אתם צריכים להפריד בין מועדון צנוע למועדון הישגי. אין סתירה.xboy כתב: אני באמת מנסה להבין איפה אתה רואה צניעות במועדון שלנו.
המועדון שלנו מנוהל כמו עסק לכל דבר ועניין, לא משפחתיות ולא נעליים (במשפחה לא עושים את מה שעשו לחיימוב/אג'ידה וכו', במשפחה לא מפטרים את הבנים בהינף יד על טעות חד פעמית כמו שאלונה מפטרת את העובדים במועדון).
במועדון צנוע לא גונבים לאיזי את המאמן מתחת לאף או מסתכסכים עם אשר אלון בשביל שחקן כמו שבתאי.
אני יכול להביא לך עוד הרבה דוגמאות אבל חבל להאריך.
אלונה מציבה למועדון הזה מטרות והיא תעשה הכל, כולל הכל, על מנת להשיג אותן.
אין שום דבר לא צנוע או לא בסדר בלקנות שחקנים במיליונים, כל עוד יש לך את היכולת הכלכלית ומדובר בעסקה וולנטרית בין שני מועדונים ואתה לא דורך על אף אחד בדרך הכל בסדר.
סיפור אג'ידה ופאיוביץ' לא מוסיף כבוד למועדון וזה גם התנקם בנו בסופו של דבר, גם בסיפור עם בכר הייתה בעייתיות אבל שם ייאמר לזכות אלונה שהחוזה של אלישע הסתיים בסוף אותה עונה והיא מעולם לא הבטיחה לו שהיא רוצה אותו לעונה הבאה. אגב, גם על הפרשה הזו יש שיגידו שזה התנקם בנו בסוף.
איפה אני רואה צניעות ומשפחתיות? בשחקנים זרים ששיחקו פה רק 3 שנים (או אפילו פחות), חוזרים לכאן עם דמעות בעיניים ומדברים על באר שבע כמו על הבית השני שלהם. בעובדה שאין פה כמעט שחקני בית אבל אתה לא מרגיש את זה כי רוב השחקנים שמגיעים לכאן מצליחים להתחבר בקלות למועדון ולהרגיש מחויבים לעיר ולקהל. בתפישה הזאת שאנחנו עדיין מועדון בבנייה וששום דבר לא מגיע לנו ושצריך להגיע לכל משחק כאילו מתמודדים על האליפות הראשונה.
מועדון כוחני ולא צנוע זה מועדון שקונה שחקנים מהיריבות שלו רק כדי להחליש אותן, זה מועדון שמשתמש בעיתונאי חצר כדי שישמשו כשופר שלו בתקשורת, זה מועדון שדקה לפני שהוא מתחיל שלב בתים בצ'מפיונס זורק את השוער שהביא אותו לשם בשביל ילד בן 19 ב- 3 מיליון יורו.
וכן, גם לתפור טריידים מאחורי הגב של שחקן אחרי שהבהרת לו שאתה בונה עליו לעונה הבאה, לשלוח שחקן להתאמן בצד אחרי שחידשת לו חוזה לפני כמה חודשים ואחרי ששיחק פצוע בשביל המועדון- אלה גם צעדים קטנים בכיוון הלא-חיובי הזה.
מקווה שזה ייעצר כאן.