לא ידעתי שיש משחק כזה. ברור שיותר מעניין מאיתנו.. לו רק ידעת כמה רייטינג יש במשחקי עכו... לו רק היית יודע..

אתה צוחק נכון? אתה לא נוסע בשבת אבל רוצה לדעת אם יש שידור? מה ההבדל בין לראות טלויזיה לבין ליסוע למשחק???ה.א.ד.ו.ם כתב: אחי אני לא נוסע בשבת.
רק אהבה תנצח...
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
בערוץ השני משודר באותה שעה משחק הצמרת (לפחות בעונה שעברה...) בין וולסבורג לבאיירן מינכן.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
איך אפשר להשוות בין מנצסטר לבאר שבע?
במה מנצסטר זכו ?!
סתם רציני לא נראה לי שישדרו אבל המשחקי בית מול : הפועל ת"א , מכבי חיפה ובית"ר ישדרו כמשחק המרכזי ( ככה נראה לי )
במה מנצסטר זכו ?!

סתם רציני לא נראה לי שישדרו אבל המשחקי בית מול : הפועל ת"א , מכבי חיפה ובית"ר ישדרו כמשחק המרכזי ( ככה נראה לי )
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
מה הקשר אני מסורתי מה אתה חושב אם אני לא נוסע ורואהnitsande כתב: אתה צוחק נכון? אתה לא נוסע בשבת אבל רוצה לדעת אם יש שידור? מה ההבדל בין לראות טלויזיה לבין ליסוע למשחק???
טלויזיה אני לא שומר?
- עידו ארזואן
מה זה משנה הוא יכול יראות את החצית השנייה גם אני שומר שבת ומת ליראות כבר משחק של הפועל בטלוזיה
נשמה אני מצטער לבאס,אבל אם אתה רואה טלוויזיה בשבת זה על אותו משקל של לנסוע באוטו או להצית סיגריה,ה.א.ד.ו.ם כתב: מה הקשר אני מסורתי מה אתה חושב אם אני לא נוסע ורואה
טלויזיה אני לא שומר?
ההבדל היחיד הוא שכרגע אתה עושה צחוק מאלוהים ומהדת,אבל אני בגישה של חיה ותן לחיות אז אני מכבד
את האמונות שלך ושיהיה בהצלחה!
זה לא קשור השעה לא השעה, פשוט הפועל באר שבע עצמה לא חתמה על הסכם השידורים עם חברת צ'רלטון, אז אל תצפו הוענה לראות אותו שם.