בית"ר ירושלים- הפועל באר שבע, שבת, 21:00, טדי
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: בית"ר ירושלים- הפועל באר שבע, שבת, 21:00, טדי
מזכיר לי את ההתפרקות שלנו תחת אלישע לוי.
מעניין מה יהיה עם ביתר לגביי הגביע.
מעניין מה יהיה עם ביתר לגביי הגביע.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אין לו מתחרים.RedBend כתב:יותר מתמיד צריכים את טוני היום.
מדברים הרבה על איך ויטור משפיע על כל מערכי הקבוצה וזה נכון, אבל בהיבט הזה של השפעה מערכתית אין לטוני מתחרים.
היכולת שלו לכפות דומיננטיות היא קוסמית.
כשזה יקרה כל ה20000 שלהם יכולים לההיפך לסיוט עבורם. כמו שבחצי הראשון בטדי פעם קודמת היה בוז צורם במצב של 0:0, כמו שמקללים את בבז כשהם ביתרון, כמו שרק הם יודעים לחרב. רק תן להם הזדמנות והם לא יחמיצו אותה.
ריכוז וחדות ויהיה בסדר
את הריצה שהוא דפק כל הדרך עד לדרומי... אגדי.
(חוץ מהשם של היציע הזה שאי אפשר שלא להתחבר, זה יציע פשוט מדהים פלא הנדסי)
ומה נגיד על הקהל של ביתר
דקה 80 והציע הצפוני ריק, המזרחי התחיל בנהירה החוצה 20 דק' לפני והמטומטמים שנותרו שואגים "אם לא תביאו את הגביע אנחנו נזיין אתכם" לשחקנים שלהם... באמת?
בדרך לאוטו בשכונות בפאתי האצטדיון, חבורה של בני 14 שכל דמיון ביניהם לבני אדם הוא מקרי בהחלט,
(האמת שכולם נראו כמו טל כחילה עם חצ'קונים) מאגפים רכב של אוהדת אדומה בצעקות "זאת עם האדום זונה"
כשיצאנו עם הרכב כבר ראינו אותם עם צעיף אדום שהציתו באש.
ערבים? אתם שונאים ערבים? (אדום זקן זה שלך)
אבל כל זה לא מעניין... זכינו לפיצוי על כל השנים. פיצוי בריבית דריבית. הקבוצה הזו היא אגדה!
על כל הכינים שהקבוצה הזאת העבירה לאוהדים שלה כל השנים, הכל מתקזז.
על כל מפח נפש שקיבלנו, על כל דמעה שירדה- החוב תם ונשלם. פשוט לעמוד ולהריע
רואה ילדים קטנים יוצאים מטדי כשהם אלופים בפעם השלישית ולא להאמין שהם נולדו לדור הזה שבו הפועל באר שבע היא הדבר הכי סקסי בליגה.
הזייה בחיי, בטח לנו, אלה שהרגישו הרבה הרבה הרבה יותר מידי לאומית.
אני אוהד את המועדון 30 שנה ורק ראיתי גביע מסכן ב97, ילדים בני 9 רואים את אותם התארים שאני רואה והם רק 4 שנים בכדורגל.. אין צדקRedHell כתב:רואה ילדים קטנים יוצאים מטדי כשהם אלופים בפעם השלישית ולא להאמין שהם נולדו לדור הזה שבו הפועל באר שבע היא הדבר הכי סקסי בליגה.
צריך לשלוח אותם לטירונות של איזה שנתיים בהפועל פ"תStar כתב: אני אוהד את המועדון 30 שנה ורק ראיתי גביע מסכן ב97, ילדים בני 9 רואים את אותם התארים שאני רואה והם רק 4 שנים בכדורגל.. אין צדק
אחי הקטן עם 3 אליפויות מאז התחיל להגיע למשחקים.
לא יודע איך הוא יתמודד עם קשיים, אכזבות וכישלונות. הוא לא מחושל.
לא יודע איך הוא יתמודד עם קשיים, אכזבות וכישלונות. הוא לא מחושל.
- סתיו אלימלך
ענק!!!bs war כתב:
צריך לשלוח אותם לטירונות של איזה שנתיים בהפועל פ"ת
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
ענק..bs war כתב:
צריך לשלוח אותם לטירונות של איזה שנתיים בהפועל פ"ת
הבן שלי עוד לא בן 3 ויש לו עוד שניה 3 אליפויות... כשהיה ברחם (בחודש שמיני) ראה באצטדיון את ה6-2 ההוא, והחליט לשנות את המזל של הקבוצה... הוא מביא לי אליפות ואני רואה איתו סמי הכבאי, עסקה משתלמת!
אני יוצא מהאיצטדיון עם אחי הקטן על הכתפיים (ילד בן 7) ולפחות עשרה אנשים מסתכלים עלינו ואומרים לנו שלילד יש מזל שלא היה להם עשרות שנים לראות קבוצה כזאתRedHell כתב:רואה ילדים קטנים יוצאים מטדי כשהם אלופים בפעם השלישית ולא להאמין שהם נולדו לדור הזה שבו הפועל באר שבע היא הדבר הכי סקסי בליגה.
בן 24, די קבוע בוסרמיל מימי לנדאו בלאומית, וסופית כשאלונה רכשה את הקבוצה.
שמח על כל רגע של מפחי נפש, גורמים לי להעריך את טור הזהב הזה הרבה יותר.
נעריך באמת מה היה כאן כשדעיכה מסוימת תבוא, נקווה עד אז לקטוף כמה שיותר תארים, הישגים וחוויות.
חוץ מזה, מה ילד בן 7 יזכור עוד 20 שנה?
איתנו זה הולך לקבר.
נעריך באמת מה היה כאן כשדעיכה מסוימת תבוא, נקווה עד אז לקטוף כמה שיותר תארים, הישגים וחוויות.
איתנו זה הולך לקבר.
אולי לא לפרטים אבל דברים נחרטים. הייתי בן 7 בגמר הגביע ב2003, זוכר כל דקה מהיום הארור הזהyossi כתב:בן 24, די קבוע בוסרמיל מימי לנדאו בלאומית, וסופית כשאלונה רכשה את הקבוצה.
איתנו זה הולך לקבר.
בגיל 7 הייתי עם שתי אליפויות. חשבתי שלידה משחקים 30 מחזורים ובסוף באר שבע אלופה. לקח לי 40 שנה וטיפול פסיכולוגי להתאושש.
לכל ההורים לילדים צעירים, קחו זאת בחשבון. הילדים יהיו מתוסבכים
לכל ההורים לילדים צעירים, קחו זאת בחשבון. הילדים יהיו מתוסבכים
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גם כשיגיעו ימים פחות טובים הם לא יראו כמו הימים ההם.
כבר לא יהיה בעלים שאין לו כסף לגנרטור לתאורה, כבר לא יהיה מגרש שצריך משקפת כדי לראות בו משחק וקושי לייצר אווירה ביתית, כבר לא יהיו שחקנים שנראה אותם במהדורת החדשות עם אזיקים ברגליים כי הם מכרו משחקים, אלה זמנים אחרים שבדור הבא כבר לא יקרו.
יהיו ימים פחות טובים כי זה בלתי נמנע, אבל אנחנו נהיה מועדון חזק יותר עם מבצר חסר תקדים בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי, קהל מגובש יותר בזכות הימים האלה ומערכת שאין בה יצר הרס עצמי כמו אז.
אל תדאגו לילדים של היום הם בידיים טובות, תחיו את הרגע שאף אחד לא חשב שיגיע.
כבר לא יהיה בעלים שאין לו כסף לגנרטור לתאורה, כבר לא יהיה מגרש שצריך משקפת כדי לראות בו משחק וקושי לייצר אווירה ביתית, כבר לא יהיו שחקנים שנראה אותם במהדורת החדשות עם אזיקים ברגליים כי הם מכרו משחקים, אלה זמנים אחרים שבדור הבא כבר לא יקרו.
יהיו ימים פחות טובים כי זה בלתי נמנע, אבל אנחנו נהיה מועדון חזק יותר עם מבצר חסר תקדים בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי, קהל מגובש יותר בזכות הימים האלה ומערכת שאין בה יצר הרס עצמי כמו אז.
אל תדאגו לילדים של היום הם בידיים טובות, תחיו את הרגע שאף אחד לא חשב שיגיע.