yossi כתב:
מודה שאין לי דעה חד משמעית. יש טיעונים טובים לכל צד.
פשוט צריך להבהיר שזה לא "בוא נשים לו עוד 200 אלף ונסגור עניין".
טוני השחקן הכי גדול שלבש את המדים שלנו. כשהוא בזון אין אף אחד שמשתווה אליו.
הבעיה שזה לא קורה יותר מדי.
הופעה גדולה בשלב הבתים יש לו?
וואלה לא עולה לי.
גם בליגה הוא פותח טוב ומתניע שוב רק בפליאוף, כשגם שם מליקסון הוא נותן הטון הראשי. העונה זה בכלל היה ממן.
לא בא להקטין אותו, אבל זהבי הוא לא.
לא יודע גם מה עם הפציעה ברגל. הימור שלי, לא ייעלם כזה מהר.
שורה תחתונה, סומך על אלונה ובכר.
מה שהם יחליטו, אני איתם. הרוויחו את זה ביושר.
יש מקרים יוצאי דופן.
אם יש שחקן שתורם מקצועית יותר מהאחרים אז גם הם יחיו עם השכר שלו בשלום.
אנחנו לא מדברים כאן על פערים כאלה גדולים. גם לשחקנים יש אינטרס שטוני ישאר. זה שווה להם הישגים.
הפציעה היא הסייג היחיד בכל הסיפור הזה.
אני רק יכול להניח שאלונה חוששת להשכיב עכשיו 600 אלף יורו לשלוש שנים כשהמצב הרפואי של טוני מוטל בספק. האמת שבצדק.
שהר מרוויח 500-400 בנטו? תקן אותי אם אני טועה.
לפי מה שהבנתי המשכורות של הזרים הם בנטו והקבוצה סופגת את המס המופחת (25%).
אחרי 5 שנים המס הוא כמו לכל אזרח ישראלי.
לגבי הישראלים אני לא סגור אם הסכומים המפורסמים בתקשורת הם בנטו או לא.
ReDo כתב:
שהר מרוויח 500-400 בנטו? תקן אותי אם אני טועה.
לפי מה שהבנתי המשכורות של הזרים הם בנטו והקבוצה סופגת את המס המופחת (25%).
אחרי 5 שנים המס הוא כמו לכל אזרח ישראלי.
לגבי הישראלים אני לא סגור אם הסכומים המפורסמים בתקשורת הם בנטו או לא.
כל סכום שאתה שומע בתקשורת הוא נטו בלבד!
הקבוצה סופגת על עצמה את השאר
Tal_Hbs כתב:
כל סכום שאתה שומע בתקשורת הוא נטו בלבד!
הקבוצה סופגת על עצמה את השאר
אני אתקן אותך אחי, כל סכום שאתה שומע בתקשורת הוא במקרה הטוב חצי בלוף / הערכה / חרטוט. אף אחד לא באמת יודע כמה מרוויח בן שהר בחוזה החדש, אם טוני שודרג ולכמה, כמה חיימוב דורש או מה הציעו על אוגו. עיתונות הספורט בישראל קחו הכל בעירבון מוגבל.
red ultras כתב:
אני אתקן אותך אחי, כל סכום שאתה שומע בתקשורת הוא במקרה הטוב חצי בלוף / הערכה / חרטוט. אף אחד לא באמת יודע כמה מרוויח בן שהר בחוזה החדש, אם טוני שודרג ולכמה, כמה חיימוב דורש או מה הציעו על אוגו. עיתונות הספורט בישראל קחו הכל בעירבון מוגבל.
red ultras כתב:
פשכה גם פירסם ששטקוס חתם,
פשכה גם פירסם שהגשנו הצעה כספית ואפילו נקב בסכום המדוייק, לשחק פיקטיבי פרי דמיונו של אחד מהמשתמשים פה..
לא סומך על פשכה, זה לא סוד שוואקמה רוצה שידרוג וגם שמענו כבר על "הפציעה" בשריר החשק
אם נאבד את נוואקמה זה יהיה אחד האבידות הגדולות של הקבוצה בשנים האחרונות(יותר מברדה ויותר מבוזגלו ויותר מכל שחקן אחר שהיה פה)
הבחור סוחב את הקבוצה במשך כמה שנים על גבו,כל המשחק בנוי עליו,במוקדמות ליגת האלופות והאירופית אין לנו מה לחפש בלעדיו ובלי השמחת חיים שלו..
צריך את נוואקמה שמח,מסופק,כמו נגד השער הגדול שלו נגד ביתר שהוא חייך ורץ עם כל השחקנים לעבר הקהל בחגיגות..
ואחרי שהביאו את קוונאקה במחיר שהביאו אין לי ספק שכוכבים אחרים ירצו לעלות את שכרם ובצדק,למי שמגיע מגיע..
LIAV00S כתב:אם נאבד את נוואקמה זה יהיה אחד האבידות הגדולות של הקבוצה בשנים האחרונות(יותר מברדה ויותר מבוזגלו ויותר מכל שחקן אחר שהיה פה)
הבחור סוחב את הקבוצה במשך כמה שנים על גבו,כל המשחק בנוי עליו,במוקדמות ליגת האלופות והאירופית אין לנו מה לחפש בלעדיו ובלי השמחת חיים שלו..
צריך את נוואקמה שמח,מסופק,כמו נגד השער הגדול שלו נגד ביתר שהוא חייך ורץ עם כל השחקנים לעבר הקהל בחגיגות..
ואחרי שהביאו את קוונאקה במחיר שהביאו אין לי ספק שכוכבים אחרים ירצו לעלות את שכרם ובצדק,למי שמגיע מגיע..
מקווה שהעניין הזה יסגר ומהר. no tony no party
לטוני יש חוזה,אף אחד לא עושה טובה לאף אחד.
וגם אם אתה רוצה העלאה יש דרך לעשות את זה.
שמח? בשנייה אני עושה אותו שמח,נותן לו כמה כתובות בת"א והוא שמח והצינור שלו עוד יותר שמח.
יאללה