באתי קצת מאוחר מדיי לעזרתכם. בכל מקרה אולי בלינק הזה יהיה את השידור המלא אחרי המשחקאסי, דגים כתב:
נכנסתי לאתר הזה בלי חוסם פרסומות ועכשיו אני עיוור
https://www.youtube.com/watch?v=8MCBpF_mFWo" onclick="window.open(this.href);return false;
באתי קצת מאוחר מדיי לעזרתכם. בכל מקרה אולי בלינק הזה יהיה את השידור המלא אחרי המשחקאסי, דגים כתב:
נכנסתי לאתר הזה בלי חוסם פרסומות ועכשיו אני עיוור
אל תשכח 35000 מקומות באצטדיון שלהם מול 15500 אצלנו.Noam98 כתב:לגבי המחיר למשחק הבית, המחיר למשחק החוץ זול פי כמה(25₪).
נכון שכלכלות שונות וכו וכו, אבל זה הבדל עצום במחיר למוצר שטכנית זהה.
אגב, מעניין איך הקרואטים רואים את ה125₪ האלה שהם ישלמו עבור המשחק אם בשבילם 25₪ זה מחיר נורמלי למשחק כזה.
כן ברור,izguy83 כתב: זה היה גם בשנתיים שעברו ועדין הטעינו את הכרטיס למנוי. רק מי שלקחו לו את הכיסא לאופ"א קיבל זכות לרכוש כיסא בצפוני.
וקשר אחורי בקו אחד לא דורש תיאום? מספיק שאחד יוצא קדימה והשני לא מכפה נכון ויש "מסדרון" עד השער. אל תיפלו לתוך הדעה הרווחת הזולה.."בלמים זה דורש תיאום"...בכדורגל המודרני קיצוני ימני שלא סוגר נכון ומאמן טקטי מנגד והופ- בכל התקפה מצד שמאל יש דאבל-אפ וחגיגה.MikiRed כתב:משחק של 3 בלמים מחייב תיאום מלא בין הבלמים. חוסר תיאום בין השלושה, יהיה גרוע יותר ממשחק של שני בלמים.
לדעתי ישחק כקשר אחורי בקו אחד עם אוגו.
כפרה עליךאדום זקן כתב:חייב להעיר הערה קטנה.
אתם חייבים להפסיק ולהיות חד משמעיים בנושאים טקטיים.
שלושה בלמים,6 קשרים,4 חלוצים.
עם כל הכבוד אתם לא מאמנים,לא מבינים באימון,לא נמצאים באימונים ואין לכם שעות על גבי שעות של צפייה ביריבה וניתוח שלה.
הדיבורים האלה שלכם מביכים בעיקר את עצמכם.
זה כמו שרואה חשבון ייתן המלצות לעורך דין בעינייני משפט,בחייאת רבאק.
אפשר להתווכח על מקומו של שחקן זה או אחר בהרכב אבל טקטית אין לא לי ולא לכם מושג אז בוא נרגיע בבקשה.
תכלסMikiRed כתב:כל מה שאנחנו עושים בפורום זה בעצם להגשים חלום ולהיות המאמנים ...
זה ממש לא לרצות להיות מאמן.MikiRed כתב:כל מה שאנחנו עושים בפורום זה בעצם להגשים חלום ולהיות המאמנים ...