קפואים
קפואים
"זה אפטיות שאתה רואה על השחקנים, זה שיתוק. הלחץ פה פשוט מטורף."
גיא לוי, בפגישת אוהדים אחרי שאמרתי לו שאני לא מבין למה עשרה שחקנים נראים כאילו אין להם כוח לשחק.
אז גיא לוי כבר לא פה, וכמעט כל השחקנים משנה שעברה לא על המגרש. ועדיין אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא זיהה את הבעייה מצויין. יו"ר התחלף, מאמנים, כל השחקנים ועדיין אותו דבר.
אתה רואה את הקיפאון, אתה רואה את החוסר תנועה, אתה רואה את הבלבול, וזה לא משנה אם קוראים לו אילוז או אייל שן או רביבו. יש משהו משתק בהפועל באר שבע שגורם לכל השחקנים לאבד את עצמם.
לראות את המחצית השנייה היום ולהתחרפן איך כלום לא משתנה. זה לא שאי אפשר להפסיד, אבל לא יכול להיות ששוב כל השחקנים קופאים, בורחים מהכדור, לא זזים בלעדיו, לא מנסים יותר מדי.
והאמת שזה לא כזה מפתיע, שעל כל מסירה לא מדוייקת יש לך "אווווו" בעוצמת 8 דציבל מהיציע אולי קשה לשחק. אם יש משהו ששווה לשמר מגיא לוי זה ההתעקשות שלו להרגיע את האווירה במועדון המטורף הזה, שזה יקרה זה כבר פחות ישנה מי יהיה על המגרש ובאיזה שיטה.
גיא לוי, בפגישת אוהדים אחרי שאמרתי לו שאני לא מבין למה עשרה שחקנים נראים כאילו אין להם כוח לשחק.
אז גיא לוי כבר לא פה, וכמעט כל השחקנים משנה שעברה לא על המגרש. ועדיין אי אפשר להתעלם מהעובדה שהוא זיהה את הבעייה מצויין. יו"ר התחלף, מאמנים, כל השחקנים ועדיין אותו דבר.
אתה רואה את הקיפאון, אתה רואה את החוסר תנועה, אתה רואה את הבלבול, וזה לא משנה אם קוראים לו אילוז או אייל שן או רביבו. יש משהו משתק בהפועל באר שבע שגורם לכל השחקנים לאבד את עצמם.
לראות את המחצית השנייה היום ולהתחרפן איך כלום לא משתנה. זה לא שאי אפשר להפסיד, אבל לא יכול להיות ששוב כל השחקנים קופאים, בורחים מהכדור, לא זזים בלעדיו, לא מנסים יותר מדי.
והאמת שזה לא כזה מפתיע, שעל כל מסירה לא מדוייקת יש לך "אווווו" בעוצמת 8 דציבל מהיציע אולי קשה לשחק. אם יש משהו ששווה לשמר מגיא לוי זה ההתעקשות שלו להרגיע את האווירה במועדון המטורף הזה, שזה יקרה זה כבר פחות ישנה מי יהיה על המגרש ובאיזה שיטה.
Re: קפואים
הלו נשמה, רוב הסגל שלך בנוי משחקנים שבאו מקבוצות עם קהל כמו שלך.
קאלה, שן, מסיקה, אסולין (אני אשים לשיטתך בצד את רביבו ואופיר) זה שחקנים שבאו מקבוצות עם קהל בכלל לא אדיש ובסדר גדול שלנו אם לא יותר.
וזה הקהל הבאר שבעי מי שלא מסוגל להתמודד עם עצמת קהל שכזו (לטוב ולרע) כנראה לא מתאים ליהיות כאן.
עזורי אמר שבחר את השחקנים בפינצטה, הם אמורים להימדד בזמנים הללו ולא במשחקים נגד הקטנות כי את זה יודעים לעשות גם החבר'ה מהנוער או הסגל של שנה שעברה. בעיניי, במצבים כמו אתמול אמור להתבלט שדרוג הקבוצה ואני לצערי, את זה לא ראיתי.
קאלה, שן, מסיקה, אסולין (אני אשים לשיטתך בצד את רביבו ואופיר) זה שחקנים שבאו מקבוצות עם קהל בכלל לא אדיש ובסדר גדול שלנו אם לא יותר.
וזה הקהל הבאר שבעי מי שלא מסוגל להתמודד עם עצמת קהל שכזו (לטוב ולרע) כנראה לא מתאים ליהיות כאן.
עזורי אמר שבחר את השחקנים בפינצטה, הם אמורים להימדד בזמנים הללו ולא במשחקים נגד הקטנות כי את זה יודעים לעשות גם החבר'ה מהנוער או הסגל של שנה שעברה. בעיניי, במצבים כמו אתמול אמור להתבלט שדרוג הקבוצה ואני לצערי, את זה לא ראיתי.

הכי מטריפה אותי הקיצוניות של האוהדים מהמשחק. כאילו מה, אין אמצע?
זה או שאני שומע (ואני לא זוכר מי בדיוק): "מה, השתגעתם?! השחקנים רצו על כל כדור, נלחמו, שרפו שטחים מתים, נלחמו בשביל האוהדים" או שאני שומע: "שחקנים קפואים, משותקים, מחצית שניה מחרפנת ללא הזדמנות אחת....".
חבר'ה, להתעודד, כולה מחזור שלישי. משחק לא טוב שלנו אבל הוא רחוק מלהיות גרוע (בטח שבמחצית הראשונה).
זה או שאני שומע (ואני לא זוכר מי בדיוק): "מה, השתגעתם?! השחקנים רצו על כל כדור, נלחמו, שרפו שטחים מתים, נלחמו בשביל האוהדים" או שאני שומע: "שחקנים קפואים, משותקים, מחצית שניה מחרפנת ללא הזדמנות אחת....".
חבר'ה, להתעודד, כולה מחזור שלישי. משחק לא טוב שלנו אבל הוא רחוק מלהיות גרוע (בטח שבמחצית הראשונה).
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
נו, אומרים את זה כבר 8 שנים ואנחנו מגלים שאף שחקן בעולם לא עומד בלחץ, וזה לא משנה מאיפה השחקנים האלה הגיעו, זה העובדות.אורי אדום בנשמה כתב:מי שלא עומד בלחץ, שילך לשחק במכבי ב"ש..
- אורי אדום בנשמה
yedidel כתב:
נו, אומרים את זה כבר 8 שנים ואנחנו מגלים שאף שחקן בעולם לא עומד בלחץ, וזה לא משנה מאיפה השחקנים האלה הגיעו, זה העובדות.
חשבת על זה איך הניגון הזה חוזר כמו תקליט שבור רק בבאר שבע? תיכף תגיד לי שהקהל הבית"רי/חיפאי/תל אביבי לא מלחיץ...חאלס, בחיאת. אחד התירוצים היותר עלובים, שממוחזר בצורה פתאטית.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
תסכים איתי שפה יש משהו מיוחד שלא דומה למה שקורה בחיפה/בית"ר/ת"א, דרך אגב לא דווקא רק מהקהל אלא מכל המסביב פה. גם בניגוד לחיפה/בית"ר/ת"א פה הציפיות נבנות כמוהם למרות שהעבר שלנו רחוק משלהם.אורי אדום בנשמה כתב:
חשבת על זה איך הניגון הזה חוזר כמו תקליט שבור רק בבאר שבע? תיכף תגיד לי שהקהל הבית"רי/חיפאי/תל אביבי לא מלחיץ...חאלס, בחיאת. אחד התירוצים היותר עלובים, שממוחזר בצורה פתאטית.
מצטער לאכזב, אך יש הרבה אמת בדבריו של אורי. לא ראיתי גל קללות כלפי מישהו מהמועדון אתמול. בד"כ אני מסכים איתך ידידאל, אבל איפה ההצמדות שלך לעובדות באופן קונקרטי לאתמול? אחרי הפסדים ברציפות גם למכבי פ"ת, מכבי חיפה, ובית"ר י-ם יהיה לחץ באבואה בואה, מה נאמר אז? ברצינות, הצמדות בלעדית ללחץ המקפיא של וסרמיל ביחס לאתמול מלמד על מקצועיות נמוכה. נקודה. אני מצטרף לאורי בשינוי קל. מי שלא עומד בלחץ הדומה לאתמול (אגב, לטעמי סה"כ חיובי) שישחק במכבי גבעת הרקפות.
אני לא אמרתי שזה בסדר, אני מחפש את הפיתרון. לא נראה לי הגיוני שעשרות שחקנים לא עומדים בלחץ, בטח לא כאלה שעמדו בלחצים אחרים בעבר.ארז3333 כתב:מצטער לאכזב, אך יש הרבה אמת בדבריו של אורי. לא ראיתי גל קללות כלפי מישהו מהמועדון אתמול. בד"כ אני מסכים איתך ידידאל, אבל איפה ההצמדות שלך לעובדות באופן קונקרטי לאתמול? אחרי הפסדים ברציפות גם למכבי פ"ת, מכבי חיפה, ובית"ר י-ם יהיה לחץ באבואה בואה, מה נאמר אז? ברצינות, הצמדות בלעדית ללחץ המקפיא של וסרמיל ביחס לאתמול מלמד על מקצועיות נמוכה. נקודה. אני מצטרף לאורי בשינוי קל. מי שלא עומד בלחץ הדומה לאתמול (אגב, לטעמי סה"כ חיובי) שישחק במכבי גבעת הרקפות.
מה שאהבתי בגיא לוי זה למרות שחלק קראו לזה "הזוי", הוא תמיד שידר רוגע וספג את כל האש במקום השחקנים, וראינו שיפור מתמיד באופי במהלך העונה.
האם למישהו פעם יצא ללכת הביתה אחרי יום שהוא נתן הכול בעבודה אבל מה לעשות שום דבר לא הלך, וכל הדרך לאוטו הוא קיבל קללות מעובדי הבניין ,הבוס ושאר פרחחים שנענעו לו את האוטו ?
אני מניח שלא כי רק בכדורגל זה מותר .
הכי קל לכם להגיד "מי שלא עומד בלחץ שילך לשחק במכבי גבעת הרקפות" , אך חשבתם פעם האם הלחץ ,התגובות , האמוציות והציפיות בבאר שבע לא פרופורציונאליות ולא קשורות למציאות ???!!!
נכון שזה לא בלט ובכדורגל חייב שחקן להתמודד עם מנה מסוימת של לחץ .אך האם בבאר שבע לא הפריזו במנת הלחץ ממנה דורשים מהשחקנים לעמוד ???
הכי קל לכם להגיד "מי שלא עומד בלחץ שילך לשחק במכבי גבעת הרקפות" , אך חשבתם פעם האם הלחץ ,התגובות , האמוציות והציפיות בבאר שבע לא פרופורציונאליות ולא קשורות למציאות ???!!!
נכון שזה לא בלט ובכדורגל חייב שחקן להתמודד עם מנה מסוימת של לחץ .אך האם בבאר שבע לא הפריזו במנת הלחץ ממנה דורשים מהשחקנים לעמוד ???
[align=center]
GIFSoup[/align]

דרך אגב, אני לא יודע מאיפה הבאתם את זה שהסגל בנוי משחקני צמרת שרגילים ללחץ.
יש לנו בדיוק שניים, קאלה ומסיקה שדי עומדים ביכולתם הרגילה בינתיים. רביבו ואופיר הגיעו מהקבוצה הכי בינונית בליגה, אסולין כולנו זוכרים מה הוא עשה בהפועל ת"א ושאר הזמן בילה בסכנין/הרצליה/בני יהודה (לפני שהיא היתה צמרת), אייל שן לא נרשם בדפי ההסטוריה של מכבי ת"א ושוחרר די מהר לכפ"ס ודומותיה ותקנו אותי אם שכחתי מישהו.
יש לנו בדיוק שניים, קאלה ומסיקה שדי עומדים ביכולתם הרגילה בינתיים. רביבו ואופיר הגיעו מהקבוצה הכי בינונית בליגה, אסולין כולנו זוכרים מה הוא עשה בהפועל ת"א ושאר הזמן בילה בסכנין/הרצליה/בני יהודה (לפני שהיא היתה צמרת), אייל שן לא נרשם בדפי ההסטוריה של מכבי ת"א ושוחרר די מהר לכפ"ס ודומותיה ותקנו אותי אם שכחתי מישהו.
נקודה טובה ידידאל. אביב, מי קילל את השחקנים לפני ותוך כדי המשחק? אם תאמר לי שאחרי שנשיג בשלושת המשחקים הבאים נקודה לכל היותר (מקווה שנשיג את כולן, ריאלית לא נראה לי שנשיג יותר משלוש), ואז יהיה אלמנט של לחץ עקב קללות, אבין. אתמול באיצטדיון זה לא היה. בכל מקרה, מי ששופך את כל הג'ורה שלו על שחקן/מאמן אחרי משחק וחושב שמותר לו הכל, הוא מנוול.
הלחץ על כלום , מי ישמע כל שנה אנחנו נאבקים על דאבל .
סתם מכניסים לראש של השחקנים שאסור להפסיד וזה מחלחל למגרש והינה התוצאות .
סתם מכניסים לראש של השחקנים שאסור להפסיד וזה מחלחל למגרש והינה התוצאות .

- אורי אדום בנשמה
yedidel כתב:תסכים איתי שפה יש משהו מיוחד שלא דומה למה שקורה בחיפה/בית"ר/ת"א, דרך אגב לא דווקא רק מהקהל אלא מכל המסביב פה. גם בניגוד לחיפה/בית"ר/ת"א פה הציפיות נבנות כמוהם למרות שהעבר שלנו רחוק משלהם.
בולשיט!
ההיפך הגמור הוא הנכון!
הקהל החיפאי עשה את המוות לרוני לוי, זה שהביא להם 3 אלפויות רצופות. הקהל הבית"רי? הלו, מה שהולך פה זה עוד משחק ילדים לעומתו!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אתמול לא שמעתי ולו קללה אחת לעבר השחקנים ובלי קשר, אני חוזרת ואומרת שבעיניי השחקנים אתמול לא ממש נתנו לחימה...אביב כתב:האם למישהו פעם יצא ללכת הביתה אחרי יום שהוא נתן הכול בעבודה אבל מה לעשות שום דבר לא הלך, וכל הדרך לאוטו הוא קיבל קללות מעובדי הבניין ,הבוס ושאר פרחחים שנענעו לו את האוטו ?
ביום שהם ילחמו על המגרש וירדו לגיליצ'ים אבין את נושא הקללות, בנתיים השחקנים מקבלים גיבוי מלא והם לא ממש מחזירים בהתאם.
ואין דבר כזה לחץ מופרז. עובדה שהיו שחקנים שעמדו בתנאי הלחץ כאן בעבר, בעיניי מדובר באלמנט חשוב בבחירת שחקנים בסגל בייחוד אם מדובר בסגל לא זול בכלל ששונה כמעט בכולו ממה שהיה פה שנה שעברה. כמו שאמרתי, בשביל לנצח את הקבוצות הבינוניות יכלו לעשות גם שחקני הסגל של שנה שעברה, לא היה צריך כ"כ הרבה רכש בשביל זה. השדרוג בסגל השנה אמור להביא איתו את השדרוג ביכולת דווקא מול קבוצות כמו הפועל ת"א.