לא אפול מהרגליים אם זה יקרה.Totti כתב:יש מישהו אמיתי בקהל שחושב שסבע בשיא הקריירה יחתום בסינית השנייה?
האחים קצב חזקים מאוד בסין,עם העמלה המובטחת הם כבר יעשו את העבודה בשכנוע.
לא אפול מהרגליים אם זה יקרה.Totti כתב:יש מישהו אמיתי בקהל שחושב שסבע בשיא הקריירה יחתום בסינית השנייה?
מי אמר?BaRdA10 כתב:סגור בחו״ל
נקסט
גלעד קצב..maxkid22 כתב: מי אמר?
בכלל זה בתחושה לא נראה טוב.maxkid22 כתב:לאט לאט מסתמן שהולך להיות חלון העברות קשה מאוד בשבילנו...
רצינו סבע והאסלביינק, בסוף נקבל קוואנקה ומוגרבי...
בגדול אתה צודק,אבל שים רגע את המלפפונים בצד.Totti כתב:היופי בחלון העברות הוא שאפשר בדקה וחצי להפוך אותו מגרוע למדהים.
ביברס/מוחמד/סבע/ורד/האסלבנייק הופכים את החלון הזה להצלחה ברגע.
בלם לא יגיע לדעתי(יש לך את צדק , אלחמיד , טאהא , אוחיון וויטור שחוזר בנוב׳).Totti כתב:נכון.
לאירופה זה לא מספיק עקרונית.
אבל אני משוכנע ב-100% שאלונה וברק רוצים אירופה יותר מאיתנו ומודעים לחולשות ולצרכים שלנו.
בלם, קשר חלוץ הם בגדר חובה ואין לי ספק שעד סוף החודש שלושת העמדות הללו יאויישו או לכל הפחות שתיים מהן. שחקן לימין וחלוץ משלים זה כבר הרבה פחות קריטי בשלב זה.
אם אני צריך להמר; נראה כאן את האסלביינק או דיא, אמצע זר או ליגיונר ובלם מנוסה.
לא יודע כמה אפשר לסמוך על אלחמיד-צדק-טהאה במאבק על ליגת האלופות...גיא חניה כתב: בלם לא יגיע לדעתי(יש לך את צדק , אלחמיד , טאהא , אוחיון וויטור שחוזר בנוב׳).
יגיעו קשר אמצע , כנף ימין , וחלוץ רק אם פקהראט ימצא קבוצה.
..."ואת ויטור שחוזר בנובמבר"גיא חניה כתב: בלם לא יגיע לדעתי(יש לך את צדק , אלחמיד , טאהא , אוחיון וויטור שחוזר בנוב׳).
יגיעו קשר אמצע , כנף ימין , וחלוץ רק אם פקהראט ימצא קבוצה.