הפועל באר שבע- מכבי תל אביב, שבת, 21:00, טרנר
Re: הפועל באר שבע- מכבי תל אביב, שבת, 21:00, טרנר
מכובדיי,אוהב את כולכם אבל בואו נרגיע.
התחלתם להשתולל ולמען האמת מבין אתכם.
אין זמן נקמה כמו הזמן הזה ואין יותר ממני ש"מת" לתת להם בראש.
אבל החיים בכדורגל לימדו אותי שכשאתה מדבר על נקמה יוצא בדיוק ההיפך.
לכן,לבוא במטרה לגמור את זה,ההרכב הכי חזק,גישה של משחק אליפות אמיתי וקהל שדוחף בלי הפסקה
בלי זה לא ננצח,תאמינו לי.
אליפות ברור שניקח ולדעתי גם באמצע המשחק כי אין מצב שביתר מנצחים אחרי גמר הגביע ותהיה התוצאה שם אשר תהיה.
בואו נבוא צנועים,רעבים כמו ויקינגים אמיתיים וניקח מה שמגיע לנו בצדק ובלי דיבורים מיותרים.
התחלתם להשתולל ולמען האמת מבין אתכם.
אין זמן נקמה כמו הזמן הזה ואין יותר ממני ש"מת" לתת להם בראש.
אבל החיים בכדורגל לימדו אותי שכשאתה מדבר על נקמה יוצא בדיוק ההיפך.
לכן,לבוא במטרה לגמור את זה,ההרכב הכי חזק,גישה של משחק אליפות אמיתי וקהל שדוחף בלי הפסקה
בלי זה לא ננצח,תאמינו לי.
אליפות ברור שניקח ולדעתי גם באמצע המשחק כי אין מצב שביתר מנצחים אחרי גמר הגביע ותהיה התוצאה שם אשר תהיה.
בואו נבוא צנועים,רעבים כמו ויקינגים אמיתיים וניקח מה שמגיע לנו בצדק ובלי דיבורים מיותרים.
באמת שניצחון של מכבי בטרנר ירגיש לי כמעט כמו אובדן אליפות
פרופורציות זה לא הצד החזק שלך אה?bs war כתב:באמת שניצחון של מכבי בטרנר ירגיש לי כמעט כמו אובדן אליפות
בכלל, כל הקטע הזה של להפסיד בטרנר..כבר הפסדנו. במשחקים חשובים ומכריעים.
מי מוכר לך תחומר ?bs war כתב:באמת שניצחון של מכבי בטרנר ירגיש לי כמעט כמו אובדן אליפות
זה אותו אחד שנותן ליעקב ?
זה שי !

- ForeverRed
הפסד ללא ספק יהרוס את החגיגה.
האנרגיות הן חלק חשוב בשמחה שתבוא אחרי.
מעבר לכך, בעונה כזאת ניצחון חוץ היסטורי בטרנר הוא חצי תואר עבור מכבי. הם יחגגו לנו על הדם (פאתטי לאור העונה שלהם, אבל עדיין) ואסור לתת להם את התענוג הזה.
האנרגיות הן חלק חשוב בשמחה שתבוא אחרי.
מעבר לכך, בעונה כזאת ניצחון חוץ היסטורי בטרנר הוא חצי תואר עבור מכבי. הם יחגגו לנו על הדם (פאתטי לאור העונה שלהם, אבל עדיין) ואסור לתת להם את התענוג הזה.
על איזה הפסד בטרנר אתם מדברים?
אני חושב שאתה מפספס פה משהו חשוב.CrazyRed7 כתב: פרופורציות זה לא הצד החזק שלך אה?
בכלל, כל הקטע הזה של להפסיד בטרנר..כבר הפסדנו. במשחקים חשובים ומכריעים.
הרצף שלנו בטרנר יצר איזו הילה סביב האיצטדיון הזה. הרתעה משוגעת. קבוצות בליגה מגיעות לכאן עם הקוף הזה של "אף אחד לא ניצח פה", יש לזה השפעה גדולה לדעתי על הביטחון שלהן, ושלנו. גם לשחקנים שלנו הרצף הזה נותן המון ביטחון כשהם משחקים בטרנר.
ביום שהרצף הזה יישבר לא ייחרב העולם, אבל אני חושב שזה יהיה מבאס מאוד גם לנו כאוהדים וגם יפגע בכוח ההרתעה האדיר שיש לאיצטדיון הזה.
אם הוא יישבר מול מכבי במשחק אליפות, זה יהיה כואב שבעתיים. יגמור אותי אם ניתן את התענוג הזה דווקא להם.
מדמיין את הקהל שלנו מרים צעיפים ושר אחרי ההפסד הראשון בטרנר, כמו באנפילד
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
- dardasmiley
יש שלושה תארים שהליגה הזו יכולה להציע היום:
1. אליפות
2. גביע
3. להיות הראשונה שמנצחת בטרנר בליגה
למכבי אין את 1 ו2, תהיו בטוחים שהיא תבוא להתאבד על 3.
1. אליפות
2. גביע
ענק. אפשר לגנוב?dardasmiley כתב:יש שלושה תארים שהליגה הזו יכולה להציע היום:
1. אליפות
2. גביע
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- dardasmiley
בכיףTotti כתב: ענק. אפשר לגנוב?
ההפסד הראשון בטרנר הפך להיות מיתוס... וזה בדיוק מה שמפחיד בו.
האמת במקום מסוים אני חושב שיהיה טוב להוריד את הקוף הזה מהגב (ולהפסיד - דווקא עכשיו שזה הכי פחות קריטי).
עדיף להפסיד כשנשאר עוד משחק אחד בבית שיהיה אפשר "לחזור למסלול הנצחונות" ולהראות שטרנר עדיין מבצר למרות ההפסד.
הלוואי שלא נפסיד לעולם, אבל זה כנראה לא ריאלי, ואם אפשר לבחור הפסד ראשון (זהירות - חילול הקודש:) עדיף עכשיו.
האמת במקום מסוים אני חושב שיהיה טוב להוריד את הקוף הזה מהגב (ולהפסיד - דווקא עכשיו שזה הכי פחות קריטי).
עדיף להפסיד כשנשאר עוד משחק אחד בבית שיהיה אפשר "לחזור למסלול הנצחונות" ולהראות שטרנר עדיין מבצר למרות ההפסד.
הלוואי שלא נפסיד לעולם, אבל זה כנראה לא ריאלי, ואם אפשר לבחור הפסד ראשון (זהירות - חילול הקודש:) עדיף עכשיו.
רק אהבה תנצח...
גם אף פעם לא פרצו לי לבית (סוג של מיתוס) אז בוא ניתן להם שיפרצו ככה נוריד את הקוף מהגב.nitsande כתב:ההפסד הראשון בטרנר הפך להיות מיתוס... וזה בדיוק מה שמפחיד בו.
מה הקשר בכלל?
זה שהעניין נהיה אובססיבי רק מעצים אותו.
ולמה שנפסיד בבית ולא נלך נניח על לשבור את השיא של ריאל שעומד על 101 משחקים ללא הפסד?
למה להיות סוג של לוזרים?
ואיך בכלל התחלנו לדבר על הפסד? רק לפני 10 שעות אנשים דיברו כאן על נקמות.
אני לא חושב שצריך להפסיד בכוונה, ואני גם לא חושב שמכבי של היום יכולה לבצע...אדום זקן כתב: גם אף פעם לא פרצו לי לבית (סוג של מיתוס) אז בוא ניתן להם שיפרצו ככה נוריד את הקוף מהגב.
מה הקשר בכלל?
זה שהעניין נהיה אובססיבי רק מעצים אותו.
ולמה שנפסיד בבית ולא נלך נניח על לשבור את השיא של ריאל שעומד על 101 משחקים ללא הפסד?
למה להיות סוג של לוזרים?
ואיך בכלל התחלנו לדבר על הפסד? רק לפני 10 שעות אנשים דיברו כאן על נקמות.
אני פשוט חושש מהיום שההפסד הראשון יהפוך להיות המיתוס - ובעקבותיו תבוא שרשרת הפסדים רק כי אנשים מאמינים במיתוס.
רק אהבה תנצח...
בעידן הנוכחי זה לא יקרה... זאת לא תהיה יותר הפועל באר שבע של פעם, עם כל תואר שמגיע הDNA משתנה עוד קצת.nitsande כתב: אני לא חושב שצריך להפסיד בכוונה, ואני גם לא חושב שמכבי של היום יכולה לבצע...
אני פשוט חושש מהיום שההפסד הראשון יהפוך להיות המיתוס - ובעקבותיו תבוא שרשרת הפסדים רק כי אנשים מאמינים במיתוס.
חוץ מזה להזכירך כבר הפסדת לק״ש פה והודחת מהגביע, זה לא עזר להם כל כך שלושה ימים אחרי בשיא המשבר של שנה שעברה
אשדוד ניצחה פה ראשונה בגביע הטוטו ואחרי שלושה חודשים אכלה חמישייה
אפילו ביתר עצמה תפרה לך שלישייה בתחילת השנה וזה לא מנע ממנה לשלשל במכנסיים פה בפלייאוף.
ההפסד הזה בליגה יגיע מתישהו, הנקודה שלי היא שלא ייחרב העולם והאצטדיון המרהיב הזה יישאר הכי ביתי בארץ גם אחריו.