גיא חיימוב
- The red one
Re: גיא חיימוב
עוד פעם אתם חוזרים לזה?
על פניו, לא היה נראה שצריך חיזוק בעמדת השוער. לפי מה שאומרים בתקשורת (ויש לקחת בערבון מוגבל, כי כרגיל צד המועדון לא נשמע כי הם לא משתפים פעולה אז אנחנו מקבלים רק את הצד של חיימוב) חיימוב זיהה את הרצון להחליפו, בירר, ונאמר לו שאין כל כוונה לעשות את זה. גם ביום שני ההוא, כשאנחנו פה רתחנו בגלל השמועות האלה, חיימוב חיפש הבהרות ולא קיבל ואז הכל התפוצץ בזמן שכולם בארוחת צהריים.
זאת? דרך מסריחה. אל תנסו לסובב את זה ולהשליך את זה על בלמים, מגינים, חלוצים כי זה לא אותו דבר וזו סתם דרך מעפנה להתגונן. על זה מלינים מקורבי חיימוב בתקשורת. כי לא הייתה שום סיבה שביום ראשון ברק לא היה לוקח את חיימוב ומעדכן אותו ברצון להחליפו.
כל שאר הספיחים ("לשחרר בחינם", "פגיעה מקצועית") הם סתם רעשי רקע ואבי נעלבי.
מקצועית אפשר להחליף כל אחד. אבל באופן אישי, לא חייב לעשות את זה מאחורי הגב ושבן אדם יקבל הודעות מכל העולם ואחותו בזמן שלו בפנים מכחישים את השמועות ואז יגלה שכולם צדקו
על פניו, לא היה נראה שצריך חיזוק בעמדת השוער. לפי מה שאומרים בתקשורת (ויש לקחת בערבון מוגבל, כי כרגיל צד המועדון לא נשמע כי הם לא משתפים פעולה אז אנחנו מקבלים רק את הצד של חיימוב) חיימוב זיהה את הרצון להחליפו, בירר, ונאמר לו שאין כל כוונה לעשות את זה. גם ביום שני ההוא, כשאנחנו פה רתחנו בגלל השמועות האלה, חיימוב חיפש הבהרות ולא קיבל ואז הכל התפוצץ בזמן שכולם בארוחת צהריים.
זאת? דרך מסריחה. אל תנסו לסובב את זה ולהשליך את זה על בלמים, מגינים, חלוצים כי זה לא אותו דבר וזו סתם דרך מעפנה להתגונן. על זה מלינים מקורבי חיימוב בתקשורת. כי לא הייתה שום סיבה שביום ראשון ברק לא היה לוקח את חיימוב ומעדכן אותו ברצון להחליפו.
מקצועית אפשר להחליף כל אחד. אבל באופן אישי, לא חייב לעשות את זה מאחורי הגב ושבן אדם יקבל הודעות מכל העולם ואחותו בזמן שלו בפנים מכחישים את השמועות ואז יגלה שכולם צדקו
אחי, בסוף בשורה התחתונה אתה צריך להביןThe red one כתב:עוד פעם אתם חוזרים לזה?
בכדורגל החוזה הוא רק נייר.
אם שחקן רוצה ללכת הוא ילך
ואם מועדון רוצה ששחקן ילך הוא ילך.
הכל דינאמי...
פלורנטינו פרס קם בבוקר וגילה שרונאלדו עובר ליובנטוס, נחנק בארוחה ומליוני אוהדי ריאל על הגב שלו.
אם לחיימוב היתה הצעה טובה, הוא היה סוגר את הפרטים מול המועדון החדש ואז אלונה היתה מקבלת את הבשורה.
אין מה לעשות, צריך להכיר במציאות הלא נעימה הזאת שרצון של שחקן/מועדון גובר על חוזה.
- The red one
אח שלי אני מבין לגמריי. עדיין לא חושב שככה הדברים צריכים להיעשות.
ואם חיימוב היה עושה את אותו דבר לאלונה בינואר (מגיע לה עם חוזה חתום מחיפה ואומר לה יאללה ביי, בלי ליידע לפניי) אז הביקורת אותה ביקורת בדיוק.
ואם חיימוב היה עושה את אותו דבר לאלונה בינואר (מגיע לה עם חוזה חתום מחיפה ואומר לה יאללה ביי, בלי ליידע לפניי) אז הביקורת אותה ביקורת בדיוק.
עזוב בעיות וביקורות, יש מלא בעיות וביקורות.The red one כתב:אח שלי אני מבין לגמריי. עדיין לא חושב שככה הדברים צריכים להיעשות.
בוא נדבר פתרונות. איך היתה פותר/נוהג אחרת?
נקודת פתיחה היא:
אתה (הקבוצה) לא רוצה את גיא חיימוב.
אתה שבוע לפני משחק באירופה.
יש שוער שאתה מנסה להביא ויש סיכון שדברים לא יסתדרו.
יש לך תוכנית גיבוי (חיצונית) ששמה שטקוס.
עכשיו בוא תספר לי איך היתה נוהג, או פותר את הבעיה בדיעבד בדרך הטובה ביותר (לדעתך) בלי שאף אחד יפגע, לא הקבוצה ולא השוער, ומה הדרך הטובה ביותר לנווט את הדברים?
לא מיתמם. כבר אמרתי בהודעות קודמות, ברגע שחיימוב שיחק בעצמו בצורה מגעילה (פנה ליעקב שחר בניסיון להשיג חוזה טוב יותר ממכבי חיפה) הוא איבד את הלגיטימציה להתלונן שעשו לו קטע מסריח. שיחקת בקקי, תהיה מספיק הוגן להבין שזה יכול להיות גם הדדיbs war כתב:
אל תיתממו.
אני מזכיר לכם שרק לפני חודש האריכו חוזה לשוער השני שלנו.
או שרוצים שלושה שוערים שיתחרו על העמדה?
- The red one
למה אתה יוצא מנקודת הנחה שאני חושב שלא יהיו נפגעים? הרי כל החלטה כזו תגרור אחרייה נפגעים. אבל יש דרך ויש דרך.
איך אני הייתי נוהג? פשוט. ברגע שמחליטים על הבאת שטקוס (לא דיבורים של 'אולי', 'נראה', אלא הרגע הזה שבכר החליט "אני רוצה את שטקוס, אסי תרים צלצול ליואב כץ/סוכן/אנערף") לוקחים את גיא לשיחה ב-4 עיניים בחדר באופלניצה ואומרים לו "שתכיר, ממני, ולא מהתקשורת, שהתחלנו במגעים עם שטקוס".
זה הכל. כל כך פשוט. אחר כך אם הוא ייעלב זו כבר בעיה שלו.
איך אני הייתי נוהג? פשוט. ברגע שמחליטים על הבאת שטקוס (לא דיבורים של 'אולי', 'נראה', אלא הרגע הזה שבכר החליט "אני רוצה את שטקוס, אסי תרים צלצול ליואב כץ/סוכן/אנערף") לוקחים את גיא לשיחה ב-4 עיניים בחדר באופלניצה ואומרים לו "שתכיר, ממני, ולא מהתקשורת, שהתחלנו במגעים עם שטקוס".
מאיפה לך לדעת שלא אמרו לו את זה?The red one כתב:למה אתה יוצא מנקודת הנחה שאני חושב שלא יהיו נפגעים? הרי כל החלטה כזו תגרור אחרייה נפגעים. אבל יש דרך ויש דרך.
ואל תגיד לי תקשורת,היא לא רלוונטית.
דיברת עם בכר? אסי? חיימוב?
הרי אתה ניזון משמועות בדיוק כמונו,אז מה אתה נחרץ כל כך?
- The red one
זה ברור שלא אמרו לו כי אם זה היה ככה, המועדון היה מטפטף את זה לתקשורת.
אמנם הם לרוב לא משתפים פעולה, אבל כשיש דבר כזה קריטי, האמן לי שינסו לשנות את דעת הקהל אם זה באמת שקר גס (שלא דיברו איתו).
לכן אני נוטה מאוד להאמין שזו האמת. שמעתי מכמה וכמה אנשים מאוד אמינים על התקרית שהייתה בארוחת הצהריים (ומאוחר יותר גם דווחה בתקשורת). איזו סיבה יש לכווווולם לשקר שדבר כזה אכן קרה? איזו סיבה לחיימוב יש להתפרץ ככה אם בעצם כן עדכנו אותו? יש אנשי תקשורת שמדברים תכופות עם האנשים שציינת. באמת נראה לך שלכולם אסי/ברק/אלונה אמרו "כן אבל חיימוב משקר כי כן דיברנו איתו" וכל העורכים/כתבים השמיטו את הפרט הזה מהכתבות שלהם?
אמנם הם לרוב לא משתפים פעולה, אבל כשיש דבר כזה קריטי, האמן לי שינסו לשנות את דעת הקהל אם זה באמת שקר גס (שלא דיברו איתו).
לכן אני נוטה מאוד להאמין שזו האמת. שמעתי מכמה וכמה אנשים מאוד אמינים על התקרית שהייתה בארוחת הצהריים (ומאוחר יותר גם דווחה בתקשורת). איזו סיבה יש לכווווולם לשקר שדבר כזה אכן קרה? איזו סיבה לחיימוב יש להתפרץ ככה אם בעצם כן עדכנו אותו? יש אנשי תקשורת שמדברים תכופות עם האנשים שציינת. באמת נראה לך שלכולם אסי/ברק/אלונה אמרו "כן אבל חיימוב משקר כי כן דיברנו איתו" וכל העורכים/כתבים השמיטו את הפרט הזה מהכתבות שלהם?
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 07 יולי 2018, 12:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
עדיין אתה מתייחס רק לצד של המועדון, שואל בשיא הרצינות, למה מה שחיימוב עשה לא נכנס לשיקולים של משחק מגעיל? למה אתה לא מגן על אלונה וטוען שחיימוב הוא כפויי טובה.The red one כתב:זה ברור שלא אמרו לו כי אם זה היה ככה, המועדון היה מטפטף את זה לתקשורת.
לכן אני נוטה מאוד להאמין שזו האמת. שמעתי מכמה וכמה אנשים מאוד אמינים על התקרית שבייתה בארוחת הצהריים (ומאוחר יותר גם דווחה בתקשורת). איזו סיבה יש לכווווולם לשקר שדבר כזה אכן קרה? איזו סיבה לחיימוב יש להתפרץ ככה אם בעצם כן עדכנו אותו?
- The red one
תעלה למעלה העמוד, כתבתי במפורש:blueman כתב: עדיין אתה מתייחס רק לצד של המועדון, שואל בשיא הרצינות, למה מה שחיימוב עשה לא נכנס לשיקולים של משחק מגעיל? למה אתה לא מגן על אלונה וטוען שחיימוב הוא כפויי טובה.
"ואם חיימוב היה עושה את אותו דבר לאלונה בינואר (מגיע לה עם חוזה חתום מחיפה ואומר לה יאללה ביי, בלי ליידע לפניי) אז הביקורת אותה ביקורת בדיוק"
ויחד עם זאת - אני לא חושב שצריך לעשות דווקא. מאמין שיש במועדון אנשים שהם מעל כל משחקי הרגשי האלה. חיימוב תרם מספיק למועדון כדי לסגור את העניינים מולו כמו שצריך, גם אם הוא עשה קטע כזה או אחר בינואר.
מה זה אם חיימוב היה עושה? אבל הוא עשה, השתמש בהצעה שיש לו ממכבי חיפה כדי להציב אולטימטום לאלונהThe red one כתב: תעלה למעלה העמוד, כתבתי במפורש:
"ואם חיימוב היה עושה את אותו דבר לאלונה בינואר (מגיע לה עם חוזה חתום מחיפה ואומר לה יאללה ביי, בלי ליידע לפניי) אז הביקורת אותה ביקורת בדיוק"
ויחד עם זאת - אני לא חושב שצריך לעשות דווקא. מאמין שיש במועדון אנשים שהם מעל כל משחקי הרגשי האלה. חיימוב תרם מספיק למועדון כדי לסגור את העניינים מולו כמו שצריך, גם אם הוא עשה קטע כזה או אחר בינואר.
- The red one
פה אני יכול לבוא לך בגישה של אדום זקן:blueman כתב: מה זה אם חיימוב היה עושה? אבל הוא עשה, השתמש בהצעה שיש לו ממכבי חיפה כדי להציב אולטימטום לאלונה
מאיפה לך לדעת שהוא עשה את זה?
דיברת עם בכר? אסי? חיימוב? יעקב שחר?
והאמת, ברצינות אני שואל, הנושא הזה של זה שהוא הגיע לאלונה עם הצעה מחיפה - דווח איפשהו? או שזו שמועה שחלק מהאוהדים שלנו דובקים בה כדי לתרץ את מה שעשו לגיא?
שוב אני אומר - גם אם עשה, עדיין לא חושב שזו סיבה מספיק טובה לשקר לו ולגרום לו להבין שהנחיתו עליו מחליף דרך התקשורת, בזמן שכל הקבוצה ביחד בפולין. יכול להיות שאתם תבואו ותגידו "אתה סתם מתחסד (טוב, בטוח תבואו ותגידו) ונאה דורש ונאה מקיים". סבבה, תשובה לגיטימית. בזה כבר אף אחד לא ישכנע את השני.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 07 יולי 2018, 12:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
ומאיפה אתה יודע מה עשו לחיימוב?דיברת עם בכר?אסי?אלונה?The red one כתב: פה אני יכול לבוא לך בגישה של אדום זקן:
מאיפה לך לדעת שהוא עשה את זה?
דיברת עם בכר? אסי? חיימוב? יעקב שחר?
והאמת, ברצינות אני שואל, הנושא הזה של זה שהוא הגיע לאלונה עם הצעה מחיפה - דווח איפשהו? או שזו שמועה שחלק מהאוהדים שלה דובקים בה כדי לתרץ את מה שעשו לגיא?
אה, זה פורסם בוואן, אז אפשר להתייחס לזה כאל עובדה שההתנהלות כלפיו הייתה מחפירה.
- The red one
כפרה עלייך תעלה 5 הודעות למעלהCrazyRed7 כתב: ומאיפה אתה יודע מה עשו לחיימוב?דיברת עם בכר?אסי?אלונה?
אה, זה פורסם בוואן, אז אפשר להתייחס לזה כאל עובדה שההתנהלות כלפיו הייתה מחפירה.
לא הבנתי מה הקשר?The red one כתב: תעלה למעלה העמוד, כתבתי במפורש:
למה מישהו אמר לחיימוב "לא רוצים אותך תלך"?
הביאו לו שוער על הראש,לא נעים,אבל יחד עם זאת לא זרקו אותו לכלבים.
הדוגמא שהבאת אין לה בסיס,לחיימוב יש חוזה אין דבר כזה "הלכתי יאללה ביי".
כאן אף אחד לא פגע לו בחוזה.
ואמר לי מישהו פעם "מה שאתה שומע אל תאמין ומה שראית תאמין 50%".
אז לגבי "שמעתי ואמרו לי".
המועדון לא צריך להגיד שום דבר כי הוא לא עשה שום דבר לא בסדר שקיים צורך להגיב עליו והאמת שהוא די שם ז** על התקשורת ומה שהיא רושמת.