יש פגרה?
- עידו ארזואן
יש פגרה?
אם יוצאים לפגרה באמת, מתי המשחק של ב"ש מול הפועל תל אביב? איזה יום זה יוצא? תודה.
Re: תגידו יש פגרה?
שבוע הבא אכן יש פגרה , נבחרת ישראל צריכה לשחק מדי פעם...
שבוע לאחר מכן יש משחק בית מול הפועל תל אביב , סוף כל סוף משחק של ליגת על עם המון קהל.
שבוע לאחר מכן יש משחק בית מול הפועל תל אביב , סוף כל סוף משחק של ליגת על עם המון קהל.
כן, יש פגרה.
והאמת? ממש ממש לא בא לי לראות את הנבחרת העגומה שלנו מגרדת עוד תיקו בשיניים (במקרה הטוב) או מתבכיינת על כך שמסנוורים את השוער שלה בפנדל. למונדיאל ככל הנראה לא נגיע.
והמשחק מול הפועל תל אביב - שבוע לאחר מכן.
והאמת? ממש ממש לא בא לי לראות את הנבחרת העגומה שלנו מגרדת עוד תיקו בשיניים (במקרה הטוב) או מתבכיינת על כך שמסנוורים את השוער שלה בפנדל. למונדיאל ככל הנראה לא נגיע.
והמשחק מול הפועל תל אביב - שבוע לאחר מכן.
להה דודי אנחנו ננצח בבית את לטביה ולוקסמבורג,אל תגזים.
המבחן האמיתי יהיה מול שוויץ במחזור האחרון - אם היה לנו מאמן אמיץ הייתי אומר
שזה שלנו - חוד עם עטר,סהר,יצחקי,ברדה,בניון,קטן,גולסה
רק להעיז ואפשר לטחון את השוויצרים.
המבחן האמיתי יהיה מול שוויץ במחזור האחרון - אם היה לנו מאמן אמיץ הייתי אומר
שזה שלנו - חוד עם עטר,סהר,יצחקי,ברדה,בניון,קטן,גולסה
רק להעיז ואפשר לטחון את השוויצרים.
דייי נו ..המשחק מול הפועל ת"א זה לא ב5.9?!?
וואו , זה בא לי טוב !
וואו , זה בא לי טוב !
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
כן, המשחק של הפועל ת"א בשבת של ה-12 לספטמבר. אבל בגלל שמדובר במשחק מרכזי, סיכויים טובים שיוזז ל-14...
לדעתי מכבי-בני יהודה יהיה המשחק המרכסי
המשחק של באר שבע הפועל תל אביב יהיה יום שני
המשחק המרכזי!!!!!
המשחק המרכזי!!!!!
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אכן ש פגרת נבחרת,, לחיל האדום כראה שהמשחק ישובץ כמשחק המרכזי ולכן ישודר בטלויזיה ביום שני.
ולזה שרשם שהנבחרת צריכה להעז ואז יש סיכוי לנצח את שוויץ, אתה ממש צודק, רק שקשטן הוא לא מאלה שמעיזים! אתה באמת חושב שהוא יפתח עם שלושה חלוצים ועוד שני קשרים תוקפים? אולי חלוץ אחד בקושי ואיזה קשר תוקף
ולזה שרשם שהנבחרת צריכה להעז ואז יש סיכוי לנצח את שוויץ, אתה ממש צודק, רק שקשטן הוא לא מאלה שמעיזים! אתה באמת חושב שהוא יפתח עם שלושה חלוצים ועוד שני קשרים תוקפים? אולי חלוץ אחד בקושי ואיזה קשר תוקף
הוא משחק ככה כשמדובר במשחקים בלי משמעות,אם אתה זוכר את המשחק נגד רוסיה בקמפיין הקודם כאן בר"ג.clark kent כתב:אכן ש פגרת נבחרת,, לחיל האדום כראה שהמשחק ישובץ כמשחק המרכזי ולכן ישודר בטלויזיה ביום שני.
עלה לשחק עם 3 חלוצים במשחק בלי משמעות בשבילנו ועם המון משמעות לרוסים,ניצחנו אותם 2-1 וכמעט הבאנו את אנגליה
למונדיאל.
אני לא מבין,מי זאת שוויץ שאנחנו צריכים להתרפס בפניה ולא לעלות עם כל השחקנים החוצפנים שלנו כדי לעקוץ אותם בבאסל?
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
כמו שחשבתי המשחקים נגד הגדולות יהיו משחקים מרכזיים.
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: יש פגרה?
מאמין שבערוץ 1 חושבים טוב טוב איזה משחק ייתן להם יותר רייטינג: הפועל ב"ש מול הפועל ת"א או מכבי ת"א מול בני יהודה.
שני משחקים חזקים, אבל ההרגשה היא שלאור הפתיחה המדהימה של מכבי ובני יהודה העונה, הן אלה שישודרו.
שני משחקים חזקים, אבל ההרגשה היא שלאור הפתיחה המדהימה של מכבי ובני יהודה העונה, הן אלה שישודרו.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Re: יש פגרה?
מתאים לי מאוד יום ראשון/שני.
אם בשבת, אני כנראה לא אוכל אגיע..
אם בשבת, אני כנראה לא אוכל אגיע..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר