טוני נוואקמה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
ניב

Re: טוני נוואקמה

שליחה על ידי ניב »

אגב הרשו לי לחזור דווקא לעניין התשלומים באם יקרה,
מניין האומץ לעשות דבר כזה במציאות הכלכלית בטורקיה?
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

Totti כתב: אחלה, יכול להיות. כל הדיבור הוא על מצב שלא מגיע.

אתה חושב שזה מהלך שווה לסנגר גם עליו?
לא, אבל זה לא העניין..
קצת קשה לי לבקר את אלונה כשהיא מעמידה כאן תקציב של 70 מיליון ומביאה המון כסף מהבית בעונה ללא אירופה.
הרבה כסף הלך והולך על שחקנים שנכשלו(ועל זה צריך לתת דגש) ומשלמים על זה מחיר כבד. מבאס אבל צריך גם להבין את הסיטואציה הלא פשוטה הזו.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Totti כתב: רציתי לכתוב, השגת אותי.
כשקנינו מינויים בסולד אאוט ובמחיר מוגדל(שוב), לא הכינו אותנו לעונה פיננסית. עכשיו יקומו כל מסנגרי השבט ויגידו "אלונה ואירופה ובלה בלה בלה", בשורה התחתונה, אם בקאמרי לא יעבדו קשה כל בוקר כדי להביא את ההצגות הכי טובות, הקהל יצביע ברגליים.

עכשיו אפשר להגיד שזה כדורגל ואהבה אמיתית ושהאהדה לא תלויה בהצלחה או כישלון ואולי גם צודקים, אבל לאורך זמן, את מרבית הקהל, זה ממש לא יעניין.

המחליפים לא נאווקמה לא יכולים להיות בן בסט או עזרא.
מסכים ומחזק.
יש חשש שמלווה אותי כבר תקופה שאלונה התאהבה בקונספט של קבוצה רווחית (או לא הפסדית) בשנים האחרונות.

כל האווירה סביב המועדון מרמזת על ניסיון למזער נזקים. ההשלכות של זה עלולות להיות הרסניות.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

CrazyRed7 כתב: לא, אבל זה לא העניין..
קצת קשה לי לבקר את אלונה כשהיא מעמידה כאן תקציב של 70 מיליון ומביאה המון כסף מהבית בעונה ללא אירופה.
הרבה כסף הלך והולך על שחקנים שנכשלו(ועל זה צריך לתת דגש) ומשלמים על זה מחיר כבד. מבאס אבל צריך גם להבין את הסיטואציה הלא פשוטה הזו.
להפועל באר שבע יש הכנסות ברוטו של 35 מיליון שקלים בשנה (עפ דוחות כספיים שפורסמו) כתוצאה ממכירת מינויים,כרטיסים ספונסרים. לא זוכר אם גם מרצנדייז נכנס, יתכן ולא.

חלק ניכר מההכנסות הללו, הן פועל יוצא של הצלחה.

המשוואה פשוטה, תתחיל להכשל(באופן כזה או אחר), ההכנסות יפגעו. לראיה, היציעים הריקים נגד אפואל.

זה כדור שלג שלא ניתן לעצור אותו, אלא בהשקעה נוספת.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

CrazyRed7 כתב: לא, אבל זה לא העניין..
זה קל להגיד עכשיו. כשאתה מסתכל על העונה הנוכחית. עונה הבאה תצטרך לעשות פירוק והרכבה מחדש לכל הסגל וזה בטח לא יעלה פחות עם הסטנדרטים שאלונה הציבה במחירי רכישת השחקנים. מחליף לטוני לא אמור להיות בהסתכלות קצרת טווח. זה שחקן שתפר פה את כל הליגה 3 עונות ברצף.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

הפועלעולה כתב:אתם חייבים להפסיק להשוות את טוני לישראלים שנקנו במחיר מופקע. מדד לא משקף בעליל
וטל בן חיים שנמכר לאירופה ב- 3 מיליון יורו זה מדד מספיק משקף?
או אפילו דוידזאדה שנמכר בערך באותו הסכום שטוני הולך להימכר?

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

bs war כתב:
וטל בן חיים שנמכר לאירופה ב- 3 מיליון יורו זה מדד מספיק משקף?
או אפילו דוידזאדה שנמכר בערך באותו הסכום שטוני הולך להימכר?
אתה מתעלם מזה שהיה סיכום בין טוני לקבוצה שנה שעברה.
לא רלוונטי מה בכמה נקנו או נמכרו שחקנים אחרים.

באמת מנסה להיכנס לראש של כל מי שזועק על המחיר, מה האינטרס של אלונה למכור בקצת כאשר היא "יכולה" למכור ביותר?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גדי כתב:

באמת מנסה להיכנס לראש של כל מי שזועק על המחיר, מה האינטרס של אלונה למכור בקצת כאשר היא "יכולה" למכור ביותר?
לא יכןלה. הוא בשנת חוזה.
מיליון אירו זה מכובד בהחלט.

שווה לנו? כנראה שלא.

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

גדי כתב:

אין לה אינטרס כזה. זה סתם מתסכל שזו התמורה שנקבל על שחקן כמו טוני

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

איגייבור נמכר בחצי מיליון יורו בינואר לסיום החוזה, זה מדד?

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב: זו ידיעה שפורסמה בתקשורת ודיברו עליה כאן כמה הודעות מעלה.

לא ביקרתי שום דבר נתון, אלא מה דעתי על מהלך שכזה, במידה ויצא לפועל.

להכריז על בן בסט או עזרא כמחליפים של הכוכב הכי גדול שלנו, זה מחדל.

אם וכאשר...מדגיש שוב.
אחי,
שנינו יודעים שהתקשורת לא באמת יודעת או מייצגת מציאות. גם לגבי טוני, אין דבר אחד שהיא מביאה שלא מופיע בתקשורת הטורקית ואפילו אני עושה גוגל טרנסלייט וקורא את הדברים.

להבנתי יש שני דברים שקרו הקיץ שבהם המועדון כשל. עניין השוער היווני והצרפתי.
מצד שני אני לא נזעק לצייר תמונה שחורה. אנחנו עדיין באוגוסט.

אני מקבל באהבה את הכישלונות. זה קודם כל מזכיר לי עד כמה זכיתי בשנים האחרונות לאושר ואני גם סומך על מקבלי ההחלטות שידעו לתקן.
עצם העובדה שהביאו את הרוש מלמדת שלא אגו מנהל את קבלת ההחלטות אלא היכולת להכיר בטעויות גם תוך כדי תנועה וגם במחיר הרבה מאוד כסף. אני לא מקל ראש בזה כלל וכלל.
יש רצון גדול להתחזק בסבע ובהולנדי של איזי. זה עניין של מו"מ.

המצב מאוד מורכב
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

M.I.O.E
Title: זה יתכן זה אפשרי!!

שליחה על ידי M.I.O.E »

איך אפשר למצוא מחליף לטוני במעט זמן שנשאר כשמחליף לבוזגלו עדיין לא מצאנו משנה שעברה.
כהתחיל החלון,חשבנו שבצד ימין צריך לחזק,. לא רק שלא התחזקנו שם אלא גם צד שמאל שלנו נפגע.
אני מאמין שיהיה משהו עד סוף חלון העברות.

טפי על החלון הזה..

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב: לא יכןלה. הוא בשנת חוזה.
מיליון אירו זה מכובד בהחלט.

שווה לנו? כנראה שלא.
הכי שווה לנו אם היה נשאר ונשאר מחוייב.
קל להתעלם מזה אבל מאז ההפסד למאריבור ראינו רק מספר מועט של משחקים בהם טוני הראה את מה שהוא יודע (משחקים ענקיים - ביתר בטדי פעמיים, נתניה חוץ.....)
מצד שני היה טוני כועס, מתוסכל. עד היום לא ברור מה היה לו שגרם לו להיעדר כל כך הרבה. אין שום מידע כמובן אז ייתכן שאני סתם מעלה חשד. גם הקיץ הזה טוני הבהיר היטב שהוא לא מרוצה. הוא חזר באיחור ניכר לארץ ולא התאמן בכלל.

לא חושב שלמישהו יש ספק שטוני הוא השחקן הגדול ביותר שהיה לנו. שלוש שנים של אושר צרוף. אבל לי זה ברור שטוני רוצה להמשיך הלאה. זה עצוב מאוד.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גדי,

לגבי ההודעה הראשונה,
אף אחד לא אומר לצאת לכיכר ולהפגין. אבל אי הבאת מחליף לנאווקמה זו פגיעה קשה מאוד בקבותה ובכוח ההרתעה שלה וכפי שאמרתי קודם, יהיו לה השלכות קשות (כנראה) על הכנסות עתידיות והשגיות.

לגבי ההודעה השנייה,
אני איתך. עפ כל הכאב, טוני מעוניין באתגר חדש וכמו שאמרת נכון, הוא לפרקים נראה לא איתנו כבר אשתקד.
לא משתלם לנו הסכום, ברמה הכלכלית נטו. אנחנו מאבדים כוכב גדול והולכים להשקיע (במידה ואכן נעשה כך), על שחקנים פחות טובים משמעותית, הרבה יותר כסף.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב:גדי,

לגבי ההודעה הראשונה,
אף אחד לא אומר לצאת לכיכר ולהפגין. אבל אי הבאת מחליף לנאווקמה זו פגיעה קשה מאוד בקבותה ובכוח ההרתעה שלה וכפי שאמרתי קודם, יהיו לה השלכות קשות (כנראה) על הכנסות עתידיות והשגיות.

לגבי ההודעה השנייה,
אני איתך. עפ כל הכאב, טוני מעוניין באתגר חדש וכמו שאמרת נכון, הוא לפרקים נראה לא איתנו כבר אשתקד.
לא משתלם לנו הסכום, ברמה הכלכלית נטו. אנחנו מאבדים כוכב גדול והולכים להשקיע (במידה ואכן נעשה כך), על שחקנים פחות טובים משמעותית, הרבה יותר כסף.
אבל איפה מוצאים מחליף לטוני? הרי אף אחד מאיתנו לא חלם שהוא יגדל לכזו מפלצת?
יהיו פה 5 זרים בסוף מעבר לוויטור. יש שלושה שזה משחק פוקר איתם כרגע כי זה רק כסף.
מקווה שיצליחו להביא מישהו משמעותי יותר ממה שקיבלנו בשנתיים האחרונות. מישהו שינצח משחקים לבד.

שלח תגובה