Sir Alex Ferguson כתב:גם אני הייתי מעדיף את חיימוב על הרוש, או אפילו מנסה לחזור לאופציית שטקוס, אבל יש מציאות והיא חזקה מהכל ואם רוצים שוער ישראלי וחיימוב כבר שרוף אז הרוש בשנתיים האחרונות (גם בהפועל תל אביב נתן עונה טובה) הוא הבא בתור מבחינת איכות.
אמיתי למה לא מנסים לחזור לאופצית שטקוס? הרי המצב שלו לא השתנה עדיין בה. חיפה אז למה לא?
החליטו בקבוצה שפתאום לא שווה לבזבז עמדת זר על שוער?
RedHell כתב:
אמיתי למה לא מנסים לחזור לאופצית שטקוס? הרי המצב שלו לא השתנה עדיין בה. חיפה אז למה לא?
החליטו בקבוצה שפתאום לא שווה לבזבז עמדת זר על שוער?
מתיחות בין מי? אלונה וכץ? הרי היה כבר מתיחות כזו עם שיימן וממן ובסוף ישב למשא ומתן כמו גדול.
כסף? הרי מימלא מלכתחילה התכוונו לשלם אז מזה משנה?
זר? לא הפריע לאף אחד במועדון לבזבז מקום של זר על העמדה הזו ככה שזה עדיין תקף.
yedidel כתב:אז בזבזנו כסף
נחלשנו בשוער
וחיזקנו את מכבי
יפה סה"כ
א. חיימוב על ראייקו זה לא חיזוק.
ב. הרוש על חיימוב זה לא היחלשות, זה אותה הגברת בשינוי אדרת.
ג. בוא תספר לנו מה אתה היית עושה בסיטואציה הנוכחית, בדגש על הנוכחית (גורש ויאניס בסגל וחיימוב ביציע מקבל משכורת).
oranu כתב:
א. חיימוב על ראייקו זה לא חיזוק.
ב. הרוש על חיימוב זה לא היחלשות, זה אותה הגברת בשינוי אדרת.
ג. בוא תספר לנו מה אתה היית עושה בסיטואציה הנוכחית, בדגש על הנוכחית (גורש ויאניס בסגל וחיימוב ביציע מקבל משכורת).
כבר עניתי למעלה, אני לא בא להציע כלום כי בסיטואציה הנוכחית ברור שאין כבר יותר מדי מה לעשות. סתם מתבאס
הבעיה היחידה היא משחק הרגל. טאהה לוקה בזה, שיר עד שיחזור לעצמו מתנהל לאט מאוד עם הכדור, אלחמיד לוקה בזה, אנחנו מחליפים עכשיו את השוער עם משחק הרגל הכי טוב בישראל במישהו שמשחק הרגל שלו יותר קרוב לגורש מאשר לחיימוב, השאלה עד כמה זה יפגע בהנעת הכדור שלנו בטח כשמיגל עדין בחוץ...