**ידיעות אחרונות:
הפועל באר שבע החליטה לוותר על החלוץ הארגנטיני מלאנו.
באר שבע נוצחה אמש 2:0 במשחק אימון נגד מ.ס אשדוד.
**ידיעות הנגב:
1. תאקל ראשון עם ליאור אסולין כאשר במהלך המשחק הונף בטעות השלט לחילוף עם הסיפרה 3.
עזורי התבלבל שחשב ששמעון הרוש לובש את מספר 3 ורצה להחליפו אבל ליאור אסולין היה זה עם המספר 3 ולכן הוא התעצבן שרצו להחליף אותו.
עזורי שוחח עם אסולין בארבע עיניים לדבר על המצב.
עזורי על אסולין: "חוסר היציבות היא רעה חולה של הכדורגלן הישראלי ולא רק של ליאור אסולין.
אני מסכים שבמשחק האחרון ליאור היה פחות טוב, אבל הדברים לא מפתיעים. אנחנו צריכים ללמוד מהדברים וללכת הלאה... ליאור הוא שחקן אמוציונלי לטוב ולרע".
2.הפועל מרוצים מאוהד קדוסי על היכולת במשחק השער והמסירות הטובות ועל זה שלא עשה שביתה איטלקית בעקבות זה שלא שותף בהרכב הפותח.
3.מליקסון היה מאוכזב בסוף המשחק נגד רמת גן בעקבות יכולתו האישית במשחק שלא התעלתה, והוא גם היה כעוס בגלל יכולת לא טובה דווקא במשחק שדרור קשטן ומאיר סיני באו לראות.
4.מלאנו לא יגיע להפועל באר שבע, והאולטימטום של בנגורה עוד מעט יסתיים יפצו אותו בכסף וישלחו אותו חזרה לבית אם לא ימצאו בשבילו קבוצה, ובאר שבע סיכמו על השאלת טאצ'י למכבי באר שבע.
5. לפי הידיעות הפועל באר שבע רוצה להיפרד מהשחקן יניב אלול ואילו הוא מצידו מעוניין להישאר בקבוצה וחוזהו של אלול עומד בסכום של 90 אלף דולר לעונה.
גם מעוניינים להיפרד מכבדה שמעוניינות בו הרבה קבוצות מהלאומית ובאר שבע הבטיחה שתממן חלק מחוזהו, אבל כמו אלול גם כבדה רוצה ומעוניין להישאר בהפועל.
בצוות המקצועי היו מרוצים ממשחקו של טברטקו קאלה שסוף סוף מראה ניצוצות ואסי רחמים לא מופתע מיכולתו.
6.לפי אתר האינטרנט IMSCOUTING נמצא שדוד רביבו הוא השחקן במקום ה- 11 הכי יעיל מ- 28 הליגות הבכירות באאירופה.
7. שחקני באר שבע לא אהבו את ההחלטה של עזורי לקיים אימונים מסכמים בימי שישי שכן הם נגמרים סמוך מאוד לכניסת שבת, ולפי עזורי האימונים האלה חשובים מאוד.
8. כתבת ענק עם ארז מסיקה על הבדיקות הרפואיות ועוד:
ארז מסיקה: " בלילות התחלתי לחשוב מה אעשה בלי כדורגל...זה היה מלחית וחשבתי על עתידי אבל זה לא קשור לפעילות בלב... ומבחינתי הסיפור הזה כבר מאחוריי והמשחק מול הפועל תל אביב ייתן לנו לא מעט אינדיקציה לגבי היכולת האמיתית שלנו בליגת העל... המשחק מול הפועל תל אביב הוא משחק חשוב מאוד".
***שבע:
1.כתבה על כישלון הזרים בהפועל באר שבע שגיא עזורי החתים שתי שחקנים זרים על סמך אימון אחד ואח"כ הוא שיחרר אותם ... המדוברים בנגורה וטאצ'י...
בשבע כתוב דווקא שעזורי עדיין ממתין למלאנו ואומר שהוא חלוץ ברמה גבוהה מאוד , וכן גם פה כתוב על מעמדו של יניב אלול שמתערער.
2.כתבה עם אביתר אילוז על כך שהוא שחקן הבית היחיד ועל הקבוצה.
אביתר אילוז: " זאת הרגשה מוזרה, שאני שחקן היחידי מבאר שבע בהרכב... שהיינו נוסעים למשחק ברמת גן האוטובוס היה מללא שחקנים היום יש רק חמישה שחקנים באוטובוס."
"עדיין יש הרגשה של לאומית ולהפועל באר שבע יש עתיד בליגת העל... בוחנים אותי על כל תנועה ומצב שאני עושה בגלל שאני שחקן הבית היחידי בקבוצה."
"יש מאמן, שרצה אותי בקבוצה. אם אלונה ברקת לא הייתה רוצה אותי, לא הייתי בקבוצה. לא משנה לי, מה אז חשבו מה שהיה "מת". באותה תקופה היה מתח ולחץ בין הצדדים, היה מו"מ, ובסופו של דבר זה הסתדר לטובת שני הצדדים."
זהוו סוףףף תהנוווו =]
כמו כל פעם עיתונות סופ"ש!!!
Re: כמו כל פעם עיתונות סופ"ש!!!
על איזה משחק מדובר שאסולין היתעצבן נגד הפועל רמת גן?
ועוד שאלה אין משהו בעיתון על הזר החדש שצריך להגיע??
ועוד שאלה אין משהו בעיתון על הזר החדש שצריך להגיע??
yuvalv64 כתב:
**ידיעות הנגב:
1. תאקל ראשון עם ליאור אסולין כאשר במהלך המשחק הונף בטעות השלט לחילוף עם הסיפרה 3.
עזורי התבלבל שחשב ששמעון הרוש לובש את מספר 3 ורצה להחליפו אבל ליאור אסולין היה זה עם המספר 3 ולכן הוא התעצבן שרצו להחליף אותו.
עזורי שוחח עם אסולין בארבע עיניים לדבר על המצב.
עזורי על אסולין: "חוסר היציבות היא רעה חולה של הכדורגלן הישראלי ולא רק של ליאור אסולין.
אני מסכים שבמשחק האחרון ליאור היה פחות טוב, אבל הדברים לא מפתיעים. אנחנו צריכים ללמוד מהדברים וללכת הלאה... ליאור הוא שחקן אמוציונלי לטוב ולרע".
זהוו סוףףף תהנוווו =]
אסולין שחקן פרובלמטי שרק הגיע אלינו. בוא ניתן לעזורי צ'אנס לשקם אותו, זה לא הולך בצ'יק וגמרנו
. לפחות אי אפשר להגיד עליו שהוא לא שחקן כמו הזרים שעזורי הביא
תודה על העידכונים ממש נהניתי לקרוא! סחתיין על ההשקעה
כן לאיחוד בין הקאמלס לקרייזי רד
מדובר נראה לי על המשחק נגד רמת גן.
ולא כתוב שום דבר על זר חדש.
ולא כתוב שום דבר על זר חדש.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
סחתיין על ההשקעה ותודה על העדכונים.
אבל...
כרגיל עיתוני פח.
אמנם 'ידיעות הנגב' היו עדינים הפעם אבל אם נמדוד לאורך תקופה - המקומונים רק מחפשים רע, רק מחפשים לבקר ולהוציא את הכביסה המלוכלכת.
זה עוד מבלי לדבר על 'זמן הנגב'...שם זה בכלל שובר שיאים.
שוב, כפי שכבר אמרתי לא מזמן...לפעמים אפשר לקרוא בעיתונים האלה ולקבל את הרושם שהקבוצה שמנוהלת בצורה טובה יותר היא מכבי ב"ש ובהפועל יש שכונה. מדהים.
אבל...
כרגיל עיתוני פח.
אמנם 'ידיעות הנגב' היו עדינים הפעם אבל אם נמדוד לאורך תקופה - המקומונים רק מחפשים רע, רק מחפשים לבקר ולהוציא את הכביסה המלוכלכת.
שוב, כפי שכבר אמרתי לא מזמן...לפעמים אפשר לקרוא בעיתונים האלה ולקבל את הרושם שהקבוצה שמנוהלת בצורה טובה יותר היא מכבי ב"ש ובהפועל יש שכונה. מדהים.
בנוסף לכך:
מעכשיו ארז מסיקה הוא לא רק שחקן הפועל באר שבע אלא תושב רשמי של בירת הנגב,
השבוע עברה משפחת מסיקה לשכונת רמות בעיר.
ארז ורעייתו הדר מחפשים במרץ גן לבתם סהר בת השנתיים וחצי.
ליאור אסולין גם בדרך להיות תושב בארשבעי.
מעכשיו ארז מסיקה הוא לא רק שחקן הפועל באר שבע אלא תושב רשמי של בירת הנגב,
השבוע עברה משפחת מסיקה לשכונת רמות בעיר.
ארז ורעייתו הדר מחפשים במרץ גן לבתם סהר בת השנתיים וחצי.
ליאור אסולין גם בדרך להיות תושב בארשבעי.
עיתוני פח זה הגדרה עדינה למקומונים שלנו.אליק כתב:סחתיין על ההשקעה ותודה על העדכונים.
אבל...
כרגיל עיתוני פח.
מגדיל לעשות עיתון שבע שפעם היה נחשב , היום גם הוא פשוט זוועה כמו שאר המקומונים.
כל שבוע יש את הטור של עמוס שריג, מסתבר שאפשר לרדת יותר נמוך מים המלח....
פעם הוא תוקף את אלונה (ללא סיבה או נימוק משכנע)
פעם אחרת הוא תוקף את אבי שכטר, השבוע הגיע תורו של קאלה לחטוף "אש" מכיוונו של עמוס שריג.
אז נכון לביקורת יש תפקיד חשוב במשטר דמוקרטי, אבל כל דבר צריך להיעשות במינון נכון עם נימוקים משכנעים, אחרת אף אחד לא מתייחס לביקורת ברצינות.חבל מאוד שזה המצב אבל המקומונים הרויחו את היחס הזה ביושר רב.
טוב יהיה אם בעלי תפקידים במקומונים יעשו בדק בית ויסיקו את המסקנות הנדרשות, המצב כרגע הוא עגום מאוד.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
עמוס שריג? קריקטורה עלובה של עצמו.
בלי שום קשר לטורים ההזויים (ואני עדין מאוד) שלו כעת, הספיקה לי פעם אחת בזמנו בה התארח בתוכנית "קורעים את הרשת" בדרום טי וי ז"ל, בשביל לקבל מושג עד כמה הבנאדם "גזור"...
בלי שום קשר לטורים ההזויים (ואני עדין מאוד) שלו כעת, הספיקה לי פעם אחת בזמנו בה התארח בתוכנית "קורעים את הרשת" בדרום טי וי ז"ל, בשביל לקבל מושג עד כמה הבנאדם "גזור"...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
קודם כל, אחלה סיקורים, כל הכבוד.
בקשר לעמוס שריג, באמת שהבחור תופעה. התחלתי לקרואי השבוע את הטור שלו, אלוהים אדירים עד כמה הטור חלש. הבחור בנה לעצמו תיאוריה על קאלה, והוא מחפש בכל מקום דברים שלא קיימים כדי להוכיח לקוראים שהתיאוריה שלנו נכונה.
הרבה זמן לא קראתי טור שמנסה לאנוס את השטח בצורה כל כך ברורה. למעשה בשלב מסוים פשוט הפסקתי לקרוא את הטור ודפדפתי הלאה, גם משהו שאני לא עושה בדרך כלל.
בקשר לעמוס שריג, באמת שהבחור תופעה. התחלתי לקרואי השבוע את הטור שלו, אלוהים אדירים עד כמה הטור חלש. הבחור בנה לעצמו תיאוריה על קאלה, והוא מחפש בכל מקום דברים שלא קיימים כדי להוכיח לקוראים שהתיאוריה שלנו נכונה.
הרבה זמן לא קראתי טור שמנסה לאנוס את השטח בצורה כל כך ברורה. למעשה בשלב מסוים פשוט הפסקתי לקרוא את הטור ודפדפתי הלאה, גם משהו שאני לא עושה בדרך כלל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
משה אוחיון כתב:קודם כל, אחלה סיקורים, כל הכבוד.
והטור בסופ"ש על קאלה, עוד מחוויר לעומת אותו טור על בן-שאנן בזמנו..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר