מה אתה מציע לעשות?CrazyRed7 כתב: לשחרר 2 זרים על סמך 2 משחקים. הגיוני בסה״כ.
ואז אתה מחזיק מעצמך השפוי, הצודק וכו וכו׳.
לקוות שהכל יסתדר מעצמו יכול להיות הרסני במצב הנוכחי.
מה אתה מציע לעשות?CrazyRed7 כתב: לשחרר 2 זרים על סמך 2 משחקים. הגיוני בסה״כ.
לא רואה קשר לפנקסנות.RedBend כתב: אחי אוהב לקרוא אותך, כמעט תמיד אתה חד ומדויק, אבל כרגע נופל לפנקסנות
בחייאת בוא נרגיע - כולנו,
זה בדיוק מאותם רגעים קריטים שהלחץ מכיוון הקהל זה הדבר האחרון שחסר
נכון, בוא נשאיר אותם ונראה איך אנחנו נכשלים.CrazyRed7 כתב: לשחרר 2 זרים על סמך 2 משחקים. הגיוני בסה״כ.
אם להיות כנים עם עצמנו, היכולת של היום הייתה במרבית העונה שעברה, הפליאוף קצת עיוור את כולנו.yossi כתב: לא רואה קשר לפנקסנות.
עצוב לי שבמו ידינו אנחנו הולכים לסיים את ההגמוניה שלנו.
צריכים עוד הלילה ישיבת חירום בהנהלה שתבין ותנתח את האסטרטגיה הכושלת ברכש שנעשתה כאן ותבין מה עושים מחר בבוקר כדי לתקן ולהציל את המצב.
גיא צודק.
המהלכים המידיים הם לבדוק מה הסיכוי להחזיר את חיימוב, לחתוך את סטו ולהביא קשר 50/50.
שיקום האחד שלא ראה את ההרכבים ולא עבר לעצמו בראש שזה יהיה ניצחון קליל.
בפועל מצב אחד נורמלי לא ממש יצרנו.
היכולת העלובה הזו נובעת גם מחוסר ביטחון, אבל בעיקר בגלל בעיות מקצועיות.
נשמע קצת קיטש, אבל מנהיגות נמדדת ברגעים קשים. את השוער יהיה קשה מאוד לשקם. סטו לא מתאים לנו כל עוד אוגו פה. אין בו כלום שאתה לא יכול להוציא מוובה, קבהא ואלחמיד באותן עמדות.CrazyRed7 כתב: לשחרר 2 זרים על סמך 2 משחקים. הגיוני בסה״כ.
אני לא ממהר לשפוט את סטו. נכון, מסכים שהיינו צריכים קשר בסגנון אחר לדעתי וגם כתבתי את זה כשסטו סיכם/חתם, אבל זה לא סיבה לקטול אותו.izguy83 כתב: נשמע קצת קיטש, אבל מנהיגות נמדדת ברגעים קשים. את השוער יהיה קשה מאוד לשקם. סטו לא מתאים לנו כל עוד אוגו פה. אין בו כלום שאתה לא יכול להוציא מוובה, קבהא ואלחמיד באותן עמדות.
להרגיע את הפאניקה. גם בלי סטו או השוער יש פה חומר מספיק טוב.הפועלעולה כתב: מה אתה מציע לעשות?
לקוות שהכל יסתדר מעצמו יכול להיות הרסני במצב הנוכחי.
סטו הגיע לקבוצה הכי טובה בארץ ולא הראה ניצוץ קטן של משהו אופטימי. קשה לי לראות לאן הוא משתפר. ועדין, יכול להבין שאתה אומר שצריך לתת לו זמן. פשוט יש דברים שרואים ממבט ראשון. השוער תעלומה ובגלל זה רציתי שישחק. כדי שנדע בחודש הקרוב מה קורה איתו.CrazyRed7 כתב: אני לא ממהר לשפוט את סטו. נכון, מסכים שהיינו צריכים קשר בסגנון אחר לדעתי וגם כתבתי את זה כשסטו סיכם/חתם, אבל זה לא סיבה לקטול אותו.
לגבי השוער - תקרא לי משוגע אבל יש לי תחושה טובה. ראיתי משחקים מלאים שלו באא״ק, אני ראיתי שוער טוב מאוד במשחקים האלה.
אם הוא חזק מנטלית לצאת מזה?את זה נגלה בהמשך..
כאילו שיש לנו ברירהred ultras כתב:אגף אף אחד לא מדבר על זה אבל לגורש יש חלק גדול מאוד בשער. מרוב שההופעה של אנסטיס צרובה לנו בזיכרון קיבלנו את זה בשלוות נפש.
סטו אפור, בזה אין ספק, אבל ברור לחלוטין שזה מה שבכר רצה וחיפש. בוא נראה בהמשך מה הוא יפיק ממנוizguy83 כתב: סטו הגיע לקבוצה הכי טובה בארץ ולא הראה ניצוץ קטן של משהו אופטימי. קשה לי לראות לאן הוא משתפר. ועדין, יכול להבין שאתה אומר שצריך לתת לו זמן. פשוט יש דברים שרואים ממבט ראשון. השוער תעלומה ובגלל זה רציתי שישחק. כדי שנדע בחודש הקרוב מה קורה איתו.
ועדין, אני חושב שאם תשאל בדיעבד (היפוטטית כמובן) את ברק ואלונה, הם לא מביאים את שניהם.
מעדיף לחסוך את הברדק בינואר שינסו למצוא קוסמים שיחליפו אותם.
דווקא לא חושב שכזה גדול. כדור לפינה הקרובה שעובר מעל המגן ולפני שני הבלמים, כדור ששחקני ההגנה חייבים להגיע אליו ראשונים.red ultras כתב:אגף אף אחד לא מדבר על זה אבל לגורש יש חלק גדול מאוד בשער. מרוב שההופעה של אנסטיס צרובה לנו בזיכרון קיבלנו את זה בשלוות נפש.