ארנסט שטקוס

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אדום זקן

Re: ארנסט שטקוס

שליחה על ידי אדום זקן »

eitam כתב:לא בושה לרצות להתנהל שונה כשיש לך בליגה מועדונים שמתנהלים כמו מאפיות (בית"ר, מכבי פ"ת, אשקלון, סכנין, בני יהודה ועוד....) אני בתמימותי באמת מאמין שהיציאה המוקדמת לתקשורת נעשתה על ידי בעלי אנטרסים והקדימה את הודעת אלונה לחיימוב ואני גם מאמין שכל המהלך מלכתחילה קיבל רוח גבית לאחר שחיימוב פגע באמון אלונה (היחס שלה אליו בימים הקרובים יתן לנו תשובה לגבי זה)
נכון,אבל אנחנו במדינת ישראל וכאן אוהבים לחכות בפינה.
ברור שהניהול הוא שונה ביחס לקבוצות שציינת אבל לא לשם אנחנו שואפים.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

זה כמו ישראל והפלסטינים.
אנחנו עם הפאסון והם תמיד יהיו המסכנים.
מלחמה אבודה מראש.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Sir Alex Ferguson כתב: צריך להיות הוגנים ולהודות שעמדת השוער זה לא כמו עמדות אחרות.
במקרה של חלוץ או קשר, כל עוד לא מביאים את החלוץ על המקום שלך ומשחררים אותך סטייל גורדנה/ארבייטמן בזמנו, אז אתה עדין תקבל דקות קבועות, יש רוטציות, וברוב המשחקים אתה זה שתעלה כמחליף. כלומר הדקות שלך אולי יפגעו, אבל זה לא כמו בעמדת השוער, שיש עונות שבהם השוער השני גם יכול לסיים את העונה עם 0 דקות ששיחק כל העונה (במקרה שלנו ברק עוד משתף את השוער השני בגביע הטוטו ובגביע המדינה, ועדין שטקוס אמור לפתוח בכל משחקי הליגה ובכל המשחקים באירופה וגם בגביע אם נגיע לחצי הגמר או הגמר) ושרק פציעה תיתן לשוער השני דקות.

עבור גיא חיימוב, מעבר מעמדת השוער הראשון, בטח אחרי עונה טובה, לעמדת השוער השני היא פגיעה קשה במעמדו. יכול לשכוח מהנבחרת, החוזה בקבוצה הבאה שלו בקיץ יפגע כי הוא יגיע אליו במעמד מקצועי אחר ואחרי עונה אחרת מבחינת כמות הדקות.
אמת
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

אדום זקן כתב: וזה בדיוק העניין שהמועדון תמיד נופל בו.
הרצון שלו התמידי הזה להיות "שונה" "יפה" "צנוע".
מישהו צריך למסור לקברניטים שלנו שאנחנו לא יפים ולא צנועים ואף פעם לא היינו.
אנחנו מועדון עם הרבה כסף,רק שבניגוד למועדונים אחרים יודעים להשתמש בו טוב יותר.
צריך להפסיק עם המופע המביך הזה של ניהול שונה.
"מישהו צריך למסור לקברניטים"? מי החליט? אתה?
חד משמעית מנסים לבנות פה מועדון אחר, ערכי יותר, מיוחד יותר, משפחתי יותר. יש לזה אולי חסרונות, אבל אתה גם מרוויח שם של מועדון כזה, וחיבור מיוחד של הרבה מאוד שחקנים למועדון, לעיר ולאוהדים. שחקנים זרים שבאים לפה כולה לשנתיים-שלוש ומספרים שזה המועדון הכי משמעותי בקריירה שלהם, שחקנים ישראלים כמו מליקסון ושהר שחיפשו את עצמם כל הקריירה ומצאו פה את הבית שלהם.
יש בעלים שמדברת על זה בכל ריאיון שלה ומתווה את המדיניות הזו כבר 10 שנים. מדיניות שהביאה אותנו למקום שבו אנחנו נמצאים היום. אז בטח אתה תבוא ותגיד לה להיות מכבי תל אביב.

היינו יפים וצנועים ואנחנו עדיין כאלה יחסית לשאר הליגה, ולא יודע מה איתך, מבחינתי זה היה עוד מקור לגאווה מעבר לתארים ואירופה. אחרי ההתנהלות בקיץ הזה, אני גאה קצת פחות.

אולי מבחינתך המשפט שברדה אמר לפני הפרישה היה סתם סיסמה, מבחינתי הוא חלק מסוד ההצלחה. ואני לחלוטין מסכים עם ה"נבואה" שלו.
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 05 יולי 2018, 10:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ובחזרה לנושא שטקוס - זה כל כך מצחיק מה שקורה עכשיו באתר ONE. בן דור, ככל הנראה, נמצא בתוך חדר ההלבשה (פיזית, בתוך החדר, יש שם תמונה של שטקוס בחדר הלבשה וכתוב 'צילום: דורון בן דור') ומעביר עדכונים על כל שטות.

מקודם יצא פוש: "דרמה באימון הפועל חיפה: שטקוס עלה להתאמן, קיבל טלפון וירד מן המגרש"

סמל אישי של משתמש
hb7
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי hb7 »

אבל הם פרסמו אתמול שהוא חתם לשלוש שנים והיום אומרים שהוא מחכה לחתום :מתגלגל מצחוק:

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

bs war כתב:
חד משמעית מנסים לבנות פה מועדון אחר, ערכי יותר, מיוחד יותר, משפחתי יותר. יש לזה אולי חסרונות, אבל אתה גם מרוויח שם של מועדון כזה, וחיבור מיוחד של הרבה מאוד שחקנים למועדון, לעיר ולאוהדים. שחקנים זרים שבאים לפה כולה לשנתיים-שלוש ומספרים שזה המועדון הכי משמעותי בקריירה שלהם, שחקנים ישראלים כמו מליקסון ושהר שחיפשו את עצמם כל הקריירה ומצאו פה את הבית שלהם.
יש בעלים שמדברת על זה בכל ריאיון שלה ומתווה את המדיניות הזו כבר 10 שנים. מדיניות שהביאה אותנו למקום שבו אנחנו נמצאים היום. אז בטח אתה תבוא ותגיד לה להיות מכבי תל אביב.

היינו יפים וצנועים ואנחנו עדיין כאלה יחסית לשאר הליגה, ולא יודע מה איתך, מבחינתי זה היה עוד מקור לגאווה מעבר לתארים ואירופה. אחרי ההתנהלות בקיץ הזה, אני גאה קצת פחות.

אולי מבחינתך המשפט שברדה אמר לפני הפרישה היה סתם סיסמה, מבחינתי הוא חלק מסוד ההצלחה. ואני לחלוטין מסכים עם ה"נבואה" שלו.
הנאום שלך מרגש וחוצב להבות.
אבל העובדות מדברות בעד עצמן.
קניית שחקנים במליונים,פיתוי שחקנים מקבוצות יריבות בשכר גבוה,חכירת מטוס פרטי לנסיעה לאירופה.
אז פה ושם הולכים לאיזה בי"ח,בי"ס,משחקים מול מכבי אש ובהחלט מחוברים לקהילה.
אין שום קשר לצניעות,צא מהסרט.
מה אני יגיד לך,מה שעשו לחיימוב זה מאוד ערכי.
מה שרצו לעשות בזמנו לאגידה ופאיוביץ לומדים בביס לערכיות.
לי אישית אין שום בעיה עם זה אפילו להיפך,רק בכח יוצרים אימפריה.
אבל עשה לעצמך טובה ואל תקרא לנו מועדון ערכי,זה מרגיז אותי.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

hb7 כתב:אבל הם פרסמו אתמול שהוא חתם לשלוש שנים והיום אומרים שהוא מחכה לחתום :מתגלגל מצחוק:
לא הם. מי שהשתמש במילה חתם זה ערוץ הספורט, שהיום אגב הביא פירוט של החוזה עד לרמת ה"כולל כרטיסים לטיסות בחופשות"

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

The red one כתב: לא הם. מי שהשתמש במילה חתם זה ערוץ הספורט, שהיום אגב הביא פירוט של החוזה עד לרמת ה"כולל כרטיסים לטיסות בחופשות"
צודק הם רשמו שהוא סגר

סמל אישי של משתמש
xboy

שליחה על ידי xboy »

bs war כתב:

אני באמת מנסה להבין איפה אתה רואה צניעות במועדון שלנו.
המועדון שלנו מנוהל כמו עסק לכל דבר ועניין, לא משפחתיות ולא נעליים (במשפחה לא עושים את מה שעשו לחיימוב/אג'ידה וכו', במשפחה לא מפטרים את הבנים בהינף יד על טעות חד פעמית כמו שאלונה מפטרת את העובדים במועדון).
במועדון צנוע לא גונבים לאיזי את המאמן מתחת לאף או מסתכסכים עם אשר אלון בשביל שחקן כמו שבתאי.
אני יכול להביא לך עוד הרבה דוגמאות אבל חבל להאריך.
אלונה מציבה למועדון הזה מטרות והיא תעשה הכל, כולל הכל, על מנת להשיג אותן.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

הכל התפוצץ הכל יצא, היה בבדיוקת, אז מה מונע את החתימה?

משהו פה מוזר
תמונה

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

הראל כתב:הכל התפוצץ הכל יצא, היה בבדיוקת, אז מה מונע את החתימה?

משהו פה מוזר
מנסים לסדר מתווה שיכלול גם את חיימוב וקורהוט בעסקה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

עוד לא חתם.

בטח בודקים מה לעשות עם חיימוב , האם להכליל אותו בעסקה או לא.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

[quote="הראל"]הכל התפוצץ הכל יצא, היה בבדיוקת, אז מה מונע את החתימה?

משהו פה מוזר[/quote]
מחכים לראות אם חיימוב יעבור(ואז הסכום יהיה נמוך מ1.5 מיליון ש״ח).
כל דבר מוזר אצלכם.

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

נירא לי אנחנו נצתרך להוסיף כסף בשביל שיקחו את החוזים של קורהוט וחיימוב ולא להפך

שלח תגובה