ואדים מנזון

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
delta7

Re: ואדים מנזון

שליחה על ידי delta7 »

נראה לי החולצות שחילק לקהל עלו למועדון יותר מהשכר שלו...

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

אני מהמר על טובה לסוכן שחקנים שהוא חבר קרוב של אבא שלו המיליונר.

מה שיוצא למועדון מזה זה קשרים טובים עם סוכן שמייצג כמה שחקנים טובים מחו"ל וחייב לנו טובה קטנה.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

delta7 כתב:נראה לי החולצות שחילק לקהל עלו למועדון יותר מהשכר שלו...
:חיוך גדול: :חיוך גדול:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

שוחרר רשמית, הבדיחה הסתיימה. גם קינגס קאנגווה, מתן כהן ועוד מספר שחקני נוער פחות מוכרים שוחררו

https://www.b7net.co.il/mobile/article/302466/2" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

למה שיחררו את קאנגוואה מעניין, דווקא זכור לי שהשאיר רושם לא רע...

סמל אישי של משתמש
The red one

maxkid22 כתב:למה שיחררו את קאנגוואה מעניין, דווקא זכור לי שהשאיר רושם לא רע...
זר

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

The red one כתב: זר
אי אפשר היה לשלוח אותו ללאומית להשאלה או משהו? בהנחה כמובן שהוא היה שחקן סבבה, לא באמת ראיתי אותו משחק, יכול להיות שאני בכלל מדבר שטויות...

סמל אישי של משתמש
The red one

maxkid22 כתב: אי אפשר היה לשלוח אותו ללאומית להשאלה או משהו? בהנחה כמובן שהוא היה שחקן סבבה, לא באמת ראיתי אותו משחק, יכול להיות שאני בכלל מדבר שטויות...
לפני חודש הכריזו על המהפכה בליגה הלאומית. בעונה הבאה יהיה אפשר לרשום רק שני זרים ובעונה שאחריה (והלאה) רק אחד.

לכן קשה לי להאמין שהרבה קבוצות יבחרו לבזבז 50% מהאופציה לשדרוג להם (לא שבלאומית כל זר הוא ג'ון אוגו אבל הבנת את הכוונה) על שחקן צעיר שאמנם הרשים אבל רק בקבוצת הנוער ולא היה איזה עילוי מטורף.

פורסם לא מזמן שהקבוצה כן תרצה לנסות שוב (ל-18/19) את הקטע של שחקן זר בנוער. לדעתי, ישקלו את זה מחדש לנוכח החוק החדש של הזרים בלאומית. בעונת 19/20 יהיה אפשר לרשום אך ורק זר אחד שם. אז תביא ב-18/19 זר לנוער ומה הסיכוי שהוא יהיה הכוכב הבא? קלוש. אם בעונה שעברה עוד היה אפשר לנסות לזרוק אותו ללאומית (שבתכל'ס זה מה שקרה לעמנואל אושיי, אמנם לא במסגרת שחקן הפועל ב'ש, אבל כן שיחקה בחדרה), בעונה הבאה זה יהיה סופר קשה ואולי כבר עדיף לוותר על הנסיון אלא פשוט לשים ישראלי במקום.

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

The red one כתב: לפני חודש הכריזו על המהפכה בליגה הלאומית. בעונה הבאה יהיה אפשר לרשום רק שני זרים ובעונה שאחריה (והלאה) רק אחד.

לכן קשה לי להאמין שהרבה קבוצות יבחרו לבזבז 50% מהאופציה לשדרוג להם (לא שבלאומית כל זר הוא ג'ון אוגו אבל הבנת את הכוונה) על שחקן צעיר שאמנם הרשים אבל רק בקבוצת הנוער ולא היה איזה עילוי מטורף.

פורסם לא מזמן שהקבוצה כן תרצה לנסות שוב (ל-18/19) את הקטע של שחקן זר בנוער. לדעתי, ישקלו את זה מחדש לנוכח החוק החדש של הזרים בלאומית. בעונת 19/20 יהיה אפשר לרשום אך ורק זר אחד שם. אז תביא ב-18/19 זר לנוער ומה הסיכוי שהוא יהיה הכוכב הבא? קלוש. אם בעונה שעברה עוד היה אפשר לנסות לזרוק אותו ללאומית (שבתכל'ס זה מה שקרה לעמנואל אושיי, אמנם לא במסגרת שחקן הפועל ב'ש, אבל כן שיחקה בחדרה), בעונה הבאה זה יהיה סופר קשה ואולי כבר עדיף לוותר על הנסיון אלא פשוט לשים ישראלי במקום.
איף איזה קשים הם...
רק עושים נזק לליגה ולשחקן הישראלי...

סמל אישי של משתמש
The red one

דווקא המהפכה הזאת מטיבה מאוד עם השחקנים הישראלים.

לגבי הליגה ורמת הכדורגל פה..זה נדע בעוד כמה שנים, כנראה

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

לעע, לא מסכים, אבל עזוב הוויכוח הזה לא מתאים לטופיק של אחד האגדות שדרכו פה...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

The red one כתב:דווקא המהפכה הזאת מטיבה מאוד עם השחקנים הישראלים.

לגבי הליגה ורמת הכדורגל פה..זה נדע בעוד כמה שנים, כנראה
לא חושב שזה נכון... מדברים על קידום הישראלי ושפיות כלכלית כשכל מה שקורה זה שצמצמת את התחרות בשוק (כך הישראלי ידרוש יותר) וגרמת לכל יורדת לחפש איך להיפטר מזרים/לכל עולה לבזבז הון יחסי על זרים חדשים במקום לשמור על יציבות מקצועית וכלכלית (מצרך נדיר פה)
התחרות תמיד עושה טוב לשווקים והופכת את המוצר לאטרקטיבי יותר. הסרת מגבלת הזרים (או הגדלה ל7-8 זרים בקבוצה) תגרום לישראלי המפונק להתחיל באמת לעבוד קשה למען הקריירה שלו והתוצר יהיה ליגה איכותית יותר במחירים נמוכים יותר

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

חבל על קנגוואה, מאוד התרשמתי ממנו. גם אושיי היה נחמד מאוד.
ימשיכו עם הקונספט של זרים מאפריקה והפעם ינסו לפגוע עם חלוץ.

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

dor69 כתב: התחרות תמיד עושה טוב לשווקים והופכת את המוצר לאטרקטיבי יותר. הסרת מגבלת הזרים (או הגדלה ל7-8 זרים בקבוצה) תגרום לישראלי המפונק להתחיל באמת לעבוד קשה למען הקריירה שלו והתוצר יהיה ליגה איכותית יותר במחירים נמוכים יותר
בדיוק מה שאני חושב...
או לחלופין יגרום לשחקנים ישראלים לצאת מישראל... (כמו למשל נבחרות כמו איסלנד שכולם משחקים בליגות אחרות, כל הנבחרות הערביות שאין שם שחקנים מקומיים בכלל)

הרי במצב הקיים יבוא איזה ילד ז** שיודע שבקבוצה כזאת או אחרת אין לו תחליף והם סיימו את מכסת הזרים, אז הוא ירשה לעצמו לבוא בדרישות...
אם במצב הזה הקבוצה הייתה בועטת לו בתחת ופשוט מביאה במקומו איזה סרבי מקועקע שישחק תמורת בקבוק בירה, אז הוא היה נאלץ להרים את הרמה ולעבוד קשה בשביל להיות יותר טוב מהסרבי המקועקע...

בשביל להבין עד כמה המצב עגום, מספיק להיכנס לספורט 5 לכתבה שנכתבה היום, יובל אבידור מתרחק מהפועל רעננה, דרישותיו גבוהות מדי.
חחח איך בכלל יש לו דרישות?

שלח תגובה