גיא חיימוב
- ForeverRed
Re: גיא חיימוב
לחאתם יש יכולת טכנית שבאה לידיי ביטוי ביציאות קדימה, דריבל, הכנסות כדורים.
בכל הקשור לאלמנטים הבסיסיים כמו עצירת כדור, הנעת כדור ורוגע הוא לוקה. מרחק שנות אור מויטור שאי אפשר להגיד עליו שהוא שחקן לחיץ בניגוד לחאתם.
בכל הקשור לאלמנטים הבסיסיים כמו עצירת כדור, הנעת כדור ורוגע הוא לוקה. מרחק שנות אור מויטור שאי אפשר להגיד עליו שהוא שחקן לחיץ בניגוד לחאתם.
חייב להבין באיזה קטע אתם מגזימים ככה עם גורש. כן, הוא הרבה מעבר לשיא. אבל הוא עדין יציב בשער, לוקח את מה שהוא חייב לקחת ולא נותן אקסטרה.
זה לא שהוא יהיה ההבדל בין העפלה להדחה.
זה לא שהוא יהיה ההבדל בין העפלה להדחה.
ולעומת חיימוב ?ForeverRed כתב:לחאתם יש יכולת טכנית שבאה לידיי ביטוי ביציאות קדימה, דריבל, הכנסות כדורים.
טוב אז התגלה הסיפור עם חיימוב.
הכל החלטה של אלונה.
לא רצתה ולא רוצה אותו.
ולמען האמת גם מבין אותה.
הכל החלטה של אלונה.
לא רצתה ולא רוצה אותו.
ולמען האמת גם מבין אותה.
מה?אדום זקן כתב:טוב אז התגלה הסיפור עם חיימוב.
הכל החלטה של אלונה.
לא רצתה ולא רוצה אותו.
ולמען האמת גם מבין אותה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
רז זהבי הוציא ציטוטים לפנים היום.גדי כתב:
מה?
שורה תחתונה,חיימוב עשתה לאלונה קטע ובייש אותה באיזה מעמד שלא לחץ לה תיד.
ומאז מה שנקרא היא "מרוכזת בו".
לא החלטה של בכר ואין לו סיי בעניין בכלל.
הייתה מחשבה להחליף את חיימוב עוד לפני. הרי שטקוס וזובאס הם מועמדים בכירים עוד מינואר.
גם בתחילת הקיץ ניסו לעשות מהלך על שטקוס שפחות צלח (הפנייה של דודו דהאן לכץ, מה שאילץ את הצוות המקצועי לתת הבהרות לחיימוב). מה שרשמת לא נשמע הגיוני כי עשו את הבלאגן באמצע המחנה, באיזה מעמד חיימוב יכל לבייש אותה כשהם בכלל בפולין?
גם בתחילת הקיץ ניסו לעשות מהלך על שטקוס שפחות צלח (הפנייה של דודו דהאן לכץ, מה שאילץ את הצוות המקצועי לתת הבהרות לחיימוב). מה שרשמת לא נשמע הגיוני כי עשו את הבלאגן באמצע המחנה, באיזה מעמד חיימוב יכל לבייש אותה כשהם בכלל בפולין?
הסיפור עם חיימוב לא התחיל עכשיו,הוא התחיל כבר בינואר.הפועלעולה כתב:הייתה מחשבה להחליף את חיימוב עוד לפני. הרי שטקוס וזובאס הם מועמדים בכירים עוד מינואר.
חיימוב פנה לאסי ושאל אותו "מה קורה? אני רוצה להיםגש עם אלונה ולסכם על הארכת חוזה"
אסי עונה לו "תהיה רגוע,תתרכז במגרש".
חיימוב מתחיל לאבד סבלנות ובטוח שאלטנה מתעלמת ממנו בכוונה.
בחודש מרץ אלונה יורדת לדשא לאיזה טקס ולוחצת את ידי השחקנים.
חיימוב מתעלם ממנה ולא לוחץ לה תיד.
אחרי שהצוות יוצא עליו הוא שולח לה הודעה שהוא מתנצל,היא לא סולחת לו.
בקיץ הוא שוב שומע דיבורים שרוצים להחחיף אותו.
פונה לאסי ואומר לו:"תגידו לי מה קורה,יש לי ילדים,גנים,אני צריך לדעת.
אסי עונה לו:"תהיה רגוע,אתה השוער.
למחרת יוצאים פירסומים ששטקוס בבדיקות,חיימוב מתעצבן ופונה לברק.
ברק אומר לו:"זו החלטת מועדון".
לפני ימים ספורים בכר מבקש מחיימוב לחזור,חיימוב עונה לו שאין סיכוי שזה קורה,תקעתם לי סכין בגב,אני לא יכול לתת כאן 100%.
בסדר אחי? מפורט מספיק? למה הלכה לי האצבע.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נשמע יותר מדייי ילדותי.אדום זקן כתב: הסיפור עם חיימוב לא התחיל עכשיו,הוא התחיל כבר בינואר.
חיימוב פנה לאסי ושאל אותו "מה קורה? אני רוצה להיםגש עם אלונה ולסכם על הארכת חוזה"
לפני ימים ספורים בכר מבקש מחיימוב לחזור,חיימוב עונה לו שאין סיכוי שזה קורה,תקעתם לי סכין בגב,אני לא יכול לתת כאן 100%.
זה לא מתאים לאלונה.
נראה לי קרה שם עור משהו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אין לי מושג מה אתה עושה בחיים.אבל,אם אתה עובד באעזו שהוא מקום.דר אדום בנשמה כתב: נשמע יותר מדייי ילדותי.
זה לא מתאים לאלונה.
נראה לי קרה שם עור משהו.
והבוס הגדול יעבור בין העובדים שלו ולוחץ ידיים לכולם באיזה טקס חגיגי של מקום העבודה ואתה תתעלם ממנו בהפגנתיות לעיניי כולם. מבטיח לך שלמחרת הכרטיס עובד שלך לא יעבור בשעון נוכחות.
אין כאן קטע ילדותי. יש כאן יחסי בוס ועובד. בוס שנתן הכל לעובד ובזמן לפי חוזה ופתאום העובד מחליט לבייש אותו לעיניי כל. אז כן, כאן נגמר הסיפור.הכל במידה ומה שסיפר אדום זקן נכון.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מצטער.M.I.O כתב:
אין לי מושג מה אתה עושה בחיים.אבל,אם אתה עובד באעזו שהוא מקום.
והבוס הגדול יעבור בין העובדים שלו ולוחץ ידיים לכולם באיזה טקס חגיגי של מקום העבודה ואתה תתעלם ממנו בהפגנתיות לעיניי כולם. מבטיח לך שלמחרת הכרטיס עובד שלך לא יעבור בשעון נוכחות.
אין כאן קטע ילדותי. יש כאן יחסי בוס ועובד. בוס שנתן הכל לעובד ובזמן לפי חוזה ופתאום העובד מחליט לבייש אותו לעיניי כל. אז כן, כאן נגמר הסיפור.הכל במידה ומה שסיפר אדום זקן נכון.
לדעתי אם זה נכון זה ילדותי.
גם מצד חיימוב וגם מצד אלונה.
היא יכלה לשאול את חיימוב מה קרה לפניי שהיא החליטה לפטר אןתו.
לא ישר מפטרים.
חוץ מזה שעל פיטורים כאלה עובד רגיל יכול לדרוש פיצוים גבוהים כי אין פה עילה רצינית לפיטורים.
וזה הופך את כל מה שעשו לגיא חיימוב למגעיל בגלל שלא סיפרו לו כלום.
מילא אלונה הייתה קוראת לו ומפטרת אותו וגם אז זה ילדותי.
אבל מה שקרה הקיץ בכלל הזוי אם כל הסיפור היה לחיצת יד ואי הארכת חוזה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אלחמיד שחקן נהדר.maxkid22 כתב: +1
קבלת החלטות לא משהו, אבל משתפר ממשחק למשחק...
אגב, לא פוסל לנסות להפוך אותו לקשר 50-50 לצד אוגו, יכולת הגנתית יש לו, טכניקה יש לו, מהירות יש לו, מאמין שעם קצת הכוונה הוא יכול לעשות את השינוי הזה...
אני גם חלוק בדעה איזה עמדה הוא יכול להיות בשיאו
אולי ,קשר סגנון הובאן הוא יכול להיות כי יכולת מסירה לא רעה בכלל בשביל בלם יש לו,
גם כמגן ימני יש לו הרבה מה למכור
אבל מה שבטוח לקחנו אליפות איתו כבלם..
ולמה אנחנו כל כך בטוחים שרז זהבי לא סתם מבלבל את המוח כמו 90% מהתקשורת בחודשיים האחרונים?אדום זקן כתב: הסיפור עם חיימוב לא התחיל עכשיו,הוא התחיל כבר בינואר.
הפעם אני חושב שהוא לא מחרטט, אבל אני משער שהמידע הזה הגיע מחיימוב עצמו או מקורביו.. אז נראה לי אנו שומעים רק צד אחד בסיפור הזה.
להביא ציטוטים ״מדויקים״ על השתלשלות האירועים בכתב ובעל פה זה או חיימוב או אלונה או אסי הדליפו.
לדעתי אף אחד מהם לא הדליף
ברגע שרז זהבי מספר את הסיפור המלא, ומוציא את חיימוב ואלונה אשמים כמעט באותה מידה ואת אסי הש״ג, אני לא מוצא פה אינטרס להדליף את זה. יכול להיות שזה הכי קרוב לאמת אבל אני ממש לא מאמין שזה התמליל המדויק...
אני שם לב השנה לדפוס מאוד מעניין בתקשורת.
מביאים פרטים יותר מידי ״מדויקים״.. כאחד שאיבד אמון טוטאלי בתקשורת, אני יכול להגיד שגם אני ואתם יכולים לקחת בסיס קטן של אמת ולבנות תמליל.
עכשיו תעשו חישוב
רז זהבי + סיפורים הזוים שנשמעים יפה ומצחיקים = שעשועון פרי דמיונו..
לא יודע, לא נראה לי ששחקן שרוצה חוזה ארוך טווח יתעלם מאלונה.. ואם כן אז יש לו הצעה ביד (מכבי חיפה?)
לדעתי אף אחד מהם לא הדליף
ברגע שרז זהבי מספר את הסיפור המלא, ומוציא את חיימוב ואלונה אשמים כמעט באותה מידה ואת אסי הש״ג, אני לא מוצא פה אינטרס להדליף את זה. יכול להיות שזה הכי קרוב לאמת אבל אני ממש לא מאמין שזה התמליל המדויק...
אני שם לב השנה לדפוס מאוד מעניין בתקשורת.
מביאים פרטים יותר מידי ״מדויקים״.. כאחד שאיבד אמון טוטאלי בתקשורת, אני יכול להגיד שגם אני ואתם יכולים לקחת בסיס קטן של אמת ולבנות תמליל.
עכשיו תעשו חישוב
רז זהבי + סיפורים הזוים שנשמעים יפה ומצחיקים = שעשועון פרי דמיונו..
לא יודע, לא נראה לי ששחקן שרוצה חוזה ארוך טווח יתעלם מאלונה.. ואם כן אז יש לו הצעה ביד (מכבי חיפה?)