דינמו זאגרב- הפועל באר שבע- שלישי, 21:00, מקסימיר
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
Re: דינמו זאגרב- הפועל באר שבע- שלישי, 21:00, מקסימיר
דודו גורש מזכיר לי את אביתר אילוז מבחינת העובדה שלא משנה כמה שחקנים טובים יותר יש בעמדה שלו לפניו בהיררכיה, הוא עדין מצליח למצוא את עצמו (לפי הפרסומים) בהרכב הראשון במשחק חשוב שלנו.
מדאיג מאוד שגם כשיש לנו בסגל שני שוערים טובים מגורש הוא שוב אמור לפתוח בהרכב.
מקווה מאוד שהעובדה שבניגוד לשנה שעברה גורש נכנס לעונה הנוכחית בצורה אחרת מבחינה מנטלית, כשהוא מבין ומקבל את העובדה שהוא השוער השני, ולא כמו שנה שעברה שהוא היה פגוע מהעובדה שחיימוב היה השוער הראשן, יעזור לו להציג יכולת טובה יותר משנה שעברה, כי בשנה שעברה הוא היה רחוק מאוד מהרמה שאנחנו מצפים משוער שלנו.
לפי האימון המסכם עולים עם 3 בלמים, כשהצרפתי עובר לעמדת הבלם ואייבנדר נכנס להרכב במקום ממן. אני לא ראיתי את הקרואטים כמו הצוות המקצועי של הקבוצה ולכן קשה לי להגיד שהטקטיקה שתתבסס כניראה על מתפרצות והתקפות מעבר היא לא נכונה, ועדין אני הייתי מחפש להשיג את שער החוץ בגלל החשיבות הגדולה שלו באירופה, והייתי פותח עם שלושה קשרים כשממן הוא אחד מאותם קשרים.
מדאיג מאוד שגם כשיש לנו בסגל שני שוערים טובים מגורש הוא שוב אמור לפתוח בהרכב.
מקווה מאוד שהעובדה שבניגוד לשנה שעברה גורש נכנס לעונה הנוכחית בצורה אחרת מבחינה מנטלית, כשהוא מבין ומקבל את העובדה שהוא השוער השני, ולא כמו שנה שעברה שהוא היה פגוע מהעובדה שחיימוב היה השוער הראשן, יעזור לו להציג יכולת טובה יותר משנה שעברה, כי בשנה שעברה הוא היה רחוק מאוד מהרמה שאנחנו מצפים משוער שלנו.
לפי האימון המסכם עולים עם 3 בלמים, כשהצרפתי עובר לעמדת הבלם ואייבנדר נכנס להרכב במקום ממן. אני לא ראיתי את הקרואטים כמו הצוות המקצועי של הקבוצה ולכן קשה לי להגיד שהטקטיקה שתתבסס כניראה על מתפרצות והתקפות מעבר היא לא נכונה, ועדין אני הייתי מחפש להשיג את שער החוץ בגלל החשיבות הגדולה שלו באירופה, והייתי פותח עם שלושה קשרים כשממן הוא אחד מאותם קשרים.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- simply-red
אם פותחים בהרכב עם איינבינדר,סטו, אוגו
ומקדימה שלישיה של מליקסון, עזרא ושהר
וואלה יהיה קשה לייצר משהו בהתקפה.
לא מבין איך מכל המהלך הפרוע שעשו לפניי שלושה שבועות הגענו למצב שגורש פותח בשער.
עזוב רגע אם המהלך היה צודק או לא, כבר הלכתם עליו? לכו על זה עד הסוף! בוא נלך עם התסריט האופטימי - גורש נותן אחלה תצוגה בשער. מי פותח בהמשך? השוער הראשון? מה רוצים פה קוואנקה 2?
כמה זר שישי רוצים שיהיה בקבוצה?
עזוב רגע אם המהלך היה צודק או לא, כבר הלכתם עליו? לכו על זה עד הסוף! בוא נלך עם התסריט האופטימי - גורש נותן אחלה תצוגה בשער. מי פותח בהמשך? השוער הראשון? מה רוצים פה קוואנקה 2?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
הבעיה שגם בהרכב הזה אני לא רואה אותנו לא סופגים (כמו מול מריבור) אולי עדיף כבר לבוא התקפי במקום לבזבז 20דקות על בונקר ולספוגsimply-red כתב:אם פותחים בהרכב עם איינבינדר,סטו, אוגו
- simply-red
בדיוק, אם פותחים בהרכב כזה נגרי סימן שבכר לא למד כלום מהשנתיים האחרונות באירופה.hb7 כתב: הבעיה שגם בהרכב הזה אני לא רואה אותנו לא סופגים (כמו מול מריבור) אולי עדיף כבר לבוא התקפי במקום לבזבז 20דקות על בונקר ולספוג
- The red one
זה מה שקורה כשפועלים ללא מחשבהניב כתב:לא מבין איך מכל המהלך הפרוע שעשו לפניי שלושה שבועות הגענו למצב שגורש פותח בשער.
גורש זה הקש ששבר את גב הגמל.
נשברתי.
מי בא להפגין מול החנות של אלי ברקת בכיכר המדינה, עד שאלונה תסכים למכור את הקבוצה?
נשברתי.
מי בא להפגין מול החנות של אלי ברקת בכיכר המדינה, עד שאלונה תסכים למכור את הקבוצה?
ראיתי שפרסמו באחד האתרים שאנסטיס פנה לבכר ואמר לו שהוא עדיין לא מרגיש מוכן.
אני מעדיף לעלות עם שוער פחות טוב אבל שמכיר את הקבוצה מאשר עם שוער יותר טוב שהוא חלוד ולא מתואם עם ההגנה בכלל. אין לי ספק קטן בהחלטה הזאת של ברק
מצב לא אידאלי אבל אותו דבר אפשר להגיד על היריבה.
מה שיותר מאכזב זה הדיווחים על 3 בלמים וקישור של אוגו ודן. לא נצליח לצאת קדימה וסתם נזמין לחץ. מקווה שבכר יפתיע ונפתח עם ממן.
מה שיותר מאכזב זה הדיווחים על 3 בלמים וקישור של אוגו ודן. לא נצליח לצאת קדימה וסתם נזמין לחץ. מקווה שבכר יפתיע ונפתח עם ממן.
אבל אמרו שבכר לא תרגל הרכב באימון המסכם
לראות את אוגו, דן וסטו יחד בקישור כשממן בספסל יפריע לי הרבה יותר מגורש.
מקווה שלא יקרה.
מקווה שלא יקרה.
באמת שקטונתי אבל לתחושתי עדיף כבר לעלות עם שני גרזנים- בראון ואוגו ולפניהם ממן. סטו אוגו ואייבנדר באמת שזה מרגיש אפס תרומה התקפית
אני חושב שסטו בניגוד לבראון יותר תורם התקפית, יש לו יכולות של מגן גם לפי מה שאני זוכר. מאמין שבכר יזיז אותו לפי איך שיתפתח המשחקeitam כתב:באמת שקטונתי אבל לתחושתי עדיף כבר לעלות עם שני גרזנים- בראון ואוגו ולפניהם ממן. סטו אוגו ואייבנדר באמת שזה מרגיש אפס תרומה התקפית
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אם לשפוט נטו לפי המשחק הראשון של סטו, יש לו אפס תרומה התקפית...אסי, דגים כתב:
אני חושב שסטו בניגוד לבראון יותר תורם התקפית, יש לו יכולות של מגן גם לפי מה שאני זוכר. מאמין שבכר יזיז אותו לפי איך שיתפתח המשחק
מקבל כדור, משחרר אותו.
לא עושה דריבלים, לא מחפש מסירות עומק חכמות, רק עושה את התפקיד שלו בתור פועל שחור במרכז המגרש.
וזה בסדר גמור, כן? בשביל זה הוא בא, בשביל שממן יוכל להיות חופשי יותר למעלה ולעשות את הדברים שהוא יודע...