ארנסט שטקוס

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: ארנסט שטקוס

שליחה על ידי CrazyRed7 »

bs war כתב:
כן, עדיף מאשר לשקר לו שבונים עליו בתור השוער הראשון ולהוציא אותו למחנה אימונים כשהוא חושב ככה.
הרי אם הדיווחים נכונים, לפני חודש כשמכבי חיפה התעניינה המועדון פסל אותם על הסף בטענה שבונים עליו כשוער ראשון לעונה הבאה.

לסגור טריידים על חשבונו ללא ידיעתו זה גם לא ראוי וגם מטומטם, כי אם הוא לא מסכים לטרייד אנחנו יוצאים קירחים מכל הכיוונים.
זו התייפייפות.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

bs war כתב:
כן, עדיף מאשר לשקר לו שבונים עליו בתור השוער הראשון ולהוציא אותו למחנה אימונים כשהוא חושב ככה.
הרי אם הדיווחים נכונים, לפני חודש כשמכבי חיפה התעניינה המועדון פסל אותם על הסף בטענה שבונים עליו כשוער ראשון לעונה הבאה.

לסגור טריידים על חשבונו ללא ידיעתו זה גם לא ראוי וגם מטומטם, כי אם הוא לא מסכים לטרייד אנחנו יוצאים קירחים מכל הכיוונים.
לכן כתבתי שמלכתחילה הייתי בונה עסקה שתקרה גם אם זה עם קורהוט בלבד.
לא יודע מה הטעם בלהודיע לחיימוב שאני במו"מ עם שוער אחר ולבוא אליו אחרי חודש נניח, שמע לא הסתדר איתו אתה ממשיך איתנו.
בשני הדרכים זה לא יימשך. ברגע שהוא ידע שאתה מגשש בפינות אחרות הוא יעשה את אותו דבר וידרוש לעזוב, ובצדק מבחינתו.

שטקוס היה מטרה מתחילת הקיץ. עוד כשדהאן בעצמו היה השליח.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

רוצה להאמין שהעסקה תצא לפועל עם או בלי קשר לחיימוב. אחרת זה סתם חובבני.

סמל אישי של משתמש
אלכס

שליחה על ידי אלכס »

oranu כתב:קארמה היא הזונה הכי גדולה בעולם.
אנחנו לא נגיע השנה לשלב בתים אירופי, תרשמו ותצטטו ותצחקו עליי אם נצליח לעשות זאת ואני מתחייב להתנצל ולא לצאת בהצהרות יותר.
ב-30 שנותיי על הכדור הזה למדתי שיש מצבים שבהם הקארמה היא לרעתך ואת זה הבאנו על עצמנו.

תחסכו ממני את הודעות "המועדון תמיד צודק וזה עסק קר והם מקבלים משכורת ובלה בלה בלה".
לא מסכים איתכם ולא אסכים איתכם לעולם, קודם כל אנושיות וצניעות, אחרי זה כל השאר ואת זה לא אני אמרתי זו דרך שהגברת מתווה ופועלת הפוך,זה יחזור אלינו כמו בומרנג ואני אחד האנשים שנשכבו על הגדר למען המועדון הזה יותר מ 99% מהאוהדים שלו ואני לא מדבר על התכתבויות בפורום תאמינו לי.
כל כך מתחבר למה שכתבת …כבר בעונה האחרונה לאחר שאיבדנו קצת מהרוח הצנוע והחם של המועדון בשנים קודמות ראינו נפילה…לא רוצה לחשוב מה יהיה השנה
באסה

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

טמטום
רגע לפני פתיחת המסע האירופי.
אם ששטוס לא סוגר חבל על הזמן

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

למה?אין עוד שוערים בעולם?

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

CrazyRed7 כתב:למה?אין עוד שוערים בעולם?
כי כרגע יש חיימוב ממורמר וגורש....

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

שיש כתב: כי כרגע יש חיימוב ממורמר וגורש....
יש עוד המון שוערים. חלקם ישראלים וחלקם זרים.
לא רואה את חיימוב ממשיך. מישהו יגיע במקומו.

סמל אישי של משתמש
tomer224

שליחה על ידי tomer224 »

yedidel כתב:
ואז מה עשינו בזה? כל הבלאגן בשביל לרדת ברמה?
אני חושב שאריאל הרוש שוער טוב יותר מחיימוב
אז ירידה ברמה לא תיהיה כאן.
אני מנסה להבין את תוכנית הרכש של הקבוצה ופשוט לא מצליח
כי במידה ושטקוס מגיע נשאר לך עמדה אחת של זר להביא
(כמובן במידה וקורהוט עוזב) לא רואה כרגע את המועדון נפרד
מפקהארט, הרבה דברים לא ברורים
אני אישית לא מצליח להבין מה מתכננים

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

CrazyRed7 כתב: זו התייפייפות.
בטח גם לטעון שזו בושה לשלוח את קורהוט להתאמן בצד כאילו הוא אביחי ידין במכבי חיפה זו התייפייפות מבחינתך. תמשיך לעצום עיניים.

מה לעשות, מועדון ובעלים שחורטים על דגלם דרך ארץ וצניעות לא יכולים להתנהל ככה.
כאילו שכחו את משפט הפרישה של ברדה.

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

bs war כתב:
בטח גם לטעון שזו בושה לשלוח את קורהוט להתאמן בצד כאילו הוא אביחי ידין במכבי חיפה זו התייפייפות מבחינתך. תמשיך לעצום עיניים.

מה לעשות, מועדון ובעלים שחורטים על דגלם דרך ארץ וצניעות לא יכולים להתנהל ככה.
כאילו שכחו את משפט הפרישה של ברדה.
המקרה של קורהוט שונה לחלוטין, הבהירו לו שהוא לא בתוכניות, הוא מתאמן עם הקבוצה כרגיל, רק באימונים טקטיים הוא מתאמן בצד.
לחיימוב באו ואמרו אתה שוער ראשון שלנו לעונה הבאה, הוציאו אותו למחנה אימונים, ואז הלכו מאחורי הגב שלו בשושו וניסו לסגור עסקה, שזה באמת דבר מגעיל לא לעשות, והמועדון ישלם על זה בריבית.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

אני אמרתי שאסי ואלונה עוברים בין דפי פייסבוק? אני אמרתי שהם תובעים באופן אישי?

אסי ואלונה הם הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות להפועל ב"ש,הם אנשים מדהימים והם עשו פה דברים שלא הרבה אנשים אחרים היו מצליחים לעשות, הם הכי טובים בארץ בתפקידם ובפער ניכר מהאחרים,ועם כל זאת הם לא חסינים מביקורת.

אם המועדון שהם העומדים בראשותו תובע אדם שלא כחוק ובלי לבדוק מי הוא נמען התביעה זוהי גם אשמתם.
הם לא הפקיד שעשה את הטעות הם הבוסים שלו והם מנהלים את המערכת, כמו שההצלחות נזקפות לזכותם ולא לכל פקיד שולי כך גם הטעויות.

הם מתווים את המדיניות והם קובעים את הלך הרוח, זה שזה נוח וקל להסתתר מאחורי עו"ד זה ברור, הם אומרים לו מה לעשות ואיך לעשות.

ותרצה או לא תרצה, כשלמועדון יש אינטרס מולך כאדם (שחקן/מאמן/עיתונאי/דובר/מנהל מחלקה/עובד מנהלה) הוא יבוא ויתחנף וילטף וירכך אותך וייתן לך את ההרגשה הכי טובה בעולם.
כשהאינטרס הזה כבר לא יהיה בתוקף אתה תיבעט החוצה או תקבל יחס לא נעים במקרה הטוב ומבזה ומשפיל במקרה הרע.
לך תשאל את שיר צדק, גורדנה, יורם זגורי, ולא בא לי להתחיל לרשום פה דברים שלא צריך.

המועדון וקברניטיו עושים עבודה מצוינת ולפעמים גם הם חוטאים בדרך למטרה, אנחנו צריכים להיות אלה שעומדים על המשמר.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

xboy כתב: בעסקים, אלונה היא קילרית חסרת אנושיות, ואני אומר את זה מאנשים שעבדו איתה ותחתיה.
לגבי התביעות המשפטיות, אתה לא באמת מאמין שאלונה ואסי עוברים על דפי הפייסבוק של אנשים, ומתחילים להריץ תביעות. יש גוף משפטי שהתפקיד שלו לשמור על הזכויות של המועדון והם אלו שעושים את העבודה.
אני מכיר אישית מישהי שהכינה תיקים לבית הספר עם לוגו של המועדון, וקיבלה תביעה על סך 100,000, וכשהיא דיברה עם אסי, הוא אמר לה במפורש שאין לו מושג מהדברים הללו והפנה אותה לעורך הדין של המועדון.
(בסופו של דבר זה לא מגיע לכדי תביעה, הם בסה"כ רוצים לשלוח אזהרה למי שמפר את הזכויות של המועדון).
אני בטוח שאם 7 בום היו מבקשים מהמועדון להשתמש בלוגו, המועדון לא היה מסרב.
תפסיקו לחשוב שהמועדון הוא גוף כל כך גדול עם 300 עובדים.
יושבים שם ביום עמוס 8 אנשים. לא מחלקות ולא נעליים. וכן מניסיון אישי יכול לומר
שהתדמית שיש למועדון בקרב האוהדים שלה היא שונה ב180 מעלות מההתנהלות של האנשים שמנהלים את המועדון ביום יום.
ואני מדבר ברמה של יכולה להוריד לאנשים מהם. אנשים שותקים כי הם אוהדים את הקבוצה ולא רוצים להוציא החוצה כביסה מלוכלכת.
אבל באמת שלא הכל נקי וטהור. ובסוף הכל ביזנס.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

חשוב להדגיש -
לא באים לצייר את המועדון שלנו כ"רע" ו"חסר לב".
הוא המועדון הכי חברתי בארץ ובפער מכל השאר בלי תחרות בכלל ועם החומר האנושי הטוב ביותר.
ועדיין צריך לפתוח את העיניים לכל שומרי הגלקסיה שתמיד לוקחים צד אחד באופן אוטומט בלי לחשוב ביקורתי ולהגיד -
יש לנו אחלה מועדון עם אחלה אנשים וגם הם טועים, מטעים, מתנהגים לעתים בצורה לא ראויה ומזלזלת, הם אינטרסנטים כמו כל האנשים בפלנטה הזאת ויש להם צדדים פחות יפים, מה שאומר שהם - אנושיים.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אח"כ אתם מלכלכים על מוגלבסקי שעושה נזק למועדון
תרגיעו קצת עם הליכלוכים. גם אם הם נכונים, אתם עושים נזק עצום כרגע.

שלח תגובה