"הלב שלי אמר לי ללכת להפועל באר שבע" ככה אמר דוד רביבו ברעיון של שני עמודים.
עוד אמר:
"אני רוצה לסיים את הקריירה שלי בהפועל באר שבע כי זו קבוצה טובה, שאני יכול לסחוב על הגב, מבחינתי אם נסיים בשש הראשונות עם הפועל באר שבע זה כמו לקחת אליפות עם מכבי תל אביב".
הוא סיפר שגם ביום שחתם בהפועל באר שבע היה לו כבר חזוה בכמבי תל אביב אבל היה צריך לחכות לבעלים החדש ולכן לא חתם במכבי תל אביב.
הוא ציין שגם חיים רביבו היה מוערב במעבר שלו להפועל באר שבע ואם הם יביאו עוד שחקן אחד או שתיים יהיה גם עומק בספסל והם יוכלו לרוץ בצמרת.
רביבו גם ציין על המספר 10 שקיבל: " מעוד הערכתי שהקפטן מאור מליקסון נתן לי את המספר שלו..."
יש גם כתבה קצרה עם ג'ורג' דאטורו שהוא "מת" לכבוש נגד הפועל באר שבע ושהוא לא שוכח ת'עונה הנהדרת שהייתה לו פה בהפועל.
גיא עזורי אמר של ניצחון: "לקבוצה הזאת יש הרבה פוטנציאל, ואנחנו עוד צריכים להשתפר"
אוהד קדוסי יניב אלול ומשה אסולין מבקשים הבהרות לגבי מעמדם בקבוצה.
פטה בנגורה לא ימשיך, טאצ'י עדין בסגל ועזורי עדיין מחכה לשיחרור של מלאנו.
ידיעות הנגב:
גם פה כתבת ענק עם דוד רביבו.
שאמר: " הכי חשוב שכבר נתנו לי להרגיש כמו בעל בית" "אני בכלל לא מצטער שהלכתי למכבי תל אביב"
והוא כבר התחבר לאוהדי הפועל באר שבע.
יש עוד ועוד דיבורים איתו אבל אי אפשר לרשום את הכל פה.
*כתבה גם על צ'סוואה ז"ל מדברים על ההליכים המשפטיים וגם שהמשפחה מאוד רוצה לבקר בארץ ולראות משחק של הפועל באר שבע.
ומהמועדון נמסר שטרם שלחו הזמנה למשפחה כי אסור להם להיפגש עד סוף ההליכים המשפטיים.
*כתבה עם אוהד קדוסי שאומר : " אהיה מוכן לשמוע הצעות" ועזורי אמר שהוא מצפה משחקן כזה שיתמודד עם מצבים כאלה.
קדוסי גם אמר שימשיך להאבק על מקומו ועכשיו הוא עדיין בהפועל באר שבע.
*המוהיקן האחרון- אביתר אילוז שחקן הבית היחיד ששותף במשחק האחרון ושאלו אותו על זה שהוא היחיד ששיחק ואיך היה המשחק נגד רעננה.
*עוד כתבה גם עם הרכש החדש יוסי אופיר עם תמונה שהוא מנשק את הסל שאומר שהוא לא מפרייאר והוא שחקן נשמה ושאיוסי מיזרחי לא היה מוותר עליו מיוזמתו.
היה לו הצעות כספיות יותר גבוהות אבל הוא החליט עדיין לבוא להפועל בגלל האווירה שהקהל יוצר.
*מוזכר גם שוב על יניב אלול שלא נכלל בסגל ועל זה שעדיין אין חסות להפועל באר שבע.
זה מה שיש סה"כ מצטער אם זה לא ממש מפורט!!