נייג'ל האסלביינק
- red ultras
Re: נייג'ל האסלבינק
אני חושב שאפשר להביא ב 1.5-2 שחקן שהוא טוב מנייגל ולא נופל מטוני. הבעיה שאחרי הנפילות האחרונות אני לא רואה את זה קורה. נייגל שחקן נהדר אבל הוא לא הראה דומיננטיות שמצדיקה סכומים כאלו.
בשום מציאות נייגל לא שווה יותר מטוני!
השחקן בן 27 לא 21 , לא הראה שום דומיננטיות בליגה
שמצדיקה מחיר של 2 מיליון יורו.
לפני מה שקראתי ניסו לעשות סיבוב על אלונה
ששירצקי מחזיק ב50 אחוז כרטיס נייגל עוד 30 ו20 מתחלק.
שתשאיר אותו בצפון, בסכומים האלה אפשר להביא שחקן הרבה הרבה יותר טוב ממנו .
השחקן בן 27 לא 21 , לא הראה שום דומיננטיות בליגה
שמצדיקה מחיר של 2 מיליון יורו.
לפני מה שקראתי ניסו לעשות סיבוב על אלונה
ששירצקי מחזיק ב50 אחוז כרטיס נייגל עוד 30 ו20 מתחלק.
שתשאיר אותו בצפון, בסכומים האלה אפשר להביא שחקן הרבה הרבה יותר טוב ממנו .
נייג'ל לא שווה יותר מטוני, אבל נייג'ל לא בשנת חוזה.
שחקן בשנת חוזה זה שונה משחקן שחתום 3 שנים קדימה.
כמו שקורטואה נמכר ב35-40 מיליון וקפה הגיע במקומו ב80 מיליון.
כמו שקורטואה נמכר ב35-40 מיליון וקפה הגיע במקומו ב80 מיליון.
נייג'ל שווה בשוק של היום 700000.
כל שקל מעבר זה לשלם מעל למחיר השוק איזי שיעשה חמוצים.
ככל שהוא מתבגר נהיה יותר סתום.
הוא לא סתום, זה win win situation מבחינתו.אדום זקן כתב:נייג'ל שווה בשוק של היום 700000.
אם אלונה תחליט להשתגע, הוא מרוויח.
אם נייג'ל נשאר, הוא מרוויח.
הוא לא סתם מנפיץ מחירים מטורפים, הוא באמת לא רוצה למכור.
מקווה שלא ילכו עליו.
גם כדי לחנך את החזירים, וגם כי באמת לא יודע כמה הוא יכול להתפתח כמו שטוני עשה אצלנו.
גם כדי לחנך את החזירים, וגם כי באמת לא יודע כמה הוא יכול להתפתח כמו שטוני עשה אצלנו.
אני נשבע לך בהן צדק שאם אני אלונה יוצא בהצהרה שהגשתי הצעה על סך 500,000.maxkid22 כתב: הוא לא סתום, זה win win situation מבחינתו.
אם אלונה תחליט להשתגע, הוא מרוויח.
אם נייג'ל נשאר, הוא מרוויח.
הוא לא סתם מנפיץ מחירים מטורפים, הוא באמת לא רוצה למכור.
רק ככה הם מבינים.
ככל שעובר הזמן מאז ההודעה על טוני אני מרגיש יותר ויותר שללכת על נייג’ל תהיה טעות. בעיקר בגלל המחיר וגם בגלל שמקצועית - הוא פשוט לא קיצוני.
המחיר מאוד גבוהה. בכסף הזה אפשר לעשות הרבה יותר - להגיע להסדר עם שחקנים לא נחוצים(קורהוט, פקהארט ואנסטיס) ואת השאר להשקיע בקיצוני(ימני!מליקסון ועזרא יתפסו פיקוד על צד שמאל) וקשר לאמצע.
האסלביינק לבד לא יושיע, לא יפתור את המחסור בקיצוני איכותי ובוודאות יגמור את התקציב לקיץ הנוכחי בלי שום שינויים נחוצים אחרים.
המחיר מאוד גבוהה. בכסף הזה אפשר לעשות הרבה יותר - להגיע להסדר עם שחקנים לא נחוצים(קורהוט, פקהארט ואנסטיס) ואת השאר להשקיע בקיצוני(ימני!מליקסון ועזרא יתפסו פיקוד על צד שמאל) וקשר לאמצע.
האסלביינק לבד לא יושיע, לא יפתור את המחסור בקיצוני איכותי ובוודאות יגמור את התקציב לקיץ הנוכחי בלי שום שינויים נחוצים אחרים.
- ForeverRed
אסור לאלונה להשתתף בחגיגה הזאת.
המחירים האלו באים עלינו אחר כך בהפוכה.
אם להאסלביינק חשוב להתקדם, שיוותר על האחוזים שלו בכרטיס. זה כבר יוזיל את העסקה בעשרות אחוזים.
האמת, אם כבר שמים כזאת חבילה אז עדיף את סבע. זרים אפשר לחפש גם בחוץ.
עריכה: אם כבר שמים חבילה כזאת (2) אז עדיף את עלי מוחמד. זה שחקן שמשנה קבוצה בעמדה שהכי חסרה לנו, צעיר, שכר נמוך יחסית ופוטנציאל רווח עתידי. גם להכניס לסגל לא יזיק.
המחירים האלו באים עלינו אחר כך בהפוכה.
אם להאסלביינק חשוב להתקדם, שיוותר על האחוזים שלו בכרטיס. זה כבר יוזיל את העסקה בעשרות אחוזים.
האמת, אם כבר שמים כזאת חבילה אז עדיף את סבע. זרים אפשר לחפש גם בחוץ.
עריכה: אם כבר שמים חבילה כזאת (2) אז עדיף את עלי מוחמד. זה שחקן שמשנה קבוצה בעמדה שהכי חסרה לנו, צעיר, שכר נמוך יחסית ופוטנציאל רווח עתידי. גם להכניס לסגל לא יזיק.
עם קרייזי ופוראבר מסכימים, אז מגיע פלוס לשניהם.
שאיזי יתקע עם הגזמות שלו.
- yanivnew91
החדשות הטובות היחידות להיוםסניור כתב:עם קרייזי ופוראבר מסכימים, אז מגיע פלוס לשניהם.
+1ForeverRed כתב:יסלחו לי מר נייגל ואדון שירצקי, אבל מי הוא שנשלם עליו אפילו חצי מהסכום הזה?
לא הגיוני מה שנהיה פה ועם כל הצער אי אפשר לשתף עם זה פעולה.
לדרוש בשוק בלי תחרות (מכבי וחיפה לא בתמונה) סכומים כאלה על שחקן בן 27 זה גובל בחוצפה.
במחיר הזה (וגם בהרבה פחות) שישאר איפה שהוא כעת.
נאלץ להסתדר בלעדיו.
אם יש לנו כסף כרגע מציע לוודא קודם כל שאוגו לא יעשה "ויברח" כמו וואקמה.
ונעשתה בחירה טובה!izguy83 כתב: יכולת למכור אותו בדיוק לפני שנה בסכומים האלה. בחרו להשאיר אותו ולקחת עוד אליפות.
+1CrazyRed7 כתב:ככל שעובר הזמן מאז ההודעה על טוני אני מרגיש יותר ויותר שללכת על נייג’ל תהיה טעות. בעיקר בגלל המחיר וגם בגלל שמקצועית - הוא פשוט לא קיצוני.