דיא סבע
- yanivnew91
Re: דיא סבע
לפי ספורט5, הוא סרב להצעה מקאזאן.
זה מתחיל להרגיש לי שהוא פחות בקטע של אירופה ויותר בקטע של לשחק נגד יריבות מאירופה
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
לא הייתי ממהר להסיק.גדי כתב:זה מתחיל להרגיש לי שהוא פחות בקטע של אירופה ויותר בקטע של לשחק נגד יריבות מאירופה
ההצעה מקאזאן פישית, מתנהלת נגדם חקירה בגין הלנת שכר במיליונים.
הצעה זהה מקבוצה אחרת היתה כנראה סותמת את הגולל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
אכן לא מסקנה. יותר הרגשה.Totti כתב: לא הייתי ממהר להסיק.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- ForeverRed
בין השורות ניתן להבין שיש לדיא הצעות, פשוט לא בסכומים שנתניה דורשת.
הוא לא מוכן להתפשר ובצדק.
סגל יצטרך להתגמש.
הוא לא מוכן להתפשר ובצדק.
סגל יצטרך להתגמש.
מוזר שאת רובין חוקרים ואת כל הקבוצות בטורקיה לא
וידוי - סך הכל משאלת לב.Totti כתב: לא הייתי ממהר להסיק.
גם שלי...הקלפים מתחילים להטרףגדי כתב:
וידוי - סך הכל משאלת לב.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא מצליחים למצוא לו הצעה טובה.
כל מה ששמעתי עד עכשיו זה מקומות מפוקפקים בסין, רוסיה וכו'. לא מקומות שתופסים לטווח ארוך.
מהמר שדיא חותם פה בכיף אתמול תמורת חוזה ל4-5 שנים עם 350-400 שכר.
צריך רק שסגל יתחיל לרדת מהעץ.
כל מה ששמעתי עד עכשיו זה מקומות מפוקפקים בסין, רוסיה וכו'. לא מקומות שתופסים לטווח ארוך.
אם זה יקרה אז זה יהיה בסוף החלוןyossi כתב:לא מצליחים למצוא לו הצעה טובה.
הוא לא יישאר שם זה בטוח.
הבעיה העיקרית שלנו זה זמן. אירופה לא מחכה וגם מכבי תל אביב, אם תמכור וידאר/ראייקוביץ סביר מאוד שתיכנס למאבק.
בכל מקרה, בעיקר אם חושבים על אירופה, הייתי מנסה לשים את הז'יטונים על נייג'ל ולא עליו.
הבעיה העיקרית שלנו זה זמן. אירופה לא מחכה וגם מכבי תל אביב, אם תמכור וידאר/ראייקוביץ סביר מאוד שתיכנס למאבק.
בכל מקרה, בעיקר אם חושבים על אירופה, הייתי מנסה לשים את הז'יטונים על נייג'ל ולא עליו.
לא יאמן עד כמה מעמד השחקן הישראלי נמוך.
שחקן שתפר את כל הליגה, מלך השערים, גיל טוב וכל מה שהוא מקבל זה הצעות הזויות מליגות שניות בסין וזימבאבווה.
שחקן שתפר את כל הליגה, מלך השערים, גיל טוב וכל מה שהוא מקבל זה הצעות הזויות מליגות שניות בסין וזימבאבווה.
- The red one
עם כל הכבוד, סבע לא בנוי לשחקן אירופאי ובטח אין לו את היכולות הדרושות לקפיצת מדרגה כזו גדולה בגיל 25.
אין שום קשר למעמד השחקן וכו'
עריכה: אפילו 26 בעוד 3 חודשים
אין שום קשר למעמד השחקן וכו'
עריכה: אפילו 26 בעוד 3 חודשים
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 22 יולי 2018, 12:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
בוא נודה בזה... הוא קצת שמנמןizguy83 כתב:לא יאמן עד כמה מעמד השחקן הישראלי נמוך.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
גם אם יצא לאיזה קבוצה בסדר גודל של הקבוצות שהוזכרו, אני לא מאמין שישאר הרבה זמן(מקצועית ופיננסית).
אז אולי שווה באמת לא להיכנס למלחמה עליו שתביא להצעה אסטרונומית..ומי יודע אולי בקיץ הבא נקבל אותו בחינם
אז אולי שווה באמת לא להיכנס למלחמה עליו שתביא להצעה אסטרונומית..ומי יודע אולי בקיץ הבא נקבל אותו בחינם