דיא סבע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: דיא סבע

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב:כולם מזכירים כאן ההצלחה המקצועית, היא לבדה לא מעניינת. גם תדמיתית, כלכלית ובעוד לא מעט אספקטים נתניה מועדון בריא שמתנהל נכון. מחלקת הנוער שלהם מהטובות בארץ, יש שילוב טוב בין צעירים וותיקים, צוות מקצועי טוב.

אין סיבה לזלזל בכולם, זה מתחיל להגעיל.

זה מועדון שקם מהקרשים ומתנהל בצורה מעוררת כבוד. הקרדיט לסגל.

טוב שיש אותם בליגה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
a-t
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי a-t »

RedHell כתב:
מסכים לחלוטין.
יתרה מכך שמח בשבילם שיש להם בעלים שהוא אוהד של הקבוצה ובאמת רוצה בהצלחתה.
עושה מהלכים נכונים מבחינת נתניה ואוהדיה, לא הכל נמדד באליפות או גביע.
מסכים לכל מילה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

סגל על סבע: "יש לו חוזה לעוד שנתיים אבל אנחנו צריכים להיות ריאלים. יש לא מעט קבוצות שהתעניינו בו מחו"ל. אני מאוד מקווה שאחת מההצעות תהיה רצינית, גם עבור דיא וגם עבור מכבי נתניה. קיימת עדיין אופציה, אמנם עם סיכוי נמוך מאוד, שהוא יישאר במועדון. כאוהדים, אנחנו צריכים להיות ריאלים ולהבין שסבירות גבוהה מאוד שהוא ישחק בקבוצה אחרת ולא בארץ".
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

Totti כתב:סגל על סבע: "יש לו חוזה לעוד שנתיים אבל אנחנו צריכים להיות ריאלים. יש לא מעט קבוצות שהתעניינו בו מחו"ל. אני מאוד מקווה שאחת מההצעות תהיה רצינית, גם עבור דיא וגם עבור מכבי נתניה. קיימת עדיין אופציה, אמנם עם סיכוי נמוך מאוד, שהוא יישאר במועדון. כאוהדים, אנחנו צריכים להיות ריאלים ולהבין שסבירות גבוהה מאוד שהוא ישחק בקבוצה אחרת ולא בארץ".
מצד אחד הוא השלים עם זה שדיה עוזב, מצד שני הוא ממשיך לפמפם לאוהדים שהוא לא ימכר לקבוצה בארץ. לדעתי רק אם לא יסתדר לו עם בלגיה או לאן שדודו לא ישלח אותו, רק אז יגיע לכאן. לא בזמן הקרוב זה בטוח.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
moki

שליחה על ידי moki »

Totti כתב:כולם מזכירים כאן ההצלחה המקצועית, היא לבדה לא מעניינת. גם תדמיתית, כלכלית ובעוד לא מעט אספקטים נתניה מועדון בריא שמתנהל נכון. מחלקת הנוער שלהם מהטובות בארץ, יש שילוב טוב בין צעירים וותיקים, צוות מקצועי טוב.

אין סיבה לזלזל בכולם, זה מתחיל להגעיל.
לגמרי.. מעריך אותו מאוד. עושה מה שטוב לקבוצה שלו עם כמה שזה מבאס לנו. ובכלל רמת השחצנות של חלק מהאוהדים שלנו גורמת לי בחילה.. אבל כנראה שגם אני צריך להסתגל כי זה חלק ממועדון מצליח.
חלום שדיא יחתום פה

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

Totti כתב:סגל על סבע: "יש לו חוזה לעוד שנתיים אבל אנחנו צריכים להיות ריאלים. יש לא מעט קבוצות שהתעניינו בו מחו"ל. אני מאוד מקווה שאחת מההצעות תהיה רצינית, גם עבור דיא וגם עבור מכבי נתניה. קיימת עדיין אופציה, אמנם עם סיכוי נמוך מאוד, שהוא יישאר במועדון. כאוהדים, אנחנו צריכים להיות ריאלים ולהבין שסבירות גבוהה מאוד שהוא ישחק בקבוצה אחרת ולא בארץ".
סגל מדבר כמו טירון שעדיין לא יצא לו להתמודד עם סיטואציה כמו סבע.
אם סבע יחליט שהוא רוצה לשחק אצלנו, אז הוא ישחק אצלנו.
כל הדיבורים של סגל שהוא ישחרר אותו רק לחו"ל, זה רק על מנת ליצור תדמית של מועדון גדול שלא משחרר את הכוכבים שלו לקבוצות בארץ.
תמו הימים שמועדון היה יכול לשלוט בשחקן שלו.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

moki כתב:
לגמרי.. מעריך אותו מאוד. עושה מה שטוב לקבוצה שלו עם כמה שזה מבאס לנו. ובכלל רמת השחצנות של חלק מהאוהדים שלנו גורמת לי בחילה.. אבל כנראה שגם אני צריך להסתגל כי זה חלק ממועדון מצליח.
חלום שדיא יחתום פה
+1

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

למה שחצנות?
יש בעלים למכבי נתניה שאוהב לקשקש בתקשורת. יהירות ושחצנות נוטפים כמעט מכל התבטאות שלו.
כל הכבוד לו על מה שעשה שם בשנתיים, בלי טיפת ציניות. אבל היכולת שלו לנהל את הדבר הזה תיבחן בתקופות הקשות שעוד יגיעו.

בנוגע לסבע, סגל יכול לחזור כמה שהוא רוצה על המנטרות שלו.
בסוף הוא תלוי בהצעות שיגיעו ואם לא תהיה אחת אטרקטיבית כזאת מאירופה, הוא יהיה חייב למכור לקבוצה אחרת בארץ.
ואז איך הוא יראה בעיניי האוהדים שלו אחרי כל ההצהרות המיותרות האלה?

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ForeverRed כתב:למה שחצנות?
יש בעלים למכבי נתניה שאוהב לקשקש בתקשורת. יהירות ושחצנות נוטפים כמעט מכל התבטאות שלו.
כל הכבוד לו על מה שעשה שם בשנתיים, בלי טיפת ציניות. אבל היכולת שלו לנהל את הדבר הזה תיבחן בתקופות הקשות שעוד יגיעו.

בנוגע לסבע, סגל יכול לחזור כמה שהוא רוצה על המנטרות שלו.
בסוף הוא תלוי בהצעות שיגיעו ואם לא תהיה אחת אטרקטיבית כזאת מאירופה, הוא יהיה חייב למכור לקבוצה אחרת בארץ.
ואז איך הוא יראה בעיניי האוהדים שלו אחרי כל ההצהרות המיותרות האלה?
ברור לכם גם שזה חלק מטכניקות מו"מ. אין לו את היכולות של אלונה וגולדהאר.
לא מבין מה כ"כ קשה לפרגן. בן אדם לקח קבוצה מפירוק עם מינוס 9 בליגה שניה ועשה איתה דברים נפלאים במשך שנתיים.
ראיתי שכתבו כאן את אחת הטענות המגוחכות בתולדות הפורום. "יש לו מזל שיש לו את ערן לוי וסבע". אז יש לנו מזל שיש לנו את טוני ומליקסון. ולברצלונה יש מזל שיש להם את מסי וכו... לבערך 8 קבוצות בליגת העל היה את ערן לוי מתישהו,אף אחת לא הצליחה להוציא ממנו את מה שמוציאים ממנו בנתניה.
הוא בנה אחלה קבוצה בכלום כסף,כולל מחלקת נוער שהיתה במירוץ אליפות עד הסוף.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

izguy83 כתב: ברור לכם גם שזה חלק מטכניקות מו"מ. אין לו את היכולות של אלונה וגולדהאר.
לא חושב שזה חלק מטכניקה.
הבן אדם הוא אוהד אמיתי ומדבר כאוהד.
רק בגלל כל הדברים הטובים שעשה שם,חבל שייפול בלשונו.
כי דיע סבע אם יחליט שהוא לא נשאר בנתניה גם לקבוצה בארץ,אז הוא לא יישאר כי אין לסגל את היכולת הכלכלית להשאיר אותו,לכן ההצהרות שלו הם מיותרות.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

izguy83 כתב: ברור לכם גם שזה חלק מטכניקות מו"מ. אין לו את היכולות של אלונה וגולדהאר.
לא מבין מה כ"כ קשה לפרגן. בן אדם לקח קבוצה מפירוק עם מינוס 9 בליגה שניה ועשה איתה דברים נפלאים במשך שנתיים.
ראיתי שכתבו כאן את אחת הטענות המגוחכות בתולדות הפורום. "יש לו מזל שיש לו את ערן לוי וסבע". אז יש לנו מזל שיש לנו את טוני ומליקסון. ולברצלונה יש מזל שיש להם את מסי וכו... לבערך 8 קבוצות בליגת העל היה את ערן לוי מתישהו,אף אחת לא הצליחה להוציא ממנו את מה שמוציאים ממנו בנתניה.
הוא בנה אחלה קבוצה בכלום כסף,כולל מחלקת נוער שהיתה במירוץ אליפות עד הסוף.
בעבר הוא קיבל יותר פרגון. הגישה שלו מעוררת אנטגוניזם.
הדברים שהוא אומר והיהירות שלו מעידים שהוא לא לגמרי מבין איפה הוא נמצא ושהעונה הטובה של הקבוצה שלו קצת בלבלה אותו.
הצלחה נמדדת לאורך זמן. בוא נדבר עוד שנתיים שלוש. יש לו הרבה אתגרים להתמודד איתם.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: בעבר הוא קיבל יותר פרגון. הגישה שלו מעוררת אנטגוניזם.
הדברים שהוא אומר והיהירות שלו מעידים שהוא לא לגמרי מבין איפה הוא נמצא ושהעונה הטובה של הקבוצה שלו קצת בלבלה אותו.
הצלחה נמדדת לאורך זמן. בוא נדבר עוד שנתיים שלוש. יש לו הרבה אתגרים להתמודד איתם.
מדויק

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

מעניין אם חשבתם שאלונה שחצנית ויהירה כשהבהירה שלא תשחרר את מליקסון לאף קבוצה בארץ בקדנציה הראשונה שלו פה, כשהיינו מקום 9.

אמרתי את זה כבר בינואר ואני טוען כך גם היום, מכבי נתניה לא תשחרר את הכוכבים שלה לקבוצות בארץ. הם רואים את עצמם במועדון בבנייה והם פה כדי להישאר.
אני מאוד אופתע אם סבע יהיה פה.

סמל אישי של משתמש
moki

שליחה על ידי moki »

bs war כתב:מעניין אם חשבתם שאלונה שחצנית ויהירה כשהבהירה שלא תשחרר את מליקסון לאף קבוצה בארץ בקדנציה הראשונה שלו פה, כשהיינו מקום 9.

אמרתי את זה כבר בינואר ואני טוען כך גם היום, מכבי נתניה לא תשחרר את הכוכבים שלה לקבוצות בארץ. הם רואים את עצמם במועדון בבנייה והם פה כדי להישאר.
אני מאוד אופתע אם סבע יהיה פה.
+1

אף אחד לא אומר שסגל מושלם.. הוא עשה טעויות וגם יעשה טעויות.. אבל בגדול נראה שאיכפת לו מהמועדון והוא מצעיד אותו בכיוון הנכון ומותר לפרגן..
ובכלל לא רק בספורט, אנשים נותנים משקל כבד מידי לדברים שאחרים אומרים.. אנשים אומרים שטויות לפעמים או אומרים משהו למען אינטרס מסויים שלא תמיד נגלה..
ואני כן חושב שאם סבע יתעקש להגיע לפה, הוא יגיע.
אך מצד שני גם כמה שטויות שסגל אמר בראיון לא הופכות אותו ליהיר או לטיפש. אנחנו יכולים עד מחר לנתח למה אמר ומה אמר, אבל בחיים לא נדע מה עבר לו בראש.זה פשוט לא רלוונטי.
בגלל זה אני לא מסתכל על מה אמר אלא על מה עשה, ובנתיים מגיע לו את כל הקרדיט בעולם.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

ForeverRed כתב: בעבר הוא קיבל יותר פרגון. הגישה שלו מעוררת אנטגוניזם.
אתה ממשיך להזכיר את "העונה הטובה" של נתניה כתנאי מחזק או מחליש לטענה- זה פשוט לא קשור.

גם אם היו מסיימים במקום 9 ומציגים כדורגל עלוב, יש לא מעט סיבות להחמיא לסגל על מה שעשה במועדון שבור שעמד על סף פירוק בשנתיים, לא רק ברמה המקצועית פרופר.

לכמה קבוצות בארץ יש מדיניות ברורה שאתה יודע להצביע עליה?

לבאר שבע ומכבי הייתה לפרקים, לנתניה יש. אומנם בפחות כסף, אבל מי שעוקב אחרי סגל רואה שהניהול שלו מאוד עקבי ומסודר.

רוצה שני מהלכים שמעידים על כך?

1. מחתים את סלובו וברדה בסיבוב הראשון על חוזה ארוך טווח- מוכר לך מאיפשהו? מוכר. כמה בעלים בארץ מוכנים בחודש דצמבר להתחייב שלוש או ארבע שנים קדימה? רק כאלו שיש להם דרך.
2. ערן לוי- חותם לעונה אחת בחוזה משודרג...אחרי חודש ובלחץ של התקשורת מתחיל לעשות רעש וצלצולים שמגיע לו יותר. סגל נשאר איתן בדעתו, "קח עונה או לך".

שמע, צעיר, יהיר, אוהד, יצור מהתחת...כרגע זה לא משפיע, האיש עובד פשוט נכון ובכל האספקטים- כולל מחלקת נוער, שילוב צעירים בבוגרת, רכישות של צעירים בעלי פוטנציאל בעלויות נמוכות.

אז הוא בא קצת מקולקל בעין, אבל וואלה, כרגע מגיעות לו המון מחמאות, לא רק בצד המקצועי.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

שלח תגובה