ענית על זה לבד לפני כמה ימים. רוב הכרטיסים נגד זאגרב נמכרו לפני המשחק הראשון.The red one כתב: אבל אם באמת יגיעו היום פחות מאשר לפני שבוע, איך הגיוני שמשחק לא רלוונטי באותו מחיר מביא אליו יותר אנשים ממשחק רלוונטי באותו מחיר?
הפועל באר שבע- אפועל ניקוסיה, חמישי, 20:00, טרנר
Re: הפועל באר שבע- אפועל ניקוסיה, חמישי, 20:00, טרנר
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
הסבירו את זה כבר לפניי. הרוב המוחלט נגד זאגרב קנה כרטיס לפני המשחק הראשוןThe red one כתב: אבל אם באמת יגיעו היום פחות מאשר לפני שבוע, איך הגיוני שמשחק לא רלוונטי באותו מחיר מביא אליו יותר אנשים ממשחק רלוונטי באותו מחיר?
מסכים איתך.גדי כתב:לא מבין את כל ההיסטריה שטרנר לא יהיה מלא.
אפשר לחשוב שכל המגרשים במוקדמות מלאים עם אווירת אטרף.
מדינה חופשית ומי שלא בא זה הכי סבבה ואני לא שופט אותו. קיץ, הרבה הוצאות וכל מי שהוא לא אוליגרך צריך להחליט על מה הוא מוותר. יש מי שיוותר על טרנר ויש מי שיוותר על סוף שבוע באילת או ברודוס.
מבין גם את המועדון. אתה מוריד פעם אחת את המחיר ואחר כך זה נתפס כבסיס.
שנה שעברה שילמתי עבורי ועבור הילדים שלי קרוב ל200 שקל לכרטיס למשחק מאפן נגד לוגאנו וישבנו בסוג של כלוב בפינת האצטדיון.
יש תחושה כאן שכאילו כל משחק מחכים כמה עם חרבות וסכינים כדי להוכיח לנו שטרנר זה פיקציה.
אז בואו נירגע כולנו היום יהיה לא פחות מ12000.
יפה מאוד למשחק במוקדמות בהתחשב במחיר בתקופה ובאיך שהקבוצה נראית עד כה.
- The red one
עזוב כרטיסים. לא כל מי שקנה הגיע. שורה תחתונה בסוף הגיעו 10,200 אנשים שיודעים שהם הגיעו למשחק לא רלוונטי. זה שקנית כרטיס לא אומר שאתה חייב להגיע למשחק, הרי קנו יותר מ-10,200.bs war כתב:
הסבירו את זה כבר לפניי. הרוב המוחלט נגד זאגרב קנה כרטיס לפני המשחק הראשון
אז אם יגיעו היום פחות למשחק רלוונטי זה יהיה מוזר וישמוט מתחת לרגליים את כל התירוצים של מחיר (כי המחיר אותו מחיר), עניין (כי לא היה עניין מול זאגרב) ושלב מוקדם (זאגרב סיבוב 2, זה 3)
בקצב הזה, מאמין שהמשחק יתבטל.
הגיעו לבני שמעון, קרוב קרוב אבל רחוק...
אם לא תהיה רגיעה בשעות הקרובות לדעתי יגיע גם לב"ש,
ואז הקפריסאים יתקשרו למר UEFA
הגיעו לבני שמעון, קרוב קרוב אבל רחוק...
אם לא תהיה רגיעה בשעות הקרובות לדעתי יגיע גם לב"ש,
ואז הקפריסאים יתקשרו למר UEFA
נערך לאחרונה על ידי maor20094 ב 09 אוגוסט 2018, 09:48, נערך פעם 1 בסך הכל.

אל תיתמם. הרוב המוחלט של האנשים (ובטח כשמדובר בישראלים) לא יוותר על משחק שהוא שילם עליו כבר. גם אם זה גביע הטוטו נגד חדרה.The red one כתב: עזוב כרטיסים. לא כל מי שקנה הגיע. שורה תחתונה בסוף הגיעו 10,200 אנשים שיודעים שהם הגיעו למשחק לא רלוונטי. זה שקנית כרטיס לא אומר שאתה חייב להגיע למשחק, הרי קנו יותר מ-10,200.
אז אם יגיעו היום פחות למשחק רלוונטי זה יהיה מוזר וישמוט מתחת לרגליים את כל התירוצים של מחיר (כי המחיר אותו מחיר), עניין (כי לא היה עניין מול זאגרב) ושלב מוקדם (זאגרב סיבוב 2, זה 3)
יש לך ספק שבמחירים סבירים טרנר מלא או כמעט מלא היום?
- The red one
אני בכלל לא תמים. יודע בוודאות שלפחות 500 שקנו לא הגיעו, וייתכן והמספר גדול יותר, אז מאוד לא הגיוני לי שלמשחק כזה יגיעו פחות. וזה בהנחה שיגיעו פחות, אני לא חושב שיגיעו פחות מ-10,200.bs war כתב:
אל תהיה תמים. הרוב המוחלט של האנשים (ובטח כשמדובר בישראלים) לא יוותר על משחק שהוא שילם עליו כבר.
יש לך ספק שבמחירים סבירים טרנר מלא או כמעט מלא היום?
לא יודע לגבי המחירים, כבר התחבטתי עם עצמי פה לפני כמה עמודים.
אל תהיה בטוח.אדום זקן כתב: מסכים איתך.
יש תחושה כאן שכאילו כל משחק מחכים כמה עם חרבות וסכינים כדי להוכיח לנו שטרנר זה פיקציה.
אז בואו נירגע כולנו היום יהיה לא פחות מ12000.
יפה מאוד למשחק במוקדמות בהתחשב במחיר בתקופה ובאיך שהקבוצה נראית עד כה.
המצב של הכרטיסים גרוע מאוד להיום.
ברור שאם מחיר נמוך יותר היו מגיעים יותר. זה שיעור ראשון בכלכלה. אבל בשיעורים הבאים לומדים גם שיש ערך למוצר. גם אייפון היה נמכר יותר באלפיים שקל אבל יש עניין של מיתוג.
כנראה שיש מי שחושב שלמכור ב50 שקל כרטיס למשחק באירופה זו פגיעה במותג.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
מבין לחלוטין את מי שלא מגיע, המחירים גבוהים מאוד (אני בשבויים) ואל תטיפו שככה זה היה גם לפני שנתיים..
המנוי עולה במחיר כל שנה והשנה אפילו הורידו לנו משחקים בטוטו.
אם אני צריך לשלם 2900 על מנוי ועוד 250 שח לכל משחק (2 אנשים) אז אני אשקול פעמיים אם ללכת למשחק אחד או לשמור על ה250 שקל האלה לדברים אחרים.
כמו שאמרתי אני מהאוהדים השבויים שלא פספסו הרבה משחקים בשנים האחרונות אבל גם אני התלבטתי לפני שקניתי
המנוי עולה במחיר כל שנה והשנה אפילו הורידו לנו משחקים בטוטו.
אם אני צריך לשלם 2900 על מנוי ועוד 250 שח לכל משחק (2 אנשים) אז אני אשקול פעמיים אם ללכת למשחק אחד או לשמור על ה250 שקל האלה לדברים אחרים.
כמו שאמרתי אני מהאוהדים השבויים שלא פספסו הרבה משחקים בשנים האחרונות אבל גם אני התלבטתי לפני שקניתי
אף אחד לא ביקש כרטיסים ב- 50 ש"ח גדי. אל תלך לקיצון. יש גם אמצעגדי כתב:ברור שאם מחיר נמוך יותר היו מגיעים יותר. זה שיעור ראשון בכלכלה. אבל בשיעורים הבאים לומדים גם שיש ערך למוצר. גם אייפון היה נמכר יותר באלפיים שקל אבל יש עניין של מיתוג.
המשחק עשוי להתקיים ללא קהל או לעבור לאיצטדיון אחר.
נתתי את זה כדוגמא. אני בכלל לא בטענות לאף אחד שלא בא. הכי לגיטימי ומובן. זה לא משחק הכי מעניין ואחרי קיץ כזה מגומגם ותבוסה נגד זאגרב, שובע ועוד סיבות שמנו כאן זה אפילו צפוי.bs war כתב:
אף אחד לא ביקש כרטיסים ב- 50 ש"ח גדי. אל תלך לקיצון. יש גם אמצע
לי יש.bs war כתב: יש לך ספק שבמחירים סבירים טרנר מלא או כמעט מלא היום?
המחירים באמת גבוהים, אבל זה סה"כ תירוץ.
נראים קצת פחות טוב, פחות נוצץ והטרמפיסטים בורחים מיידית.
את הטרמפיסט המצוי המחיר פחות מעניין, אם להיות שם זה IN וזה שווה תמונה לאינסטגרם אז המחיר פחות משנה בעיניו.
עצוב אבל זו התרבות היום.
פוש של ONE - פיקוד העורף יכריע האם המשחק הערב יתקיים כרגיל או ללא קהל/יועתק למקום אחר.
מה הסיכוי שזה קורה?! הזיה...
מה הסיכוי שזה קורה?! הזיה...