גם אני בדיעה שצריך לשאוף ליותר... הרבה יותר...ForeverRed כתב:"מעניין מה יהיה איתו".
יאללה הביתה.
מחנה אימונים 2018/2019
Re: מחנה אימונים 2018/2019
- The red one
נפצע במהלך האחרון של המשחק, נשכב על הדשא ובזווית המצלמה ראו את הצוות הרפואי רץ לעברו עם שריקת הסיום. מקווה שהוא בסדר.הראל כתב:משחק שני בסדר גמור של יוני אליאס , אולי סוף סוף יהיה לנו מישהו מהנוער שיהיה טוב בבגורים .
ראיתי את המחצית הראשונה ואת רבע השעה האחרונה של השנייה ולא מבין מה ראיתם מסילבסטר.
גם אוגו הגיע לפה במבחנים ואף אחד לא תפס ממנו עילוי בהתחלה. לפעמים דברים טובים זה לא בהכרח איזה רכש מפוצץ ב2 מיליון יורו,מדובר בצעיר באמצע הקריירה,חזק מאוד,רואה את המשחק בצורה סבירה גם לפי המשחקי אימון . טיפה עבודה בתיקולים והכוונה של בכר כמו שהוא יודע ואתה מקבל פה הפתעה שלא ציפית לה.ForeverRed כתב:"מעניין מה יהיה איתו".
יאללה הביתה.
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 30 יוני 2018, 12:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The red one
בן 26 עוד חודש, לא כזה צעיר.
אני הייתי הולך על שחקן בסגנון אחר לגמרי.
צריך מישהו קצת יותר דינאמי וקצת יותר מהיר. חסר לנו מהירות באמצע.
לא משנה כמה הוא מוכשר, הוא בחיים לא יהיה שחקן גדול משתי סיבות-הראל כתב:מתי ניב זריהן יפסיק עם הפוזות שלו , הרס התקפה מתפרצת שיכלה להוביל לשיווין.
שחק פשוט במקום כל הטריקים והשטויות .
לא מקצוען, הבנאדם נתפס מעשן כמעט כל הזמן.
בנוסף, אין לו אינטילגנציית כדורגל.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי יוני אליאס מהשחקנים שכן יכולים להשתלב פה בעתיד וכן צריך לטפח אותו כאן ולא בקבוצה אחרת ובטח שלא בלאומית שם זה בעיקר קשרים ולא כישורים.
מה שצריך זה רק שברק בכר יהפוך אותו למקצוען.
לגביי המשחק עצמו, מביך לספוג שני שערים מקרנות, ואין יותר מדיי על מה לדוש לגביי המשחקים, אנחנו חייבים להביא 2-3 זרים טובים ולעשות הכל על מנת להשאיר את טוני ואת אוגו.
מה שצריך זה רק שברק בכר יהפוך אותו למקצוען.
לגביי המשחק עצמו, מביך לספוג שני שערים מקרנות, ואין יותר מדיי על מה לדוש לגביי המשחקים, אנחנו חייבים להביא 2-3 זרים טובים ולעשות הכל על מנת להשאיר את טוני ואת אוגו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חשבתי שהתכוונת ליוני אליאס ואז קראתי את הציטוט, אז סלח לי מראש.zivmay כתב:
לא משנה כמה הוא מוכשר, הוא בחיים לא יהיה שחקן גדול משתי סיבות-
וכן אני מסכים איתך, ניב זריהן לא מקצוען וחבל, אם הוא היה מקצוען והיה עם אינטליגנציית משחק כמו של מאור מליקסון היה לנו כאן שחקן ענקי.
בקצב הזה הוא יחזור מהר מאוד לאשדוד ומשם לליגה הלאומית ואחר כך פרישה או ליגה א'.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
לא יודע אם הוא באמת מעשן ..zivmay כתב:
לא משנה כמה הוא מוכשר, הוא בחיים לא יהיה שחקן גדול משתי סיבות-
אבל הקטילה כלפיו לא הוגנת, למרות שהוא לא משחק הרבה..
ברור מאוד כי הוא שחקן של ביטחון כי שיש לו ביטחון הא מסוגל להמון דברים כולל אינטליגנציית משחק שפסלת לו, אל תשכחו שהשנה המשחק שהוא הביא מול ביתר זה היה הנקודות מפנה המשמעותית שלנו במאבק האליפות ויש לו חלק לא קטן מבחינתי בתואר, מה שבטוח יציבות זה לא הצד החזק שלו. אבל אם בכר מאמין בו אני גם.
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מנסה להבין את האופטימיות של החברים פה..
אני מבין שזה רק משחק אימון שני אבל אני חושב שיש בעיה רצינית בהנעת הכדור לעומק ושאנחנו כרגיל מתבססים רק על מליקסון.
צד ימין כרגיל לא קיים.
עזרא לא מבין עדיין לאן הגיע ונעלם ליותר מדי דקות.
הקישור האחורי היה נראה פרוץ לגמרי עם קבהה וגם סילבסטר נראה משוטט ולא קשור לזרימה של המשחק והקבוצה.
ההגנה לא מתואמת ורואים שטהאה וצדק צריכים עוד המון דקות ביחד הבעיה היא שעוד שבוע וחצי יש משחק רשמי.
לדעתי אם לא יהיה שיפור דרסטי בשבוע הקרוב אני לא רואה אותנו עוברים את פלורה (*אולי בעזרת הטרנר כן*)
אני מבין שזה רק משחק אימון שני אבל אני חושב שיש בעיה רצינית בהנעת הכדור לעומק ושאנחנו כרגיל מתבססים רק על מליקסון.
צד ימין כרגיל לא קיים.
עזרא לא מבין עדיין לאן הגיע ונעלם ליותר מדי דקות.
הקישור האחורי היה נראה פרוץ לגמרי עם קבהה וגם סילבסטר נראה משוטט ולא קשור לזרימה של המשחק והקבוצה.
ההגנה לא מתואמת ורואים שטהאה וצדק צריכים עוד המון דקות ביחד הבעיה היא שעוד שבוע וחצי יש משחק רשמי.
לדעתי אם לא יהיה שיפור דרסטי בשבוע הקרוב אני לא רואה אותנו עוברים את פלורה (*אולי בעזרת הטרנר כן*)
נערך לאחרונה על ידי clark kent ב 30 יוני 2018, 13:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
איזה משחק ראית? אנשים שוכחים שזה משחק אימון! שני!!clark kent כתב:מנסה להבין את האופטימיות של החברים פה..
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
גם רשמתי שאני מבין שזה אימון שני אבל כשהמשחק הראשון והכל כך מכריע בעוד שבוע אז מותר לי להיות קצת לחוץeitam כתב: איזה משחק ראית? אנשים שוכחים שזה משחק אימון! שני!!
נכון, אבל זה משחק אימון שני שאנחנו נופלים מהיריבה בכל מה שקשור לפיזיות, משחק אימון שני שאין לנו קישור, משחק אימון שני שאנחנו תלויים במהלכים אישיים ולא בהתקפות מאורגנות, משחק אימון שני שמעיפים כדורים ארוכים לרוב ללא כתובת..eitam כתב: איזה משחק ראית? אנשים שוכחים שזה משחק אימון! שני!!
לפי המנג'ר יש לו כושר מטורף ומוסר עבודה טוב, כמו כן מצויין שהוא רץ מצד לצד בלי הפסקה.CrazyRed7 כתב:אני הייתי הולך על שחקן בסגנון אחר לגמרי.
בוא נזכור שזה נגד פלורה טאלין מאסטוניה ולא אולימפיאקוס או לודוגורץ, כן?clark kent כתב:גם רשמתי שאני מבין שזה אימון שני אבל כשהמשחק הראשון והכל כך מכריע בעוד שבוע אז מותר לי להיות קצת לחוץ
ועד אז לפי איך שזה נראה יהיה רכש זר נוסף כשגם ליגת האלופות זאת אופרה אחרת לגמרי ממשחקי ידידות באווירה שקטה ופסטורלית בפולין..
ומילא היינו נראים היום רע כמו במשחקי אימון לפני שנה... אבל שיחקנו טוב מול קבוצה במקום השלישי בליגה הפולנית. רוב הזמן שלטנו והגענו למצבים כשהם כובשים ממצבים נייחים.
קיצר, תנשמו עמוק.