ארנסט שטקוס

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: ארנסט שטקוס

שליחה על ידי אדום זקן »

oranu כתב:חשוב להדגיש -
לא באים לצייר את המועדון שלנו כ"רע" ו"חסר לב".
הוא המועדון הכי חברתי בארץ ובפער מכל השאר בלי תחרות בכלל ועם החומר האנושי הטוב ביותר.
ועדיין צריך לפתוח את העיניים לכל שומרי הגלקסיה שתמיד לוקחים צד אחד באופן אוטומט בלי לחשוב ביקורתי ולהגיד -
יש לנו אחלה מועדון עם אחלה אנשים וגם הם טועים, מטעים, מתנהגים לעתים בצורה לא ראויה ומזלזלת, הם אינטרסנטים כמו כל האנשים בפלנטה הזאת ויש להם צדדים פחות יפים, מה שאומר שהם - אנושיים.
סלח לי כן? אתה מופתע? זה נפל עליך כרעם ביום בהיר?
תראה לי מערכת אחת שלא עובדת עפי אינטרסים?
מי שחושב ככה הוא נאיבי לא פחות.
הפועל בש הוא עסק כלכלי לכל דבר ועניין ומתנהל גם ככזה.
בסוף בשורה התחתונה היא מה האנשים האלה עושים בשביל להצעיד את המועדון הזה קדימה,לא בשביל לרצות אדם כזה או אחר.
אתה אדם אינטלגנט,מאוד מפתיע שנפלת לאמירות "הצניעות" של אלונה.
הפועל בש הוא לא מועדון צנוע ולא נעליים,בטח לא ב5 השנים האחרונות.
מועדון שרוכש שחקנים במליונים ושובר שוק פעם אחר פעם לא יכול להיות צנוע.
זה כמו שאני יקנה ג'יפ מרצדס ואגיד "בסהכ אני די מתנהל בצניעות".
אמר לי פעם מישהו על מישהו אחר "לא מדובשו ולא מעוקצו".
שלא יעשו לי טובות,אני אשלם על הכל,בכח משחק בית אני דופק 240 קמ הלוך חזור,משלם על הכל לא צריך טובות.
לי מה שחשוב שהמועדון ידאג לאינטרסים של עצמו שהם בעצם אינטרסים שלנו גם אם שחקן כזה או אחר נפגע וגם אם ההתנהלות לא נראית.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

שמעון א כתב:אח"כ אתם מלכלכים על מוגלבסקי שעושה נזק למועדון
תרגיעו קצת עם הליכלוכים. גם אם הם נכונים, אתם עושים נזק עצום כרגע.
100%

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

שמעון א כתב:אח"כ אתם מלכלכים על מוגלבסקי שעושה נזק למועדון
תרגיעו קצת עם הליכלוכים. גם אם הם נכונים, אתם עושים נזק עצום כרגע.
זה לא לכלוכים שמעון. זו ביקורת לגיטימית.
זה גם אחד מתפקידינו כאוהדים.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

bs war כתב:
זו לא ביקורת אחי. אין לי בעיה עם ביקורת. להיפך.
יש פה לכלוכים, תקרא שוב ותראה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
אין כאן שום ביקורת.
כל אחד מוציא את המרמורים שלו.

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

אדום זקן כתב: סלח לי כן? אתה מופתע? זה נפל עליך כרעם ביום בהיר?
תראה לי מערכת אחת שלא עובדת עפי אינטרסים?
מי שחושב ככה הוא נאיבי לא פחות.
הפועל בש הוא עסק כלכלי לכל דבר ועניין ומתנהל גם ככזה.
בסוף בשורה התחתונה היא מה האנשים האלה עושים בשביל להצעיד את המועדון הזה קדימה,לא בשביל לרצות אדם כזה או אחר.
אתה אדם אינטלגנט,מאוד מפתיע שנפלת לאמירות "הצניעות" של אלונה.
הפועל בש הוא לא מועדון צנוע ולא נעליים,בטח לא ב5 השנים האחרונות.
מועדון שרוכש שחקנים במליונים ושובר שוק פעם אחר פעם לא יכול להיות צנוע.
זה כמו שאני יקנה ג'יפ מרצדס ואגיד "בסהכ אני די מתנהל בצניעות".
אמר לי פעם מישהו על מישהו אחר "לא מדובשו ולא מעוקצו".
שלא יעשו לי טובות,אני אשלם על הכל,בכח משחק בית אני דופק 240 קמ הלוך חזור,משלם על הכל לא צריך טובות.
לי מה שחשוב שהמועדון ידאג לאינטרסים של עצמו שהם בעצם אינטרסים שלנו גם אם שחקן כזה או אחר נפגע וגם אם ההתנהלות לא נראית.
אין לי בעיה עם הדרך חשיבה שלך ןהדרך בה שאתה מציג את הדברים.
ראייה אובייקטיבית לחלוטין, אני בעד.

יש לי בעי כשאנשים יוצאים פה ישר על השחקן, תופסים ישר צד של המועדון וישר מעלים ספקולציות שיתמכו בכמה שבמועדון עובדים מלאכי שמיים והוגרמים שאיתם לא מסתדרים הם השטן בהתגלמותו.

לא זה המצב וכפי שאתה אמרת וגם אני אמרתי הוא גם לא חמור ולא גרוע, סה"כ אנושי וכלכלי ועסקי וזה בסדר.
אנחנו עדיין בפער מעל כל השאר בכל מה שקשור לחיבור בין המועדון לקהילת האוהדים שלו, אני איתך שלא תחשוב אחרת.

ולגבי ההערה על מוגילבסקי ועל פגיעה במועדון -
תבעו את שבע בום וביטלו את התביעה לאחר שיחה עם הנציגים, זה לא סוד מדינה זאת עובדה קיימת והיא ממש לא הדלפה מהכור בדימונה.
אם אתם חושבים שהמועדון עלול להיפגע מזה את התלונות שלכם תפנו לבן של זונה שהחליט לתבוע אנשים באהלן אהלן, לא את מי שמספר סיפור שכל עיתונאי סוג ז' כבר יודע.

לתפיסתכם כל רעה חולה שקיימת במועדון אסור להציף או לרשום כדי "לא לפגוע", אחלה גישה נראה לאן תגיעו איתה.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

כשהביקורת שאתם כל כך אוהבים להשתיק תהיה על דברים שקשורים אליכם כמו:
מחירי כרטיסים, מנויים, זכות ראשונים לחידוש, זכות שווה לרכישת כרטיס למשחק באירופה ולא דרך ספונסר ששוחט אתכם, הקצאת כרטיסים כפי שכתוב בחוק למשחקים נגד מכבי בנתניה ולא 10% פחות כפי שמכבי היו מביאים לנו והחזרה לקהל שלהם באותו מטבע כשהם מגיעים לטרנר -

כשכל אלה יהיו נושאי הביקורת אני רוצה לראות אותך שמעון ואת אדום זקן ואת כל שאר שומרי הגלקסיה אומרים לנו לשתוק ולא להעביר ביקורת.

המועדון הוא אחלה ויש בו אחלה אנשים ואוהדים ונציגיהם צריכים לעמוד על הרגליים האחוריות ולדאוג לאינטרסים שלהם ולאזן את המשוואה המורכבת הזאת.

בגישה שלכם לא היו מנויי חוץ, לא הייתה שמירת מקומות למנויים במשחקים באירופה, מכבי וביתר וחיפה היו מגיעים לכאן 3200 כל משחק ולא 1900 ומערכת כריזה לגונאם וירידה לדשא היו חלומות באספמיה.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

התנהלות לא משהו בלשון המעטה בכל הקשור לבניית הסגל. אנחנו בחודש יולי וכרגע יש לנו 3 שחקני הרכב משמעותיים שהראש שלהם לא ממוקד במה שצריך. עוד יש זמן לתקן, אבל כמו שכבר נכתב פה, זה ישפיע לנו חזק על אירופה. חבל.

לגבי אלו שכתבו שאלונה ואסי לא עוברים על דפי פייסבוק, מעניין אילו תגובות הייתם רושמים אם היינו מפספסים פקס של שחקן מושעה ומקבלים הפסד טכני. גם פה זה לכאורה עבודה של פקיד. אני איש צבא, אז נוח לי לקחת דוגמאות משם. יש מה שנקרא "רוח המפקד". כל הארגון עובד לפיה.

דבר נוסף, לגבי התקשורת. גיל לבנוני הוא איש חזק. מאוד. התקשורת סובלת מאוד מיחסי האנוש שלו. אפשר להסכים עם המדיניות הזו ואפשר שלא, אבל אל תצפו שכל גופי התקשורת יאהבו את זה. זה רק גורם לכל "סקופ" שיוצא החוצה להיכתב באותיות קידוש לבנות ולהתאמץ יותר כדי לקבל מידע.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

ומי שחושב שאני מחרטט אותו שיבדוק עם כל גורם במועדון/קהל על הנושאים החשובים האלה.
כנל לגבי אישורים לפלקטים/דגלי פריסה/מנואלה ושאר הדברים.
לא הכל הולך תמיד יד ביד ולפעמים יש אינטרסים מנוגדים.
תדעו לעמוד על שלכם כשצריך ולדעת להתפשר ולהבין את הצד השני כשצריך.
כי אם לא היינו עושים זאת בעבר לא היינו איפה שאנחנו היום.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

בחייאת אורן
זה זחלה וזה לא מעניין.
אנחנו בקיץ,רוצים ריגושים,החתמות,טריידים,רוצים להיות ראשונים לדעת,תן איזה ידיעה מעניינת,עזוב אותנו מגיל לבנוני.
גם ככה הילדים מזיינים לנו תמוח כל היום,לפחות פינה קטנה שאפשר לברוח אליה.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

עוד השבוע אתם תראו כתבות בכל אתרי הספורט על כמה מועדון הפועל ב"ש הוא מועדון קר ומנוכר עם יחס מלזל כלפי האוהדים שלו, השחקנים שלו ועוד. וזה יעשה נזק עצום מקצועית כי אנחנו יודעים כמה הצוות שלנו אוהב שקט.
וכל זה על סמך מה שנתב פה בפורום.
אפשר להעביר ביקורת על התנהלות. אבל הוציאו פה את כל הכביסה המלוכלכת.

לדעתי זו טעות.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

oranu כתב:כשהביקורת שאתם כל כך אוהבים להשתיק תהיה על דברים שקשורים אליכם כמו:
מחירי כרטיסים, מנויים, זכות ראשונים לחידוש, זכות שווה לרכישת כרטיס למשחק באירופה ולא דרך ספונסר ששוחט אתכם, הקצאת כרטיסים כפי שכתוב בחוק למשחקים נגד מכבי בנתניה ולא 10% פחות כפי שמכבי היו מביאים לנו והחזרה לקהל שלהם באותו מטבע כשהם מגיעים לטרנר -

כשכל אלה יהיו נושאי הביקורת אני רוצה לראות אותך שמעון ואת אדום זקן ואת כל שאר שומרי הגלקסיה אומרים לנו לשתוק ולא להעביר ביקורת.

המועדון הוא אחלה ויש בו אחלה אנשים ואוהדים ונציגיהם צריכים לעמוד על הרגליים האחוריות ולדאוג לאינטרסים שלהם ולאזן את המשוואה המורכבת הזאת.

בגישה שלכם לא היו מנויי חוץ, לא הייתה שמירת מקומות למנויים במשחקים באירופה, מכבי וביתר וחיפה היו מגיעים לכאן 3200 כל משחק ולא 1900 ומערכת כריזה לגונאם וירידה לדשא היו חלומות באספמיה.
בחייאת לאן עפת?
כולה דיברנו על חיימוב איך הגעת למנואלה,למנויים למערכת כריזה??
אני מבין שחם וכאלה אבל יש גבול.
לך לאוטו,תקנה בירה סע לים ותמתין בינתיים עם חתונה.
יולי זה לא חודש טוב להיות עם ילדים.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

שמעון אני לא מבין את הגישה שלך אם לדעת אוהד המועדון התנהל בצורה לא ראויה כלפי חיימוב הוא לא יכול לרשום את זה בפורום?

הכתבים יכולים לרשום חרטות עד מחר אנחנו שיבחנו את המועדון פה מעל ומעבר בעשייה שלו וביקרנו איפה שצריך ואנחנו אוהדים רגילים ביציע בדיוק כמוך.
לא קשורים למערכת ולא לארגון, אז בחיאת אחי אל תעשה מזה משהו שהוא לא, על כל ארגון יש ביקורות גם על ארגון האוהדים פה מעבירים ביקורת מחד ומשבחים מצד שני למה אתה לא רושם שזה אסור?
אתה היית מהראשונים לבקר את צעדת האליפות המאולצת וחגיגת המשפחות בטקס ההנפה, למה אז מותר ועכשיו אסור?

אדום זקן - חחח אני איתך הכל בסדר, מסביר לכם שלמטבע יש שני צדדים וכמו שעכשיו לא מתנהלים כראוי מול חיימוב לפעמים זה יכול גם לבוא על הקהל, החתמות? לא מתעסק בזה מחכה להודעה מהרשמי ומחכה לתחילת עונה לראות את מי שהגיע.
הכל בסדר טודו בום.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אורן, אם יש דבר שלמדתי בשנים האחרונות זה להקשיב לך.

תודה על הכל ולא רק עכשיו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

אדום זקן כתב: אין כאן שום ביקורת.
כל אחד מוציא את המרמורים שלו.
אתה טועה חבר,
אם אנשים כאן היו רוצים להוציא את המרמורים שלהם זה לא היה נשמע ככה.
אנשים כאן (ולא רק כאן) שמים את אהבתם למועדון לפני האינטרס האישי שלהם ולא מוציאים החוצה דברים
שאם היו קורים מול כל גוף אחר הם לא היו יושבים בשקט. וזה נעשה נטו בגלל שהם אוהבים את הקבוצה.

הקולות שעולים כאן זה לא כי למישהו נמאס לשתוק והוא רוצה "לפתוח" אלא כי נמאס לראות
שאוהדים ישר חושבים שהמועדון מתנהל בצורה מושלמת ושכל ההחלטות
המקצועיות והלא מקצועיות מתקבלות מתוך איזה מחשבה לטווח רחוק.

המועדון התנהל לא סבבה במקרה חיימוב וצריך לקבל את זה שבמועדון יושבים אנשים שיכולים גם לטעות.
כמו כל בני האדם.

שלח תגובה