כשירד האדרנלין תחשוב על זה שוב.dardasmiley כתב:פעולה של גבר על.
פתיעה משוגעת של שחקן שלנו, כולם נעמדו והשרמוטות בצהוב ממשיכים לתקוף כאילו אנחנו סכנין, חבל שלא לקח איתו גם רגל של אחד מהבני זונות.
תשתחוו...
בן ביטון
Re: בן ביטון - האריך חוזה עד 2022
איך אלי דסה הגיע לצד שלו בכלל, איזה מוזר ההולנדי החובבן הזהREDZED כתב:האדום שלו היה כתוצאה מאיבוד ריכוז בגלל ההלם מהפציעה של מיכאל שהייתה נראית קשה מהרגע הראשון .
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- dardasmiley
delta7 כתב: כשירד האדרנלין תחשוב על זה שוב.
אין קשר לאדרנלין. עשה פעולה נכונה. הם יצאו למתפרצת ומישהו היה צריך לעצור אותם בזמן שכל השחקנים שלנו עם הפנים לאוחנה. אפשר להתווכח על איכות הפעולה, אבל הפאול היה נכון.
בסיטואציה שנוצרה ולאור זה שכמעט על כל עבירה שם שעוצרת מתפרצת היה מקבל צהוב? חבל שלא לקח ברך!
כמו שדלטה כתב, אני משוכנע שבכר היסודי ינתח גם את המשחק הזה ויסביר לבן (שכנראה הבין את זה לבד) שצהוב שני לא כדאי לסכן, אלא אם הצלת שער בטוח...
ביטון משקיען, התקדם מאד, אבל לעיתים עושה טעויות של שיקול דעת, וזה מה שבכר ינסה לשפר אצלו.
ביטון משקיען, התקדם מאד, אבל לעיתים עושה טעויות של שיקול דעת, וזה מה שבכר ינסה לשפר אצלו.
מת עליוו
אני איתך... אבל עד גדי חזות!זה שי ! כתב:מי שיש לו טענות לבן ביטון שילך לנגב לו תתחת אחרי חומוס סעיד
יש פה אוהדים קקה
נמגן הימני הכי גדול ששיחק בבאר שבע מאז שאני אוהד הקבוצה
זה שי !
אגב תוספת קטנה של בכי... הצהוב השני היה מוצדק אמנם אבל על מקרים דומים בצד שני הוא לא נתן צהוב (גם לא את הראשון),
המקרה הכי קרוב היה הפאול שעשו על אוגו (נראה לי דור פרץ) באיזור האמצע... לא פחות עבירה מביטון ובלי תגובה של השופט.
ברור שהוא עשה את הפאול כדי לעצור את המשחק כדי לאפשר טיפול באונה אבל היה צריך להיות חכם ולהשאיר למישהו אחר לעשות את הפאול
רק אהבה תנצח...
טב"ח היה צריך לצבור 5 צהובים במכה אתמול.nitsande כתב: אני איתך... אבל עד גדי חזות!
אגב תוספת קטנה של בכי... הצהוב השני היה מוצדק אמנם אבל על מקרים דומים בצד שני הוא לא נתן צהוב (גם לא את הראשון),
המקרה הכי קרוב היה הפאול שעשו על אוגו (נראה לי דור פרץ) באיזור האמצע... לא פחות עבירה מביטון ובלי תגובה של השופט.
ברור שהוא עשה את הפאול כדי לעצור את המשחק כדי לאפשר טיפול באונה אבל היה צריך להיות חכם ולהשאיר למישהו אחר לעשות את הפאול
- ForeverRed
עדיין מגבים את המהלך הטפשי שלו?
אדום שפירק לנו היום את ההגנה.
אדום שפירק לנו היום את ההגנה.
מה קורה איתו מבחינת צהובים? יש לו 5 צהובים לפי המנהלת (באתר שלהם מעודכן 6 - טעות שלהם שאומתה על ידם).
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש לו 4 צהובים.E.Z כתב:מה קורה איתו מבחינת צהובים? יש לו 5 צהובים לפי המנהלת (באתר שלהם מעודכן 6 - טעות שלהם שאומתה על ידם).
המנהלתמשום מה החשיבו לו את האדום (שני צהובים) מול מכבי תל אביב.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בהתאחדות מעודכן לביטון 4 צהובים.דר אדום בנשמה כתב: יש לו 4 צהובים.
המנהלתמשום מה החשיבו לו את האדום (שני צהובים) מול מכבי תל אביב.
לא יודע מי צודק ומי לא.
לא אתחיל לבדוק משחק משחק...
מי שיכול לבדוק שיעדכן.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
יש לו 4 צהובים.E.Z כתב: בהתאחדות מעודכן לביטון 4 צהובים.
לא יודע מי צודק ומי לא.
לא אתחיל לבדוק משחק משחק...
מי שיכול לבדוק שיעדכן.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
טוב אז..דר אדום בנשמה כתב: יש לו 4 צהובים.
- The red one
ההתאחדות היא המקור הרשמי. המנהלת לא סופרת צהובים מגביעים וכאלה וכנראה שבאמת משהו שם התפקשש להם כי ספרו לו את הצהוב הראשון שספג והפך בסוף לאדום (לא אמורים לספור את הצהוב הזה, וגם לא את השני, אלא "לאחד" אותם לכרטיס אדום)
אם כך נכנס לרשימה ארוכה שבסכנת צהוביםThe red one כתב:ההתאחדות היא המקור הרשמי. המנהלת לא סופרת צהובים מגביעים וכאלה וכנראה שבאמת משהו שם התפקשש להם כי ספרו לו את הצהוב הראשון שספג והפך בסוף לאדום (לא אמורים לספור את הצהוב הזה, וגם לא את השני, אלא "לאחד" אותם לכרטיס אדום)