עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות

כל מה שלא קשור להפועל באר-שבע
סמל אישי של משתמש
סניור
Title: קרייזי-רד

Re: עונת 2018/19- ליגת העל, לאומית ושאר ירקות

שליחה על ידי סניור »

South Boy כתב:אני אף פעם לא אוכל להגיד שאני בעד המטונפים האלה אבל יש לנו אינטרס שהם יעלו כמה שיותר שלבים ואפילו לשלב הבתים, לא יזיק שיהיו כמה שיותר מותשים במהלך העונה והקמפיין האירופי משפיע מאוד על זה.
כל שנה חוזרים על זה.
וכל שנה מחדש - לא מעניין אותי.
ההיפך, דווקא עכשיו אם כל הרענון והשינוי, שיחטפו כאפה ראשונה כבר ביולי.
אין אירופה, אין פייר פליי.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

בעד כל נציגה מישראל. כנראה שנה הבאה האלופה הישראלית תתחיל בסיבוב השני בגלל ההצלחות שלנו ושל מכבי בשנים האחרונות.

כמובן עייפות שווה שזה גם חשוב.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

מכבי צריכים לעבור, הם לא הוגרלו מול כ-זאת טובה אבל כן ביחס לטיול הקליל של עונה שעברה זאת הגרלה יחסית קשה.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

שני הטיעונים לגיטימיים.
אם יש עונה שהדחה מאירופה באמת תכאב למכבי זו העונה הזאת.

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

סניור כתב: כל שנה חוזרים על זה.
וכל שנה מחדש - לא מעניין אותי.
ההיפך, דווקא עכשיו אם כל הרענון והשינוי, שיחטפו כאפה ראשונה כבר ביולי.
אין אירופה, אין פייר פליי.
זה יעניין אותך כשמכבי יתכוננו בנחת לעוד משחק ליגה בזמן ששחקני באר שבע יעברו טיסות (חלקן אולי יהיו אפילו מפרכות) וטרטורים ומאמץ פיזי אדיר בדמות משחק בקצב אירופי בין כל משחק ליגה.
לאוהד הממוצע שחוזר מטרנר במוצ"ש ומחכה לשלישי\רביעי\חמישי לרגע שישב על הספה ויראה את הקבוצה שלו באירופה במקרה הטוב או יתפוס טיסה כדי להיות ביציע במקרה היותר פעיל זה נראה שטויות, כששחקנים עוברים את זה כמה וכמה פעמים לצד עונה מפרכת גם ככה יש לזה השפעה אדירה.
אני לא אבכה אם הם יודחו עכשיו אבל יותר מסתכל על התועלת שיכולה להיות מקמפיין שיתיש אותם, תבחר לנתק את השנאה שלך אליהם או לא יש למסע האירופי הזה השפעה שאנשים לפעמים לא מבינים על הרעננות והכשירות של קבוצת כדורגל.
לא מעניין אותי בצורה אפילו הכי קטנה מה המצב הפיננסי של מכבי ואיך הדחה תשפיע עליהם בפן הזה, רוצה אותם סחוטים ומותשים כי את המרתון הזה הם רצים לידנו.
נערך לאחרונה על ידי South Boy ב 12 יולי 2018, 19:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

South Boy כתב:
זה יעניין אותך כשמכבי יתכוננו בנחת לעוד משחק ליגה בזמן ששחקני באר שבע יעברו טיסות (חלקן אולי יהיו אפילו מפרכות) וטרטורים ומאמץ פיזי אדיר בדמות משחק בקצב אירופי בין כל משחק ליגה.
לאוהד הממוצע שחוזר מטרנר במוצ"ש ומחכה לשלישי\רביעי\חמישי לרגע שישב על הספה ויראה את הקבוצה שלו באירופה במקרה הטוב או יתפוס טיסה כדי להיות ביציע במקרה היותר פעיל זה נראה שטויות, כששחקנים עוברים את זה כמה וכמה פעמים לצד עונה מפרכת גם ככה יש לזה השפעה אדירה.
אני לא אבכה אם הם יודחו עכשיו אבל יותר מסתכל על התועלת שיכולה להיות מקמפיין שיתיש אותם, תבחר לנתק את השנאה שלך אליהם או לא יש למסע האירופי הזה השפעה שאנשים לפעמים לא מבינים על הרעננות והכשירות של קבוצת כדורגל.
בשביל זה אתה בונה סגל רחב. הדחה מוקדמת של מכבי תהיה מכה קשה עבורם ולא רק כלכלית.
גם עבורנו, אגב...

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

yakar כתב:בעד כל נציגה מישראל. כנראה שנה הבאה האלופה הישראלית תתחיל בסיבוב השני בגלל ההצלחות שלנו ושל מכבי בשנים האחרונות.

כמובן עייפות שווה שזה גם חשוב.
לדעתי שנה הבאה הם מאבדים את הניקוד מעונת סוזה. לא סגור על זה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

South Boy כתב:
לא מעניין אותי בצורה אפילו הכי קטנה מה המצב הפיננסי של מכבי ואיך הדחה תשפיע עליהם בפן הזה, רוצה אותם סחוטים ומותשים כי את המרתון הזה הם רצים לידנו.
אני מבין שאנחנו כבר בבתים

סמל אישי של משתמש
South Boy

שליחה על ידי South Boy »

eitam כתב: אני מבין שאנחנו כבר בבתים
גם מכבי עוד לא מתכוננים בנינוחות וברוגע, הכול היפותטי.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

אין קשר הפעם לשנאה (טוב, אולי קצת)
80% רציונלי 20% אמוציונלי

האמת היא שהחשבון פשוט, שלב בתים ממוצע (באירופית!) שווה אזור ה6 מיליון יורו עוד לפני שמדברים על הכנסות מכרטיסים/ מרצנדייז/ זכויות שידור. זה אזור ה30% הכנסות עתידיות של מכבי

במונחים של קבוצה ישראלית בטח כזו שמסובכת עם מאזנים ועניינים פיננסיים, זה המון המון כסף.

במיידי המשמעות בלגן ולחץ על צוות מאמנים חדש ונקבל חגיגה. היחלשות הדרגתית של המותג שנקרא מכבי בעיני שחקנים רק יצמצם את התחרות לטווח הארוך

אז אולי הם יהיו יותר ממוקדים בליגה (לא מדע מדוייק בכלל) או שאנחנו נהנה בעקיפין מהדירוג המצטבר
אבל כששמים הכל על המאזניים זה די ברור שיאללה הביתה

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

לדעתי מכבי חזקה זה אינטרס שלנו. ישפר את רמת הליגה ואת הרמה שלנו.

סמל אישי של משתמש
אסי, דגים

שליחה על ידי אסי, דגים »

לא אכפת לי מי תנצח, אבל הייתי רוצה שמכבי יזיעו במשחקים האלה
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

yakar כתב:לדעתי מכבי חזקה זה אינטרס שלנו. ישפר את רמת הליגה ואת הרמה שלנו.
יש מצב שככה נראה שיכרון כוח

אם פערי הרמות היו סטייל באזל Vs ליגה שוויצרית (או סלטיק) כנראה שהייתי מסכים.
מכבי חזקה יהיה אינטרס שלנו רק בסיטואציה של שליטה ביד רמה .

בגלל שאני מכבד את מכבי (בתכלס אי אפשר שלא) אני מבין שבטווח הנראה לעין כל מה שיחליש אותם יחזק אותי.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

RedBend כתב: יש מצב שככה נראה שיכרון כוח

אם פערי הרמות היו סטייל באזל Vs ליגה שוויצרית (או סלטיק) כנראה שהייתי מסכים.
מכבי חזקה יהיה אינטרס שלנו רק בסיטואציה של שליטה ביד רמה .

בגלל שאני מכבד את מכבי (בתכלס אי אפשר שלא) אני מבין שבטווח הנראה לעין כל מה שיחליש אותם יחזק אותי.
חושב שבלי קרוייף ומכבי כל כך חזקה לעולם לא היינו מקבלים את העונה האירופית האדירה שלנו לפני שנתיים (או לפחות לא בטווח הקרוב).

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

yakar כתב:
חושב שבלי קרוייף ומכבי כל כך חזקה לעולם לא היינו מקבלים את העונה האירופית האדירה שלנו לפני שנתיים (או לפחות לא בטווח הקרוב).
אולי, אבל זה בתיאוריה. וגם אפשר להמצא סיבות אחרות להצלחה שיניחו את הדעת

אני חושב שאנשים עדיין לא הפנימו כמה אירופה היא מנוע צמיחה כלכלי וכמה החיים הופכים בלתי אפשריים בלעדיה במודל הקיים.

(ומילא אם לא היה צריך להצדיק הוצאות אל מול הכנסות היה עוד אפשר להבין- כרגע הדחה היא בגדר אסון למכבי לא פחות)

נעול