The red one כתב:
אני בטוח שלא עשו עליו בדיקה מעמיקה. לא הגיוני בשום מצב שרוצים את שטקוס, יואב כץ מפוצץ ותוך 7 שעות נוחת, נבדק, וחותם שוער אחר. אם היו כאלה נעולים עליו 100% לא היו עושים את המהלך של שטקוס, לא ככה? אנסטיס הוא ברירת מחדל קלאסית.
יחד עם זאת, אני מאמין שהוא לא באמת כ-ז-ה גרוע. כנראה שזרקו אותו למים מוקדם מדיי, אבל עכשיו נראה שאין דרך חזרה. למען האמת עם הרמז של בכר אני כבר חושב לעצמי שאולי הוא(אנסטיס) יודע משהו שאנחנו לא ולכן היום היה כזה חסר חשק, ברמה שהוא באמת עומד כמו בול עץ באמצע השער..
מסכים עם כל מילה.
זו כנראה הייתה שליפה מהמותן ולא מוצלחת במיוחד.
טוב שלומדים מהטעות וממשיכים הלאה, מראה בגרות של המערכת.
החימום שלו היום היה מאוד מאוד מביך.
כל בעיטה בפנים, לא זינק פעם אחת, כל העצירות היו כאלה שנבעטו לגוף.
אפילו הרמה אחת פשוטה תפס תכדור וברח לו.
יש דיבור שהתקבלה החלטה לשחרר אותו.
בנוסף מתכוונים להביא בלם, לא יודע אם זר.
מחר יש ישיבה בנושא רכש ושחרורים.
קחו הכל בעירבון מוגבל כמובן, לא בטוח שהכל פה נכון.
ran כתב:
יש דיבור שהתקבלה החלטה לשחרר אותו.
בנוסף מתכוונים להביא בלם, לא יודע אם זר.
מחר יש ישיבה בנושא רכש ושחרורים.
קחו הכל בעירבון מוגבל כמובן, לא בטוח שהכל פה נכון.
The red one כתב:
אני בטוח שלא עשו עליו בדיקה מעמיקה. לא הגיוני בשום מצב שרוצים את שטקוס, יואב כץ מפוצץ ותוך 7 שעות נוחת, נבדק, וחותם שוער אחר. אם היו כאלה נעולים עליו 100% לא היו עושים את המהלך של שטקוס, לא ככה? אנסטיס הוא ברירת מחדל קלאסית.
יחד עם זאת, אני מאמין שהוא לא באמת כ-ז-ה גרוע. כנראה שזרקו אותו למים מוקדם מדיי, אבל עכשיו נראה שאין דרך חזרה. למען האמת עם הרמז של בכר אני כבר חושב לעצמי שאולי הוא(אנסטיס) יודע משהו שאנחנו לא ולכן היום היה כזה חסר חשק, ברמה שהוא באמת עומד כמו בול עץ באמצע השער..
...
rivaldo כתב:ש לי חבר שאני משחק איתו כדורגל, קבלן גדול בדרום.
הוא אחראי על שיפוץ המגרשי אימונים ושיפוץ הבית האדום שם ליד טרנר.
אסי רחמים כל יום מבקר שם והוא תפס אותו לשיחה על השוער היווני, אסי מספר לו שבכר רצה את שטקוס, שטקוס כבר הגיע לב"ש עבר בדיקות רפואיות ונשארה החתימה( יואב כץ לא התערב ולא שינה שום דבר בחוזה, ב"ש במטלה את העיסקה עם שטקוס, וגרמו גם למתחים וריבים עם דודו דאהן).
יום-יומיים לפני אסי בא לבכר לוחץ עליו להביא את השוער היווני אומר לו אני עוקב אחריו שנה וחצי עוד בקיץ שעבר היה ניסיון להביא אותו, אסי הבטיח לברק שזה יהיה שוער אחד הטובים שהיו בישראל ובהמשך אפשר לעשות עליו גם קופה מרוב שהוא יהיה טוב.
החבר אמר לאסי אתה רציני אתה באמת מדבר ככה? אסי אמר לו חכה שהוא יכנס לכושר משחק הוא יהיה השוער הכי טוב בליגה.
זה כאילו שבכר איכשהו משתכנע על ידי צוות ההנהלה, שנה שעברה קוואנקה זה רכש של אלונה וכנראה שהשנה השוער זה הרכש של אסי..
בוודאות עקבו אחרי היווני תקופה ארוכה, השאלה באמת האם ההמלצה של אסי הייתה זאת שגרמה לברק לזנוח את שטקוס בשביל היווני...
הוא שיחק חצי שנה בהרכב אלופת יוון הנכנסת וזה מספיק זמן לבחון את היכולות שלו.
לא משהו לפני שנתיים או שלוש. סה״כ היה טוב מאוד בעונה שעברה עד שהתחילו ענייני החוזה.
אז לפי השמועות אסי עקב אחריו שנה וחצי, מתוכם הוא שיחק אולי 5 חודשים.
לא ברור לי העניין שמנכל עוקב אחרי שחקנים, בזמן שאמור להיות סקאוט למועדון. לא יאומן שזה קורה דווקא אחרי 3 אליפויות מרשימות.
Totti כתב:
שום ביציים אחי. בכדורסל חותכים זרים באהלן אהלן אחרי 2 משחקים.
זו עמדה שלא משחקים בה.
ברור, לחתוך שחקן שיושב על משכורת של 750 אלף יורו (250 אלף יורו לשלוש שנים) זה בקטנה.
את קוואנקה שההתחייבות כלפיו הייתה פחות גדולה משכו יותר מחצי שנה לפני ששיחררו, קשה לי להאמין שישחררו את השוער היווני בשלב הזה אלא אם יש קבוצה שמוכנה לקלוט אותו או שהוא מעוניין בעצמו לעזוב...
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 01 אוגוסט 2018, 10:09, נערך פעם 1 בסך הכל.