קהל מול בני יהודה
Re: קהל מול בני יהודה
הקללות לאלמוג או השירה הרציפה עושות בדיוק את האפקט ההפוך.
אני יכול להבין קללות למאור,אבל מה לעזאזל קשור האח הסתום שלו?
שחקן ספסל בקבוצת אמצע טבלה.
אנחנו בסהכ בעצם זה ששרים לו מעצימים את המיתוס כלפי המשפחה המטומטמת הזאת.
למה מי הוא בכלל שנקלל אותו?
מה הוא אבי נימני? ערן זהבי? מי הוא בכלל??
אני יכול להבין קללות למאור,אבל מה לעזאזל קשור האח הסתום שלו?
שחקן ספסל בקבוצת אמצע טבלה.
אנחנו בסהכ בעצם זה ששרים לו מעצימים את המיתוס כלפי המשפחה המטומטמת הזאת.
למה מי הוא בכלל שנקלל אותו?
מה הוא אבי נימני? ערן זהבי? מי הוא בכלל??
קשור כי הזין הזה נכנס במליקסון בכניסה שכל כולה שנאה ו״נקמה״.
תקן אותי אם אני טועה, השירה נגדו החלה אחרי הכניסה הזאת.
ממש לא.CrazyRed7 כתב:קשור כי הז** הזה נכנס במליקסון בכניסה שכל כולה שנאה ו״נקמה״.
עוד בחימום התחילו לשיר בוזגלו מת
- The red one
אחי, השיר הראשון ששרו, עוד לפני עידוד לקבוצה שלנו, היה בוזגלו מת! בחימום!CrazyRed7 כתב:קשור כי הז** הזה נכנס במליקסון בכניסה שכל כולה שנאה ו״נקמה״.
אז איזה נכנס במליקסון תגיד לי
אוקיי כנראה שפספסתי את זה 

- ForeverRed
הכלב הזה חיכה כל המשחק להזדמנות הזאת.CrazyRed7 כתב:קשור כי הז** הזה נכנס במליקסון בכניסה שכל כולה שנאה ו״נקמה״.
אז שרו בוזגלו מת, ביג דיל.
לא מבין ממה אתם מתרגשים.
כנראה שכחתם אותו כובש נגדנו שנה שעברה אם אני לא טועה ורץ "לחגוג" מול הקהל שלנו.
- The red one
אני מתרגש ומתעצבן שמעדיפים לקלל שחקן של קבוצה יריבה מאשר לעודד את הקבוצה שלנו כשהיא צריכה את זה, ועוד מילא שהקללות האלה יסחפו את שאר הקהל, לא! מה שקרה זה שכולם עמדו לקלל וידעו להוציא יופי את הגרון אבל אחרי זה שעוברים לשיר עידוד, נאלמים דום.ForeverRed כתב: הכלב הזה חיכה כל המשחק להזדמנות הזאת.
לא מבין ממה אתם מתרגשים.
ואם כבר, אם כבר לקלל, אז אחרי שהוא כובש/נכנס בשחקן שלנו/מתגרה בקהל..בסדר..עוד סבבה איכשהו (למרות שאני תמיד דוגל ב-100% עידוד ו-0% התעסקות ביריבים) אבל פעמיים (לפחות לפי מה שאני זוכר) קיללו אותו לפני התקרית עם מליקסון.
תראה, בגדול אפשר לעשות את החלוקה לאנשים שהשנאה מניעה אותם ולכאלה שלא.ForeverRed כתב: הכלב הזה חיכה כל המשחק להזדמנות הזאת.
לא מבין ממה אתם מתרגשים.
מבחינת מינוח זה קצת דרמטי נכון, אבל זה רק מינוח.
יש הרבה שמצויים בשקט מוחלט- לא כפיים, לא ידיים למעלה לא מנסים ליצור קשר עין אפילו פעם אחת עם האיש גדר ולעזור לו להרים אנרגיות. על לשיר בגרון ניחר דווקא כשהיציע בשקט מופתי אין מה לדבר בכלל.
זה כמו הפטנט הזה ביציאה מהמגרש חנייה כשפקוק אחרי המשחק, מין חוק לא כתוב, שאם לא נוצר קשר עין אני נכנס ברבראבק ויזדיין כבודו. אחרי שהוא יגרור אותך להתבהמות, כי איך לא אנחנו לא פראיירים- הוא יגיד "לא ראיתי אותך, קח תעבור לפני", ויהיה אחר כך כ"כ מבסוט מעצמו משל היה הנדבן רוטשילד.
מתי הם בכל זאת מראים נוכחות? בחלק של הפלייליסט כשמגיעים לקללות/בוז/כעס. פעם זה בוזגלו פעם זה יובל נעים. פעם זה השופט פעם זה ערן לוי. פעם זה ז** לאיזה קנדיל גנרי שמגיע לאסוף כדור חוץ לידם, ופעם זה לצווח לנתניה שיאללה הבייתה.
עכשיו אין בעיה עם זה שמקללים או ששולחים טריפוליטאים הביתה, להיפך זה מבורך. אבל יש בעיה כשעושים רק את זה.
אלוף האלופים בקיץ האחרון.הראל כתב:כנראה שכחתם אותו כובש נגדנו שנה שעברה אם אני לא טועה ורץ "לחגוג" מול הקהל שלנו.
מרגיש כאילו עברו עשר עונות מאז.
שכחת את הרגע שהם הכי מתעוררים בו - כששומעים את הקהל היריב, בטרנר, יותר מהקהל שלנו - ואז כל שורקי הבוז מתעוררים.RedBend כתב: תראה, בגדול אפשר לעשות את החלוקה לאנשים שהשנאה מניעה אותם ולכאלה שלא.
מבחינת מינוח זה קצת דרמטי נכון, אבל זה רק מינוח.
יש הרבה שמצויים בשקט מוחלט- לא כפיים, לא ידיים למעלה לא מנסים ליצור קשר עין אפילו פעם אחת עם האיש גדר ולעזור לו להרים אנרגיות. על לשיר בגרון ניחר דווקא כשהיציע בשקט מופתי אין מה לדבר בכלל.
זה כמו הפטנט הזה ביציאה מהמגרש חנייה כשפקוק אחרי המשחק, מין חוק לא כתוב, שאם לא נוצר קשר עין אני נכנס ברבראבק ויזדיין כבודו. אחרי שהוא יגרור אותך להתבהמות, כי איך לא אנחנו לא פראיירים- הוא יגיד "לא ראיתי אותך, קח תעבור לפני", ויהיה אחר כך כ"כ מבסוט מעצמו משל היה הנדבן רוטשילד.
מתי הם בכל זאת מראים נוכחות? בחלק של הפלייליסט כשמגיעים לקללות/בוז/כעס. פעם זה בוזגלו פעם זה יובל נעים. פעם זה השופט פעם זה ערן לוי. פעם זה ז** לאיזה קנדיל גנרי שמגיע לאסוף כדור חוץ לידם, ופעם זה לצווח לנתניה שיאללה הבייתה.
עכשיו אין בעיה עם זה שמקללים או ששולחים טריפוליטאים הביתה, להיפך זה מבורך. אבל יש בעיה כשעושים רק את זה.
השחקנים פאקינג עולים למגרש, הקהל היריב נשמע יותר חזק ובמקום להצטרף לשירה של הדרומי ולהשתיק את הקהל היריב הם בוחרים לשרוק בוז.
התופעה הכי מטומטמת שקיימת בקהל שלנו.
- The red one
מתערב איתך ש-99% ממי שקילל אותו אתמול לא זוכר את זההראל כתב:כנראה שכחתם אותו כובש נגדנו שנה שעברה אם אני לא טועה ורץ "לחגוג" מול הקהל שלנו.
מי שממשיך לקלל את ערן לוי/אלמוג בוזגלו בלי סיבה שלא יתפלא שהם לא יתנו 100% מול היריבות שלנו.
מספיק כבר להוסיף לנו שונאים. יש לנו מספיק
מספיק כבר להוסיף לנו שונאים. יש לנו מספיק
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
דווקא זה ממש הגיוניyedidel כתב:מה שמעניין (וגרוע), זה שכל ה"תיירים" מגיעים שעתיים לפני. דווקא זה אנשים שאני מצפה שיגיעו חצי שעה לפני השריקה
מבחינתם זה יום חג, אירוע יוצא דופן וחוויה משמעותית במיוחד
אז באים 70 שעות לפני מההתרגשות
ואז אתה נדפק בשורה 25...