סופר קאפ :: הפועל באר שבע - הפועל חיפה, שבת, 21:00

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

Re: סופר קאפ :: הפועל באר שבע - הפועל חיפה, שבת, 21:00

שליחה על ידי yedidel »

אני מקווה שקלינגר הזכיר לברק אתמול איך משחקים מול קבוצה עדיפה.
ה11 שלהם היו פחות טובים משלנו, אז סוגרים את המשחק ויוצאים למתפרצת פה ושם. שזה הרבה יותר טוב מאיך שניסינו לשחק בזאגרב.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

בחיי שאתם כמו דלק לתקשורת הישראלית שכבר חוגגת את הנפילה.

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

אדום זקן כתב:בחיי שאתם כמו דלק לתקשורת הישראלית שכבר חוגגת את הנפילה.
חלאס להתיחס לתיקשורת. שימשיכו בשלהם, כמה שירדו יותר עלינו ככה זה יהיה יותר מתוק

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

אדום זקן כתב:בחיי שאתם כמו דלק לתקשורת הישראלית שכבר חוגגת את הנפילה.
התקשורת עושה את עבודתה. כשאתה גדול מרימים אותך וכשמגיע הרגע מרסקים.
אני מקווה שירסקו עד הסוף ושהכאפה תהיה מצלצלת. קיץ כזה אסור שיחזור והקברניטים חייבים להפנים את זה.
חוץ מזה, למוטיבציה זה לא יזיק.

סמל אישי של משתמש
Red Temple

שליחה על ידי Red Temple »

ForeverRed כתב: התקשורת עושה את עבודתה. כשאתה גדול מרימים אותך וכשמגיע הרגע מרסקים.
אני מקווה שירסקו עד הסוף ושהכאפה תהיה מצלצלת. קיץ כזה אסור שיחזור והקברניטים חייבים להפנים את זה.
חוץ מזה, למוטיבציה זה לא יזיק.
הבעיה שהוא חוזר כל שנה

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

Red Temple כתב: הבעיה שהוא חוזר כל שנה
השאיפה שלך בתור מועדון היא להקטין את ההשפעה של התקשןרת למינימום לשני הצדדים. ראיתי את הקבוצה בשני המשחקים האחרונים וכל מה שאני יכול להגיד מבלי להכנס בשמות ספציפים (כי אני באמת חושב שזה לא נכון וגם לא הוגן) הוא שהדבר האחרון שהשחקנים האלו צריכים זה בומבה לראש. אני ראיתי בעיקר שחקנים חסרי ביטחון שמפחדים לטעות. לטעמי בדיוק במרווח הזה אנחנו אמורים להכנס כאוהדים

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

eitam כתב: השאיפה שלך בתור מועדון היא להקטין את ההשפעה של התקשןרת למינימום לשני הצדדים. ראיתי את הקבוצה בשני המשחקים האחרונים וכל מה שאני יכול להגיד מבלי להכנס בשמות ספציפים (כי אני באמת חושב שזה לא נכון וגם לא הוגן) הוא שהדבר האחרון שהשחקנים האלו צריכים זה בומבה לראש. אני ראיתי בעיקר שחקנים חסרי ביטחון שמפחדים לטעות. לטעמי בדיוק במרווח הזה אנחנו אמורים להכנס כאוהדים
אז מה הם צריכים? ליטופים ולהגיד שהכול בסדר?

לא צריך מצד אחד להשתגע ולזרוק רימוני עשן באימון, לאיים או לקלל בפוסטים בפייסבוק
ולא צריך מצד שני לשים משקפיים ורודות ולהתעלם מכל הבעיות שיש, ויש הרבה.

ממש לא חושב שהפורום הזה מתדלק את התקשורת. מועברת כאן ביקורת לגיטימית לגמריי. אם כבר, כתב פלוני יכול בכיף ללכת לפייסבוק ולהוציא משם טינופים שאלוהים ישמור אותי. אתמול יצא לי במקרה לראות בלייב בפייסבוק אוהד שלנו(!) שקורא לצדק נרקומן וכתב לו 'שכחת לקחת את המנה'. איזה מין דבר זה?! זה בן אדם שצריך לשלול לו את המנוי כבר אתמול. בושה.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אתם שוכחים דבר אחד קטן.
רגע לפני שאתם קורעים את החולצה ויושבים על הרצפה,תזכרו שאנחנו בתחילת אוגוסט.
יש עוד הרבה זמן לתקן.
אני לא רואה שום אפשרות לזעזוע בסגל ויחד עם זאת מה שיש היום אמור להספיק לליגה וזה במידה ובכר ישתלט על העיניינים,צדק וטאהא ייצרו תיאום טוב יותר והחלק ההתקפי יהיה טיפה רעב יותר,לא דברים שהם בשמיים.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום זקן כתב:אתם שוכחים דבר אחד קטן.
יש עוד הרבה זמן לתקן.
אני לא רואה שום אפשרות לזעזוע בסגל ויחד עם זאת מה שיש היום אמור להספיק לליגה וזה במידה ובכר ישתלט על העיניינים,צדק וטאהא ייצרו תיאום טוב יותר והחלק ההתקפי יהיה טיפה רעב יותר,לא דברים שהם בשמיים.
כן רק שעדיין חסר לנו קשר ימני קשר 50-50 ןחלוץ.
זה לא שיש לנו סגל מושלם.
להפך.
שלא לדבר על עמדת הבלם שגם זועקת הצילו.
4 עמדות שהיו צריכים חיזוק ומשום מה בקבוצה החליטו להביא שוער וקשר שהוא יותר מגן ימני.

אי אפשר לטאטא את זה מתחת לשטיח.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

דר אדום בנשמה כתב: כן רק שעדיין חסר לנו קשר ימני קשר 50-50 ןחלוץ.
זה לא שיש לנו סגל מושלם.
להפך.
שלא לדבר על עמדת הבלם שגם זועקת הצילו.
4 עמדות שהיו צריכים חיזוק ומשום מה בקבוצה החליטו להביא שוער וקשר שהוא יותר מגן ימני.

אי אפשר לטאטא את זה מתחת לשטיח.
תגיד לא נמאס לך לכתוב את זה?!?!?!?!?!?!?!????
כמה אפשר לכתוב את אותו דבר אלוהים ישמור

סמל אישי של משתמש
maxkid22

שליחה על ידי maxkid22 »

חייב להגיד עוד משהו, שיימן היה הכי חלש על המגרש, אשכרה היינו בלי מגן בצד שמאל

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

אדום זקן כתב:אתם שוכחים דבר אחד קטן.
יש עוד הרבה זמן לתקן.
אחי, לא מסכים עם הקביעה שזה אמור להספיק.
בוא ננתח את יחסי הכוחות כרגע -
זה או אנחנו או מכבי.
ההרכב הכי חזק שלנו נכון לעכשיו-
גורש
ביטון טאהה צדק/אלחמיד ביטון
אוגו איינבינדר
טוני ממן מליקסון
שהר

ההרכב של שנה שעברה פחות חיימוב. תוסיף לזה קצת עייפות החומר, סגל מלא בממורמרים ותגלה שאוטומטית אתה מתחיל את העונה עם הרכב פחות טוב.
אולי אולי הספסל יהיה יותר טוב.
עכשיו ליריבה הישירה שלך. יש להם קבוצה די חדשה. אם הם פגעו במאמן ובכמה שחקנים אז אתה בבעיה חמורה. אם לא, זה צריך להיות שלנו.
בשורה התחתונה ובניגוד גמור לשנתיים האחרונות, אתה מתחיל את הליגה כשאתה מאוד מאוד תלוי באיך תיראה היריבה שלך ואת זה אני פחות אוהב.
אגב, באמת שלא יקרה יותר מדי אם לא ניקח אליפות. השאלה היא האם יפיקו לקחים ומה ישאר לעונה אחרי. כרגע טוני ואוגו בשנת חוזה, שאר הזרים זה לא משהו שאפשר לבנות עליו, מליקסון יהיה בן 200 וזה לא שיש לך פה איזה 4 צעירים שאפשר לבנות אותם כדור העתיד.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

izguy83 כתב: אחי, לא מסכים עם הקביעה שזה אמור להספיק.
בוא ננתח את יחסי הכוחות כרגע -
זה או אנחנו או מכבי.
ההרכב הכי חזק שלנו נכון לעכשיו-
גורש
ביטון טאהה צדק/אלחמיד ביטון
אוגו איינבינדר
טוני ממן מליקסון
שהר

ההרכב של שנה שעברה פחות חיימוב. תוסיף לזה קצת עייפות החומר, סגל מלא בממורמרים ותגלה שאוטומטית אתה מתחיל את העונה עם הרכב פחות טוב.
אולי אולי הספסל יהיה יותר טוב.
עכשיו ליריבה הישירה שלך. יש להם קבוצה די חדשה. אם הם פגעו במאמן ובכמה שחקנים אז אתה בבעיה חמורה. אם לא, זה צריך להיות שלנו.
בשורה התחתונה ובניגוד גמור לשנתיים האחרונות, אתה מתחיל את הליגה כשאתה מאוד מאוד תלוי באיך תיראה היריבה שלך ואת זה אני פחות אוהב.
אגב, באמת שלא יקרה יותר מדי אם לא ניקח אליפות. השאלה היא האם יפיקו לקחים ומה ישאר לעונה אחרי. כרגע טוני ואוגו בשנת חוזה, שאר הזרים זה לא משהו שאפשר לבנות עליו, מליקסון יהיה בן 200 וזה לא שיש לך פה איזה 4 צעירים שאפשר לבנות אותם כדור העתיד.
אני מסכים עם הרבה מאוד ממה שכתבת אבל שנה שעברה בקיץ ותחילת הליגה מצבנו היה בעייתי מאוד גם. קיץ אירופאי בעייתי מאוד עם הרבה מאוד גמגומים יחד עם נס לודוגורטס, תבוסה ביתית כואבת בגביע הטוטו, פציעה קשה של ויטור, טוני רוצה ללכת ופתיחת ליגה מזעזעת. שלא נדבר על מה שהמשיך משם.
לא מקל בכך שיש בעיות רבות בכל המערכת הניהולית והמקצועית אבל לא רואה סיבה לאובדן עשתונות. צריך להתעשת ולהתלכד.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גדי כתב:
אני מסכים עם הרבה מאוד ממה שכתבת אבל שנה שעברה בקיץ ותחילת הליגה מצבנו היה בעייתי מאוד גם. קיץ אירופאי בעייתי מאוד עם הרבה מאוד גמגומים יחד עם נס לודוגורטס, תבוסה ביתית כואבת בגביע הטוטו, פציעה קשה של ויטור, טוני רוצה ללכת ופתיחת ליגה מזעזעת. שלא נדבר על מה שהמשיך משם.
לא מקל בכך שיש בעיות רבות בכל המערכת הניהולית והמקצועית אבל לא רואה סיבה לאובדן עשתונות. צריך להתעשת ולהתלכד.
לא מסכים איתך, מצבנו היה טוב יותר.
הצלחנו לעבור את לודוגורץ, היינו רחוקים מרחק שער מההעפלה לליגת האלופות ובנוסף לזה גם זכינו באלוף האלופים והצלחנו לעלות לשלב הבא בגביע הטוטו ואת התבוסה מול ביתר ספגנו עם הרכב דיי משני.
העונה הזאת הסגל שלנו פחות שלם ממה שהיה לפניי שנה, לפניי שנה עוד היה לנו את ראדי ואת וואקמה בכושר שיא והיה חסר לנו קשר אחורי נוסף לרוטציה קשר ימני וחלוץ, הבאנו את פקהארט שהיה לא רע ואת קוואנקה החלש.
העונה אפילו את המעדות הבעייתיות לא מחזקים אצלנו.
ובנוסף גם החלשנו את עמדת השוער.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

גדי כתב:
הבעיה היא שאוךי הפלייאוף הטוב שעשינו והאליפות השלישית קצת בילבלו את מקבלי ההחלטות, אולי הפתיחה הלא טובה .עיר שם משהו.
חייבים קודם כל לדלל את המירמור כדי ךהציל את העונה האירופית שהיא מאוד קריטית להמשך השליטה שלנו בליגה

שלח תגובה