ארנסט שטקוס
Re: ארנסט שטקוס
קלינגר הבכיין הבלתי נסבל "הביע אכזבה מהתנהלות באר שבע", לך לך לשדר מונדיאל.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
איפה ראית שהביע אכזבה מב"ש? אמר רק שצר לו שבשיחה עם אסי בצהריים, אסי לא אמר דבר. אמירה לגיטימית לחלוטין.ניב כתב:קלינגר הבכיין הבלתי נסבל "הביע אכזבה מהתנהלות באר שבע", לך לך לשדר מונדיאל.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
כאילו שאסי חייב לו משהו. ממתי מנכ״ל של קבוצה חייב משהו למאמן של קבוצה אחרת, ועוד מדליף סדרתי כמו קלינגר
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
לא יודע אחי,דיברתי עם חבר,הבחור 40 שנה אוהד הפועל חיפה,עף על שטקוס ברמות מטורפות ולא האמין בכלל שהוא עוזב.Totti כתב:אמר לי מישהו שאני מעריך מאוד את דעתו בנוגע לכדורגל אירופי והולנדי בפרט, משהו מעניין;
העונה של שטקוס בהפועל חיפה היא יוצאת דופן בקרירה שלו שרוב השנים היתה מאוד בינונית.
אמר לי "קחו 10 ממן ו10 שיימן רק אל תיקחו אותו".
סהכ המסר ברור, יש מספר שחקנים שנחשבים אסטרטגיים לקבוצה, לכל השאר עובר מסר ברור, מי שיבוא באולטימטומים והצעות מקבוצות אחרות ישאר בחוץ, זה היה ככה עם דווידזאדה רגע לפני חתימה ועכשיו עם חיימוב.
לא מאשים לרגע את המועדון על ההתנהלות הזאת, מי שמשחק בקקה שידע שהוא לוקח סיכון, או שהמועדון יחליט שאתה אחד מאותם קבוצת שחקנים אסטרטגיים או שתמצא את עצמך המום מההתנהלות של הקבוצה.
דרך אגב זה בדיוק מה שהיה עם בוזגלו, בשנים הראשונות שלו בקבוצה, כל פעם שיעקב רק היה אומר מכבי היו פותחים לו את החוזה ומעלים שכר ודרמות וסיפורים, בשנה האחרונה הוא יצא מקבוצת האסטרטגיים ועף מהקבוצה.
לדעתי זה גם במקרה עם טוני, עד השנה היה נחשב לנכס אסטרטגי, פתחו לו את החוזה פעמיים בלי להתבלבל ועכשיו אולי מרגישים במועדון שכבר הוא לא שובר שיוויון כמו פעם
לא מאשים לרגע את המועדון על ההתנהלות הזאת, מי שמשחק בקקה שידע שהוא לוקח סיכון, או שהמועדון יחליט שאתה אחד מאותם קבוצת שחקנים אסטרטגיים או שתמצא את עצמך המום מההתנהלות של הקבוצה.
דרך אגב זה בדיוק מה שהיה עם בוזגלו, בשנים הראשונות שלו בקבוצה, כל פעם שיעקב רק היה אומר מכבי היו פותחים לו את החוזה ומעלים שכר ודרמות וסיפורים, בשנה האחרונה הוא יצא מקבוצת האסטרטגיים ועף מהקבוצה.
לדעתי זה גם במקרה עם טוני, עד השנה היה נחשב לנכס אסטרטגי, פתחו לו את החוזה פעמיים בלי להתבלבל ועכשיו אולי מרגישים במועדון שכבר הוא לא שובר שיוויון כמו פעם
חותם ל 3 שנים? הוא בן 80 אוטוטו
שנה-שנתיים מספיק
שנה-שנתיים מספיק
32שמעון א כתב:חותם ל 3 שנים? הוא בן 80 אוטוטו
שנה-שנתיים מספיק
שוער
סביר ביותר
ואן דר סאר חתם ביונייטד ל3 שנים בגיל 36. הגיע אלהם מפולהאם אם אני לא טועה.ומי שהביא אותו,אחד המאמנים הגדולים בהיסטוריה. שוער מקצועי, ששומר על עצמו, אין סיבה שלא ימשיך ברמות הגבוהות עד גיל 40.שמעון א כתב:חותם ל 3 שנים? הוא בן 80 אוטוטו
שנה-שנתיים מספיק
שיהיה לו בהצלחה.
ותודה לגיא על שנתיים נהדרות!
אתם עושים מהעסקה הזו הרבה יותר מפוצצת ממה שהיא באמת. במונחים של השנים האחרונות מדובר בעסקה לא יקרה כל כך. 350-400 אלף יורו העברה ושכר של 220-250.
הציפורים אומרות שחיימוב הציע את עצמו למכבי חיפה בכלל ולא הפוך.
והן עוד אומרות שמי שהודיע על כך לאלונה היה יעקב שחר! נכון או לא? לא יודע אבל אם זה נכון מהלך יפה של אלונה.
אני לא מאמין שאלונה הייתה עושה מהלך פוגעני כזה אם לא היה משהו נוסף מעבר בסיפור.
עד שבוע הבא צפוי להגיע שחקן זר נוסף למיטב הבנתי.
והן עוד אומרות שמי שהודיע על כך לאלונה היה יעקב שחר! נכון או לא? לא יודע אבל אם זה נכון מהלך יפה של אלונה.
ימין או 50:50?ran כתב:הציפורים אומרות שחיימוב הציע את עצמו למכבי חיפה בכלל ולא הפוך.
מביאים שוער כי נפגעו מהשוער שיש?ran כתב:הציפורים אומרות שחיימוב הציע את עצמו למכבי חיפה בכלל ולא הפוך.
לא יודעשיש כתב: ימין או 50:50?
מחליפים שחקן כי הוא פגע באמון של המערכת (לפי מה שרן מספר ואתה מתייחס אליו) וכי יש אפשרות להשתדרג.שיש כתב: מביאים שוער כי נפגעו מהשוער שיש?
כולם מדברים על המהלך שאלונה עשתה, ועל העוול(אם היה כזה) שנגרם לחיימוב כתוצאה מהמהלך הזה....
אבל איפה החלק של הצוות המקצועי שלנו בעוול הזה שנגרם לחיימוב?
אלונה סופגת את כל האש בנתיים
אבל איפה החלק של הצוות המקצועי שלנו בעוול הזה שנגרם לחיימוב?
אלונה סופגת את כל האש בנתיים