הוא שנה 6 בישראל.red ultras כתב:אם היו מציעים לו פה 700 בחוזה ל3 שנים הוא היה נשאר.
בשביל שהוא יקבל 700 נטו, אלונה צריכה לשלם 1.4 מליון.
הוא שנה 6 בישראל.red ultras כתב:אם היו מציעים לו פה 700 בחוזה ל3 שנים הוא היה נשאר.
בטוח שהיתה הצעה על השולחן.. לדעתי רחוק מהמציאות הסכומיםCrazyRed7 כתב:לא יודע בוודאות של 100% אבל הבחור שאמר לי די אמין;
אלונה הציעה לו 2.2 מיליון יורו ל3 שנים כדי שישאר. הוא ביקש בכל זאת לצאת להתרשמות ולנהל מו״מ עם הטורקים.
גם קאנסליישןThe red one כתב:עמוד שעושה רושם של אמין
https://twitter.com/DerinTRABZONSP1/sta ... 1212901376" onclick="window.open(this.href);return false;
התרגום -
Nwakemeye transfers will have a problem with tomorrow's player tomorrow will be the last situation is not correct in the form of cancellation
תרגום עקום, אם יש כאן מישהו שיודע לתרגם יותר טוב אז שתף אותנו. צמד המילים פרובלם ונוט קורקט מעלה חשד למשהו
סאמק, איך אפשר לעבור למדינה שהשפה שלה נשמעת כמו שילשול אחרי צ'ולט של שבתThe red one כתב:עמוד שעושה רושם של אמין
https://twitter.com/DerinTRABZONSP1/sta ... 1212901376" onclick="window.open(this.href);return false;
התרגום -
Nwakemeye transfers will have a problem with tomorrow's player tomorrow will be the last situation is not correct in the form of cancellation
תרגום עקום, אם יש כאן מישהו שיודע לתרגם יותר טוב אז שתף אותנו. צמד המילים פרובלם ונוט קורקט מעלה חשד למשהו
לא נשמע הגיוני וגם אם אלו הסכומים אז לעיתוי יש משמעות.CrazyRed7 כתב:לא יודע בוודאות של 100% אבל הבחור שאמר לי די אמין;
אלונה הציעה לו 2.2 מיליון יורו ל3 שנים כדי שישאר. הוא ביקש בכל זאת לצאת להתרשמות ולנהל מו״מ עם הטורקים.
עזוב גם אם היו מאריכים חוזה בקיץ שעבר, ברגע ששחקן מקבל הצעה כספית גדולה משמעותית זה משהו שקשה לסרב לו בשלב הזה של הקריירה.ForeverRed כתב: לא נשמע הגיוני וגם אם אלו הסכומים אז לעיתוי יש משמעות.
בנאדם שהרגיש לא מוערך ולא זכה ליחס שהוא מצפה לקבל, ברגע שתהיה לו הזדמנות ללכת הוא לא יחשוב פעמיים.
במילים אחרות, נזכרו מאוחר מדי, אם בכלל.
אני גם הבנתי שקיבל הצעה מהקבוצה ל-700 אלף יורו נטו לעונה.CrazyRed7 כתב:לא יודע בוודאות של 100% אבל הבחור שאמר לי די אמין;