ג'יאניס אנסטיס - שוחרר
Re: ג'יאניס אנסטיס חתם ל-3 שנים
על הבן של אלונה אמר לי אוהד שלנו אתמול במשחק שדי נראה בטוח במה שאומר.
לא איזה משהו שאני יודע עליו. חוץ מזה שאמרו שזה ״רכש של אלונה״ אז אולי זה מתחבר קצת.
לא איזה משהו שאני יודע עליו. חוץ מזה שאמרו שזה ״רכש של אלונה״ אז אולי זה מתחבר קצת.
עבד לנו לא רע כי היה לנו המון מזל.
הובאן ואוגו הגיעו לכאן כברירות מחדל אחרי שמספר שחקנים נכשלו בבדיקות וכו׳. מזכיר לך שפירס היה סגור כאן.
היה ברור שאחוזי הפגיעה המטורפים האלה לא יחזיקו מעמד.
אולמו זה סתם דוגמא. ברור שיהיה לנו קשה לדוג ילדים מהנוער של ברצלונה.
אבל שחקן כמו טוני שהסתובב בליגות נידחות לפני שהגיע לארץ זה בדיוק סוג השחקן שמחלקת סקאוט יכולה וצריכה למצוא.
שחקנים צעירים(וגם לא צעירים) מאפריקה, ממדינות מזרח אירופה, ארגנטינה, ברזיל..סקאוט בחצי משרה לא יכול לעשות עבודה רצינית. אחוזי הפגיעה מצטמצמים משמעותית.
הובאן ואוגו הגיעו לכאן כברירות מחדל אחרי שמספר שחקנים נכשלו בבדיקות וכו׳. מזכיר לך שפירס היה סגור כאן.
אבל שחקן כמו טוני שהסתובב בליגות נידחות לפני שהגיע לארץ זה בדיוק סוג השחקן שמחלקת סקאוט יכולה וצריכה למצוא.
שחקנים צעירים(וגם לא צעירים) מאפריקה, ממדינות מזרח אירופה, ארגנטינה, ברזיל..סקאוט בחצי משרה לא יכול לעשות עבודה רצינית. אחוזי הפגיעה מצטמצמים משמעותית.
נערך לאחרונה על ידי CrazyRed7 ב 01 אוגוסט 2018, 10:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
מניח שיש התפקחות. עד כמה שהבנתי ברדה יהיה סקואט ראשי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גם לראות שחקן בעין על כר הדשא שונה מהטלויזיהCrazyRed7 כתב:עבד לנו לא רע כי היה לנו המון מזל.
הובאן ואוגו הגיעו לכאן כברירות מחדל אחרי שמספר שחקנים נכשלו בבדיקות וכו׳.
צריל למצוא שחקנים בשנת חוזה, לבדוק התכנות, לפתות אותם, לרדוף אחריהם, ללכת לראות אותם (זה מראה על רצינות) והדרך נעשית קלה יותר... בטלפון שבור אפשר להביא שחקנים והשיטה שלנו התה נכונה עד נקודת זמן מסויימת.
בקבוצה שהמאני טיים שלה מתחיל ממש בתחילת העונה אין מקום לטעויות
אגב היווני עמד היום בשער של הנוער במשחק אימון נגד הבוגרת (אלה שלא שיחקו אתמול).
חיימוב עמד לבוגרת. זה נראה לי אומר די הרבה.
זה ברור לחלוטין שהוא בדרך החוצה.ran כתב:אגב היווני עמד היום בשער של הנוער במשחק אימון נגד הבוגרת (אלה שלא שיחקו אתמול).
מבאס הסיפור הזה.
עם התוכנות שיש היום, בן אדם אחד שיש לו עין עם עבודה יום יומית יכול להביא פירות יפים.
אבל זה גם הרבה עניין של הגדרה נכונה של השחקן שאותו הקבוצה צריכה. זה החלק הכי קריטי.
נחזור שוב לסטו, גם אם הוא שחקן טוב זה רכש פשוט לא נכון.
שימו אותו ושימו את דן שהוא לא מספיק טוב להרכב, אך כן נכון יותר לסיטואציה, ועובדה שזה נראה אחרת.
אבל זה גם הרבה עניין של הגדרה נכונה של השחקן שאותו הקבוצה צריכה. זה החלק הכי קריטי.
שימו אותו ושימו את דן שהוא לא מספיק טוב להרכב, אך כן נכון יותר לסיטואציה, ועובדה שזה נראה אחרת.
yossi כתב:עם התוכנות שיש היום, בן אדם אחד שיש לו עין עם עבודה יום יומית יכול להביא פירות יפים.
הבנתי לחלוטין את בן בסט, עזרא ושיינמן.
לא הבנתי עד עכשיו את סטו והשוער.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
ran כתב:אגב היווני עמד היום בשער של הנוער במשחק אימון נגד הבוגרת (אלה שלא שיחקו אתמול).
אומר הכל אם אני מבין נכון.
- The red one
עם כל הכבוד, נשמע לי חרטא בפיתהSir Alex Ferguson כתב:
...
בוודאות עקבו אחרי היווני תקופה ארוכה, השאלה באמת האם ההמלצה של אסי הייתה זאת שגרמה לברק לזנוח את שטקוס בשביל היווני...
זה נשמע לך חרטא בפיתה(גם אני שמעתי מעובד במועדון שהיווני היה בפנקסים מינואר),The red one כתב: עם כל הכבוד, נשמע לי חרטא בפיתה
אבל זה שהביאו שחקן זר תוך יומיים או משהו כזה בלי לבדוק עליו נשמע לך הגיוני. אוקיי.
מאמין שהבוגרת מגעים להרבה יותר מצבים מהנוער ואפשר לבדוק את השוער בפעולה..ran כתב:אגב היווני עמד היום בשער של הנוער במשחק אימון נגד הבוגרת (אלה שלא שיחקו אתמול).
כמה ספג?ran כתב:אגב היווני עמד היום בשער של הנוער במשחק אימון נגד הבוגרת (אלה שלא שיחקו אתמול).
4yedidel כתב:
כמה ספג?
- The red one
שני הדברים נשמעים לי הזויים, אבל אם נפרק את זה אז יש לך ככה:CrazyRed7 כתב: זה נשמע לך חרטא בפיתה(גם אני שמעתי מעובד במועדון שהיווני היה בפנקסים מינואר),
אבל זה שהביאו שחקן זר תוך יומיים או משהו כזה בלי לבדוק עליו נשמע לך הגיוני. אוקיי.
להאמין למישהו שאמר למישהו שאסי דיבר איתו וסיפר לו את כל הסיפור היפה הזה
או
להאמין בעובדות ששלפו שחקן מהפנקס (לא אומר שהגרילו את השם במנג'ר, הוא כן היה בפנקס, אבל בטח לא במעקב של "שנה וחצי") והגיע תוך 10 שעות לחתימה, בדיקות והסכם. כי החלק שני, עובדתית, כן קרה.
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 01 אוגוסט 2018, 11:24, נערך פעם 1 בסך הכל.