בני יהודה- הפועל באר שבע, שבת, 20:30, המושבה
Re: בני יהודה- הפועל באר שבע, שבת, 20:30, המושבה
היום נמכרו עוד כ-500 כרטיסים, וכרטיסים נוספים הופשרו למכירה בדקות האחרונות.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
אתה ממשיך לרגש אותי, יופי e.zE.Z כתב: איזה 4-0 י'כוכב... מאיפה באת?!?!?!?
ב"ש וקהל המוני והיסטרי במגרשי חוץ לא הולך ביחד אח.
אבוקסיס יהרוג אותנו עם השאטלים בהגנה. הפסד קל לפני טדי.
4,000 כרטיסים נמכרו,
300 נוספים נפתחו כעת למכירה.
300 נוספים נפתחו כעת למכירה.
תוריד1. יש לי מנוי חוץ ואני לא מגיע.eitam כתב:תוסיף 3 כרטיסים מהרגע. סה"כ 3003
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
דווקא השנה בפלייאוף העליון עם הקבוצות הגדולות מכבי ובית"ר רואים מי קהל הצלחות ומי קהל מסור ותומך. הקהל של מכבי ממלא את המגרש הביתי שלהם עד אפס מקום, הוא תומך בטוב וברע ונשאר לעודד עד הסוף.
הקהל בית"ר מגיע לכל מקום בכמויות.בית וחוץ. גם אם הקבוצה יורדת למחצית בפיגור יש עידוד ותמיכה. שיחקו אותה בטרנר. משחק מכריע בחיפה והיציע הדרומי מפוצץ בצהוב. כל קלוז אף על היציעים והיה לי ממש סנוור בעיניים מהצהוב. משחק נגד הקבוצה והיריבה הגדולה מכבי וטדי מפוצץ. הר הגעש בצהוב התפרץ.
אפשר רק לדמיין כמה קהל באר שבעי שהתחיל להיות אוהד ב2015 היה מגיע למשחק הכרעה בפלייאוף ליגה לאומית בשנת 2001 ביום שישי שעה שלוש ביום שרב של יוני. גג 1500 ואני נדיב כי אנחנו נרקומנים מסכנים
הקהל בית"ר מגיע לכל מקום בכמויות.בית וחוץ. גם אם הקבוצה יורדת למחצית בפיגור יש עידוד ותמיכה. שיחקו אותה בטרנר. משחק מכריע בחיפה והיציע הדרומי מפוצץ בצהוב. כל קלוז אף על היציעים והיה לי ממש סנוור בעיניים מהצהוב. משחק נגד הקבוצה והיריבה הגדולה מכבי וטדי מפוצץ. הר הגעש בצהוב התפרץ.
אפשר רק לדמיין כמה קהל באר שבעי שהתחיל להיות אוהד ב2015 היה מגיע למשחק הכרעה בפלייאוף ליגה לאומית בשנת 2001 ביום שישי שעה שלוש ביום שרב של יוני. גג 1500 ואני נדיב כי אנחנו נרקומנים מסכנים
נערך לאחרונה על ידי גדי ב 26 אפריל 2018, 10:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
נפל לך ברד על הראש?גדי כתב:דווקא השנה בפלייאוף העליון עם הקבוצות הגדולות מכבי ובית"ר רואים מי קהל הצלחות ומי קהל מסור ותומך. הקהל של מכבי ממלא את המגרש הביתי שלהם עד אפס מקום, הוא תומך בטוב וברע ונשאר לעודד עד הסוף.
הקהל בית"ר מגיע לכל מקום בכמויות.בית וחוץ. גם אם הקבוצה יורדת למחצית בפיגור יש עידוד ותמיכה. שיחקו אותה בטרנר. משחק מכריע בחיפה והיציע הדרומי מפוצץ.
אפשר רק לדמיין כמה קהל באר שבעי שהתחיל להיות אוהד ב2015 היה מגיע למשחק הכרעה בפלייאוף ליגה לאומית בשנת 2001 ביום שישי שעה שלוש ביום שרב של יוני. גג 1500
מכבי שברו שיא קהל שלילי במשחק האחרון שלהם, לבית"ר יש ממוצע קהל נמוך משלנו, וגם הם לא מצליחים למלא את טדי, רק כשיש עכשיו גמר גביע יש היסטריה על הכרטיסים כי כל האוהדי הצלחות יצאו מהחוריםגדי כתב:דווקא השנה בפלייאוף העליון עם הקבוצות הגדולות מכבי ובית"ר רואים מי קהל הצלחות ומי קהל מסור ותומך. הקהל של מכבי ממלא את המגרש הביתי שלהם עד אפס מקום, הוא תומך בטוב וברע ונשאר לעודד עד הסוף.
הקהל בית"ר מגיע לכל מקום בכמויות.בית וחוץ. גם אם הקבוצה יורדת למחצית בפיגור יש עידוד ותמיכה. שיחקו אותה בטרנר. משחק מכריע בחיפה והיציע הדרומי מפוצץ.
אפשר רק לדמיין כמה קהל באר שבעי שהתחיל להיות אוהד ב2015 היה מגיע למשחק הכרעה בפלייאוף ליגה לאומית בשנת 2001 ביום שישי שעה שלוש ביום שרב של יוני. גג 1500
הבן אדם היה ציני, מה נלחצתם?
מעל 4000 הבטיחו את מקומם.
מס' יפה מאוד, אבל לא חושב שנגיע ל8000.

יום שבת, שעה נוחה יחסית, חייבים לפוצץ את האיצטדיון בכמות קהל שלא נראתה הרבה זמן..
אכן על פי קצב המכירה כרגע לא ניכר שמספר האוהדים יהיה גבוה מ6,000. אבל אם נצליח למלא את כל היציע המזרחי זה יהיה בהחלט מכובד ויעניק אווירה ביתית.maor20094 כתב:מעל 4000 הבטיחו את מקומם.
עונה קודמת כשהבאנו 8,000 למושבה, זה היה יום לפני פסח. היה יום חופש להרבה אנשים אז הבאנו כמות אדירה.
אם נביא הפעם 6,000 זה יהיה נהדר.
אם נביא הפעם 6,000 זה יהיה נהדר.
בכל מקרה נהיה רוב באיצטדיון.
בזה לא היה ספקMikiRed כתב:בכל מקרה נהיה רוב באיצטדיון.
נמכרו כבר כ-5,000 כרטיסים ואזלו כל כרטיסי החייל והילד.
מעניין יהיה לעקוב האם יפתחו יציעים נוספים למכירה בהמשך היום.
מעניין יהיה לעקוב האם יפתחו יציעים נוספים למכירה בהמשך היום.