דיא סבע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: דיא סבע

שליחה על ידי ForeverRed »

זה עוד מנוף להפעלת לחץ.
אפשר להבהיר לנתניה בדרכים עקיפות שאם הם לא משחררים אלינו את סבע אנחנו הולכים על מוגרבי במקומו.
אם יתעקשו, יצאו קרחים מכל הכיוונים כי סבע בוודאות יעזוב.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

למה סבע ״יעזוב בוודאות״?
יש לו חוזה לעוד שנתיים. הוא לא נכנס לשנה אחרונה לחוזה.

בנתניה לא יבכו אם סבע לא ימכר. סגל אומנם לא שופך כספים אבל הוא גם לא נזקק שימכור כל כוכב למרבה במחיר.
ואל תגידו ״ישאר אצלם שחקן ממורמר״. הוא לא מסוג השחקנים שיזרקו ז** ויהרסו לעצמם את הקריירה. הוא עוד צעיר ועתידו לפניו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

CrazyRed7 כתב:למה סבע ״יעזוב בוודאות״?

בנתניה לא יבכו אם סבע לא ימכר. סגל אומנם לא שופך כספים אבל הוא גם לא נזקק שימכור כל כוכב למרבה במחיר.
ואל תגידו ״ישאר אצלם שחקן ממורמר״. הוא לא מסוג השחקנים שיזרקו ז** ויהרסו לעצמם את הקריירה. הוא עוד צעיר ועתידו לפניו.
סבע יעזוב בוודאות, סיבות לא חסרות.
גם סגל כבר מודה בזה בין השורות.
תבדוק אותי בעוד חודשיים ותראה.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

CrazyRed7 כתב:למה סבע ״יעזוב בוודאות״?

אין ספק בכל שסבע יעזוב.

סגל חוכמולוג וחושב שימציא את הגלגל - התמודדות על אליפות עם מינימום תקציב.
הבעיה מתחילה ברגע שיש סגל טוב ומוכשר שמייצר הישגים ואז כל אחד רוצה לשדרג את עצמו, בטח בעידן הליגה העלובה שלנו.
זה הולך ומתפוצץ לו בפרצוף אחד אחרי השני - התחיל עם מוחמד שלבסוף התרצה תמורת סעיף שחרור שהוכנס לחוזהו, המשיך עם הברבורים של ערן לאפה לוי, ממשיך כעת עם אולסק וסבע שכבר מינואר מבקש שחרור.

השחקן ונציגיו מפעילים לחץ בלתי פוסק על הנהלת הקבוצה, השחקן מבין שזה הזמן שלו למקסם את עצמו, אין לו מה לחפש יותר בנתניה והוא הגיע לפיק שם. אני לא יודע למה אתה מתכוון צעיר אבל הבחור בן 26, הוא לא יכול להישאר שם עוד דקה אם הוא רוצה להשתדרג.

אני כן מסכים שכרגע הכוח בידיים של סגל לאור העובדה שלסבע יש חוזה, אבל בסוף הוא יתרצה, אין לו ברירה השאלה באיזה מתווה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

ForeverRed כתב: סבע יעזוב בוודאות, סיבות לא חסרות.
גם סגל כבר מודה בזה בין השורות.
תבדוק אותי בעוד חודשיים ותראה.
ברור לגמרי שרוב הסיכויים שהוא ימכר.
אתה פשוט מציג את זה בצורה כזאת כאילו הם עם הגב אל הקיר או בלחץ כלשהו לגבי המכירה. הם לא, ממש לא.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

CrazyRed7 כתב: ברור לגמרי שרוב הסיכויים שהוא ימכר.
אתה פשוט מציג את זה בצורה כזאת כאילו הם עם הגב אל הקיר או בלחץ כלשהו לגבי המכירה. הם לא, ממש לא.
זה לא מה שאמרתי.
המצב מאוד ברור. דיא סבע יעזוב בסיום העונה וכולם מודעים לכך, גם סגל. כרגע פחות משנה לאן.
המשמעות מבחינת נתניה היא שצריך למצוא מחליף. אם מוגרבי הוא היעד אז אפשר להפעיל לחץ גם בגזרה הזאת. להזיק זה לא יכול.

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

אישית אני חושב שאם סבע יגיע או לא יגיע, תלוי אך ורק בסבע.
גם סגל לא יעצור אותו.
השאלה הנשאלת היא לאן סבע רוצה להגיע...

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

סגל כבר אמר באיזו תוכנית רדיו, שאם הוא יקבל על סבע סכום שיגרום לו לא לישון טוב בלילה הוא ימכור אותו.
כשהוא נשאל למה סבע לא עבר בינואר אלינו, הוא אמר שההצעה שהוא קיבל לא גרמה לו לא לישון טוב בלילה.
בקיצור, אם אלונה שמה את הסכום הנכון אז סבע מגיע אלינו.

סמל אישי של משתמש
Star
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Star »

וולה ענק שלו כמעט מעלה את נתניה ליתרון.. חתיכת שחקן

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

לפי הראיון איתו הוא מת להגיע לפה.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

גיא חניה כתב:לפי הראיון איתו הוא מת להגיע לפה.
דווקא נראה שהוא חם על חו״ל.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

מסכים
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

מה אמר?

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

yanivnew91 כתב: מה אמר?
ג’ורדי קרויף ואלונה ברקת, שני אנשים מאוד מוערכים בכדורגל הישראלי, ויתרו עליך בקלות שהיא קצת מרגיזה.

”הם לא ויתרו עליי. קודם כל ג’ורדי מה שהוא עשה בשש השנים האחרונות הוא שינה את הכדורגל הישראלי והכניס משהו שאין דבר כזה. מגיע לו כל הכבוד וצריך להעריך אותו על זה. הוא בן אדם מדהים. ברגע שהייתי במכבי אני החלטתי לעזוב, היו עוד 4-5 צעירים שאמרו להם לעזוב, לי הוא אמר תעשה מה שאתה רוצה. אני החלטתי בעצמי ללכת לב”ש כי הרגשתי שם טוב, נהניתי שם בחצי שנה שהייתי שם. הוא לא ויתר עליי אבל אמר שהוא לא יכול להבטיח לי לשחק 30 משחקים בעונה ובגלל שאני שחקן צעיר אני אוכל לשחק בערך שבעה משחקים בעונה, אז תחליט מה שאתה רוצה. מה שתבחר אנחנו איתך. החלטתי ללכת לב”ש. אלונה היא אישה מדהימה, אין הרבה ראשי קבוצות כאלה ומה שהיא עושה למועדון מגיע לה כל הכבוד אחרי מה שהם סבלו בתחתית והם היום המועדון הכי גדול בארץ וכל הכבוד להם”.

נשמע כאילו בא לך לחזור לב”ש, זה משהו שאתה חושב עליו?
”אני קודם כל חושב על חו”ל. ב”ש זה מועדון ענק זה לא סוד, זה לא שלא בא לי לחזור לשם כל שחקן בארץ ירצה לשחק בב”ש, כי כל שחקן רוצה לזכות באליפויות, והם עושים את זה בכל עונה. אני חושב קודם כל על חו”ל ואני מקווה למצוא משהו טוב שם”

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

yossi כתב:
ג’ורדי קרויף ואלונה ברקת, שני אנשים מאוד מוערכים בכדורגל הישראלי, ויתרו עליך בקלות שהיא קצת מרגיזה.

”הם לא ויתרו עליי. קודם כל ג’ורדי מה שהוא עשה בשש השנים האחרונות הוא שינה את הכדורגל הישראלי והכניס משהו שאין דבר כזה. מגיע לו כל הכבוד וצריך להעריך אותו על זה. הוא בן אדם מדהים. ברגע שהייתי במכבי אני החלטתי לעזוב, היו עוד 4-5 צעירים שאמרו להם לעזוב, לי הוא אמר תעשה מה שאתה רוצה. אני החלטתי בעצמי ללכת לב”ש כי הרגשתי שם טוב, נהניתי שם בחצי שנה שהייתי שם. הוא לא ויתר עליי אבל אמר שהוא לא יכול להבטיח לי לשחק 30 משחקים בעונה ובגלל שאני שחקן צעיר אני אוכל לשחק בערך שבעה משחקים בעונה, אז תחליט מה שאתה רוצה. מה שתבחר אנחנו איתך. החלטתי ללכת לב”ש. אלונה היא אישה מדהימה, אין הרבה ראשי קבוצות כאלה ומה שהיא עושה למועדון מגיע לה כל הכבוד אחרי מה שהם סבלו בתחתית והם היום המועדון הכי גדול בארץ וכל הכבוד להם”.

נשמע כאילו בא לך לחזור לב”ש, זה משהו שאתה חושב עליו?
”אני קודם כל חושב על חו”ל. ב”ש זה מועדון ענק זה לא סוד, זה לא שלא בא לי לחזור לשם כל שחקן בארץ ירצה לשחק בב”ש, כי כל שחקן רוצה לזכות באליפויות, והם עושים את זה בכל עונה. אני חושב קודם כל על חו”ל ואני מקווה למצוא משהו טוב שם”
איך אתם אוהבים לנפח כל דבר כמו ילדה גרופית במופע של אביב גפן, הוא אמר מה שכל אחד במקומו היה אומר שזה בערך 'הפועל בש היא בין הקבוצות היחידות בארץ שיכולות לתת לי קידום מקצועי וכלכלי, אם לא יסתדר לי באירופה אני רוצה להשאיר דלץ פתוחה לשם'.
תשובה גנרית כמעט כמו 'אני שמח שהבקעתי אבל יותר חשוב שהקבוצה ניצחה'.

שלח תגובה