מכבי נתניה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:30, נתניה
Re: מכבי נתניה- הפועל באר שבע, ראשון, 20:30, נתניה
בתמונה הראשונה יש נבדל ברור.
גם בתמונה השניה יש נבדל
- The red one
חחחח שני נבדלים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
בתמונה השניה אני בכלל לא בטוח שהשחקן בעמדת נבדל - ראו את רגלי השחקנים ונסו להעזר בפסים שעל הדשא.
בנוסף - גם אם בשתי התמונות השחקן (שהר, טוני) נמצא בעמדת נבדל ברגע הצילום אני מתקשה למצוא את הכדור ולא ניתן לדעת אם התמונה צולמה בדיוק ברגע המסירה או אולי זמן מועט (חלקיקי שניות) אחר כך...
לפחות במגרש (וישבתי בעמדה מצוינת) היה נראה לי ששהר לא היה בעמדת נבדל ברגע המסירה.
בנוסף - גם אם בשתי התמונות השחקן (שהר, טוני) נמצא בעמדת נבדל ברגע הצילום אני מתקשה למצוא את הכדור ולא ניתן לדעת אם התמונה צולמה בדיוק ברגע המסירה או אולי זמן מועט (חלקיקי שניות) אחר כך...
לפחות במגרש (וישבתי בעמדה מצוינת) היה נראה לי ששהר לא היה בעמדת נבדל ברגע המסירה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
גם בתמונה הראשונה לא נראה שיש נבדל.delta7 כתב:בתמונה השניה אני בכלל לא בטוח שהשחקן בעמדת נבדל - ראו את רגלי השחקנים ונסו להעזר בפסים שעל הדשא.
להפך השחקנים עומדים על אותו קו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
קחו בחשבון שהגוף של טוני ושהר מנוגד למגנים וגם תמונה אלכסונית וגם כנראה צילום לא בזמן מדויק,בנבדל של שהר מול ביתר הקוון טעה ואני יושב בידיוק שם והיה קשה מאוד לראות באמת יש להם עבודה קשה