שחרור כבדה, דעתכם?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
danielys

Re: שחרור כבדה, דעתכם?

שליחה על ידי danielys »

nitsande כתב: עם כל זה שכ(ק)בדה באמת נותן 100 אחוז מעצמו בכל משחק, מבחינה פיזית הוא לא מסוגל לעמוד מול שחקנים כמו בן דיין, זנדברג, בירם כיאל אפילו לא אביחי ידין.
ועוד נקודה היא שעם כל הראיית משחק המדהימה שלו, כ(ק)בדה לא מסוגל לעבור שחקן באחד על אחד.
לא יהיה לו את החופש שהיה לו בלאומית ויהיה לו קשה עד בלתי אפשרי להשפיע משמעותית על המשחק.
מעבר לכל זה, מהאופציות: בונפלד, אלקיים, נאסר או כבדה אני מעדיף לראות את בונפלד קם מהספסל ובאמת משפיע על המשחק. אני מעדיף לראות את אלקיים מקבל דקות וצובר ביטחון ואני אפילו מעדיף לראות את נאסר הולך ומתפתח לשחקן.
בראייה כוללת לצערי זה צעד מתבקש... (אגב תקנו אותי אם אני טועה, אבל לכבדה לא היה חוזה חתום לעונה הנוכחית ורק בפתיחת העונה האריכו לו נכון?)
יוצא לי לראות את צגאי מלא פעמיים והוא לא יותר פיזי מכבדה, אז איך הוא עומד מול שחקנים כאלה ואחרים ?
ונאסר, אלקיים ובונפלד יכולים לעבור שחקן באחד על אחד טהור ?
תמונה

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אני לא מבין איך חלקכם מסיקים מסקנות מבלי שהוא קיבל צ'אנס שהוא לא בנוי לליגת העל.
מה, אין שחקנים רזים בליגה הזו? מה, לא עלו איתנו עוד 5 קבוצות שכמעט נגד כל אחת מהן הוא כיכב בעונה החולפת??
אם כבר, תמיד אומרים שדווקא הליגה השנייה היא ליגה הרבה יותר פיזית ושם הוא הצליח ובגדול.
אני חושב שקודם כל מגיע לו צ'אנס. יודעים מה? אפילו רק על זה שהוא היה המצטיין בעונה החולפת, כן. אבל יותר מזה. אני בטוח שברגע שהוא יקבל את הצ'אנס הוא יוכיח שמקומו ב-11.

הקישור באמת עמוס, לא חכם במיוחד אבל אין ברירה.
בכל מקרה, למרות השיפור המעודד של אילוז (לפחות התקפית) הייתי מנסה שם את כבדה בכל זאת. יהיה לו קצת קשה יותר אבל הוא יכול להסתגל לעמדה.

סמל אישי של משתמש
ה.א.ד.ו.ם
Title: קרייזי-רד גאוות הנגב

שליחה על ידי ה.א.ד.ו.ם »

מקומון "Ynet" פירסם הבוקר כי זיו כבדה סומן ע"י מכבי הרצליה מהליגה הלאומית, והערב המועדון מהשרון כבר הוציא הודעה כי השחקן סיכם אצלה את תנאיו לעונה הקרובה וצפוי להצטרף לאימוני הקבוצה ביום ראשון. כבדה לא שותף היום במשחק האימון באשדוד ואלו הם רגעיו האחרונים של מצטיין העונה החולפת שהסתיימה בחגיגות עלייה.
אריאל https://hbs.co.il/community/f4/31853/" onclick="window.open(this.href);return false;
כתב את זה זה נכון??

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

אני מעריך את כבדה כשחקן רוטציה לא רע בכלל...
אומנם כבר לא ילד (בן 31) אבל סה"כ עם ליגה של 16 קבוצות (שחלקן ברמה
של ליגה לאומית של אשתקד) אין סיבה שכבדה לא יהיה ראוי למקום בסגל הרחב
של עזורי.
אני יכול לעזור לו להחליט על שחקנים אחרים לשחרר אם הוא ירצה.

סמל אישי של משתמש
danielys

שליחה על ידי danielys »

אליק כתב:אני לא מבין איך חלקכם מסיקים מסקנות מבלי שהוא קיבל צ'אנס שהוא לא בנוי לליגת העל.
מה, אין שחקנים רזים בליגה הזו? מה, לא עלו איתנו עוד 5 קבוצות שכמעט נגד כל אחת מהן הוא כיכב בעונה החולפת??
זה הכי מעצבן אותי ישלו אולי מחצית במצטבר במשחקי הליגה ואתם קובעים שהוא לא מתאים , בייחוד אחר העונה הקודמת המצויינת שלו .
תמונה

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

תשמעו, אני מבין את ההגנה על כבדה ואת הרצון הטוב. אבל לדעתי כבדה פשוט לא מסוגל לעשות שינוי כשחקן שעולה מהספסל ל30 דק' במקרה הטוב.
נכון שיש עוד הרבה שחקנים לא פיזיים בליגה אבל להם לפחות יש אחד על אחד, למרות הטיעונים המשכנעים מאוד שלכם (אליק ודניאלס) אני מצטער אבל זאת דעתי הוא פשוט לא מתאים, ועדיף לראות את אלקיים מקבל דק' וביטחון, את נאסר הופך מפוטנציאל לשחקן ואפילו את בונפלד שבאמת יודע לעשות שינוי.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

nitsande כתב:תשמעו, אני מבין את ההגנה על כבדה ואת הרצון הטוב. אבל לדעתי כבדה פשוט לא מסוגל לעשות שינוי כשחקן שעולה מהספסל ל30 דק' במקרה הטוב.
נכון שיש עוד הרבה שחקנים לא פיזיים בליגה אבל להם לפחות יש אחד על אחד, למרות הטיעונים המשכנעים מאוד שלכם (אליק ודניאלס) אני מצטער אבל זאת דעתי הוא פשוט לא מתאים, ועדיף לראות את אלקיים מקבל דק' וביטחון, את נאסר הופך מפוטנציאל לשחקן ואפילו את בונפלד שבאמת יודע לעשות שינוי.
התגובה שלך דומה בדיוק לאלה שפוסלים את דנדי אוקוגו וטוענים שהוא שחקן ליגה לאומית. הטענות האלה
לא הוגנות ולא מקצועיות הרי לא ראינו עדיין את שניהם משחקים אצלנו בליגת העל כדי להחליט אם הם ראויים
או לא.

סמל אישי של משתמש
מוטי
Title: There is only one queen

שליחה על ידי מוטי »

ארייק, אבל אילוז הוא שחקן ליגת על לגיטימי!
למה על זה אתם לא מלינים?????
שחקן שנמצא בהרכב מתוך פחדנות של המערכת ולא בגלל שהוא מתאים!
אלונה ועזורי רוצים שחקן "בית" בהרכב ושמים אותו כי הוא הסורוקואי הכי פחות גרוע
מנוי כבר יש לך?
http://www.facebook.com/events/371064749626148/" onclick="window.open(this.href);return false;

[pre]הקהל לא מקלל, אני אוהב את הפועל[/pre][font=Arial][/font]

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

אסור לשחרר !

כבדה יכול לתת למשחק מת חיים הוא יכול להחליף את מליקסון הוא יכול לשחק מגן במקום אילוז אז למה לשחרר?

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אריק כתב:
התגובה שלך דומה בדיוק לאלה שפוסלים את דנדי אוקוגו וטוענים שהוא שחקן ליגה לאומית. הטענות האלה
לא הוגנות ולא מקצועיות הרי לא ראינו עדיין את שניהם משחקים אצלנו בליגת העל כדי להחליט אם הם ראויים
או לא.
מסכים לחלוטיין עם אריק ויותר מכך, לא חושב שההבדלים בין ליגת העל ללאומית הם כאלה גדולים, בטח בעונה שחצי מהלאומית עלתה איתנו.

אני בכל מקרה מאמין המון בכבדה וביכולות שלו לבלוט גם השנה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

שוב אני אומר יכול מאוד להיות שאני טועה.
לפי מה שאני יודע וחושב לדעתי כבדה לא מתאים ולא יכול להוסיף לנו כלום מהסיבות שפירטתי מעלה...
צודק או לא צודק את זה הזמן יגיד.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

טעות, טעות, טעות.
זיו חייב להשאר! הגיע הזמן לתת ל"ילד" את הצ'אנס האמיתי בקבוצה גדולה.
אם למאור מליקסון מגיע - אז בטח שגם לקבדה!
אסור שדווקא השחקן המוכשר הזה יהיה הקורבן של אינפלציית הקשרים של עזורי.
תמיד אפשר גם להוריד אותו לעמדת המגן הימני במקום ה"סורוקאי".
אפשר לחשוב שאנחנו משחקים בליגה האנגלית או הגרמנית או האיטלקית.
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
ארז3333

שליחה על ידי ארז3333 »

תיקון ביחס לנקודה אחת שרשמתי. הרוטציה בסגל אינה טובה מספיק. בהגנה לדעתי אין סידור טוב יותר (אדליי, קידר, דוידזה אלול כמגן ימני ואילוז יכולים להחשב תחלופה סבירה מהספסל), אך בקישור זו זוועה, בשפיץ סביר מינוס.

פירוט. כשבונים סגל, לדעתי מסוכן לבנות סגל שני שהוא ברמת הסגל הפותח באופן מלא. אפשר שמחליפים יהיו שחקנים צעירים ו2-3 שחקנים ותיקים, מנוסים, ואפילו בכירים. הביטו בקישור שלנו: מסיקה, רביבו, מליקסון, אופיר, שן, אוקוגו, בונפלד, נאסר, אלקיים, קבדה, אסולין, ולדעתי גם אילוז. להוציא נאסר ואסולין, כל מי שציינתי יכול להתמודד על עמדה בקישור של ההרכב הראשון. נניח שההרכב הוא אוקוגו (אחורי), קבדה (ימני), מסיקה (שמאלי) ורביבו (קדמי) - העדפה ראשונית שלי. איך מוצאים סידור עבודה לשן, אופיר, אלקיים, בונפלד, אילוז ומליקסון? זו הצפה, ותוצאה ישירה של בניה לא מאוזנת של הסגל. נאסר ואסולין יכולים להיות על הספסל עם עוד שניים מבין הקשרים היותר בכירים שציינתי. אי-אפשר לצפות לשקט ושמחה כאשר כל הגוורדיה שציינתי (9-10 קשרים, פרט לנאסר ואסולין) מתחרים על ארבעה מקומות, כשהשאר יכולים בהחלט לפתוח בקישור של 6-8 מקבוצות ליגת העל.

שלח תגובה