ארנסט שטקוס

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Re: ארנסט שטקוס

שליחה על ידי ForeverRed »

yossi כתב:די להיות ילדים.
ברור ששחקן מדבר עם מועדון אחר לפני שהמועדונים סיכמו על מחיר.
גישושים ראשוניים לגבי רצון מעבר, גודל שכר וכו' נעשים הרבה לפני פנייה למועדון של השחקן.
אף אחד לא מספיק פראייר לבזבז זמן במו"מ מול מועדון, כדי שבסוף השחקן יגיד לו "וואלה לא מעוניין" או יציג לו דרישות שכר מוגזמת.
זה העולם וככה זה עובד בכל מקום. גם נבאס עומד עד היום בשער של מדריד כשהוא יודע שקצת זריזות בפקס של מנצ'סטר ודופקים אותו בשנייה האחרונה של החלון כשוער שני.

אני לא ממש מבין את מי שחושב שהצוות צריך לעדכן את חיימוב לגבי המחשבות שלו על עתיד העמדה.
עד שזה לא מספיק בשל אין שום סיבה לעדכן אותו, אתה עלול לצאת קירח משני הצדדים.
האמת, אותי פחות מעניין אם חיימוב נפגע.
עם כל זה שהוא אחלה בנאדם אני יודע לשים את זה בצד ולהסתכל על טובת הקבוצה.
אם החליטו לחתוך אותו כדי להשתדרג מקצועית אז כל המסביב לא מעניין.
אבל יש כאן עניין של יחסי אנוש בסיסיים וגם תדמית של מועדון שעומדת על הפרק, שלא לדבר על סיכון לצאת קירחים מכל הכיוונים.
יש מספיק דרכים לעשות מהלכים כאלה בצורה חדה ואלגנטית יותר שתכבד את כל המעורבים, כולל המועדון עצמו.
לכן אין לי ביקורת על המהלך, רק על הדרך.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

כדורגל זה תחום דינמי. בסוף העונה טביב כבר סיכם עם מספר שחקנים ונראה היה שבית״ר תשאר חזקה ואז טביב חטף עצבים וויתר על האופציה של עזרא שפתאום הפך לחופשי וסאבו שלפני כן בית״ר התלוננה לגביו הפך לאופציה אז אולי פתאום החלפנו מסלול. ויכול להיות שגם השלמנו עם חיימוב כשוער ראשון ואז התזכורת לגבי הבעיות שלו בגובה במשחק אימון גרמו לברק שוב לשנות כיוון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

מעניין מה שמשה אומר לגבי העניין של חיימוב עם הפניה שלו לחיפה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

Totti כתב:מעניין מה שמשה אומר לגבי העניין של חיימוב עם הפניה שלו לחיפה
השאלה כמה זה ודאי ומדויק.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב: האמת, אותי פחות מעניין אם חיימוב נפגע.
עם כל זה שהוא אחלה בנאדם אני יודע לשים את זה בצד ולהסתכל על טובת הקבוצה.
אם החליטו לחתוך אותו כדי להשתדרג מקצועית אז כל המסביב לא מעניין.
אבל יש כאן עניין של יחסי אנוש בסיסיים וגם תדמית של מועדון שעומדת על הפרק, שלא לדבר על סיכון לצאת קירחים מכל הכיוונים.
יש מספיק דרכים לעשות מהלכים כאלה בצורה חדה ואלגנטית יותר שתכבד את כל המעורבים, כולל המועדון עצמו.
לכן אין לי ביקורת על המהלך, רק על הדרך.
שוב, מה האידיאל מבחינת התנהגות?
להודיע לו שפותחים במו"מ מול שטקוס?
ואם זה לא יצלח? היחסים יחזרו להיות תקינים כאילו לא קרה דבר?
נניח שהודעת לו והוא שבר את הכלים והודיע שלא ימשיך, אתה גם עלול להיות לחוץ יותר על שוער ונקודת פתיחה פחות נוחה במו"מ.

אני גם הייתי רוצה שישמע את זה ב4 עיניים, אבל לא הייתי עושה מהלך כזה כשהעסקה טרם בשלה מספיק.
דלף לפני שהגיע לנקודה הזו, לא נעים, מעצבן אפילו במובן מסוים, אבל לא יותר מזה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

ודאי. דיברתי היום עם כתב שכבר הייתה לו מוכנה כתבה בנושא כולל ציטוטים בנושא, הוא אמר לי שלא יצא לפועל כי אמרו לחיימוב שבונים עליו ובגלל זה היה מופתע מהאירועים האחרונים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

בסוף חיימוב ילך למכבי חיפה, שטקוס ישאר בהפועל חיפה ואנחנו נביא את בוריס קליימן חחחחח

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

שיש כתב: לא חושב שזה סיבוב של אלונה, מקצועית עדיף את ששטוס( מבחינת ברק בכר).
אז מנסים להשתדרג.
ועוד ברק בכר חבר שלו מימי קרית שמונה, אם הוא מעדיף את שטקוס כנראה יש לו סיבה טובה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

yossi כתב: שוב, מה האידיאל מבחינת התנהגות?
להודיע לו שפותחים במו"מ מול שטקוס?
ואם זה לא יצלח? היחסים יחזרו להיות תקינים כאילו לא קרה דבר?
נניח שהודעת לו והוא שבר את הכלים והודיע שלא ימשיך, אתה גם עלול להיות לחוץ יותר על שוער ונקודת פתיחה פחות נוחה במו"מ.

אני גם הייתי רוצה שישמע את זה ב4 עיניים, אבל לא הייתי עושה מהלך כזה כשהעסקה טרם בשלה מספיק.
דלף לפני שהגיע לנקודה הזו, לא נעים, מעצבן אפילו במובן מסוים, אבל לא יותר מזה.
שחקן לא צריך לשמוע מהתקשורת שהוא עובר לקבוצה אחרת בטרייד מבלי ששאלו לדעתו לפני. למיטב הבנתי, נכון להיום בצהריים אף אחד אפילו לא דיבר איתו.

מבחינת הקבוצה, לשים את גורלך בידיים של מישהו אחר זה אף פעם לא חכם. אם מחר בבוקר יואב כץ מחליט שהוא לא מוכר אז לא רק שאיבדת את השוער הראשון שלך, גם אין לך מחליף ביד.

לא יודע איך ולמה, בתחושה זה היה צריך להתנהל אחרת.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

ForeverRed כתב: שחקן לא צריך לשמוע מהתקשורת שהוא עובר לקבוצה אחרת בטרייד מבלי ששאלו לדעתו לפני. למיטב הבנתי, נכון להיום בצהריים אף אחד אפילו לא דיבר איתו.

מבחינת הקבוצה, לשים את גורלך בידיים של מישהו אחר זה אף פעם לא חכם. אם מחר בבוקר יואב כץ מחליט שהוא לא מוכר אז לא רק שאיבדת את השוער הראשון שלך, גם אין לך מחליף ביד.

לא יודע איך ולמה, בתחושה זה היה צריך להתנהל אחרת.
לתחושתי, שטקוס יגיע בעסקה שלא כוללת את חיימוב. קורהוט פלוס כסף.
אני כן מסכים שלהכליל שחקן בטרייד שכזה זה לא נכון וגם לא חכם במיוחד, יהיה לחיימוב אופציות כמו מכבי חיפה, הוא יפיל את העסקה.

בכלל, אם אני צריך להמר על מה התרחש מאחורי הקלעים אני חושב שלא שיקרו לחיימוב בזה שבונים עליו.
התכנון מההתחלה היה ללכת עם חיימוב אלא אם נוצרת הזדמנות לשטקוס.
כמראה שנוצרה ההזדמנות.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

yossi כתב: לתחושתי, שטקוס יגיע בעסקה שלא כוללת את חיימוב. קורהוט פלוס כסף.
אני כן מסכים שלהכליל שחקן בטרייד שכזה זה לא נכון וגם לא חכם במיוחד, יהיה לחיימוב אופציות כמו מכבי חיפה, הוא יפיל את העסקה.

בכלל, אם אני צריך להמר על מה התרחש מאחורי הקלעים אני חושב שלא שיקרו לחיימוב בזה שבונים עליו.
התכנון מההתחלה היה ללכת עם חיימוב אלא אם נוצרת הזדמנות לשטקוס.
כמראה שנוצרה ההזדמנות.
נוצרה הזדמנות? אנחנו יצרנו את ההזדמנות..
בגלל זה שטקוס עבר לסוכנות של דהאן בציפייה שהוא כבר יתפור את העסקה ככה מצד ג'

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

אותי מעניין למה חיכו עד עכשיו.
השמות היו ידועים לכולם גם לפני חודש (ולא רק בעסקה הזאת).

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

oranu כתב:קארמה היא הזונה הכי גדולה בעולם.
אנחנו לא נגיע השנה לשלב בתים אירופי, תרשמו ותצטטו ותצחקו עליי אם נצליח לעשות זאת ואני מתחייב להתנצל ולא לצאת בהצהרות יותר.
ב-30 שנותיי על הכדור הזה למדתי שיש מצבים שבהם הקארמה היא לרעתך ואת זה הבאנו על עצמנו.

תחסכו ממני את הודעות "המועדון תמיד צודק וזה עסק קר והם מקבלים משכורת ובלה בלה בלה".
לא מסכים איתכם ולא אסכים איתכם לעולם, קודם כל אנושיות וצניעות, אחרי זה כל השאר ואת זה לא אני אמרתי זו דרך שהגברת מתווה ופועלת הפוך,זה יחזור אלינו כמו בומרנג ואני אחד האנשים שנשכבו על הגדר למען המועדון הזה יותר מ 99% מהאוהדים שלו ואני לא מדבר על התכתבויות בפורום תאמינו לי.
+1

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

bs war כתב:הפועל ב"ש לא צריכה זעזוע ולא נעליים.
בהפועל ב"ש יש בסיס מצוין שהביא 3 אליפויות וגם היום הוא הבסיס הכי טוב בליגה.
בשביל להמשיך את השושלת צריך לשמור על אבני היסוד שלה ועליהן להוסיף את השיפורים הנחוצים.

ההתנהלות כלפי חיימוב וקורהוט צורמת מאוד, מאוד. ואל תספרו לי על "רוע חיובי" ו"מועדון שלא רואה בעיניים", זה ממש לא מה שהמועדון הזה והעומדים בראשו מתיימרים לייצג.
מדויק, ליאב.

סמל אישי של משתמש
red ultras

שליחה על ידי red ultras »

השורה התתחתונה מאוד פשוטה. המועדון חייב להפעיל שיקול דעת ולדעת איזה מלחמות לנהל. יש אנשים שבאים לעשות כסף על המועדון ומזייפים מוצרים ואותם יש לתבוע. ויש אנשים שבסך הכל רוצים לתת חוויה לאוהד,כזו שהמועדון לא מספק ולהכנס למלחמות כאלו זה טפשי, דורסני ומרחיק ממך אנשים יקרים.אסי, ניר, עידו ובטח אלונה מעודכנים (לכאורה) בכל מה שקורה בתוך המערכת. חייבים להפעיל שיקול דעת.

שלח תגובה