לכו תביאו לי אריה
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
לכו תביאו לי אריה
הטור של דודו עזריה ב"כל בי", לקראת המשחק מול הפועל ת"א:
קאלה שחרר את שמעון מהחניקה הוא עוד לא טעה אז אל תחנוק אותו.
מה ז"א במהלך המשחק הוא יצדיק את החניקה? אז במחצית תצעק עליו ותעשה מה שאתה יודע, נו אתה רואה שאני מנסה פה לדבר.
יופי, תודה נשמה.
שמעון תסדיר נשימה ותפסיק לעצבן את קאלה.
אז ככה, לא יודע בני כמה הייתם ולא בטוח שאז בכלל שיחקתם כדורגל אבל פעם, ממש ממש מזמן כולם היו פוחדים להגיע לאצטדיון הזה, כ"כ פוחדים שאם היו מציעים להם לחסוך את הנסיעה ולקחת נקודה הם היו אומרים תודה ונותנים טיפ.
אנחנו הולכים להחזיר את החשש הזה, להחזיר לאצטדיון הזה את ההרתעה ולמרות שהיה נחמד אם היינו מפרקים את רעננה במחזור הראשון, זה לא היה יוצר אותה.
בכדי ליצור אותה אנחנו צריכים להרוג כאן את האריות, והחודש הזה בא לנו בהזמנה, אחרי שננצח כאן את הפועל ת"א ,מכבי חיפה ובית"ר ירושלים אימת וסרמיל תחזור לליגה, שלא לדבר על מה שיקרה כאן ביציעים ובעיר. חודש אחד טוב ואתם תראו איך שהאנרגיות שיגיעו מהקהל הזה יטיסו אתכם קדימה בלי שתרגישו.
הפועל ת"א קבוצה טובה זה נכון, זה אומר שאתם צריכים לתת הרבה יותר ממה שנתתם עד עכשיו וברור לי שאתם מסוגלים, בשביל לנצח את רעננה בבית ולעשות תיקו בחוץ לא הייתי צריך להביא אתכם.
בשביל זה הקבוצה של השנה שעברה הייתה מספיקה .
הביאו אתכם לכאן בשביל המשחקים האלו, בשביל שתסתכלו להם בלבן של העיניים מתחילת המשחק ותגרמו להם להבין שאתם לא צריכים לשחק ביום חמישי נגד סלטיק אז אין לכם בעיה לרוץ פי 2 מהר ממה שאתם יכולים.
תגרמו להם להבין שהם הגיעו למגרש שלכם ופה הם לא לוקחים נקודות.
תגרמו להם להבין שעדיף להם שישמרו כוחות ורגליים לסלטיק , שישנאו כל דקה במשחק.
חבר'ה לא הייתם פה אמנם ב 4 השנים האחרונות, ז"א חוץ ממך אביה, אבל מחכים פה למשחק הזה, למשחקים האלו .
תעלו לדשא ותגרמו לקהל העצום שלנו להפחיד אותם, תתנו לקהל הזה את התחושה שאתם לא יורדים מהמגרש בלי נקודות, כששקט תעשו גליץ ליד הקרן בחצי שלהם ותכניסו את האוהדים למשחק.
ושמעון, עשה טובה תשאר בריכוז ובלי שטויות, אני לא רוצה שתרגיז לי את קאלה.
בהצלחה חבר'ה, לכו תביאו לי אריה .
קאלה שחרר את שמעון מהחניקה הוא עוד לא טעה אז אל תחנוק אותו.
מה ז"א במהלך המשחק הוא יצדיק את החניקה? אז במחצית תצעק עליו ותעשה מה שאתה יודע, נו אתה רואה שאני מנסה פה לדבר.
יופי, תודה נשמה.
שמעון תסדיר נשימה ותפסיק לעצבן את קאלה.
אז ככה, לא יודע בני כמה הייתם ולא בטוח שאז בכלל שיחקתם כדורגל אבל פעם, ממש ממש מזמן כולם היו פוחדים להגיע לאצטדיון הזה, כ"כ פוחדים שאם היו מציעים להם לחסוך את הנסיעה ולקחת נקודה הם היו אומרים תודה ונותנים טיפ.
אנחנו הולכים להחזיר את החשש הזה, להחזיר לאצטדיון הזה את ההרתעה ולמרות שהיה נחמד אם היינו מפרקים את רעננה במחזור הראשון, זה לא היה יוצר אותה.
בכדי ליצור אותה אנחנו צריכים להרוג כאן את האריות, והחודש הזה בא לנו בהזמנה, אחרי שננצח כאן את הפועל ת"א ,מכבי חיפה ובית"ר ירושלים אימת וסרמיל תחזור לליגה, שלא לדבר על מה שיקרה כאן ביציעים ובעיר. חודש אחד טוב ואתם תראו איך שהאנרגיות שיגיעו מהקהל הזה יטיסו אתכם קדימה בלי שתרגישו.
הפועל ת"א קבוצה טובה זה נכון, זה אומר שאתם צריכים לתת הרבה יותר ממה שנתתם עד עכשיו וברור לי שאתם מסוגלים, בשביל לנצח את רעננה בבית ולעשות תיקו בחוץ לא הייתי צריך להביא אתכם.
בשביל זה הקבוצה של השנה שעברה הייתה מספיקה .
הביאו אתכם לכאן בשביל המשחקים האלו, בשביל שתסתכלו להם בלבן של העיניים מתחילת המשחק ותגרמו להם להבין שאתם לא צריכים לשחק ביום חמישי נגד סלטיק אז אין לכם בעיה לרוץ פי 2 מהר ממה שאתם יכולים.
תגרמו להם להבין שהם הגיעו למגרש שלכם ופה הם לא לוקחים נקודות.
תגרמו להם להבין שעדיף להם שישמרו כוחות ורגליים לסלטיק , שישנאו כל דקה במשחק.
חבר'ה לא הייתם פה אמנם ב 4 השנים האחרונות, ז"א חוץ ממך אביה, אבל מחכים פה למשחק הזה, למשחקים האלו .
תעלו לדשא ותגרמו לקהל העצום שלנו להפחיד אותם, תתנו לקהל הזה את התחושה שאתם לא יורדים מהמגרש בלי נקודות, כששקט תעשו גליץ ליד הקרן בחצי שלהם ותכניסו את האוהדים למשחק.
ושמעון, עשה טובה תשאר בריכוז ובלי שטויות, אני לא רוצה שתרגיז לי את קאלה.
בהצלחה חבר'ה, לכו תביאו לי אריה .
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
Re: לכו תביאו לי אריה
הלוואי,
מנצחים בע"ה.. (:
מנצחים בע"ה.. (:
[font=Arial]עד מתי יוני 06 ?!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
ג. שליט .[/font]
הקהל לא מקלל , אני אוהב את הפועל .
רוביק, הפועל = באר שבע, באר שבע = הפועל !!
גם כדורגל זו תרבות !!
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
בעזרת ה'!!!
יאאלה הפועל!
יאאלה הפועל!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
בעזרת ה'!!!
יאאלה הפועל!
יאאלה הפועל!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
טור יפה כל הכבוד יאללה הפועלל 
ההיתי מקריא את זה לשחקנים לפני המשחק ..!
זה אפשרי בהחלט לא משחקים פה מול ברצלונה
צריך לבוא לשחק טוב להילחם והכדור יכנס גם
זה שי !
זה אפשרי בהחלט לא משחקים פה מול ברצלונה
צריך לבוא לשחק טוב להילחם והכדור יכנס גם
זה שי !

טור אחד היפים!
כמו שאמר CK
אל תירא הפועל אל תירא,
כי גור אריה הלא אתה,
ואריה אם ישאג, מי לא ירא?
מי לא ירא?!!
כמו שאמר CK
אל תירא הפועל אל תירא,
כי גור אריה הלא אתה,
מי לא ירא?!!
רק אהבה תנצח...
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
הללויהnitsande כתב:טור אחד היפים!
כמו שאמר CK
אל תירא הפועל אל תירא,
כי גור אריה הלא אתה,
מי לא ירא?!!

- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
טור ממצה וקולע.
רק תנו פה לאוהדים לטעום כמה נצחונות במשחקים שכאלו, ותראו איך הטירוף חוגג!!
רק תנו פה לאוהדים לטעום כמה נצחונות במשחקים שכאלו, ותראו איך הטירוף חוגג!!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
באר-שבע נוטה לפשל נגד ה'גדולות', והזכרתי את זה באחד הטופיקים בשבוע שעבר.
זו ההזדמנות לפתוח דף חדש נגד ה'גדולות', ושכל הכשלונות במשחקים מולם (בעונת 2001-2002 - רק נקודה אחת מתוך 12 נגד ה'גדולות', ונחשו נגד מי? יפה! הפועל תל אביב!) יהפכו להצלחות, כבר מהערב.

זו ההזדמנות לפתוח דף חדש נגד ה'גדולות', ושכל הכשלונות במשחקים מולם (בעונת 2001-2002 - רק נקודה אחת מתוך 12 נגד ה'גדולות', ונחשו נגד מי? יפה! הפועל תל אביב!) יהפכו להצלחות, כבר מהערב.