איך 70? במחצית, לא?זה שי ! כתב:לא רואה את ביתר מנצחת השבת
מדקה 70 חגיגות אליפות
זה שי !
הפועל באר שבע- מכבי תל אביב, שבת, 21:00, טרנר
- The red one
Re: הפועל באר שבע- מכבי תל אביב, שבת, 21:00, טרנר
- dardasmiley
החזיר ההולנדי: "אנחנו חושבים על הדרך בה אנחנו יכולים לנצח אותה. יש לנו אקסטרה מוטיבציה מול הקהל שלהם וזה מה שאנחנו צריכים לחשוב עליו".
איפה כל הסויירים למיניהם שטוענים שאנחנו אפיזודה חולפת ואין מה להתעסק בנו...
חלום שלי להאכיל אותם שלישיה ולשלוח את הבן אלף כחבות הזה חזרה לחור שיצא ממנו עם קריאות 'איך זה לקבל שלוש'...
איפה כל הסויירים למיניהם שטוענים שאנחנו אפיזודה חולפת ואין מה להתעסק בנו...
חלום שלי להאכיל אותם שלישיה ולשלוח את הבן אלף כחבות הזה חזרה לחור שיצא ממנו עם קריאות 'איך זה לקבל שלוש'...
תנו לי להגן על טרנר. כל השאר זה הבונוס של הבונוס.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
+ מיליון.גדי כתב:תנו לי להגן על טרנר. כל השאר זה הבונוס של הבונוס.
טרנר זה מצדה של ימנו.יצטרכו להרוג אותנו כדי לצאת מפה עם נקודות.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

וואדים חייב לפתוח
כבר פתח את הראש של אייבינדרhb7 כתב:וואדים חייב לפתוח
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
צריך להתאמן לקראת המשחקגדי כתב:
כבר פתח את הראש של אייבינדר

מקווה שאיכשהו האופוריה המוגזמת הזו שיש בשבוע האחרון תתחלף בטירוף לאנוס את היריבה.
עוד משחק אחד קטנטן, לתת כל מה שיש, מכבי רק יבואו להפריע הגיע הזמן לתת חותמת סופית לכך שב"ש של הגמר ההוא לא תיהיה עוד.
בבקשה תבואו חדים, כולם כולל כולם, אוהדים, שחקנים, צוות מקצועי ואם צריך גם חליווה עם גלון של מי עדן על השער בדרומי.
ביום שבת הגיע הזמן להעביר מסר לליגה הזו -אנחנו רק התחלנו.
עוד משחק אחד קטנטן, לתת כל מה שיש, מכבי רק יבואו להפריע הגיע הזמן לתת חותמת סופית לכך שב"ש של הגמר ההוא לא תיהיה עוד.
בבקשה תבואו חדים, כולם כולל כולם, אוהדים, שחקנים, צוות מקצועי ואם צריך גם חליווה עם גלון של מי עדן על השער בדרומי.
שום תוצאה לא תחזיר אותנו לבש של הגמר ההוא..RedHell כתב:מקווה שאיכשהו האופוריה המוגזמת הזו שיש בשבוע האחרון תתחלף בטירוף לאנוס את היריבה.
מכבי באחת האליפויות (נדמה לי בעונה של סוזה), הפסידו דרבי 3-1 במשחק אליפות, לא זוכרים את זה כל כך כי הם זכו במחזור אחרי
עברנו השבוע על כול כללי האל תעשה של עמותת עמה יא עמיק.
עכשיו צריך להראות שהפועל באר שבע הנוכחית כל כך חזקה שהיא יכולה להסתדר גם בלי המעטפת של עמה
יאללה אהובתי. אני אתך עד יום מותי
עכשיו צריך להראות שהפועל באר שבע הנוכחית כל כך חזקה שהיא יכולה להסתדר גם בלי המעטפת של עמה
בא לי מסר חד, חד מאוד ולשם שינוי שלא יהיה בהפרש של גול.Tal_Hbs כתב:
שום תוצאה לא תחזיר אותנו לבש של הגמר ההוא..
מכבי באחת האליפויות (נדמה לי בעונה של סוזה), הפסידו דרבי 3-1 במשחק אליפות, לא זוכרים את זה כל כך כי הם זכו במחזור אחרי
צריך להגיד את האמת, כל גישת העמה עשתה את שלה, שברה מחסומים ניפצה תקרות אבל עבר זמנה.גדי כתב:עברנו השבוע על כול כללי האל תעשה של עמותת עמה יא עמיק.
צריך להמציא את עצמנו מחדש
ויותר חשוב להתאים את עצמנו למציאות.
נכון להיום אנחנו במקום אחר, וזה לא אומר שצריך לוותר על ערכים כמו צניעות ועבודה קשה.
כשאתה מספר 1 ואתה מציין את זה כעובדה אתה לא יכול להיקרא שחצן, ולא צריך להתנצל על זה
Welcome to the new age
צודק. בוא נשנה רק את השם של הקבוצה למכבי.RedBend כתב: צריך להגיד את האמת, כל גישת העמה עשתה את שלה, שברה מחסומים ניפצה תקרות אבל עבר זמנה.
צריך להמציא את עצמנו מחדש
ויותר חשוב להתאים את עצמנו למציאות.
נכון להיום אנחנו במקום אחר, וזה לא אומר שצריך לוותר על ערכים כמו צניעות ועבודה קשה.
כשאתה מספר 1 ואתה מציין את זה כעובדה אתה לא יכול להיקרא שחצן, ולא צריך להתנצל על זה
Welcome to the new age
אם זה מה שצריך כדי שאנשים יפסיקו עם הפוסטים המגוכחים של "כלום לא גמור!1!!"izguy83 כתב: צודק. בוא נשנה רק את השם של הקבוצה למכבי.
אז יאללה מכבי