גיא חיימוב

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
blueman

Re: גיא חיימוב

שליחה על ידי blueman »

The red one כתב: פה אני יכול לבוא לך בגישה של אדום זקן:
מאיפה לך לדעת שהוא עשה את זה?
דיברת עם בכר? אסי? חיימוב? יעקב שחר?
הרי אתה ניזון משמועות בדיוק כמונו,אז מה אתה נחרץ כל כך?

והאמת, ברצינות אני שואל, הנושא הזה של זה שהוא הגיע לאלונה עם הצעה מחיפה - דווח איפשהו? או שזו שמועה שחלק מהאוהדים שלנו דובקים בה כדי לתרץ את מה שעשו לגיא?
נכון אתה צודק, בגלל זה אני לא נכנס להגנה לא על חיימוב ולא על המועדון, מבחינתי רצו להתחזק בשוער, וכמו שלא מודיעים לכל שחקן על חיזוק ככה גם לא הודיעו לחיימוב. אבל בוא לא נעצום עיניים, בסופו של דבר דברים כאלו יוצאים החוצה, ראינו כבר שרוב הדברים שיוצאים החוצה כשמועות מתבררות כנכונות, אז אני בוחר להקשיב לכמה אנשים שאמרו לי על הסיפור של חיימוב עם חיפה כי אותם אנשים התבררו כדוברי אמת בכל ה״שמועות״ שסיפרו לי.

מעניין כשיצאו השמועות על דווידזאדה ואלונה יצאו אף אחד לא טען מאיפה אתם יודעים שזה נכון וכולם ישר בחרו להאמין לזה. מסתבר שכשנוח להאמין אז מאמינים וכשלא אז מחפשים סיפורים

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אדום זקן כתב: לא הבנתי מה הקשר?
למה מישהו אמר לחיימוב "לא רוצים אותך תלך"?
הביאו לו שוער על הראש,לא נעים,אבל יחד עם זאת לא זרקו אותו לכלבים.
הדוגמא שהבאת אין לה בסיס,לחיימוב יש חוזה אין דבר כזה "הלכתי יאללה ביי".
כאן אף אחד לא פגע לו בחוזה.
ואמר לי מישהו פעם "מה שאתה שומע אל תאמין ומה שראית תאמין 50%".
אז לגבי "שמעתי ואמרו לי".
המועדון לא צריך להגיד שום דבר כי הוא לא עשה שום דבר לא בסדר שקיים צורך להגיב עליו והאמת שהוא די שם ז** על התקשורת ומה שהיא רושמת.
זה מה שאנשים טוענים, שחיימוב הציב לאלונה אולטימטום עם הצעה ממכבי חיפה.

2 עמודים של דיון ועוד לא הבנת שאני לא מלין על הצעד המקצועי? "הביאו לו שוער על הראש". מצידי שיביאו לו גם 100. אבל הדרך, לטעמי לא נכונה. אתה טוען ש"המועדון לא צריך להגיד שום דבר כי הוא לא עשה שום דבר לא בסדר" אז סבבה. לדעתי, כן עשו משהו לא בסדר.

לדעתי, יכלו בכיף לבוא לחיימוב ביום ראשון ולומר לו שכנראה שטקוס יגיע ושיכיר את זה ממקור ראשון ולא משמועות. אם לדעתך לא היו צריכים ולדעתך עמדת שוער היא כמו כל עמדה אחרת, סבבה. לא נסכים על זה.

בלו-מן - דווקא אני (באופן מפתיע) כן בחרתי לתהות על הסיפור של אלונה ואופיר. אם אני לא טועה, יש כאן הודעות איפשהו שהייתי סוג-של-בעד אופיר וטענתי שמה שמספרים ברובו לא נכון. אבל אז הגיעו דיבורים עם אנשים מסויימים, שגרמו לי להבין שהסיפור פחות או יותר נכון. אם בעוד יומיים אקבל הוכחה (עזוב הוכחה, אפילו מידע מהמועדון, ידיעה על זה בתקשורת, בנתיים זה לא מופיע בשום מקום אז זה מלמד אותך ש-99% זה אכן לא התרחש) שהקבוצה אכן הודתה בפני חיימוב שיש התעניינות בשטקוס ורוצים להביא אותו במקומו, ומסתבר שכווווווולם שיקרו והציגו את זה כאילו חיימוב קיבל את הבשורה באמצע ארוחת צהריים, אז אקח את כל המילים שלי בחזרה ואטען שהמועדון פעל כמו שצריך.

סמל אישי של משתמש
a-t
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי a-t »

The red one כתב: זה מה שאנשים טוענים, שחיימוב הציב לאלונה אולטימטום עם הצעה ממכבי חיפה.

2 עמודים של דיון ועוד לא הבנת שאני לא מלין על הצעד המקצועי? "הביאו לו שוער על הראש". מצידי שיביאו לו גם 100. אבל הדרך, לטעמי לא נכונה. אתה טוען ש"המועדון לא צריך להגיד שום דבר כי הוא לא עשה שום דבר לא בסדר" אז סבבה. לדעתי, כן עשו משהו לא בסדר.

לדעתי, יכלו בכיף לבוא לחיימוב ביום ראשון ולומר לו שכנראה שטקוס יגיע ושיכיר את זה ממקור ראשון ולא משמועות. אם לדעתך לא היו צריכים ולדעתך עמדת שוער היא כמו כל עמדה אחרת, סבבה. לא נסכים על זה.

בלו-מן - דווקא אני (באופן מפתיע) כן בחרתי לתהות על הסיפור של אלונה ואופיר. אם אני לא טועה, יש כאן הודעות איפשהו שהייתי סוג-של-בעד אופיר וטענתי שמה שמספרים ברובו לא נכון. אבל אז הגיעו דיבורים עם אנשים מסויימים, שגרמו לי להבין שהסיפור פחות או יותר נכון. אם בעוד יומיים אקבל הוכחה (עזוב הוכחה, אפילו מידע מהמועדון, ידיעה על זה בתקשורת, בנתיים זה לא מופיע בשום מקום אז זה מלמד אותך ש-99% זה אכן לא התרחש) שהקבוצה אכן הודתה בפני חיימוב שיש התעניינות בשטקוס ורוצים להביא אותו במקומו, ומסתבר שכווווווולם שיקרו והציגו את זה כאילו חיימוב קיבל את הבשורה באמצע ארוחת צהריים, אז אקח את כל המילים שלי בחזרה ואטען שהמועדון פעל כמו שצריך.
לפני יומיים איציק יצחקי אמר שהסוכנים של חימוב פנו לשחר
https://103fm.maariv.co.il/programs/med ... 1t4nzVQ=KH" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
The red one

אחלה, תודה על זה.

עדיין לא משנה את דעתי שלא היה צריך לעשות לו מה שלכאורה נעשה והיה אפשר לבשר לו לפני התקשורת

אגב, מעניין איפה יעקב שחר עכשיו

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

The red one כתב:למה אתה יוצא מנקודת הנחה שאני חושב שלא יהיו נפגעים? הרי כל החלטה כזו תגרור אחרייה נפגעים. אבל יש דרך ויש דרך.

איך אני הייתי נוהג? פשוט. ברגע שמחליטים על הבאת שטקוס (לא דיבורים של 'אולי', 'נראה', אלא הרגע הזה שבכר החליט "אני רוצה את שטקוס, אסי תרים צלצול ליואב כץ/סוכן/אנערף") לוקחים את גיא לשיחה ב-4 עיניים בחדר באופלניצה ואומרים לו "שתכיר, ממני, ולא מהתקשורת, שהתחלנו במגעים עם שטקוס".

זה הכל. כל כך פשוט. אחר כך אם הוא ייעלב זו כבר בעיה שלו.
אהבתי, ״פשוט״.
הלוואי והחיים היו כאלה ״פשוטים״. יכול בקלות לענות לך איך ההתנהלות ה״פשוטה״ הזאת היתה מסבכת לא פחות את העניינים.
לא רוצה להיכנס לזה כי אתם מתעסקים ברכילות ובצהבת 30 עמודים, אבל דברים לא עובדים ככה.
לפעמים יש סיטואציות, שאיך שלא תסובב אותן, לא תצא טוב.
זו אחת מהן, בואו נתקדם.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

העסקה מורכבת ולמועדון אין שום אינטרס שתצא החוצה.
כשאתה בא לשחקן ואומר לו 'שמע אני הולך להביא את x וזה אומר שאתה בדרך החוצה' מה אתה מצפה שיקרה? אתה לא תספיק להקיש קוד ברכב וזה כבר בתקשורת.
זה הפוך לאינטרס של המועדון. אם יוצא החוצה שאתה מנהל מו'מ על שחקן, אתה נותן אוטומטית לגיטימציה לבעלים החמדנים בארץ לתחר (מלשון תחרות) מול אחרים. לבוא למכבי ולהגיד להם תציעו אחרת ילך לבש ולבוא לחיפה ולהגיד להם רוצים? תציעו יותר מב'ש.
כשאתה מוריד פרופיל תקשורתי בנושא הזה אתה יכול לדרוש מבעלים ואפילו כץ או טביב לשמור על פרופיל נמוך אחרת אתה יורד מהעסקה אוטומטית.

בבחירה בין נחמדות לשחקן שבוא נודה על האמת שרוף אצלך לבין האינטרס של המועדון או הרצון לשלם פחות (במאות אלפי שקלים) אין לי שום ספק במה הייתי רוצה שהמועדון שלי יבחר ואין לי שום ספק במה אלונה בוחרת.

נעלב? יעבור לו.
מעניין לנו (וצריך שגם לך) את הקטן מה יגידו בתקשורת.

סמל אישי של משתמש
The red one

RedRock כתב:
אהבתי, ״פשוט״.
הלוואי והחיים היו כאלה ״פשוטים״. יכול בקלות לענות לך איך ההתנהלות ה״פשוטה״ הזאת היתה מסבכת לא פחות את העניינים.
לא רוצה להיכנס לזה כי אתם מתעסקים ברכילות ובצהבת 30 עמודים, אבל דברים לא עובדים ככה.
לפעמים יש סיטואציות, שאיך שלא תסובב אותן, לא תצא טוב.
זו אחת מהן, בואו נתקדם.
כן חבר סופר פשוט. לא חושב שזו דרישה מוגזמת מדיי מצד המועדון.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

The red one כתב: אגב, מעניין איפה יעקב שחר עכשיו
מחכה שישחררו לו את חיימוב בחינם
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

לא היה צריך לבוא ולהגיד לחיימוב שרוצים שוער אחר, זה מגוחך. אבל, יש נקודה אחת, שאם אכן קרתה, אפשר להגדירה כטעות - אם חיימוב בא ושאל אותם אם משהו קורה ושיקרו לו, אז זו הנקודה היחידה שבה טעו.

סמל אישי של משתמש
The red one

אסי, דגים כתב:
מחכה שישחררו לו את חיימוב בחינם
אם הוא באמת היה מוכן להציע לו חוזה תוך שהוא תחת חוזה אז הייתי מצפה שחיימוב כבר מאתמול יהיה ירוק

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

The red one כתב: כן חבר סופר פשוט. לא חושב שזו דרישה מוגזמת מדיי מצד המועדון.
אתה ומי שחושב כמוך מפספסים בענק.
כנראה שעדיין לא הפנמת שאנחנו מועדון אחר.
לא הפנמת אולי גם אתה לא מקבל אבל זו המציאות.
אימפריות נוצרות לא מגמילות חסדים ורצון טוב,כן יש להם גם קטע כזה שהם "קרים","כלכליים","לא רואים בעיניים" וגם פוגעים בדרך בכל מיני גורמים.
זאת הפועל ב"ש היום.
יכול להיות שעדיין לא הפנמת את זה או שהמועדון בקשקושי הצניעות והקהילה שלו גרם לך לחשוב אחרת או שבמקרה שלך ספציפית אתה מה"מחפשים" הגדולים.
אבל זו המציאות.
לא יודע בן כמה היית לפני 20 שנה,אבל
יעקב שחר שכולם היום נהנים ללקק לו והאיש שמאמין ב"כדורגל שפוי" וב"שחקן הישראלי",המציא את העניין.
קיבל קבוצה עם אליפות אחת ברזומה ודרס כל דבר שזז כולל פירוק שתי קבוצות על בליגה שלנו,מכבי נתניה והפועל פת.
והביא למכבי חיפה עשר אליפויות נוספות,גביעים,קמפיינים באירופה.
הוא לא עשה את זה כי הוא היה נחמד,כי הוא היה רע ביותר.
אז בוא נוותר על שיעורי הערכיות ונחליט מה אנחנו רוצים להיות.
ארנבים חמודים או אריות טורפים?

סמל אישי של משתמש
Marin

שליחה על ידי Marin »

המועדון לא חייב דין וחשבון לשחקנים את מי הם רוצים להביא. לא יודע בדיוק מה קרה שמה בין חיימוב לאלונה, כן הייתה הצעה מחיפה, לא הייתה הצעה מחיפה, בסופו של דבר אני שומע מינואר שעבר על שוערים שמועמדים החל מזובאס, אריאל הרוש ושטקוס. לא חושב שזה נפל על חיימוב כרעם ביום בהיר, כן חושב שיש קצר בין חיימוב למועדון ולכן גם לא ראו לנכון להגיד לו שמביאים שוער(או שכן אמרו לו אף אחד לא באמת יודע חוץ מהנפשות הפועלות).

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב: אם הוא באמת היה מוכן להציע לו חוזה תוך שהוא תחת חוזה אז הייתי מצפה שחיימוב כבר מאתמול יהיה ירוק
זה היה מותנה בשחרור בחינם.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

The red one כתב: אם הוא באמת היה מוכן להציע לו חוזה תוך שהוא תחת חוזה אז הייתי מצפה שחיימוב כבר מאתמול יהיה ירוק
למה להציע חוזה אם אפשר ללחוץ דרך התקשורת שישתחרר בחינם כאילו שאלונה חייבת בשם ההגינות והדרך ארץ
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
The red one

אדום זקן כתב: אתה ומי שחושב כמוך מפספסים בענק.
כנראה שעדיין לא הפנמת שאנחנו מועדון אחר.
לא הפנמת אולי גם אתה לא מקבל אבל זו המציאות.
אימפריות נוצרות לא מגמילות חסדים ורצון טוב,כן יש להם גם קטע כזה שהם "קרים","כלכליים","לא רואים בעיניים" וגם פוגעים בדרך בכל מיני גורמים.
זאת הפועל ב"ש היום.
יכול להיות שעדיין לא הפנמת את זה או שהמועדון בקשקושי הצניעות והקהילה שלו גרם לך לחשוב אחרת או שבמקרה שלך ספציפית אתה מה"מחפשים" הגדולים.
אבל זו המציאות.
לא יודע בן כמה היית לפני 20 שנה,אבל
יעקב שחר שכולם היום נהנים ללקק לו והאיש שמאמין ב"כדורגל שפוי" וב"שחקן הישראלי",המציא את העניין.
קיבל קבוצה עם אליפות אחת ברזומה ודרס כל דבר שזז כולל פירוק שתי קבוצות על בליגה שלנו,מכבי נתניה והפועל פת.
והביא למכבי חיפה עשר אליפויות נוספות,גביעים,קמפיינים באירופה.
הוא לא עשה את זה כי הוא היה נחמד,כי הוא היה רע ביותר.
אז בוא נוותר על שיעורי הערכיות ונחליט מה אנחנו רוצים להיות.
ארנבים חמודים או אריות טורפים?
תשמע....אין לי שמץ של מושג מה כתבת פה עכשיו
או שלא הבנת אותי נכון
או שלא יודע מה

את כל המניפיסט הזה כתבת כי לדעתי היה צריך לעדכן את חיימוב בערב ראשון ששטקוס מגיע? אפשר לדרוס את הליגה וגם לא להעמיד שחקן ששירת אותך נאמנה בחוסר וודאות ואפשר לדרוס את הליגה גם בלי (לכאורה) לשקר לו. בשום שלב (אומר את זה כבר בפעם האלף..מה יהיה?) לא אמרתי לא להביא בכלל את שטקוס כי חיימוב בחור חיובי וחבל עליו. ממש לא. מקצועית? אין במהלך הזה שום דבר רע. לא בגידה, לא סכין בגב ולא נעליים. מקצועית שיעשו מה שרוצים.

לא סותר בשום צורה

שלח תגובה