עכשיו בכלל ייאשת אותי.אסי, דגים כתב:
יותר מזה, עכשיו תקועים עם קורהוט ואי אפשר להביא את הקשר 50:50
גיא חיימוב
- ForeverRed
Re: גיא חיימוב
חברה אל תהיו נאיבים. חיימוב וקורהוט לא ישארו ואני חושב שהזמן של פקהארט פה קצוב
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
וואלה בקצב שעובדים אצלנו אל תתפלא אם מחר תשמע על איזה עסקה סיבובית ופקראהט בפנים.ניב כתב:חברה אל תהיו נאיבים. חיימוב וקורהוט לא ישארו ואני חושב שהזמן של פקהארט פה קצוב
הכניסו את כולם לכוננות ספיגה הקבוצה הזאת.
וואלה מבסוט
קבוצות בארץ חושבות שאם חיימוב נזרק משוער ראשון לשוער שלישי הם יקבלו אותו בחינם, חושבים זה שוק פה.
טוב מאוד.
שאנחנו פונים אליהם, על כל אחד שנתן פס מדויק רוצים מיליונים.
אלונה במוד קרבי והרבה פחות פראיירי. אוהב את זה.
חושב שמגיע לחיימוב שנשחרר אותו בחינם לקבוצה בסדר גודל בינוני. מסכן, בחור טוב. נתן עבודה יפה בשבילנו.
מה מיסכן זה העבודה שלו.yakar כתב:חושב שמגיע לחיימוב שנשחרר אותו בחינם לקבוצה בסדר גודל בינוני. מסכן, בחור טוב. נתן עבודה יפה בשבילנו.
מספיק כבר לרחם עליו
הגיע הזמן שתתחילו לעשות 1+1 ותבינו שאם אחרי כל הסיפור הזה גם לא מוכנים לשחרר אותו בחינם זה אומר שמישהו עיצבן מאוד מישהו/מישהי ספציפיyakar כתב:חושב שמגיע לחיימוב שנשחרר אותו בחינם לקבוצה בסדר גודל בינוני. מסכן, בחור טוב. נתן עבודה יפה בשבילנו.
מכבי חיפה יכולים להגיד עד מחר שהם לא רוצים אותו, אם הם נשארים עם גלזר ולויטה עוד עונה זה ביזיון מבחינתם
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
גלזר ולויטה זה פחות הבעיה שלהם, דוס סנטוס וגרשון זה יותר הבעיה שלהם...אסי, דגים כתב:מכבי חיפה יכולים להגיד עד מחר שהם לא רוצים אותו, אם הם נשארים עם גלזר ולויטה עוד עונה זה ביזיון מבחינתם
אני בכלל לא בטוח שאם בעונה האחרונה היה להם שוער מפלצת הם היו מסיימים גבוה יותר בטבלה...
כולנו זוכרים את אלוף האלופים שלויטה תפס משחק מטורף והם הפסידו בכל זאת 4-2...
למה שנשחרר אותו בחינם ? להזכירך הוא שוער של האלופה ולא רע. כללyakar כתב:חושב שמגיע לחיימוב שנשחרר אותו בחינם לקבוצה בסדר גודל בינוני. מסכן, בחור טוב. נתן עבודה יפה בשבילנו.
- ForeverRed
מסכים אבל נראה שהדברים קרו הפוך.yossi כתב:טוב מאוד.
אין לאלונה שום קלף כרגע. היא פשוט תקועה עם החוזה שלו (בדומה לקורהוט).
באחר מאתרי התקשורת היה רשום שהחוזה שלו נשען על בונוסים באופן די רציני כך שהקבוצה פחות תיפגע ממה שחשבנו.. מישהו יכול לאמת?ForeverRed כתב: מסכים אבל נראה שהדברים קרו הפוך.
אין לאלונה שום קלף כרגע. היא פשוט תקועה עם החוזה שלו (בדומה לקורהוט).
ההגנה בעייתית, אבל גלזר לבדו אחראי על 3-4 הפסדים (בלי להחשיב אפילו את הטעות שלו בטרנר שנה שעברה) לא כולל הדחה מהגביע שרשומה על שמו.maxkid22 כתב: גלזר ולויטה זה פחות הבעיה שלהם, דוס סנטוס וגרשון זה יותר הבעיה שלהם...
אני בכלל לא בטוח שאם בעונה האחרונה היה להם שוער מפלצת הם היו מסיימים גבוה יותר בטבלה...
כולנו זוכרים את אלוף האלופים שלויטה תפס משחק מטורף והם הפסידו בכל זאת 4-2...
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
סגל לא רוצה להחליף את הליצן המזוקן שעומד בשער שלו?
אם הייתי הוא הייתי לוקח בשמחה את חיימוב וקצת כסף בשביל שחקן שמחפש לעזוב בכל דרך.
אם הייתי הוא הייתי לוקח בשמחה את חיימוב וקצת כסף בשביל שחקן שמחפש לעזוב בכל דרך.