דיא סבע

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גדי

Re: דיא סבע

שליחה על ידי גדי »

bs war כתב:מעניין אם חשבתם שאלונה שחצנית ויהירה כשהבהירה שלא תשחרר את מליקסון לאף קבוצה בארץ בקדנציה הראשונה שלו פה, כשהיינו מקום 9.

אמרתי את זה כבר בינואר ואני טוען כך גם היום, מכבי נתניה לא תשחרר את הכוכבים שלה לקבוצות בארץ. הם רואים את עצמם במועדון בבנייה והם פה כדי להישאר.
אני מאוד אופתע אם סבע יהיה פה.
+++
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

ForeverRed כתב: בעבר הוא קיבל יותר פרגון. הגישה שלו מעוררת אנטגוניזם.
הדברים שהוא אומר והיהירות שלו מעידים שהוא לא לגמרי מבין איפה הוא נמצא ושהעונה הטובה של הקבוצה שלו קצת בלבלה אותו.
הצלחה נמדדת לאורך זמן. בוא נדבר עוד שנתיים שלוש. יש לו הרבה אתגרים להתמודד איתם.
באמת שלא בקטע רע, אבל מה שאתה אומר קצת מזכיר לי את אוהדי מכבי לפני האליפות הראשונה שלנו.
(זה פחות קיצוני ואנחנו לא נתניה כי לא היינו העולם החדשה ובכל זאת...)
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:מעניין אם חשבתם שאלונה שחצנית ויהירה כשהבהירה שלא תשחרר את מליקסון לאף קבוצה בארץ בקדנציה הראשונה שלו פה, כשהיינו מקום 9.

אמרתי את זה כבר בינואר ואני טוען כך גם היום, מכבי נתניה לא תשחרר את הכוכבים שלה לקבוצות בארץ. הם רואים את עצמם במועדון בבנייה והם פה כדי להישאר.
אני מאוד אופתע אם סבע יהיה פה.
אין מקום להשוואה בכלל.
אייל סגל לא נמצא אפילו עשירית במעמד הכלכלי של אלונה.
הוא אדם שבעצם הציל את מכבי נתניה אבל היכולות הכלכליות שלו הם מאוד מוגבלות.
הוא מדבר כמו אוהד ולפעמים גם מתנהג ככה,ים של אמוציות.
אמרתי כבר שבמידה וסבע לא ייצא לחול ולהערכתי הוא לא ייצא אלה אם כן יחליט שהולך על ליגה בלגית ודומיה,יש לו כבר הצעה על השולחן מהפועל בש וגם סגל לא ימנע ממנו לעבור.
אגב אני באמת מתפלא עליכם.
איך אפשר להתייחס ברצינות לאדם שאומר "בחול המחיר של סבע 2 מליון בארץ הרבה יותר" חי בסרט.
מודל קטן של איזי שרצקי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

ניסיתי להבין מה הקפיץ אתכם.
קראתי שוב את מה שכתבתי. לא הצלחתי.

מפרגן לאיש על הצלחותיו בשנתיים האחרונות, על שיקום המועדון והחשיבה לטווח ארוך.
אמיתי, ללא טיפת ציניות.

למרות הפרגון, קיימת תחושה, לפחות אצלי, שבתקופה האחרונה מר סגל מאבד קצת את הרסן. מנהל צריך לדעת לשמור על שקט תעשייתי ולנווט בחכמה את העסק.
אצל סגל אני מזהה ביותר מדי מקרים את האימפולסיביות והרצון להיות צודק משתלטים עליו ואת היהירות גוברת עליו. הוא טיפוס. וטיפוסים מסוגו יכולים בקלות למצוא את עצמם על הצד השני של הגלגל.

גם אלי שגב התחיל טוב בנתניה.
גם סתיו שחם עשה פלאים בכפר סבא.
לא שאני משווה בין כל אלה אבל הם ההוכחה שדברים צריכים להישפט לאורך זמן.
לא פוסל את נתניה, ולא תמצאו בדבריי אמירות כמו "תופעה חולפת" ושאר ירקות. לכן ההשוואה לאמירות "מכביסטיות" מגוחכת בעיניי.
אין טיפת זלזול בדברים שלי. רק הטלת ספק לגיטימי לגבי העתיד.

כי כשאלונה נכנסה לפלונטרים עם בוזגלו היא תמיד ידעה לשים את האגו בצד, לצאת חכמה ולמקסם את היכולות שלו על הדשא בדרך להישגים, בזמן שסגל מחבר פוסטים על האיש "שמוריד ציפורים ביציע".

וכשמליקסון כיכב בליגה ועורר התעניינות של קבוצות אחרות, אלונה ידעה לסגור את הדברים בתוך החדר ולא שחררה לאוויר הצהרות מיותרות. לא זכורות לי אמירות נוסח "מליקסון לא ישחק בהפועל באר שבע אבל גם לא בקבוצה אחרת בישראל". להיפך, הרצון היה תמיד להשאירו ואין יותר לגיטימי מזה.
סגל גם לא רוצה לשלם לסבע וגם להחליט איפה ישחק. אי אפשר לאחוז את המקל משני קצותיו.

דוגמאות לא חסרות אבל הנקודה ברורה.
כמו שאני רואה את הדברים, אייל סגל לא לגמרי מבין איפה הוא נמצא. הוא עוד צעיר בעסק ויש לו הרבה מה ללמוד.
בואו נחכה קצת לפני שקושרים כתרים לאנשים.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב:ניסיתי להבין מה הקפיץ אתכם.
קראתי שוב את מה שכתבתי. לא הצלחתי.

מפרגן לאיש על הצלחותיו בשנתיים האחרונות, על שיקום המועדון והחשיבה לטווח ארוך.
אמיתי, ללא טיפת ציניות.

למרות הפרגון, קיימת תחושה, לפחות אצלי, שבתקופה האחרונה מר סגל מאבד קצת את הרסן. מנהל צריך לדעת לשמור על שקט תעשייתי ולנווט בחכמה את העסק.
אצל סגל אני מזהה ביותר מדי מקרים את האימפולסיביות והרצון להיות צודק משתלטים עליו ואת היהירות גוברת עליו. הוא טיפוס. וטיפוסים מסוגו יכולים בקלות למצוא את עצמם על הצד השני של הגלגל.

גם אלי שגב התחיל טוב בנתניה.
גם סתיו שחם עשה פלאים בכפר סבא.
לא שאני משווה בין כל אלה אבל הם ההוכחה שדברים צריכים להישפט לאורך זמן.
לא פוסל את נתניה, ולא תמצאו בדבריי אמירות כמו "תופעה חולפת" ושאר ירקות. לכן ההשוואה לאמירות "מכביסטיות" מגוחכת בעיניי.
אין טיפת זלזול בדברים שלי. רק הטלת ספק לגיטימי לגבי העתיד.

כי כשאלונה נכנסה לפלונטרים עם בוזגלו היא תמיד ידעה לשים את האגו בצד, לצאת חכמה ולמקסם את היכולות שלו על הדשא בדרך להישגים, בזמן שסגל מחבר פוסטים על האיש "שמוריד ציפורים ביציע".

וכשמליקסון כיכב בליגה ועורר התעניינות של קבוצות אחרות, אלונה ידעה לסגור את הדברים בתוך החדר ולא שחררה לאוויר הצהרות מיותרות. לא זכורות לי אמירות נוסח "מליקסון לא ישחק בהפועל באר שבע אבל גם לא בקבוצה אחרת בישראל". להיפך, הרצון היה תמיד להשאירו ואין יותר לגיטימי מזה.
סגל גם לא רוצה לשלם לסבע וגם להחליט איפה ישחק. אי אפשר לאחוז את המקל משני קצותיו.

דוגמאות לא חסרות אבל הנקודה ברורה.
כמו שאני רואה את הדברים, אייל סגל לא לגמרי מבין איפה הוא נמצא. הוא עוד צעיר בעסק ויש לו הרבה מה ללמוד.
בואו נחכה קצת לפני שקושרים כתרים לאנשים.
איתך מלא

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: אין מקום להשוואה בכלל.
אייל סגל לא נמצא אפילו עשירית במעמד הכלכלי של אלונה.
הוא אדם שבעצם הציל את מכבי נתניה אבל היכולות הכלכליות שלו הם מאוד מוגבלות.
הוא מדבר כמו אוהד ולפעמים גם מתנהג ככה,ים של אמוציות.
אמרתי כבר שבמידה וסבע לא ייצא לחול ולהערכתי הוא לא ייצא אלה אם כן יחליט שהולך על ליגה בלגית ודומיה,יש לו כבר הצעה על השולחן מהפועל בש וגם סגל לא ימנע ממנו לעבור.
אגב אני באמת מתפלא עליכם.
איך אפשר להתייחס ברצינות לאדם שאומר "בחול המחיר של סבע 2 מליון בארץ הרבה יותר" חי בסרט.
מודל קטן של איזי שרצקי.
לא חושב שהתקציב של נתניה שונה בהרבה מהתקציב שהיה לנו בעונות הראשונות אחרי העלייה, ואנחנו לא באמת יודעים כמה כסף יש לסגל, מה גם שתמיד הוא יכול להכניס שם עוד משקיעים.

לגבי התנהלות, גם אלונה עשתה המון טעויות בתחילת הדרך.
ברור שהוא לא מושלם אבל הם בכיוון הנכון. ויותר בכיוון שלנו מאשר עוד איזו מכבי פ"ת או ק"ש

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
לא חושב שהתקציב של נתניה שונה בהרבה מהתקציב שהיה לנו בעונות הראשונות אחרי העלייה, ואנחנו לא באמת יודעים כמה כסף יש לסגל, מה גם שתמיד הוא יכול להכניס שם עוד משקיעים.

ברור שהוא לא מושלם אבל הם בכיוון הנכון. ויותר בכיוון שלנו מאשר עוד איזו מכבי פ"ת או ק"ש
אז בוא נדבר עובדות.
לנו היה התקציב החמישי בגודלו בליגה גם שעלינו.
לסגל אין עשירית מאלונה בוודאות.
נכון צריך לפרגן לו אבל בוא לא נעוף, האיש חולה תקשורת,מתראיין כל דקה,חסר פאסון לחלוטין ומדבר דברים שהם לא הגיוניים.
משקיעים הוא לא יכניס,גם אמר את זה בקולו,מתוך הבנה שהוא רוצה שהדברים יתנהלו בדרך שלו ועם שותף זה לא יכול לקרות.
לא ימכור את סבע,אחלה,יקבל שחקן ממורמר ואת זה אני אומר לך מידיעה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

bs war כתב:

השמועות אומרות שסגל הוא איש שקשה מאוד לעבוד איתו ולכן הסיכוי שיכנסו איתו משקיעים בנתניה שואף לאפס.
הוא אפילו אמר את הדברים בעצמו.
סתם שתדע.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

bs war כתב:

הוא בעצמו הצהיר שאין לו את היכולת הכלכלית לשפוך מיליונים כל שנה.
הוא לקח את המועדון בשביל להציל אותו מפירוק לא בשביל להפוך אותו לאחד המועדונים הגדולים בארץ.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

אולי תפתחו ל-ז הזה סגל טופיק נפרד ותעזבו אותנו בשקט באמא שלכם..
נערך לאחרונה על ידי simply-red ב 10 יוני 2018, 07:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

simply-red כתב:אולי תפתחו ל-ז הזה סגל, טופיק נפרד ותעזבו אותנו בשקט האמא שלכם..
חחח, מה נדלקת?

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

simply-red כתב:אולי תפתחו ל-ז הזה סגל, טופיק נפרד ותעזבו אותנו בשקט האמא שלכם..
קשוח

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

האמת 3 עמודים על סגל
קצת קיצוני
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

One מפרסמים שמנסים לשדך לו קבוצה בסין.
מקווה בשבילו שזה לא ייצא לפועל

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

maxkid22 כתב:One מפרסמים שמנסים לשדך לו קבוצה בסין.
מקווה בשבילו שזה לא ייצא לפועל
חרטה ברטה
אין סיכוי

שלח תגובה