The red one כתב:
לא זוכר כרגע, אבל זה לא משנה, כי מלודוגורץ יצאו ב-3/4 שנים האחרונות שלושה שחקנים לליגות גדולות. וזהו. זאת אומרת שאם ניקח 10 שנים אחורה אז גם יצאו משם שלושה שחקנים, ואני דיי בטוח (שוב, לא בדקתי תאריכים, אבל מניח שכן) שגם מישראל יצאו לליגות האלה לפחות 3 שחקנים בעשר השנים האחרונות (רק ורמוט ושכטר הם שניים)
אז תגיד - לודוגורץ הפכה להיות לודוגרץ רק בשנים האחרונות, אז סבבה. 15/16 יצא אחד לשאלקה, 16/17 לא יצא מישהו לליגה גדולה, 17/18 יצאו לבורדו ואטלנטה והעונה לא יצא אף אחד. זה לא יציב. אם משנת 2015 היו מוציאים כל עונה 3-4 שחקנים לליגות גדולות, הייתי אומר שזה מעיד משהו על המועדון עצמו ועל איך שמסתכלים עליו באירופה, ולא על 3 שחקנים ספציפיים שהיו מאוד טובים שם.
על מה אתה מדבר תגיד לי? איזה מועדון בארץ הוציא 3 שחקנים ב- 4 שנים למועדונים כמו שאלקה, בורדו ואטאלנטה?
"זהו" עאלק
א. חמור מאוד אם יגיע לחיפה
ב. לא רואה אותם משלמים 2 מיליון יורו עליו
ג. מדובר באתר חדשות שקרי, מגמתי אשר מנוהל ברובו על ידי אוהדי מכבי חיפה ומכבי תל אביב שלא מתביישים לייצר אצלם מציאות מקבילה לאמת כבר כמה שנים. לאחרונה, אין ממש הבדל בינם לבין האתר של אופירה.
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."
גדי כתב:
ויש שמעדיפים אותנו.
מישהו פה חושב שחזרנו ל2012?
מה קרה לכם?
איפה אמרתי דבר כזה?
אלדר דיבר על כך שכבר היום התחרות קשה והביע חשש מהיום שאחרי ההצלחות.
אם כבר היום וכשהפערים בין הקבוצות ברורים יש שחקנים שמעדיפים את חיפה, מה יקרה כששתי הקבוצות יהיו באותה רמה מקצועית?
במובן מסוים אני מבין את החשש שלו.
אסור לנו להוריד רגל מהגז כי אחר כך קשה לחזור.