ארנסט שטקוס

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: ארנסט שטקוס

שליחה על ידי CrazyRed7 »

oranu כתב: ואולי פעם בחיים שלך תפסיק לטמון את הראש בחול ותבין שאלונה/ברק/אסי הם בני אדם כמו כולנו וגם הם טועים לפעמים?

אולי תכניס לראש שלך את האפשרות שמותר לבקר את המועדון? שאלונה לא מושלמת? שההתנהלות מול גיא חיימוב בפארסה הזאת היא בושה וחרפה?

אולי גם כדאי שתפסיק להמציא סנריו שמעולם לא קרה ועאלק דרישות הזויות של חיימוב כשבכלל לא פאקינג ישבו איתו לשיחות על הארכת חוזה?

אני מאוד מכבד את הגישה שלך והדיפנס שאתה נותן למועדון, זה חשוב.
אבל לא פחות חשוב זה לחשוב ביקורתי ולדעת שאף אחד לא מושלם.

קח סקופ - אלונה ואסי ולבנוני וברק הם בני אדם כמוני כמוך, הם עשו, עושים ויעשו עוד טעויות בחייהם ומותר לבקר אותם על כך.
אין לך מושג אפילו כמה פעמים הם התנהלו בצורה מבישה כלפי אוהדים/ עיתונאים/ שחקנים ואנשי צוות, אין לך מושג.
בוא תן פרטים על המקרה ואולי דעתי תשתנה.
עד שאין פרטים אמיתיים הכל ספקולציות. אף אחד לא יודע מי עשה מה.

סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי סניור »

oranu כתב:קארמה היא הזונה הכי גדולה בעולם.
אנחנו לא נגיע השנה לשלב בתים אירופי, תרשמו ותצטטו ותצחקו עליי אם נצליח לעשות זאת ואני מתחייב להתנצל ולא לצאת בהצהרות יותר.
ב-30 שנותיי על הכדור הזה למדתי שיש מצבים שבהם הקארמה היא לרעתך ואת זה הבאנו על עצמנו.

תחסכו ממני את הודעות "המועדון תמיד צודק וזה עסק קר והם מקבלים משכורת ובלה בלה בלה".
לא מסכים איתכם ולא אסכים איתכם לעולם, קודם כל אנושיות וצניעות, אחרי זה כל השאר ואת זה לא אני אמרתי זו דרך שהגברת מתווה ופועלת הפוך,זה יחזור אלינו כמו בומרנג ואני אחד האנשים שנשכבו על הגדר למען המועדון הזה יותר מ 99% מהאוהדים שלו ואני לא מדבר על התכתבויות בפורום תאמינו לי.
לצערי זה נכון.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

CrazyRed7 כתב: בוא תן פרטים על המקרה ואולי דעתי תשתנה.
עד שאין פרטים אמיתיים הכל ספקולציות. אף אחד לא יודע מי עשה מה.
אם אני אתחיל לכתוב פה את כל הרעות החולות שאני יודע שעברו במועדון זה לא יתרום לאף אחד, לא לי לא לך ולא למועדון.
אני לא נכנס פה לפרטים על חיימוב אני רק אומר לך שהוא לא הראשון ולא האחרון שההתייחסות כלפיו הייתה לא הוגנת.

יש עוד מלא אחים ואחיות ובני דודים ובנות דודות שכולם כולל כולם היו טעויות של המועדון, לא אכתוב את כל השיט הזה על גבי הפורום אבל גם לא אתן למי שראוי לקבל ביקורת להיות קדוש מעונה כשהאמת היא איפשהו באמצע (לא אומר שבמועדון יושבים אנשים רעים חלילה, אבל מותר לבקר אותם וגם הם טועים ולומדים כמו כולנו).

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

הפועל ב"ש לא צריכה זעזוע ולא נעליים.
בהפועל ב"ש יש בסיס מצוין שהביא 3 אליפויות וגם היום הוא הבסיס הכי טוב בליגה.
בשביל להמשיך את השושלת צריך לשמור על אבני היסוד שלה ועליהן להוסיף את השיפורים הנחוצים.

ההתנהלות כלפי חיימוב וקורהוט צורמת מאוד, מאוד. ואל תספרו לי על "רוע חיובי" ו"מועדון שלא רואה בעיניים", זה ממש לא מה שהמועדון הזה והעומדים בראשו מתיימרים לייצג.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

oranu כתב: אם אני אתחיל לכתוב פה את כל הרעות החולות שאני יודע שעברו במועדון זה לא יתרום לאף אחד, לא לי לא לך ולא למועדון.
אני לא נכנס פה לפרטים על חיימוב אני רק אומר לך שהוא לא הראשון ולא האחרון שההתייחסות כלפיו הייתה לא הוגנת.

יש עוד מלא אחים ואחיות ובני דודים ובנות דודות שכולם כולל כולם היו טעויות של המועדון, לא אכתוב את כל השיט הזה על גבי הפורום אבל גם לא אתן למי שראוי לקבל ביקורת להיות קדוש מעונה כשהאמת היא איפשהו באמצע (לא אומר שבמועדון יושבים אנשים רעים חלילה, אבל מותר לבקר אותם וגם הם טועים ולומדים כמו כולנו).
בעסקים, אלונה היא קילרית חסרת אנושיות, ואני אומר את זה מאנשים שעבדו איתה ותחתיה.
לגבי התביעות המשפטיות, אתה לא באמת מאמין שאלונה ואסי עוברים על דפי הפייסבוק של אנשים, ומתחילים להריץ תביעות. יש גוף משפטי שהתפקיד שלו לשמור על הזכויות של המועדון והם אלו שעושים את העבודה.
אני מכיר אישית מישהי שהכינה תיקים לבית הספר עם לוגו של המועדון, וקיבלה תביעה על סך 100,000, וכשהיא דיברה עם אסי, הוא אמר לה במפורש שאין לו מושג מהדברים הללו והפנה אותה לעורך הדין של המועדון.
(בסופו של דבר זה לא מגיע לכדי תביעה, הם בסה"כ רוצים לשלוח אזהרה למי שמפר את הזכויות של המועדון).

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

מבחינה מקצועית -
אין ספק ששטקוס הוא שדרוג לעומת חיימוב.
מעבר ליתרונות המקצועיים, מדובר בשוער שהוא דמות, רגוע מאוד, שוער שמשרה המון ביטחון על ההגנה.
מצד שני אסור לשכוח שהוא זר, כלומר אם יוחתם שוב נגיע למכסה מלאה עד שקורוהוט ואולי זרים אחרים יעזבו.

מבחינת התנהלות -
כרגע הכל בגדר שמועות, אבל אם חיימוב באמת שמע על הפרשה לראשונה רק מגורם שלישי זאת התנהלות לא ראויה. לא רק כי חיימוב היה טוב מקצועית בשנה שעברה ותרם לאליפות שלנו, אלא גם בפן האישי, מגיע לשחקן לשמוע שמסיבה X או Y במועדון בודקים אופציה של שוער אחר, בטח אם בסופו של יום חיימוב אמור להיות חלק מטרייד שבמסגרתו אותו שוער יחתום בקבוצה.

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

Sir Alex Ferguson כתב:מבחינה מקצועית -
אין ספק ששטקוס הוא שדרוג לעומת חיימוב.
מעבר ליתרונות המקצועיים, מדובר בשוער שהוא דמות, רגוע מאוד, שוער שמשרה המון ביטחון על ההגנה.
מצד שני אסור לשכוח שהוא זר, כלומר אם יוחתם שוב נגיע למכסה מלאה עד שקורוהוט ואולי זרים אחרים יעזבו.

מבחינת התנהלות -
כרגע הכל בגדר שמועות, אבל אם חיימוב באמת שמע על הפרשה לראשונה רק מגורם שלישי זאת התנהלות לא ראויה. לא רק כי חיימוב היה טוב מקצועית בשנה שעברה ותרם לאליפות שלנו, אלא גם בפן האישי, מגיע לשחקן לשמוע שמסיבה X או Y במועדון בודקים אופציה של שוער אחר, בטח אם בסופו של יום חיימוב אמור להיות חלק מטרייד שבמסגרתו אותו שוער יחתום בקבוצה.
אני בטוח שחיימוב לא עדכן את המועדון שהוא או מישהו מטעמו, נפגשו לכאורה עם מכבי חיפה.
אי אפשר להסתכל על צד אחד בלי שיש את כל העובדות.
בשורה התחתונה, בחיים כמו בחיים, כל אחד דואג לאינטרסים של עצמו ואני בטוח שגם חיימוב נוהג כך.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

oranu כתב:קארמה היא הזונה הכי גדולה בעולם.
אנחנו לא נגיע השנה לשלב בתים אירופי, תרשמו ותצטטו ותצחקו עליי אם נצליח לעשות זאת ואני מתחייב להתנצל ולא לצאת בהצהרות יותר.
ב-30 שנותיי על הכדור הזה למדתי שיש מצבים שבהם הקארמה היא לרעתך ואת זה הבאנו על עצמנו.

תחסכו ממני את הודעות "המועדון תמיד צודק וזה עסק קר והם מקבלים משכורת ובלה בלה בלה".
לא מסכים איתכם ולא אסכים איתכם לעולם, קודם כל אנושיות וצניעות, אחרי זה כל השאר ואת זה לא אני אמרתי זו דרך שהגברת מתווה ופועלת הפוך,זה יחזור אלינו כמו בומרנג ואני אחד האנשים שנשכבו על הגדר למען המועדון הזה יותר מ 99% מהאוהדים שלו ואני לא מדבר על התכתבויות בפורום תאמינו לי.
ברור שלא נעלה ואם כן זה יהיה נס ולא בגלל קארמה ולא בטיח,רק בגלל שאנחנו לא באים מוכנים.
בלי רכש והמון באלגן מסביב.
חבל,זה היה מכניס חבילות למועדון אבל כנראה שקיבלו החלטה שם למעלה שהשנה מפרקים ומרכיבים מחדש.
נראה לי ששנה שעברה עברו טראומה.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

האמת שהנושא זה שטקוס אבל אני עדיין בהלם מכל מה שקראתי כאן בדפים האחרונים בנוגע
לתביעות ועוד. עצוב.

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

הייתי שמח לדעת איך אפשר להתנהל מול חיימוב אחרת.
להודיע לו שאנחנו הולכים למו"מ מול שוער אחר ואז אולי הוא יצטרך לעזוב?
לא היה מקבל את זה טוב. זה סיטואציה שמשמעותה פרידה בכל מצב.
לפני שזה דלף, היה צריך לוודא שהעסקה מספיק מוכנה כדי שתצא בכל מקרה, זה כן.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

הדיבור הוא שב״ש בכלל לא זו שפנתה ישירות להפועל חיפה אלא דיברו עם דודו דהאן שיעשה את זה.
אולי כדי שיהיה פתח לצאת מהנושא נקי. פזיז מדי לדעתי

סמל אישי של משתמש
tomer224

שליחה על ידי tomer224 »

במידה וחיימוב כן יעזוב בסופו של דבר כמו שהדברים
נראים כרגע , הייתי בודק את האופציה של הרוש
לפני שהיתי הולך על שטקוס

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

tomer224 כתב:במידה וחיימוב כן יעזוב בסופו של דבר כמו שהדברים
נראים כרגע , הייתי בודק את האופציה של הרוש
לפני שהיתי הולך על שטקוס
ואז מה עשינו בזה? כל הבלאגן בשביל לרדת ברמה?

סמל אישי של משתמש
moki

שליחה על ידי moki »

לפני כמה ימים הביקורת הייתה שלא עושים כלום עכשיו הביקורת שעושים?
באמת מקבל שחבל על חיימוב והוא בן אדם טוב סך הכל, אבל כנראה שהמועדון החליט שהוא לא מספיק טוב והולך על כיוון אחר..
כשיגיע שוער חדש וחיימוב יעזוב, הרגשות שלו לא רלוונטיים וזה בדיוק כמו כל עסקה אחרת.. אם לא יגיע שוער וינסו להשאיר אותו זאת באמת תיהיה התנהלות חובבנית. בסופו של דבר כמו לפני כל שחקן שרוצים להחתים הרי מגששים לפני לא?
אישית אני מסכים לגבי זה שהייתי מעדיף שההתנהלות מול חיימוב תראה אחרת כמו שאורן אמר בצניעות. אבל בנינו, מתי אלונה בעסקים התנהגה ככזאת? היא תמיד הייתה כרישה(הובאן,קורהוט)
בוא נחכה עם הביקורת ונראה איך המהלך יסגר קודם

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

yossi כתב:הייתי שמח לדעת איך אפשר להתנהל מול חיימוב אחרת.
להודיע לו שאנחנו הולכים למו"מ מול שוער אחר ואז אולי הוא יצטרך לעזוב?
לא היה מקבל את זה טוב. זה סיטואציה שמשמעותה פרידה בכל מצב.
לפני שזה דלף, היה צריך לוודא שהעסקה מספיק מוכנה כדי שתצא בכל מקרה, זה כן.
כן, עדיף מאשר לשקר לו שבונים עליו בתור השוער הראשון ולהוציא אותו למחנה אימונים כשהוא חושב ככה.
הרי אם הדיווחים נכונים, לפני חודש כשמכבי חיפה התעניינה המועדון פסל אותם על הסף בטענה שבונים עליו כשוער ראשון לעונה הבאה.

לסגור טריידים על חשבונו ללא ידיעתו זה גם לא ראוי וגם מטומטם, כי אם הוא לא מסכים לטרייד אנחנו יוצאים קירחים מכל הכיוונים.

שלח תגובה