טוני נוואקמה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedBend
Title: קרייזי-רד

Re: טוני נוואקמה

שליחה על ידי RedBend »

אדום זקן כתב: 2. לא רלוונטי.
הכל נכון,ברגע שהחלטת לצאת על המעסיק שלך,איבדת את הלגיטמציה.
קח סיטואציה,בה אתה בעלים של חברה ויש לך עובד שהוא בהחלט מעל כולם,עילוי מה שנקרא.
ובוא נגיד שאותו עובד פירסם פוסט בפייסבוק שמכוון נגדך.
מה תעשה? גם תגיד "לא מבין את הנבי נעלבי"?.
אתה שם לו בעיטה בראש ושולח אותו לקיבינימאט.
אז לא צריך להיות סניגור איפה שלא צריך.
אני אזרום איתך על האנלוגיה לשוק הפרטי למרות ששנינו יודעים איך מתנהל עולם הכדורגל ומההיכרות איתך אתה בוודאי מכיר לא מהיום.

אם אותו מנהל היה נמנע מלשבת עם העובד, אם אותו עובד היה מרגיש בצדק לא מספיק מתוגמל כי מחלקה ליד יושב לו קוואנקה פקהארט ואפילו שהר רחמנא ליצלן ומקביל חצי מיליון באהלן וסהלן
תגיד לי אתה, אם היית בנעליו מה היית עושה אחרת??

ואדרבה אם העובד הזה היה מחזיק לי את העסק, מלכתחילה לא הייתי נותן לו להגיע למצב של מרמור. אלא הייתי מבין מה יש לי ביד ודואג לו קודם כל ולפני הכל. אם החוזה המקורי באמת עומד על 250-300 זה טמטום והמרמור שלו אפילו יותר ממובן.
אין סרט בעולם שהשחקן הכי טוב ביי פאר שלך כמה שנים ברצף לא מתוגמל בהתאם.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

שיש כתב:מי יציע סכום גבוה על שחקן שמסיים חוזה?
מי שירצה אותו יחכה בסבלנות ואז יקח אותו בחינם.
באופן כללי מי שצריך אותו עכשיו ולא בעוד שנה יציע עכשיו כסף.
גם באר שבע הסכימה לשלם על ממן למרות שנשאר לו מספר חודשים בחוזה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

CrazyRed7 כתב:אנחנו סופגים אש כי אנחנו אלופים.
לא בכדי התקשורת הפסיקה לרדוף את מכבי ברגע שהתארים הפסיקו להגיע. לא היה שום שינוי מצד המועדון כלפי התקשורת.

אנחנו גם קצת נתנו לדברים האלה להתרחש. מפסטיבל בוזגלו, אחריו אוחנה ועכשיו חיימוב וטוני.
הטיפול צריך להיות חד משמעי - לבעוט אותם למועדון אחר. גם ככה הפוזות האלה מתחילות להגיע כשהם מבינים שבעוד מספר חודשים הם יכולים לחתום במועדון אחר והם לא מתכוונים להאריך חוזה(אלא אם תגיע הצעת עתק של אלונה, מה שלא יקרה).

הניגרים לא יאריכו חוזה. לפי התחושות שלי גם המועדון לא רוצה להאריך חוזה(ענייני מס או הרצון לרענן?לא יודע).
אולי זה הקיץ לעשות את השינוי ועל הדרך להרוויח כמה שקלים במקום שיעזבו בחינם.
אני יפתיע אותך.
אני לא חושב שצריך לשחרר אותם.
ההיפך,שחרור יעשה לנו רק רע תדמיתית.
יעצים את ההתנשאות והשחצנות וינציח את המועדון ככזה שלא מעריך את האנשים שהביאו עד הלום.
צריך לקרוא לטוני ולתת לו בראש,אם צריך גם איזה קנס טוב או השעייה,שלא כמו הטיפול הלקוי באיחור שלו מניגריה.
מסר חד שיעבור גם לכולם.
"אתה עובד המועדון ולכן תתנהג בהתאם למדיניות המועדון".
הבעיה שלנו שאנחנו לא מטפלים ואירוע רודף אירוע.
זה כמו ילד קטן שאתה לא מציב לו גבולות הוא מותח אותם שוב ושוב.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

שיש כתב: חינם כלומר בלי דמי העברה
כמובן

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

ForeverRed כתב: לא צריך להגזים.
כדורגל לא דומה לעסק פרטי. אנחנו חיים בעידן של רשתות חברתיות וצריך לדעת להתמודד עם זה.
לא יכול להיות שאגו ינהל קבוצת כדורגל.
אז תצא צודק ותגיד שלום לתארים בשנים הקרובות, מה זה ייתן לך?

חוץ מזה יש גם את הצד של המועדון שאי אפשר לבטל אותו.
בוזגלו, אוחנה, חיימוב, אוגו, טוני, ברדה, השמועות על צדק.
יותר מדי פרשיות שהיו צריכות להיפתר הרבה לפני שהתפוצצו באינסטגרם ובידיעות של גידי ליפקין בוואן.
מערכת חזקה צריכה לדעת לטפל במקרים האלה ולהכיל אותם.
זה לא קורה וזאת הבעיה הכי גדולה.
טוני הוא רק אחד הסימפטומים.
כדורגל זה עסק נקודה.
הוא לא שונה משום עסק אחר ואל תשלה את עצמך הוא גם מנוהל כמו עסק לכל דבר.
לצאת על המעסיק שלך ברשתות זה קו אדום.
תן לי מקרה של שחקן מוביל שיצא על הקבוצה שלו,מקרה אחד.
רק אצלנו החרא הזה קורה כל שבועיים.
ואני מדבר על שחקן מוביל,לא ממורמר/מנודה /מסופסל.
ולגבי המועדון,הוא הביא את זה על עצמו וזה ברור.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

ForeverRed כתב: חוץ מזה יש גם את הצד של המועדון שאי אפשר לבטל אותו.
בוזגלו, אוחנה, חיימוב, אוגו, טוני, ברדה, השמועות על צדק.
יותר מדי פרשיות שהיו צריכות להיפתר הרבה לפני שהתפוצצו באינסטגרם ובידיעות של גידי ליפקין בוואן
יש בזה משהו

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RedBend כתב: אני אזרום איתך על האנלוגיה לשוק הפרטי למרות ששנינו יודעים איך מתנהל עולם הכדורגל ומההיכרות איתך אתה בוודאי מכיר לא מהיום.

אם אותו מנהל היה נמנע מלשבת עם העובד, אם אותו עובד היה מרגיש בצדק לא מספיק מתוגמל כי מחלקה ליד יושב לו קוואנקה פקהארט ואפילו שהר רחמנא ליצלן ומקביל חצי מיליון באהלן וסהלן

ואדרבה אם העובד הזה היה מחזיק לי את העסק, מלכתחילה לא הייתי נותן לו להגיע למצב של מרמור. אלא הייתי מבין מה יש לי ביד ודואג לו קודם כל ולפני הכל. אם החוזה המקורי באמת עומד על 250-300 זה טמטום והמרמור שלו אפילו יותר ממובן.
כמו שכתבתי לFR כדורגל זה עסק לכל דבר.
וסתם אחי שתדע,אם אני יגיע למצב שעובד יחזיק לי את העסק טוב ככל שיהיה אז זמנו של העסק הזה קצוב.
מאחל לך להיות עצמאי אז תבין בדיוק מה שרשמתי.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

RedBend כתב: אני אזרום איתך על האנלוגיה לשוק הפרטי למרות ששנינו יודעים איך מתנהל עולם הכדורגל ומההיכרות איתך אתה בוודאי מכיר לא מהיום.

אתה באמת ובתמים חושב שזה כזה פשוט?

אתה מתאר מצב של עושק. מאיפה אתה יודע מה הציעו לשחקן ומה השחקן רוצה?

הפועל באר שבע יודעת להאריך חוזים ולתגמל שחקנים. אתה לא באמת חושב שהנהלת הקבוצה עיוורת ולא רוצה מה הייתה התרומה של טוני.

אין דבר כזה בכל מחיר. מי שמוכן לשלם כל מחיר גומר כמו גדמיאק או חלילה רובי שפירא.

הלוואי ואפשר יהיה להשאיר אותו אבל מה שהוא כתב היום מראה שהוא קצת מאבד קשר עם הקרקע.

הבן אדם תחת חוזה מכובד ביותר. מציעים לו שדרוג משמעותי אבל הוא מסרב. גם זו דרך להסתכל על זה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

RedBend כתב:לא אוהב את כל הנבי נעלבי הזה, השחקן שהכי מגיע לו לקבל זה טוני וחבל שלא מבינים את זה. אני הכי יכול להבין את הצד שלו, עם סוכן יותר טוב הוא מכפיל את השכר שלו כבר אחרי האליפות הראשונה אצלנו.
זה שהוא הרוויח "מעט" ביחס לתרומה כל השנים כולם יודעים. עכשיו מגיע שלב ההתפכחות. ואין לי ספק שלשחרר אותו בכל קונסטלציה שהיא תהיה טעות שאפילו לא מתחילים להבין עד כמה היא משמעותית.
חלאס עם זה, שחקן גדול ככל שיהיה אבל צריך לקרוא לילד בשמו- הוא חוצפן!
קיבל פחות? אף אחד לא הכריח אותו לחתום בזמנו
ויתר על הצעה שנה שעברה? קיבל מענק שהקפיץ לו את השכר בשנה שעברה
מבואס שהחוזה שלו ״יקוצץ״? שיבוא לנמני בטענות שלא דאג במעמד החתימה לשמור על הנטו כשהטבת המס פגה

לצאת בפוסט נגד המועדון כי המועדון לא מוכן לשלם לו יותר כשבפועל הוא לא מוכן להאריך את החוזה שלו זו חוצפה ממדרגה ראשונה! על אחת כמה וכמה כשמסתכלים על ההתנהלות שלו. אני באמת אוהב את השחקן הזה אבל הדיבורים האלה על כסף כל הזמן (גם לתקשורת וגם לאוהדים) מרתיחות אותי. קצת פאסון לא יזיק לו

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

dor69 כתב: חלאס עם זה, שחקן גדול ככל שיהיה אבל צריך לקרוא לילד בשמו- הוא חוצפן!
מבואס שהחוזה שלו ״יקוצץ״? שיבוא לנמני בטענות שלא דאג במעמד החתימה לשמור על הנטו כשהטבת המס פגה

לצאת בפוסט נגד המועדון כי המועדון לא מוכן לשלם לו יותר כשבפועל הוא לא מוכן להאריך את החוזה שלו זו חוצפה ממדרגה ראשונה! על אחת כמה וכמה כשמסתכלים על ההתנהלות שלו. אני באמת אוהב את השחקן הזה אבל הדיבורים האלה על כסף כל הזמן (גם לתקשורת וגם לאוהדים) מרתיחות אותי. קצת פאסון לא יזיק לו
+1

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

קיבל בונוס יפה שנה שעברה ועכשו שימשיך לעבוד בשביל 250 אלף יורו סליחה עם המס זה יוצא פחות,מצטער להגיד את זה אבל הבחור טיפש היה צריך לקחת את ההצעה וללכת(יכול להיות שדמי העברה לא היו מספיק גבוהים אז היה עוד צד בהחלטה),לא נוראה שנה הבאה הולך לשלשל לעצמו חוזה ארגז פלוס בונוס ארגז רק להישאר בריא/פצוע כמו עכשו

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

אדום זקן כתב: כמו שכתבתי לFR כדורגל זה עסק לכל דבר.
וסתם אחי שתדע,אם אני יגיע למצב שעובד יחזיק לי את העסק טוב ככל שיהיה אז זמנו של העסק הזה קצוב.
מאחל לך להיות עצמאי אז תבין בדיוק מה שרשמתי.
מגיע ממשפחה של עצמאים ויודע בדיוק על מה אני מדבר. הדבר הכי טוב שיכול להיות לעסק זה עובד שמנהל אותו, אתה בתור בעלים רוצה לישון בלילה. צריך לדעת איך לשמור על עובדים טובים ואיך לתגמל אותם בהתאם. זה אתגר בפני עצמו עם כל הדקויות של איך וכמה לתגמל מבלי לגרום לתחושת תלות שגורמת לעובד להרגיש שהוא חזק מהמערכת, ומבלי לגרום למרמור פנימי של שאר העובדים. אם אתה עושה את זה חכם ונותן למי שמגיע אתה מייצר מוטיבציה של בבחינת כזה ראה וקדש. תהיה טוב ופרודוקטיבי תקבל.
תעשה את זה נכון והרווחת שקט תעשייתי ועסק מתפקד לאורך זמן.

ענייני המיסוי אמורים לעניין לטוני את הביצה. הוא רוצה להרוויח בהתאם למעמד שלו ועם כל האהבה שלי למערכת באמת נראה לי שקצת שיכורים שם. לא לעולם חוסן, יבואו ימים אחרים גם. מה זה אכלה עליו סיבוב מה אנחנו בבורר?

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

ואם הוא רוצה שדרוג אבל רק לעונה אחת? מה אז? עדיין משדרג אותו?
אי אפשר לצפות שהמועדון יבוא לקראת שחקן ולא יקבל כלום בתמורה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

RedBend כתב: מגיע ממשפחה של עצמאים ויודע בדיוק על מה אני מדבר. הדבר הכי טוב שיכול להיות לעסק זה עובד שמנהל אותו, אתה בתור בעלים רוצה לישון בלילה. צריך לדעת איך לשמור על עובדים טובים ואיך לתגמל אותם בהתאם. זה אתגר בפני עצמו עם כל הדקויות של איך וכמה לתגמל מבלי לגרום לתחושת תלות שגורמת לעובד להרגיש שהוא חזק מהמערכת, ומבלי לגרום למרמור פנימי של שאר העובדים. אם אתה עושה את זה חכם ונותן למי שמגיע אתה מייצר מוטיבציה של בבחינת כזה ראה וקדש. תהיה טוב ופרודוקטיבי תקבל.
תעשה את זה נכון והרווחת שקט תעשייתי ועסק מתפקד לאורך זמן.

ענייני המיסוי אמורים לעניין לטוני את הביצה. הוא רוצה להרוויח בהתאם למעמד שלו ועם כל האהבה שלי למערכת באמת נראה לי שקצת שיכורים שם. לא לעולם חוסן, יבואו ימים אחרים גם. מה זה אכלה עליו סיבוב מה אנחנו בבורר?
עסק ששם עצמו בידיו של עובד סופו ללכת לאבדון.
אין שום עובד,שהוא מעל המערכת כולל טוני הגדול עצמו.
אין שום מערכת שתיתן לעובד שלה לצאת עליה ותמשיך להשאיר אותו בתפקידו גדול ככל שיהיה.
הסיסמאות שציינת הם אחלה אבל עובדות לשני הצדדים.
ושלא נתבלבל רק המועדון אשם בזה שכל יומיים קם לו ה"כוכב" התורן,כי ככה זה שיורקים עליך ואתה אומר שזה גשם.

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

dor69 כתב: חלאס עם זה, שחקן גדול ככל שיהיה אבל צריך לקרוא לילד בשמו- הוא חוצפן!

אין לך מה לרתוח, אם ביולי לא ידברו על כסף אז מתי? או שאתה מעדיף דפקטים כמו אוחנה ובוזגלו שבאמת לא רואים בעיניים.
באיזה עולם בן שהר שאולי שיחק המון באירופה אבל ככל הידוע לי הוא ישראלי וחלים עליו כל ענייני המיסוי כבר שלוש שנים מרוויח מה שמרוויח?
כשלוקחים שכר של סקאריונה ושות' תמיד אפשר להגיד זה הקנדי המשוגע ואצלנו לא משלמים ככה, אבל הנה שהר הנה קוואנקה הנה פקהארט ואפילו פאקינג אייבינדר מגיעים בסיבוב ובלי להזיע מרוויחים פי שניים או כמו שחקן שהקבלות שלו מפוזרות בכל אצטדיון בארץ.
אם הייתם בנעליים שלו הייתם מדברים אחרת, בזה אין לי ספק בכלל.

שלח תגובה