טוני נוואקמה
Re: טוני נוואקמה
הנס הוא טראמפ... אם החוזה ביורו, המשמעות היא תשלום אדיר ובלתי צפוי מראש בתרגום למטבע מקומי.
ייתכן וזה גם גורם לבעיות רוחביות עם שחקנים אחרים, שאולי לא הגנו על עצמם מהמטבע המקומי.
ייתכן וזה גם גורם לבעיות רוחביות עם שחקנים אחרים, שאולי לא הגנו על עצמם מהמטבע המקומי.
אני גם צופה לחץ על בש מצד הטורקים ומצד ווקמה להוריד בדמי המעבר בגלל הנושא ההזוי הזה. זה לא גמור עד שזה לא גמור.
אז שישלמו שקל וחצי? זה לא עובד ככהMikiRed כתב:אני גם צופה לחץ על בש מצד הטורקים ומצד ווקמה להוריד בדמי המעבר בגלל הנושא ההזוי הזה. זה לא גמור עד שזה לא גמור.
וטוני ינגן על ההבטחה שנתנו לו שנה שעברהMikiRed כתב:אני גם צופה לחץ על בש מצד הטורקים ומצד ווקמה להוריד בדמי המעבר בגלל הנושא ההזוי הזה. זה לא גמור עד שזה לא גמור.
- ForeverRed
טוני יעבור.
צריך להפנים ולהתקדם הלאה.
ללא 3-4 שחקנים חדשים אנחנו נהיה בבעיה גדולה העונה.
חותם על 2 שהם בול פגיעהForeverRed כתב:טוני יעבור.
בדיוק. עזיבת טוני תשאיר חתיכת בור עמוק.ForeverRed כתב:טוני יעבור.
יש לו יכולות ומאפיינים במשחק שאין לאף שחקן בליגה לדעתי.
ובכלל יש לו כמה יכולות ברמה הגבוהה ביותר בעולם לדעתי.
לא קיים תחליף לטוני.
המועדון יצטרך לחזק במהרה ולמלא את הבור שנוצר ולקלוע בול ברכש. מרחם עליהם שם למעלה.
בינתיים הדיבור הוא שאם מודחים נגד ניקוסיה (בואו נהיה ריאליים, 90% שזה מה שיקרה) לא יגיע מחליף.
עזרא יכנס להרכב, זריהן ובבסט מחליפים.
אוי ואבוי.yossi כתב:בינתיים הדיבור הוא שאם מודחים נגד ניקוסיה (בואו נהיה ריאליים, 90% שזה מה שיקרה) לא יגיע מחליף.
מהלך כזה בהחלט יסמן שיש החלטות שהן לא ברק בכר.
קורא על הגישה של המועדון כפי שמצטיירת בכתבה של וואלה, מה אני אגיד לכם? זה כמעט מכעיס.
מדברים שם על סכומים גדולים ש"נחסכו", על העבודה שלא בטוח יגיע מחליף, התנהלות וגישה של משהו בסגנון בין קריית שמונה לאשדוד.
אני אף פעם לא עשיתי אבל קשה לי לא לקשור רגע את מחירי המנויים והעלייה במחירים השנה (אפילו אם מדובר ב3%), אני חושב ששכחו שם שהגרעין הקשה של האוהדים הוא משהו כמו 5,000, לעשות פה עונה של "שפיות כלכלית" והתבוססות על שחקנים ישראלים מבטיחים (או מבוגרים) לא תשרת אותם לטווח הארוך בלשון המעטה.
כמות המנויים היא נגזרת מהייפ המטורף שהיה סביב הקבוצה, העובדה שכל שנה הגיעו לכאן כוכבים וממש מדובר בביצה ותרנגולת.
כשאתה מעלה מחירים או שומר אותם על רף גבוה אתה משדר לאוהדים שאתה בונה קבוצה שמכוונת הכי גבוה ו-וואלה זה לא המצב השנה.
להבדיל אלף אלפי הבדלות, אבל באופן יחסי למקום בו אנחנו נמצאים כרגע? קצת מזכיר את ההתנהלות בעונה השנייה של קלינגר
מדברים שם על סכומים גדולים ש"נחסכו", על העבודה שלא בטוח יגיע מחליף, התנהלות וגישה של משהו בסגנון בין קריית שמונה לאשדוד.
אני אף פעם לא עשיתי אבל קשה לי לא לקשור רגע את מחירי המנויים והעלייה במחירים השנה (אפילו אם מדובר ב3%), אני חושב ששכחו שם שהגרעין הקשה של האוהדים הוא משהו כמו 5,000, לעשות פה עונה של "שפיות כלכלית" והתבוססות על שחקנים ישראלים מבטיחים (או מבוגרים) לא תשרת אותם לטווח הארוך בלשון המעטה.
כמות המנויים היא נגזרת מהייפ המטורף שהיה סביב הקבוצה, העובדה שכל שנה הגיעו לכאן כוכבים וממש מדובר בביצה ותרנגולת.
כשאתה מעלה מחירים או שומר אותם על רף גבוה אתה משדר לאוהדים שאתה בונה קבוצה שמכוונת הכי גבוה ו-וואלה זה לא המצב השנה.
להבדיל אלף אלפי הבדלות, אבל באופן יחסי למקום בו אנחנו נמצאים כרגע? קצת מזכיר את ההתנהלות בעונה השנייה של קלינגר
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
השמועות הם שכניראה התשלום מהטורקים יועבר בשתי פעימות (500 אלף יורו עכשיו ו-500 אלף יורו בקיץ הבא) ככה שיכול להיות שהסנקציות של טראמפ לא ישפיעו על המעבר.MikiRed כתב:הנס הוא טראמפ... אם החוזה ביורו, המשמעות היא תשלום אדיר ובלתי צפוי מראש בתרגום למטבע מקומי.

חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
עלוב, מביך ומבישSir Alex Ferguson כתב: השמועות הם שכניראה התשלום מהטורקים יועבר בשתי פעימות (500 אלף יורו עכשיו ו-500 אלף יורו בקיץ הבא) ככה שיכול להיות שהסנקציות של טראמפ לא ישפיעו על המעבר.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רציתי לכתוב, השגת אותי.ניב כתב:קורא על הגישה של המועדון כפי שמצטיירת בכתבה של וואלה, מה אני אגיד לכם? זה כמעט מכעיס.
כשקנינו מינויים בסולד אאוט ובמחיר מוגדל(שוב), לא הכינו אותנו לעונה פיננסית. עכשיו יקומו כל מסנגרי השבט ויגידו "אלונה ואירופה ובלה בלה בלה", בשורה התחתונה, אם בקאמרי לא יעבדו קשה כל בוקר כדי להביא את ההצגות הכי טובות, הקהל יצביע ברגליים.
עכשיו אפשר להגיד שזה כדורגל ואהבה אמיתית ושהאהדה לא תלויה בהצלחה או כישלון ואולי גם צודקים, אבל לאורך זמן, את מרבית הקהל, זה ממש לא יעניין.
המחליפים לא נאווקמה לא יכולים להיות בן בסט או עזרא.
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 12 אוגוסט 2018, 10:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מה עלוב, מביך ומביש בזה?חלוקת תשלומים מקובלת בכל העולם.ניב כתב: עלוב, מביך ומביש
איך עונה פיננסית אם התקציב לא ירד?Totti כתב: רציתי לכתוב, השגת אותי.
כשקנינו מינויים בסולד אאוט ובמחיר מוגדל(שוב), לא הכינו אותנו לעונה פיננסית. עכשיו יקומו כל מסנגרי השבט ויגידו "אלונה ואירופה ובלה בלה בלה", בשורה התחתונה, אם בקאמרי לא יעבדו קשה כל בוקר כדי להביא את ההצגות הכי טובות, הקהל יצביע ברגליים.
עכשיו אפשר להגיד שזה כדורגל ואהבה אמיתית ושהאהדה לא תלויה בהצלחה או כישלון ואולי גם צודקים, אבל לאורך זמן, את מרבית הקהל, זה ממש לא יעניין.
המחליפים לא נאווקמה לא יכולים להיות בן בסט או עזרא.