ההסעות ביזיון אחד גדול !!!!!
ההסעות ביזיון אחד גדול !!!!!
בתור תומך נלהב של אלונה ושל כל המערכת שנקראת הפועל באר שבע אני חייב לציין לרעה את ההתנהלות של המועדון בנוגע להסעות.
לא יכול להיות מצב שקבוצת אוהדים ממנת כסף להסעות (לא אכפת לי קאמלס או קריזי רד).
אני זוכר שהייתי ילד כל שבוע היו הסעות מהעירייה ב10 שקל ולא משנה שהעירייה או מישהו אחר סיבד, כרגע הקבוצה של אלונה ולא של העירייה ואם יש לנו תקציב של 25 מיליון שקל לא יקרה כלום אם יקצו 20 אלף שקל לסיבסוד ההסעות.
עכשו הקרזי רד מימן מה יהיה בעוד שבועיים? יעמדו מחוץ לשערים עם קופות לתרומות בשביל הסעות?
תארו לכם מצב שמחר יהפוך למציאות, אמא תשלח את הבן שלה למשחק עם צעיף של הקבוצה שהוא כל כך אוהב והוא יחזור לבית אחרי חצי שעה כי אין כרטיסים להסעות, למה?????.
למה צריך להודיע רק ביום חמישי שיש הסעות?
למה הקבוצה לא תסבסד את ההסעות וגם אם לא יקנו כרטיסים בלונה טורס במכירה מוקדמת שיביאו 2 אוטובסים כי מחר אני בטוח שאפשר למלא שני אוטובסים.
לא יכול להיות שיהיה מחר רק אוטובוס אחד.
אני מדבר בתור אחד שהולך לכל משחק של הקבוצה עם הרכב וכואב לי שכל מי שרוצה לבוא למשחק לא בטוח יכול להגיע.
אלונה תודה רבה על כל מה שאת עושה אני סוגד לך אבל חובה להקצות 20 אלף שקל לסיבסוד ההסעות, לא רוצים חינם רוצים שיהיה מחיר נורמלי.
לא יכול להיות מצב שקבוצת אוהדים ממנת כסף להסעות (לא אכפת לי קאמלס או קריזי רד).
אני זוכר שהייתי ילד כל שבוע היו הסעות מהעירייה ב10 שקל ולא משנה שהעירייה או מישהו אחר סיבד, כרגע הקבוצה של אלונה ולא של העירייה ואם יש לנו תקציב של 25 מיליון שקל לא יקרה כלום אם יקצו 20 אלף שקל לסיבסוד ההסעות.
עכשו הקרזי רד מימן מה יהיה בעוד שבועיים? יעמדו מחוץ לשערים עם קופות לתרומות בשביל הסעות?
תארו לכם מצב שמחר יהפוך למציאות, אמא תשלח את הבן שלה למשחק עם צעיף של הקבוצה שהוא כל כך אוהב והוא יחזור לבית אחרי חצי שעה כי אין כרטיסים להסעות, למה?????.
למה צריך להודיע רק ביום חמישי שיש הסעות?
למה הקבוצה לא תסבסד את ההסעות וגם אם לא יקנו כרטיסים בלונה טורס במכירה מוקדמת שיביאו 2 אוטובסים כי מחר אני בטוח שאפשר למלא שני אוטובסים.
לא יכול להיות שיהיה מחר רק אוטובוס אחד.
אני מדבר בתור אחד שהולך לכל משחק של הקבוצה עם הרכב וכואב לי שכל מי שרוצה לבוא למשחק לא בטוח יכול להגיע.
אלונה תודה רבה על כל מה שאת עושה אני סוגד לך אבל חובה להקצות 20 אלף שקל לסיבסוד ההסעות, לא רוצים חינם רוצים שיהיה מחיר נורמלי.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
Re: ההסעות ביזיון אחד גדול !!!!!
הרבה דברים השתנו מאז שהיית ילד בינהם גם המחירים.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
מסכים איתך
פשוט בושה ההתנהלות והיחס של המועדון בנושא ההסעות.
אם נושא ההסעות היה מתנהל כמו לפני כמה שנים היו מחר יוצאים לפחות 2 אוטובוסים אם לא יותר ובמחיר זול יותר אפילו בלי התערבות ארגון אוהדים כזה או אחר.
אבל מה לעשות שהארגונים (עם כל הערכה שלי לקרייזי שעזרו כספית אפילו כדי שמחר תצא הסעה) לא מוכנים לעשות צעדים קצת יותר משמעותיים במחאה הזאת כלפי ההנהלה.
פשוט בושה ההתנהלות והיחס של המועדון בנושא ההסעות.
אם נושא ההסעות היה מתנהל כמו לפני כמה שנים היו מחר יוצאים לפחות 2 אוטובוסים אם לא יותר ובמחיר זול יותר אפילו בלי התערבות ארגון אוהדים כזה או אחר.
אבל מה לעשות שהארגונים (עם כל הערכה שלי לקרייזי שעזרו כספית אפילו כדי שמחר תצא הסעה) לא מוכנים לעשות צעדים קצת יותר משמעותיים במחאה הזאת כלפי ההנהלה.

מה הקשר הרבה דברים השתנו?
אני מדבר בתור אחד שנוסע עם רכב וכואב לי על הילדים האלו שיחזרו לבית כי אין מקום בהסעות או כי אין הסעות כי אף אחד לא מימן אותם
אני מדבר בתור אחד שנוסע עם רכב וכואב לי על הילדים האלו שיחזרו לבית כי אין מקום בהסעות או כי אין הסעות כי אף אחד לא מימן אותם
בושה וחרפה..
לפי דעתי דבר כזה צריך להיות חלק מתקציב של קבוצה..
כי בלי הקהל אין קבוצה..
במקום לעזור לקהל ללות את הקבוצה ולתת לה הרגשה ביתית
הם רוצים שאנחנו נשבור את הראש לבד..
התנהלות חובבנית..
תודה לקרייזי רד שתרם את ה-500 שקלים בשביל שמחר עוד אוהדים יגיעו למשחק..
לפי דעתי דבר כזה צריך להיות חלק מתקציב של קבוצה..
כי בלי הקהל אין קבוצה..
במקום לעזור לקהל ללות את הקבוצה ולתת לה הרגשה ביתית
הם רוצים שאנחנו נשבור את הראש לבד..
התנהלות חובבנית..
תודה לקרייזי רד שתרם את ה-500 שקלים בשביל שמחר עוד אוהדים יגיעו למשחק..
אני בטוח שאחרי שהעניין הזה עלה לסדר היום,ההנהלה תמצא דרך לטפל בזה.
טעויות קורות חברים ולגלות לכם עוד משהו? הן עוד יקרו.
החוכמה זה להיות סבלניים ולהאמין בהנהלה שהיא יודעת ללמוד מטעויות ולבוא לקראתנו.
טעויות קורות חברים ולגלות לכם עוד משהו? הן עוד יקרו.
החוכמה זה להיות סבלניים ולהאמין בהנהלה שהיא יודעת ללמוד מטעויות ולבוא לקראתנו.
חברים
תנמיכו להבות כי ההנהלה גיבשה פתרון לכל העונה .ברגע שיהיה אפשרי הפתרון המתגבש יפורסם.
לא למהר להשמיץ.
תתפלאו לשמוע אבל בהנהלה מודעים לבעיה ויש רצון למצוא פתרון מסודר וקבוע על מנת שכל אוהד שיחפוץ בהסעה יעשה זאת במחיר סמלי.
גם אנחנו מודעים לכך שארגוני האוהדים לא יכולים לממן את ההסעות באופן קבוע אבל הצעד נעשה על מנת לפתור את הבעיה הנקודתית למשחק בוינטר.
השאיפה היא שכבר מהמשחק הבא יהיה פתרון מסודר.
שבת שלום !
תנמיכו להבות כי ההנהלה גיבשה פתרון לכל העונה .ברגע שיהיה אפשרי הפתרון המתגבש יפורסם.
לא למהר להשמיץ.
תתפלאו לשמוע אבל בהנהלה מודעים לבעיה ויש רצון למצוא פתרון מסודר וקבוע על מנת שכל אוהד שיחפוץ בהסעה יעשה זאת במחיר סמלי.
גם אנחנו מודעים לכך שארגוני האוהדים לא יכולים לממן את ההסעות באופן קבוע אבל הצעד נעשה על מנת לפתור את הבעיה הנקודתית למשחק בוינטר.
השאיפה היא שכבר מהמשחק הבא יהיה פתרון מסודר.
שבת שלום !
[align=center]
GIFSoup[/align]

AS1 נכון ההנהלה מודעים לבעיה השאלה היא ממתי?
כבר משנה שעברה היו בעיות עם ההסעה היו צריכים להפיק לקחים ולחשוב על פתרון רציני לפני שהעונה התחילה.
כבר משנה שעברה היו בעיות עם ההסעה היו צריכים להפיק לקחים ולחשוב על פתרון רציני לפני שהעונה התחילה.

פששש , איזו סודיות.
הסכם המכירה היה יותר מהר..
מדהים הקיצוניות שבהתנהלות..
יום אחד מתנהלים כמו באירופה יום למחרת יותר גרוע מז'ינו..
כל נושא ההסעות היה צריך להיפתר לפניי תחילת עונה
ולא בתקווה שלפניי מחזור 3..
הסכם המכירה היה יותר מהר..
מדהים הקיצוניות שבהתנהלות..
יום אחד מתנהלים כמו באירופה יום למחרת יותר גרוע מז'ינו..
כל נושא ההסעות היה צריך להיפתר לפניי תחילת עונה
ולא בתקווה שלפניי מחזור 3..
במקום להביא זרים כושלים ואז לשחרר אותם בכיסים נפוחים של פיצויים אפשר לקחת את השחקן החיזוק אולי הכי משמעותי[הקהל] ולתת לו את כל התנאים הדרושים.
אני כבר לא מדבר על הסעות לאוהדי המרכז לבירת הנגב, מדובר פה על דבר שנהוג כמעט בכל קבוצת כדורגל, אפילו יבנה שמשחקת היום בליגה א מעמידה בכל שבוע אוטובוס לרשות האוהדים, המחיר הוא 0 שקלים רק תבואו לתמוך בקבוצה.
בבאר-שבע מוכנים לשלם גם 25 שקלים בשביל לתמוך בקבוצה אבל כנראה שלא רואים בנו דבר משמעותי.
אותי זה מאד מתסכל הקטע של ההסעות, ממש התנהלות קטנונית של ההנהלה.
ה500 שקל שנתנו הקרייזי רד זאת הייתה הבעיה? לא יכלו לתת 500 שקל?! בלי כל הפירסום והלחץ על האוהדים.
אני כבר לא מדבר על הסעות לאוהדי המרכז לבירת הנגב, מדובר פה על דבר שנהוג כמעט בכל קבוצת כדורגל, אפילו יבנה שמשחקת היום בליגה א מעמידה בכל שבוע אוטובוס לרשות האוהדים, המחיר הוא 0 שקלים רק תבואו לתמוך בקבוצה.
בבאר-שבע מוכנים לשלם גם 25 שקלים בשביל לתמוך בקבוצה אבל כנראה שלא רואים בנו דבר משמעותי.
אותי זה מאד מתסכל הקטע של ההסעות, ממש התנהלות קטנונית של ההנהלה.
ה500 שקל שנתנו הקרייזי רד זאת הייתה הבעיה? לא יכלו לתת 500 שקל?! בלי כל הפירסום והלחץ על האוהדים.
- dardasmiley
יש אשם אחד בכל עניין ההסעות בעיניי: אבי שכטר!! האיש שחושב שלנהל את הפועל באר-שבע זה כמו לנהל סופר העיקר שיהיו מוצרים על המדפים הקונים כבר יגיעו לבד מחוסר ברירה...
אבי שכטר לא שם קצוץ על האוהדים, בעיניו הקהל הוא פרה חולבת שבכל פעם שיצטרך לקצץ קצת או לשלם פחות יפול הנטל על הקהל, הרי גם ככה הפראיירים יגיעו לכל משחק ויעשו הכל בשביל הקבוצה אז בוא נדפוק אותם עוד קצת.
אבי שכטר מתנהל כמו אחרון תושבי מדינת ת"א. כל מה שבאר שבעי (שחקני בית, קהל) נלוז בעיניו.
אבי שכטר לא שם קצוץ על האוהדים, בעיניו הקהל הוא פרה חולבת שבכל פעם שיצטרך לקצץ קצת או לשלם פחות יפול הנטל על הקהל, הרי גם ככה הפראיירים יגיעו לכל משחק ויעשו הכל בשביל הקבוצה אז בוא נדפוק אותם עוד קצת.
אבי שכטר מתנהל כמו אחרון תושבי מדינת ת"א. כל מה שבאר שבעי (שחקני בית, קהל) נלוז בעיניו.
הנושא של ההסעות מאוד עיצבן אותי לכן בסוף המשחק ראיתי את אלונה ובעלה תקועים בפקק והייתי חייב לדבר איתה על נושא ההסעות, זה לא כזה שחור כמו שזה נראה.
קודם כל אלונה מודעת לבעיית ההסעות היא מעודכנת היא אמרה שלונה טורס מוכנה למכור כרטיסים להסעות ב35 שקל ו45 שקל למשחקים בצפון, נכון לא הכי זול אבל תמיד ניתן להוציא אוטובוס אחד למשחקים.
דבר שני היא אמרה שהיא נתנה לאוהדים אופציה למכור שני שלטים במגרש והאוהדים יקבלו סכום של 50 אלף שקל!!!! שזה סכום מכובד מאוד.
אני מאוד מקווה שהנושא הזה יפתר עד למשחק חוץ הבא.
קודם כל אלונה מודעת לבעיית ההסעות היא מעודכנת היא אמרה שלונה טורס מוכנה למכור כרטיסים להסעות ב35 שקל ו45 שקל למשחקים בצפון, נכון לא הכי זול אבל תמיד ניתן להוציא אוטובוס אחד למשחקים.
דבר שני היא אמרה שהיא נתנה לאוהדים אופציה למכור שני שלטים במגרש והאוהדים יקבלו סכום של 50 אלף שקל!!!! שזה סכום מכובד מאוד.
אני מאוד מקווה שהנושא הזה יפתר עד למשחק חוץ הבא.
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
רק לדיוק 20 אלף ש"ח תודה גל.
כן היה מוזר לי שהיא אמרה 50 אולי היא התבלבלה(גם מלכה טועה, מותר לה)
אני חושב שהאיש שיווק של המועדון צריך למצוא ספסונר, למרות שבקבוצות אחרות בארץ ככה זה נהוג ממה שהבנתי.
אני חושב שהאיש שיווק של המועדון צריך למצוא ספסונר, למרות שבקבוצות אחרות בארץ ככה זה נהוג ממה שהבנתי.