אויייי זה יהיה כיףףףThe red one כתב:במנהלת הודיעו - הצלחת תונף בסיום המשחק במידה והאליפות תובטח רשמית
הפועל באר שבע- מכבי תל אביב, שבת, 21:00, טרנר
Re: הפועל באר שבע- מכבי תל אביב, שבת, 21:00, טרנר
מפחד מהקארמה ומשבירת הרצף אבל זה היה מתבקש.
לחגוג על הבני אלף זונות האלה בבית זה יהיה באמת הכי מתוק שאפשר.
לחגוג על הבני אלף זונות האלה בבית זה יהיה באמת הכי מתוק שאפשר.
- dardasmiley
אםשר לחזור להתעסק בכדורגל?
הלווווו מדובר פה על הסגנית בשנתיים האחרונות ואחד ממועדוני הפאר של הכדורגל הישראלי.
מה אתם חושבים קורה למועדון כזה כשקבוצה כמו שלנו לא סופרת אותם ומנהלת משא ומתן אם לחגוג אחרח המשחק מולם או בסוף העונה.
יבואו לשחק על הכבוד שלהם כמועדון וכיחידים. קל זה בטח לא יהיה.
הלווווו מדובר פה על הסגנית בשנתיים האחרונות ואחד ממועדוני הפאר של הכדורגל הישראלי.
מה אתם חושבים קורה למועדון כזה כשקבוצה כמו שלנו לא סופרת אותם ומנהלת משא ומתן אם לחגוג אחרח המשחק מולם או בסוף העונה.
יבואו לשחק על הכבוד שלהם כמועדון וכיחידים. קל זה בטח לא יהיה.
ממחר לרדת לקרקע. חייב לסיים את זה בסטייל ולשמור על הבית.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אדיר.The red one כתב:במנהלת הודיעו - הצלחת תונף בסיום המשחק במידה והאליפות תובטח רשמית
עכשיו רק שיבינו בקבוצה שחגיגות אליפות זה עם הקהל ולא הפנינג משפחות ויהיה מושלם!
שנה שעברה היה על הפנים.
משום מה כולם בתקשורת מדברים שרק אם נפסיד 3 משחקים נוכל לאבד את האליפות ....להזכירכם המתמטיקה מאוד פשוטה - תיקו שלנו ונצחון של ביתר והאליפות לא מובטחת
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
נזרום איתך,סתם לשם השעשוע:arn כתב:משום מה כולם בתקשורת מדברים שרק אם נפסיד 3 משחקים נוכל לאבד את האליפות ....להזכירכם המתמטיקה מאוד פשוטה - תיקו שלנו ונצחון של ביתר והאליפות לא מובטחת
בתרחיש שתיארת, הפער יורד ל-6. במצב כזה יש חשיבות גם להפרש שערים. כרגע ההפרש שלנו טוב ב-10 מביתר,והוא צריך להיסגר ב-3 מחזורים שבאחד מהם עשינו תיקו בתרחיש שלך. ובקיצור: יש אליפות!!
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
צריכים לפחות 2 נקודות עד סיום העונה או איבוד כלשהו של ביתר כדי להבטיח אל£_#ת לכן חייבים נצחון למרות שאני לא רואה את זה קורה אחרי כל החגיגות... אולי איבוד של ביתר יעניק את התואר כבר בדקה 55 ואז נוכל להפסיד רגוע
הכי קל להפסיד בטרנר עם הראש בעננים שהשחקנים נמצאים בו עכשיו , חייבים לרדת לקרקע ולשמור על ריכוז , אנחנו ממש קרובים אבל עדיין לא בסיום . מכבי תבוא לתת את מה שנשאר ממנה .
שני הפסדים מינוס 4. 3 ניצחונות של בית"ר +6. הזוי, לא הגיוני אבל.... יכול להיות. סומך על בכר והחברה שזה יישאר על הנייראוהד הצלחות כתב:
נזרום איתך,סתם לשם השעשוע:
בתרחיש שתיארת, הפער יורד ל-6. במצב כזה יש חשיבות גם להפרש שערים. כרגע ההפרש שלנו טוב ב-10 מביתר,והוא צריך להיסגר ב-3 מחזורים שבאחד מהם עשינו תיקו בתרחיש שלך. ובקיצור: יש אליפות!!
איזה ינצחו 3 משחקים חחחחחח או שיבאו שיכורים או שיבאו עם הראש באדמה גם ככה וגם ככה כדורגל הם לא ישחקו ולא ינצחו
מכבי יבואו לשחק חזק, טב״ח כהרגלו מולנו יבוא לשבור רגליים. משחק קשה, מעניין את מי השופט ירחיק אצלנו. אני מהמר על אורן ביטון דקה 40
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
20.5.2015
טרם באתי על סיפוקי
טרם באתי על סיפוקי
חיימוב
ביטון אלחמיד טאהא ביטון
איינבינדר אוגו ממן
טוני שהר מליקסון
הם אומנם עם הראש למטה, הם אומנם מושפלים, אומנם הם לא יגיעו עם רוח קרבית כמו תמיד, אומנם הם לא יעשו את המלחמות הדוחות שלהם דרך התקשורת כמו תמיד כי אין טעם, אבל עדיין תזכרו במי מדובר. חובה להגיע מההתחלה כמו כרישים צמאי דם. אין דבר כזה גארבץ' כשמדובר במשחקים מול מכבי. טירוף, מלחמה, לחגוג עליהם על הראש אליפות בק טו בק זה משהו שאם הייתם אומרים לי שיקרה אחרי ה-20.5 הייתי כנראה מקבל שבץ מהתרגשות. המון מהמשחק הזה על הקהל, אם נגיע במטרה לקחת אליפות - זה יהיה שלנו ובצורה משכנעת והיסטורית. אם נגיע כמי שזכו כבר באליפות ונצפה שזה יבוא לבד.... זה יהיה לא קל, ולאף אחד אין כוח למרוח את העונה הזאת עוד קצת, לא ככה? אז בואו נעשה את זה. הכל תלוי רק בנו
ביטון אלחמיד טאהא ביטון
איינבינדר אוגו ממן
טוני שהר מליקסון
הם אומנם עם הראש למטה, הם אומנם מושפלים, אומנם הם לא יגיעו עם רוח קרבית כמו תמיד, אומנם הם לא יעשו את המלחמות הדוחות שלהם דרך התקשורת כמו תמיד כי אין טעם, אבל עדיין תזכרו במי מדובר. חובה להגיע מההתחלה כמו כרישים צמאי דם. אין דבר כזה גארבץ' כשמדובר במשחקים מול מכבי. טירוף, מלחמה, לחגוג עליהם על הראש אליפות בק טו בק זה משהו שאם הייתם אומרים לי שיקרה אחרי ה-20.5 הייתי כנראה מקבל שבץ מהתרגשות. המון מהמשחק הזה על הקהל, אם נגיע במטרה לקחת אליפות - זה יהיה שלנו ובצורה משכנעת והיסטורית. אם נגיע כמי שזכו כבר באליפות ונצפה שזה יבוא לבד.... זה יהיה לא קל, ולאף אחד אין כוח למרוח את העונה הזאת עוד קצת, לא ככה? אז בואו נעשה את זה. הכל תלוי רק בנו

הקהל יבוא בגישה של לחגוג ולשבת ולחכות לא טוב
הקהל ירצה לחגוג על הראש של מכבי ויפתח תגרון כמו בכל משחק מולם
ואנחנו נותנים להם בראש
זה שי!
הקהל ירצה לחגוג על הראש של מכבי ויפתח תגרון כמו בכל משחק מולם
ואנחנו נותנים להם בראש
זה שי!